Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 22:40   #2311
chicmiu
Przyczajenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

czy zaczęła się już trzecia tura w zarze ?
chicmiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:41   #2312
srutututu7
Zadomowienie

GG do srutututu7

Cytat:
Napisane przez Kina Marcepanowa Pokaż wiadomość
Dziękuję, wiem przynajmniej, co ominąć
dziewczyny, a ile w Warszawie jest Zar? bo też wybieram się w weekend i chcę zahaczyć o może z trzy, ale które? mokotów, tarasy i ...
srutututu7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:45   #2313
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
a na ciebie to juz tylko brak mi slow. ty franco dopiero co ci mowilam, ze czarna sukienke chce, a ty mi tu wklejasz takie foty

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
w silesi były dzisiaj te baleriny w pełnej rozmiarówce.
były również tulipany w pełnej rozmiarówce niebieskie.
z wyprzedaży nic ciekawego, była marynarka w gwiazdki, koszulki w gwiazdki, innych marynarek brak, z torebek nic ciekawego.
paryżanko, była jedna dresiara w rozmiarze S granatowa, ale nie wiem czy już ją zdobylaś czy nie?

mierzyłam dzisiaj płaszcz ten tulipanowy za 399zł, kupiłyśmy go z admirable na ebayu - IDEALNY ! przepiękny już się nie umię doczekac aż go dostanę mam zdjęcia robione komórką ale nie umię ich przeslać na kompa;/
zgrzeszyłam dziś - kupiłam torebkę LIU JO - również cudo! i strój kąpielowy z triumpha
i ODWYK!!

aa i.. mam awizo z siódemki!!! czyli schaffashoes wysłała mi buty.. fajnie, że kupiłam inne i mase innych rzeczy i mnie na nie nie stać ;/ kurde, poza tym się boję, że zapłacę a tam będzie coś innego niż zamawiałam;/

ewelinka, paryżanka - jeśli chcecie, to mogę Wam kupić te rzeczy przy nastepnej wizycie w Z. będę jeszcze w tym tygodniu chyba
pokaz torebke pokaz pokaz

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
czy którejś z was wpadła w oczy ta bluzka? rozmiar s
ona była na początku kolekcji wiosennej więc pewnie nie ma szans, ale zapytać nie zaszkodzi
na pewno widzialam je w gliwicach, ale niestety nie spr rozmiarówki

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Nie wiem Tak zakłądam, że wszystko występuje do roz, L Ale może i nie ma skoro nikt nie widział

Uuuu, ale szkoda Może powtórzą ten wzrór w jakiejś nowej kolekcji Bardzo bym chciała, bo na aukcjach też jej nigdzie nie wypatrzyłam
no szkoda, tez bym ją chciała

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję za rady w sprawie marynarek na razie zostawiam wszystkie poza kobaltową dresiarą, którą w sumie mam jeszcze z doczepionymi metkami, tylko już przeterminowane myślicie, że jak powiem, że zgubiłam paragon to mi przyjmą? żal mi jej w sumie też, bo jej nasycony kobalt bardziej mi się podoba niż kolejarki, no ale jak zatęsknię to kupię jeszcze raz a kolejarka wiadomo kultowa no i nigdzie jej już potem nie dostanę, za to sprzedam bez problemu
a różowej womenowej jak nie będę nosić to najwyżej sprzedem pod koniec lata. zawsze się znajdzie jakiś amator różu i złota

nie spotkał nikt dzisiaj mojej wymarzonej zielonej i czerwonej womenowej kolejarki? wiem, że już przynudzam z nimi, ale tak mi ich brak w mojej szafie

ja niestety nic nie widzialam z twojej listy
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:47   #2314
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
a na ciebie to juz tylko brak mi slow. ty franco dopiero co ci mowilam, ze czarna sukienke chce, a ty mi tu wklejasz takie foty

pokaz torebke pokaz pokaz

no szkoda, tez bym ją chciała

ja niestety nic nie widzialam z twojej listy
Kasiuuu ale zobacz jaka piękna marynarka
a lada moment będziesz miała czarną kieckę
Stary 2011-07-12, 22:48   #2315
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
w silesi były dzisiaj te baleriny w pełnej rozmiarówce.
były również tulipany w pełnej rozmiarówce niebieskie.
z wyprzedaży nic ciekawego, była marynarka w gwiazdki, koszulki w gwiazdki, innych marynarek brak, z torebek nic ciekawego.
paryżanko, była jedna dresiara w rozmiarze S granatowa, ale nie wiem czy już ją zdobylaś czy nie?

mierzyłam dzisiaj płaszcz ten tulipanowy za 399zł, kupiłyśmy go z admirable na ebayu - IDEALNY ! przepiękny już się nie umię doczekac aż go dostanę mam zdjęcia robione komórką ale nie umię ich przeslać na kompa;/
zgrzeszyłam dziś - kupiłam torebkę LIU JO - również cudo! i strój kąpielowy z triumpha
i ODWYK!!

aa i.. mam awizo z siódemki!!! czyli schaffashoes wysłała mi buty.. fajnie, że kupiłam inne i mase innych rzeczy i mnie na nie nie stać ;/ kurde, poza tym się boję, że zapłacę a tam będzie coś innego niż zamawiałam;/

ewelinka, paryżanka - jeśli chcecie, to mogę Wam kupić te rzeczy przy nastepnej wizycie w Z. będę jeszcze w tym tygodniu chyba
świetnie, że płaszczyk tak Ci się podoba, mnie również, świetnie leży
zostały wysłane już w sobotę więc mam nadzieję, że niebawem je dostanę
Pokaż torebkę;D Jeżeli uda Ci się zrzucić fotki płaszczyka to wstaw
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:48   #2316
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Mój już biegnie do przymierzalni, nawet ostatnio sobie dobrze wymyślił, bo zaczął do mnie dzwonić, i stał pod zasłonkami i słuchał gdzie dzwoni mój telefon
Mój w niedzielę zaczął się ze mną drażnić zanim do Z. weszłam, że już jedziemy, to mu powiedziałam jak sobie wyobraża, żeby być w Rzymie i papieża nie widzieć

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Dobry pomysł A ogólnie polecacie sukienki z Asosa? Czy na zdjęciu jedno a na żywo drugie?
Ja nie wiem, czy tak źle trafiłam, czy mam już spatrzony gust, ale zamówiłam kilka rzeczy i wszystkie odesłałam, jak dla mnie były jakościowo podobne do H&M

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja też mam szufladę na zapasy

Moją pierwszą myślą dzisiaj było że przygarnęłabym niebieską kolejarkę Zdobycie jej teraz gdzieś w sklepie to marzenie ściętej głowy, no nie?
Ja widziałam L w galerii Krk w niedzielę

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
malwinko dostawy w AGGI są codziennie (tak powiedziały mi panie w Krakowskiej) wiem od nich, że czarne sukienki tulipanowe to nowość i że przyszły na początek tylko do nich i tylko 2 sztuki w rozmiarze 34. I że na pewno niedługo się pojawi pełna rozmiarówka ale nie wiedzą kiedy. Ja mierzyłam 34 ale była na mnie zbyt opięta w biuście i w talii też się tak jakby trochę odcinała, a np. tulipanek chabrowy z zary xs był dobry tylko znów nad łopatkami brzydko sterczał.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Masakra, a gdzie ta prowizoryczna poczta? Nie chcę tam trafić
Ja mam kochanego listonosza, który przynosi mi wszystko, nawet wielkie listy i dzwoni do bólu bo wie, że śpię o tej porze. Otwieram mu zawsze rozczochrana w piżamie, ale już się chyba przyzwyczaił nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam awiza...zawsze mnie dobudzi.
Ja mam to szczęście w nieszczęściu, że mój Tż pracuje na poczcie, więc jak tylko coś się do mnie pojawi, to jestem informowana jako pierwsza, a nawet jak już jakimś cudem dostanę awizo, to nie muszę czekać w kolejkach, czekać do następnego dnia po odbiór wykłócać się Idę, mówię jak się nazywam, Pani w okienku której notabene nie trawię poprawia się humor i dostaję co chcę

A najlepiej to wysyłam Tż, bo nie mogę się denerwować

Dawniej tak nie było

Celly, jeśli paczka/list polecony został wysłany przed 14:00 to musi być dostarczony dnia następnego

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-12 o 22:53
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:49   #2317
madzialenn
Zakorzenienie

budgetka, mariola - z jakiego działu jest ta spódniczka zielona? jaka ma być jej cena? z przeceny? bo jestem prawie pewna ze widziałam je dzis w silesi. była L'ka i pare innych ale nie bylam pewna, ze to ta.
widzialam ja na dziale woman przecenioną na 69zł chyba? czy coś w tych okolicach i baaardzo podobną na trf. ale kurczę, nie jestem pewna ;( ale była tulipanowa i miala te kieszeine takie 'niby sa, niby nie ma'

zdjęcie torebki cykne, ale moze nie teraz, jutro)

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:52   #2318
surrealplace
Zadomowienie

Dziewczyny może któraś z Was ma marynarkę H&M w czarno-białe grube pasy i chciałaby ją sprzedać??
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:54   #2319
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
świetnie, że płaszczyk tak Ci się podoba, mnie również, świetnie leży
zostały wysłane już w sobotę więc mam nadzieję, że niebawem je dostanę
Pokaż torebkę;D Jeżeli uda Ci się zrzucić fotki płaszczyka to wstaw
a ja patrze i patrze ale nic
ciekawe czy jeszcze bedzie....
Stary 2011-07-12, 22:59   #2320
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
budgetka, mariola - z jakiego działu jest ta spódniczka zielona? jaka ma być jej cena? z przeceny? bo jestem prawie pewna ze widziałam je dzis w silesi. była L'ka i pare innych ale nie bylam pewna, ze to ta.
widzialam ja na dziale woman przecenioną na 69zł chyba? czy coś w tych okolicach i baaardzo podobną na trf. ale kurczę, nie jestem pewna ;( ale była tulipanowa i miala te kieszeine takie 'niby sa, niby nie ma'

zdjęcie torebki cykne, ale moze nie teraz, jutro)
a ty chcesz zebym ja na zawał serca zeszła?? dział basic aktualna cena 69,90. a ja dzisiaj bylam w scc na lodach i nie weszlam do zary nie mialam ani sekundy czasu ale gdybym wiedziala, ze ta spodniczka tam jest, to poswiecilabym te lody

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SHEATH%2BSKIRT

no super!! teraz jest juz za 49 i ona nie ma zadnych kieszonek
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:00   #2321
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
celly, tak a na poczatku mi sie wydala taka nijaka.. ale w sumie nijaka na lato a juz fajna na jesien dopisalam do poprzedniej wiadomosci jeszcze zebys na spodnie spojrzala jeszcze
ok spojrzę i na spodnie, ale ostatnio ich nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Ja mam listonosza za to rewelacyjnego! Wrzuca ludziom paczki na balkon, zostawia u sąsiadów a dla mnie nosi tak długo aż mnie spotka albo wrzuca mi kartkę do skrzynki że będzie jutro o tej i tej wie, że ja nie pracuje na chwilę obecną i mam małe dziecko. Pocztę mam za to beznadziejną. O list musisz pytać na poczcie - może leży zapomniany albo pytaj nadawcy. Po dwóch tygodniach można zglaszać reklamację.
dzięki! zazdroszczę listonosza

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zmyc plame na kurtce skorzanej po dlugopisie? nie chce zeby mi kurtke odbarwilo
ja kiedyś próbowałam spirytusem i zmywaczem do paznkoci. Zeszło, ale nie całkiem. Kurtka była jasno-brązowa więc w sumie jej nie odbarwiło.

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Jejku cierpie strasznie mnie brzuch boli

Która to jest zipowa spódnica - nawet nie mam siły polować bo się nad nią zastanawiam Karolinka, no chyba, że ma już rezerwację to nie mam siły walczyć
Biedulka a to dlaczego boli? czyżby comiesięczny ból brzucha czy coś zjadłaś?

Zipowa z załącznika

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
a ja mam ogromnego stresa przed obroną już po ścianach chodzę, nie wiem co ze sobą zrobić
Będzie dobrze!
Pomyśl ile osób już się broniło Tobie też się na pewno super uda!
Trzymam kciuki! Powodzenia

A ja właśnie usmażyłam placuszki z borówkami i malinami. Musiałąm się pochwalić. Wyszły mniam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja zipowa spodnica.jpg (33,1 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-07-12, 23:06   #2322
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
W drodze powrotnej wpadłam do koleżanki obejrzeć jej paseczkowego tulipana... S było na mnie za ciasne w biuście a w kwietniu kupiłam właśnie S tulipana białego i był dobry więc wniosek jeden - przytyłam i czas się wziąć za siebie
nie przytyłaś
kremowe były po prostu o wiele większe od pozostałych kolorów

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Na razie nowości powoli idą, tak, że ciut lepiej w finansach.Nie tak jak po zimie co tydzień jakiś hit.
szkoda, że na razie tak mało fajnych rzeczy w tej nowej kolekcji
Stary 2011-07-12, 23:07   #2323
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Ja nie wiem, czy tak źle trafiłam, czy mam już spatrzony gust, ale zamówiłam kilka rzeczy i wszystkie odesłałam, jak dla mnie były jakościowo podobne do H&M

Ja mam to szczęście w nieszczęściu, że mój Tż pracuje na poczcie, więc jak tylko coś się do mnie pojawi, to jestem informowana jako pierwsza, a nawet jak już jakimś cudem dostanę awizo, to nie muszę czekać w kolejkach, czekać do następnego dnia po odbiór wykłócać się Idę, mówię jak się nazywam, Pani w okienku której notabene nie trawię poprawia się humor i dostaję co chcę

A najlepiej to wysyłam Tż, bo nie mogę się denerwować

Dawniej tak nie było

Celly, jeśli paczka/list polecony został wysłany przed 14:00 to musi być dostarczony dnia następnego

kurcze to jutro mija tydzień od nadania i po przesyłce ani śladu
nie wiem dlaczego tak... Może jednak ten sklep z allegro wcale nie wysłał, ale pisałąm już kilka razy i mówią, że wysłali...

Czyli Ty asosa nie polecasz, tak?
Jak odsyłałaś to ile Cię wyniosłą przesyłka?
I ile się czeka na dostawę z asosa?
Stary 2011-07-12, 23:11   #2324
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:

kurcze to jutro mija tydzień od nadania i po przesyłce ani śladu
nie wiem dlaczego tak... Może jednak ten sklep z allegro wcale nie wysłał, ale pisałąm już kilka razy i mówią, że wysłali...

Nie pamiętam ile za przesyłkę płaciłam, to było jakoś z 1,5-2 lata temu i od wtedy tylko akcesoria zamawiam

Może poproś sprzedającego o nr nadania przesyłki i idź na pocztę zapytać co z nią

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-07-12, 23:16   #2325
mikonaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze

rzymianko ten sponiewierany pasiak xs ciągle jest na marszałkwoskiej ale strasznie wygląda..

a i świetną sukienkę mierzyłam z trf, ale to już z następnej wypłaty 129zł, niby zwyczajna ale te plecy sa mega

Łooo nie mów że już czerwone baletki są Musze po nie lecieć, jezu spłuczę się totalnie

Wiem że któraś z dziewczyn prosiła mnie o zdjęcia w kobaltowej sukeneczce z nowej kolekcji ale chwilowo nie mam aparatu bo mój mąż wymienia na nowy sprzęt i jeszcze nie doszedł. Jak tylko będzie to wrzucę fotoski
mikonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:17   #2326
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Nie pamiętam ile za przesyłkę płaciłam, to było jakoś z 1,5-2 lata temu i od wtedy tylko akcesoria zamawiam

Może poproś sprzedającego o nr nadania przesyłki i idź na pocztę zapytać co z nią
Celly - jeżeli masz numer nadania, to możesz sobie przez internet sprawdzić
Malwinko- Doszła marynarka, dziękuję bardzo !

nie straszcie mnie z tym ASOSem , Ja sukienkę zamówiłam w ciemno.

Edytowane przez karolina2607
Czas edycji: 2011-07-12 o 23:18
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:17   #2327
surrealplace
Zadomowienie

szkoda, że na razie tak mało fajnych rzeczy w tej nowej kolekcji [/QUOTE]

Nie ma rzeczy, która mi się jakoś szałowo podoba... Na stronie zakochałam się w tych butach, na żywo się odkochałam. Spódniczka toffi mi się podoba w kroju, ale nie jestem w stanie strawić tego turkusowego suwaka Poza tym mam tę malinową Nęci mnie ciągle czarna dresiara, ale mam szarą i ta lepiej wygląda do czarnych spodni - nie jestem cała czarna
Po nocy śni mi się tylko ta czarna kopertówka z wyprzedaży, teraz sobie myślę, że może mogłam ją kupić za 199 zł a nie czekać do czwartku czy ją obniżą jeszcze o 50 zł
Stary 2011-07-12, 23:17   #2328
Nika_2000
Wtajemniczenie

dzięki za info, ale niestety gliwice są poza moim zasięgiem
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:18   #2329
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
dostawa w zależności czy pocztą czy kurierem
poczta ok 2 tygodnie, kurier do tygodnia
koszt zwrotu do UK w zależności od masy
jeśli miałaby to być 1 w miarę lekka sukienka pewnie ok 20 zł

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2011-07-12 o 23:19
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:20   #2330
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość

Nie straszę, nie straszę, przecież wątek zamówieniowy asosowy ma wiele zwolenniczek, może po prostu źle trafiłam

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-07-12, 23:23   #2331
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:

Nie straszę, nie straszę, przecież wątek zamówieniowy asosowy ma wiele zwolenniczek, może po prostu źle trafiłam
hehe, ok
Stary 2011-07-12, 23:24   #2332
madzialenn
Zakorzenienie

budgetko :P wybacz:P
chodzilo mi o tą z zalącznika była L'ka i pare innych
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1310491329

Stary 2011-07-12, 23:25   #2333
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

Karolinko mi ostatnio Budgetka zamawiała i wszystko ok nawet doszło szybciutko
a jaką zamawiałaś, pochwal się
Stary 2011-07-12, 23:32   #2334
karolina2607
Zadomowienie

To znaczy ja zamówiłam z allegro, ale jest napisane że firma ASOS. Okaże się jak dojdzie, czy asos to asos, ha Zamówiłam tą z załączika w kolorze pudrowym, łososiowym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3b78c9b8dc4d4dcdmed.jpg (30,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1688123457.jpg (49,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ruda2.jpg (61,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-07-12, 23:35   #2335
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
To znaczy ja zamówiłam z allegro, ale jest napisane że firma ASOS. Okaże się jak dojdzie, czy asos to asos, ha Zamówiłam tą z załączika w kolorze pudrowym, łososiowym
Bardzo ładna
Stary 2011-07-12, 23:37   #2336
mikonaa
Raczkowanie

Dziewczyny a widziałyście może już ten płaszcz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płazcz.jpg (17,0 KB, 14 załadowań)
mikonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:37   #2337
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna
ciekawe czy spodoba mi się na żywo, najwyżej odeślę.
Stary 2011-07-12, 23:41   #2338
madzialenn
Zakorzenienie

moja srocza zdobycz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0054.jpg (91,5 KB, 135 załadowań)

Stary 2011-07-12, 23:44   #2339
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
moja srocza zdobycz
Ile takie cudo? Ze skóry pewnie?
Stary 2011-07-12, 23:46   #2340
karolina2607
Zadomowienie

Dziewczyny gdybyście natrafiły na jakąś stylizację z zieloną zipową spódniczką to poproszę, bo nie wiem do czego ją ubrać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2403402500_1_1_3.jpg (16,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2403402631_2_1_3.jpg (17,0 KB, 6 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości