|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co byście zrobiły gdyby?
Hej, jest to taka jakby forma zabawy , ale też sprawdzenie co myślicie na ten temat. Byłam z chłopakiem, który po roku czasu powiedział mi ze kocha mnie, ale najbardziej na świecie kochał swoją byłą dziewczynę i że kochał ją bardziej niż mnie teraz i mnie tak mocno nigdy nie pokocha. Nie chcę od Was żadnej porady bo to juz minęło, ale chciałabym po prostu wiedzieć co byście Wy zrobiły gdyby Wasz obecny chłopak w tym momencie tak do Was powiedział. Czy byłybyście z nimi dalej i czy byłoby Wam smutno? Chcę po prostu zobaczyć to z Waszej perspektywy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co byście zrobiły gdyby?
Zapytałabym:
1) dlaczego mi to mówi oraz jakiej reakcji ode mnie oczekuje? 2) skoro tamtą kocha najbardziej na świecie, to dlaczego z nią nie jest? Tak czy inaczej, dziwna sytuacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czy to był jego sposób na okazanie uczuć lub przeciwnie; żebyś nie czuła się zbyt pewna i zabiegała o niego ? Tak czy owak jeśli kochałby mocniej tamtą i twierdził że mnie tak nie pokocha to są tysiące chłopaków, którzy pokochają najmocniej na świecie, więc jego puściłabym wolno żeby odzyskał tą pierwszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
On mówił ze m ito powiedział bo ja wymagam od niego za duzo milosci a on nie moze dac mi tyle milosci ile tamtej bo tak mocno mnie nie kocha, a z nią nie jest bo ona z nim zerwała i odeszła do innego a on mimo to ciągle pisał do niej listy zeby wrociła :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cóż... Zapewne bym się załamała, przepłakała niejedną noc, miała kompleksy jak stąd do Przemyśla i bym go rzuciła, bo bym nie umiała żyć z tą myślą. Po co miałabym być z kimś, kto uważa mnie tylko za gorszy zamiennik?
A ty autorko co zrobiłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
No właśnie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Minęło juz dokładnie pół roku od rozstania a ja dalej nie mogę się pogodzic z tym ze byłam tą drugą i z tym że, ze mną zerwał. Edytowane przez Negadir Czas edycji: 2011-07-12 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Możesz się tylko cieszyć że masz to już za sobą, bo warto jest być jedynie z kimś dla kogo jesteś na prawdę ważna.
Odowiadając na pytanie: zerwałabym.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A gdy będę miała w przyszłości chłopaka, który miał już wcześniej dziewczynę i też nie będzie on mnie darzył wielką miłością? Podobno prawdziwie kocha sie tylko raz i obawiam się, że nigdy nie będę dla nikogo największą miłością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Będzie Cię kochał inaczej, ale dlaczego gorzej ? Znajdzie się porządny facet, który będzie umiał pójść ze swoim życiem do przodu a swojej kobiecie przekaże swoją postawą że jest dla niego ideałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, prawdziwie kocha się tylko raz i na pewno będzie taki, którego spotkasz i on Ciebie pokocha prawdziwie, przeszłość nie będzie ważna.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Chybabym z politowaniem na kolesia spojrzała i zostawiła dzieciucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Po takim tekście zrozumiałabym, że nic z tego nie będzie.
Albo się kogoś kocha albo nie. A już na pewno nie mówi się partnerowi, że "kocham cię, ale nie aż tak jak moją byłą, która mnie rzuciła". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
odeszłabym, ale najpierw przespałabym się z jego najlepszym kolegą albo takim, którego szczerze nie znosi albo mu zazdrości i temu drugiemu dała do zrozumienia, że tamten był kiepski w łóżku.
Oczywiście żartuję. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Tak na serio to naprawdę nie rozumiem kobiet, które tak kurczowo trzymają się facetów, mimo, że ci mają je gdzieś, i żeby było śmieszniej, jeszcze bez krępacji to deklarują. Jakbyś weszła do sklepu i ekspedientka by Ci powiedziała, że Cię nie obsłuży, twierdząc radośnie, że śmierdzisz, że nie jesteś godna dokonywania zakupów w tym miejscu, bo tak w ogóle to miewała lepszych klientów, to też byś się z nią biła, by jednak pozwoliłaby Ci u siebie coś kupić i łaskawie zostawić jej swoje pieniądze..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczy się wzajemny szacunek i do swojej własnej osoby, i do partnera. Jeśli siebie szanujesz, to wyjdziesz z tego sklepu i już tam nie wrócisz; jeśli siebie szanujesz, to puścisz takiego pana z pozdrowieniem dla jego ex na ustach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Cie i wiem, że tak powinno się postępować. Tylko dziwi mnie to, że minęło już pół roku od rozstania, a ja dalej mam o to żal do niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nie wiem napewno był mi smutno i bym nie wiedziała co mu odpowiedziec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem odpowiadając na pytanie, co Ty zrobiłaś w takiej sytuacji, powiedziałaś: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.