Co byście zrobiły gdyby? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 22:48   #1
Negadir
Raczkowanie

Co byście zrobiły gdyby?

Hej, jest to taka jakby forma zabawy , ale też sprawdzenie co myślicie na ten temat. Byłam z chłopakiem, który po roku czasu powiedział mi ze kocha mnie, ale najbardziej na świecie kochał swoją byłą dziewczynę i że kochał ją bardziej niż mnie teraz i mnie tak mocno nigdy nie pokocha. Nie chcę od Was żadnej porady bo to juz minęło, ale chciałabym po prostu wiedzieć co byście Wy zrobiły gdyby Wasz obecny chłopak w tym momencie tak do Was powiedział. Czy byłybyście z nimi dalej i czy byłoby Wam smutno? Chcę po prostu zobaczyć to z Waszej perspektywy
Negadir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 22:52   #2
Aramintha
Wtajemniczenie

Dot.: Co byście zrobiły gdyby?

Zapytałabym:
1) dlaczego mi to mówi oraz jakiej reakcji ode mnie oczekuje?
2) skoro tamtą kocha najbardziej na świecie, to dlaczego z nią nie jest?

Tak czy inaczej, dziwna sytuacja.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 23:08   #3
Ilsa Lund
Zakorzenienie

czy to był jego sposób na okazanie uczuć lub przeciwnie; żebyś nie czuła się zbyt pewna i zabiegała o niego ? Tak czy owak jeśli kochałby mocniej tamtą i twierdził że mnie tak nie pokocha to są tysiące chłopaków, którzy pokochają najmocniej na świecie, więc jego puściłabym wolno żeby odzyskał tą pierwszą.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 23:15   #4
Negadir
Raczkowanie

On mówił ze m ito powiedział bo ja wymagam od niego za duzo milosci a on nie moze dac mi tyle milosci ile tamtej bo tak mocno mnie nie kocha, a z nią nie jest bo ona z nim zerwała i odeszła do innego a on mimo to ciągle pisał do niej listy zeby wrociła :/
Stary 2011-07-12, 23:29   #5
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

Cóż... Zapewne bym się załamała, przepłakała niejedną noc, miała kompleksy jak stąd do Przemyśla i bym go rzuciła, bo bym nie umiała żyć z tą myślą. Po co miałabym być z kimś, kto uważa mnie tylko za gorszy zamiennik?

A ty autorko co zrobiłaś?
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 23:43   #6
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Negadir Pokaż wiadomość
On mówił ze m ito powiedział bo ja wymagam od niego za duzo milosci a on nie moze dac mi tyle milosci ile tamtej bo tak mocno mnie nie kocha, a z nią nie jest bo ona z nim zerwała i odeszła do innego a on mimo to ciągle pisał do niej listy zeby wrociła :/
Ja bym nie była z takim chłopakiem. Jak on może powiedzieć, że ciebie nie kocha tak mocno jak kochał była i nigdy nie pokocha. To po co w ogóle z tobą jest :/

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Stromanthe Pokaż wiadomość
Cóż... Zapewne bym się załamała, przepłakała niejedną noc, miała kompleksy jak stąd do Przemyśla i bym go rzuciła, bo bym nie umiała żyć z tą myślą. Po co miałabym być z kimś, kto uważa mnie tylko za gorszy zamiennik?

Lepiej ująć tego nie mogłaś...

No właśnie?
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 23:49   #7
Negadir
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stromanthe Pokaż wiadomość

Ja byłam taka głupia że nie potrafilam z nim zerwać ale po kilku miesiącach on i tak ze mną zerwał z tego powodu ze sie czepiałam że ,,ze mną śpi a nie chce sie zaręczyć a z tamtą się zaręczył po roku i jak sam mi to wyjasnial zareczyl sie bo znią sypiał i nie chciał zeby czuła się z tym zle. A to ze ja czułam się zle ze ze mną sypia a sie nie zaręczyl to juz go nie obchodzilo, bo przeciez ona była wielką miłością a ja tylko małą więc z nią musiał obowiązkowo się zaręczyć :/ Teraz ciągle się ze sobą spotykają i gadają mimo ze ona ma chlopaka a on nie ma dziewczyny. Ze mną nie ma kontaktu.

Minęło juz dokładnie pół roku od rozstania a ja dalej nie mogę się pogodzic z tym ze byłam tą drugą i z tym że, ze mną zerwał.

Edytowane przez Negadir
Czas edycji: 2011-07-12 o 23:50

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 23:58   #8
Harmonia
Raczkowanie

Możesz się tylko cieszyć że masz to już za sobą, bo warto jest być jedynie z kimś dla kogo jesteś na prawdę ważna.

Odowiadając na pytanie: zerwałabym.

Nikos Kazantzakis "Biedaczyna z Asyżu"
Harmonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 00:23   #9
Negadir
Raczkowanie

A gdy będę miała w przyszłości chłopaka, który miał już wcześniej dziewczynę i też nie będzie on mnie darzył wielką miłością? Podobno prawdziwie kocha sie tylko raz i obawiam się, że nigdy nie będę dla nikogo największą miłością.
Stary 2011-07-13, 00:25   #10
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Będzie Cię kochał inaczej, ale dlaczego gorzej ? Znajdzie się porządny facet, który będzie umiał pójść ze swoim życiem do przodu a swojej kobiecie przekaże swoją postawą że jest dla niego ideałem

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 00:58   #11
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiesz, prawdziwie kocha się tylko raz i na pewno będzie taki, którego spotkasz i on Ciebie pokocha prawdziwie, przeszłość nie będzie ważna.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 07:46   #12
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Chybabym z politowaniem na kolesia spojrzała i zostawiła dzieciucha
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 08:52   #13
jodame
Zadomowienie

Po takim tekście zrozumiałabym, że nic z tego nie będzie.
Albo się kogoś kocha albo nie. A już na pewno nie mówi się partnerowi, że "kocham cię, ale nie aż tak jak moją byłą, która mnie rzuciła".
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:07   #14
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Tak czy owak jeśli kochałby mocniej tamtą i twierdził że mnie tak nie pokocha to są tysiące chłopaków, którzy pokochają najmocniej na świecie, więc jego puściłabym wolno żeby odzyskał tą pierwszą.
Dokładnie tak
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:23   #15
onanowaa
Raczkowanie

Cytat:
Hej, jest to taka jakby forma zabawy , ale też sprawdzenie co myślicie na ten temat. Byłam z chłopakiem, który po roku czasu powiedział mi ze kocha mnie, ale najbardziej na świecie kochał swoją byłą dziewczynę i że kochał ją bardziej niż mnie teraz i mnie tak mocno nigdy nie pokocha. Nie chcę od Was żadnej porady bo to juz minęło, ale chciałabym po prostu wiedzieć co byście Wy zrobiły gdyby Wasz obecny chłopak w tym momencie tak do Was powiedział. Czy byłybyście z nimi dalej i czy byłoby Wam smutno? Chcę po prostu zobaczyć to z Waszej perspektywy
jakby na takim etapie jak teraz jesteśmy powiedział mi takie coś , to najpierw prawdopodobnie bym go skopała i to perfidnie po czułych miejscach potem spoliczkowała , jeszcze troche poturbowała żeby się wyżyć a potem pewnie rozpłakała jak małe dziecko i kazała mu spier***ać za przeproszeniem z mojego życia , napewno bym to strasznie przeżyła i się załamała na długi czas , ale napewno bym z nim nie została , bo co jak co ale to już przesada , niech będzie z nią w takim razie skoro bardziej mu na niej zależy

If the food don't kill ya , the service will.
onanowaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 10:38   #16
Hultaj
BAN stały

odeszłabym, ale najpierw przespałabym się z jego najlepszym kolegą albo takim, którego szczerze nie znosi albo mu zazdrości i temu drugiemu dała do zrozumienia, że tamten był kiepski w łóżku.

Oczywiście żartuję.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Tak na serio to naprawdę nie rozumiem kobiet, które tak kurczowo trzymają się facetów, mimo, że ci mają je gdzieś, i żeby było śmieszniej, jeszcze bez krępacji to deklarują.

Jakbyś weszła do sklepu i ekspedientka by Ci powiedziała, że Cię nie obsłuży, twierdząc radośnie, że śmierdzisz, że nie jesteś godna dokonywania zakupów w tym miejscu, bo tak w ogóle to miewała lepszych klientów, to też byś się z nią biła, by jednak pozwoliłaby Ci u siebie coś kupić i łaskawie zostawić jej swoje pieniądze..?
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 11:54   #17
Negadir
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
odeszłabym, ale najpierw przespałabym się z jego najlepszym kolegą albo takim, którego szczerze nie znosi albo mu zazdrości i temu drugiemu dała do zrozumienia, że tamten był kiepski w łóżku.

Oczywiście żartuję.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Tak na serio to naprawdę nie rozumiem kobiet, które tak kurczowo trzymają się facetów, mimo, że ci mają je gdzieś, i żeby było śmieszniej, jeszcze bez krępacji to deklarują.

Jakbyś weszła do sklepu i ekspedientka by Ci powiedziała, że Cię nie obsłuży, twierdząc radośnie, że śmierdzisz, że nie jesteś godna dokonywania zakupów w tym miejscu, bo tak w ogóle to miewała lepszych klientów, to też byś się z nią biła, by jednak pozwoliłaby Ci u siebie coś kupić i łaskawie zostawić jej swoje pieniądze..?
Bym ją olała i już tam nie przyszła, bo jej nie kocham i nie miałabym depresji z tego powodu, że już nigdy jej nie spotkam
Stary 2011-07-13, 11:59   #18
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Bym ją olała i już tam nie przyszła, bo jej nie kocham i nie miałabym depresji z tego powodu, że już nigdy jej nie spotkam
Ale miłość to nie wszystko, moja droga.
Liczy się wzajemny szacunek i do swojej własnej osoby, i do partnera. Jeśli siebie szanujesz, to wyjdziesz z tego sklepu i już tam nie wrócisz; jeśli siebie szanujesz, to puścisz takiego pana z pozdrowieniem dla jego ex na ustach.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 12:09   #19
Negadir
Raczkowanie

Rozumiem Cie i wiem, że tak powinno się postępować. Tylko dziwi mnie to, że minęło już pół roku od rozstania, a ja dalej mam o to żal do niego
Stary 2011-07-13, 12:19   #20
Hultaj
BAN stały

Cytat:
mylisz miłość do faceta z niedoborem miłości do siebie samej, przez który fundujesz sobie masochistyczne przygody.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Tylko dziwi mnie to, że minęło już pół roku od rozstania, a ja dalej mam o to żal do niego
no bo najłatwiej obwiniać innych, gdyby nie Twoja desperacja to byś mu, przepraszam za dosadność, nie służyła za materac.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 12:27   #21
sznyk
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

nie wiem napewno był mi smutno i bym nie wiedziała co mu odpowiedziec
sznyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 16:50   #22
Negadir
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
mylisz miłość do faceta z niedoborem miłości do siebie samej, przez który fundujesz sobie masochistyczne przygody.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

no bo najłatwiej obwiniać innych, gdyby nie Twoja desperacja to byś mu, przepraszam za dosadność, nie służyła za materac.
A jakby Twój obecny chłopak cos takiego teraz by powiedzial to bys go nie obwiniała? Przez cały czas chłopak udawał ze mnie kocha najbardziej i w niespodziewanym momencie mi powiedział cos takiego wiec skad mialam wiedziec ze ,,sluze tylko jako materac" :/
Stary 2011-07-13, 17:09   #23
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
A jakby Twój obecny chłopak cos takiego teraz by powiedzial to bys go nie obwiniała? Przez cały czas chłopak udawał ze mnie kocha najbardziej i w niespodziewanym momencie mi powiedział cos takiego wiec skad mialam wiedziec ze ,,sluze tylko jako materac" :/
No to mieszasz się?
Potem odpowiadając na pytanie, co Ty zrobiłaś w takiej sytuacji, powiedziałaś:
Cytat:
Ja byłam taka głupia że nie potrafilam z nim zerwać ale po kilku miesiącach on i tak ze mną zerwał
Więc wiedziałaś, że służysz za materac.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości