|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe, wątek zbiorczy
Ach ja też dodaje zdj tylko narazie mam takie te 2 pierwsze to " natural ring" a kolejne 2 to " sweet honey" Ojej i te "black out" wyglądają świetnie mimo że widać przez dziurkę i te Legro^^ a te Legro to jak okulary przeciwsłoneczne?? XD bo potrzebne mi są soczewki na użytkowanie codzienne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem czy ta firma Legro wykonałaby dla mnie takie soczewki http://www.youtube.com/watch?v=cgM0WPXR7eM o takiej samej konstrukcji natural touch
![]() |
#3753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na swoje czekam już 2 tyg i mam nadzieję,że niedługo będą gotowe, bo aż mnie do nich skręca ![]() Zamówiłam za poradą przemiłego Pana z legro soczewki w kolorze średniego brązu. Jak tylko zrealizują zamówienie i dostanę soczewki to wkleję zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3756 |
Raczkowanie
|
Tu są moje zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1296156816
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301238102 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1301238102
![]() |
#3757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3758 |
Raczkowanie
|
Witam! Chciałabym zakupić soczewki kolorowe ale jest ich tyle że już sama nie wiem co wybrać. Co byście mi doradziły? Chciałabym niebieskie oczka mieć a mam kolor bliżej nieokreślony tzn. szarno zielone .Zamieszczam fotkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3759 |
Raczkowanie
|
Halo halo dziewczyny
![]() ![]() Malutki problem to taki, ze nie znam szwedziego ![]() http://www.netlens.se/alla-recensioner.php Ja się zastanawiam nad freshlookami sterling grey (chcę oczy blade, nie w jaskrawym turkusie,a jasnoniebiesko-szarym. Jesli macie przy okazji jakies rady, zawsze chetnie wyslucham ![]() Jesli ktoś zainteresowany mozna je obejrzec tu http://www.netlens.se/stor_bild_alla...terling%20grey Milego przegladania ![]() Pola, masz śliczne oczy i widzę, że masz to samo co ja - tj zrobione rzęsy i chęć zmiany koloru oka ![]() Edytowane przez muammamija Czas edycji: 2011-07-14 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3760 |
Raczkowanie
|
Dzięki BiBiDoll za informację. Chciałam soczewki które wyglądają na oku naturalnie a nie jak "nadrukowane" coś cenowo w granicach rozsądku do 100zł. Zależy mi głównie na kolorze żeby był widoczny niebieski. Druga sprawa to kwestia średnicy oczy mam stosunkowo małe więc i średnica soczewek dla mnie 14 jest najlepsza a nie każda firma ma soczewki o takiej średnicy. I jeszcze jedna sprawa czy są soczewki kolorowe w trybie noszenia dzień i noc??Czy ktoś o takich wogóle słyszał? Bo ja kupowałam swojego czasu Baush&Lomb Pure Vision ale bezbarwne miesięczne i właśnie na dzień i noc ciekawi mnie czy kolorowe też jakaś z firm produkuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3761 |
Raczkowanie
|
Bibi masz racje z tymi zmianami koloru oczu
![]() Mnie sie marzy efekt taki jak tutaj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1294490272 tylko nie wiem czy ta laska ma soczewki hehe ![]() Przegladałam pół dnia rozne kolory i jestem prawie pewna, ze chcialabym ktorys z tych kolorow (mozna przewinac do 1.15 bo tam jest porownanie) http://www.youtube.com/watch?v=sSRbDyv0kL8 No tylko , ze ja mam jasnozielone oczy, wiec pewnie u mnie beda wygladac delikatniej. Probowalam poszukac cos w googlu o soczewkach Legro, ale internet milczy - obie ich strony nie dzialaja i na allegro ich nie ma ??? ![]() A czy wiecie, ze Elizabeth Taylor miala fiolkowy kolor oczu???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3762 |
Raczkowanie
|
witajcie.czy wiecie może jak wygląda sprawa z soczewkami kolorowymi przy wadzie wzroku takiej jak astygmatyzm?czy są możliwe?
![]() |
#3763 |
Raczkowanie
|
A ja nadl czekam na swoje brązowe soczewki z Legro. Miały przyjść najpóźniej w poniedziałek,a nadal ich nie ma
![]() Kochana poczta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3764 |
Raczkowanie
|
Jak załatwiacie soczewki Legro jeśli ich strona nie działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3765 |
Konto usunięte
|
No właśnie też próbowałam wejść na ich stronkę i nie działa
![]() A tak bardzo interesują mnie te soczewki. Edit: o, działa! Edytowane przez 6ab835231803f4b1cac896d6aed120cccc2755ce_65765102cc8be Czas edycji: 2011-07-17 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Raczkowanie
|
Jak ja zamawiałam to strona działała, poza tym zamawia się u nich przez kontakt emailowy
![]() Ja zamówiłam średnio-brązowe soczewki bez dziury na źrenice. Naturalnie mam szaro-niebieskie, a że zawsze marzyłam o ciemnych,ale naturalnie wyglądających, to może te z Legro spełnią moje marzenie. Czekam tylko i czekam na dostawę naszej kochanej poczty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Konto usunięte
|
Czy mi się wydaje czy posty BiBiDoll / BrigitteTheDoll zostały usunięte? Dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3768 |
Wtajemniczenie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;28190877]Czy mi się wydaje czy posty BiBiDoll / BrigitteTheDoll zostały usunięte? Dlaczego?[/QUOTE]
Bo to wyglądało jak reklama soczewek Legro, ale ogólnie ciekawie pisała i mogli tego nie usuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3769 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście od początku to wyglądało jak reklama, troszkę zbyt nachalna, ale z drugiej strony gdyby nie tamte posty, nigdy bym się nie dowiedziała o tej firmie. A tak to poczekam aż kilka osób zamówi i pomyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3770 |
Raczkowanie
|
Ja też o Legro dowiedziałam się z postów, której autorkę usunięto.
Moje soczewki nadal nie przyszły, co jest raczej winą poczty, gdyż listonosz ma urlop i jakiś jego zastępca przychodzi do mnie mniej więcej raz w tygodniu :-P A tak ogromnie nie mogę się doczekac tych soczewek! Jeśli tylko kiedyś do mnie dotrą to wstawię zdjęcia,żebyście mogły same ocenić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3771 |
Konto usunięte
|
I ja tak samo
![]() Nawet napisałam do nich maila, czy wykonaliby dla mnie moje wymarzone soczewki... No i odpisał pewien miły Pan :P Witam serdecznie. Nasza firma oczywiście posiada soczewki czarne bez otworu wizyjnego, są to soczewki przeciwsłoneczne. Jeśli życzy sobie Pani to możemy wykonać je w największych dostępnych średnicach czyli 11,5mm jeśli oczekiwała by Pani większej średnicy było by to już zamówienie specjalne którego koszt był by większy niżeli obecnie promocyjne 100zł. Niemniej jesteśmy wstanie wykonać niemal każde zamówienie. Bez względu na moc soczewek czy krzywiznę. Z miłą chęcią odpowiemy na więcej pytań oraz wykonamy powierzone nam zamówienie. Słuchajcie, bo tak mnie to zastanowiło... Największe dostępne średnice 11,5mm? ![]() Bo napisałam im, że chciałabym jak najbardziej ciemne i jak największe. Ta dziewczyna, co właśnie pisała o LEGRO dodała takie cudne zdjęcie swoich soczewek. Chodzi mi o ten "azjatycki" efekt... Moje marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3772 |
Raczkowanie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;28228104]I ja tak samo
![]() Nawet napisałam do nich maila, czy wykonaliby dla mnie moje wymarzone soczewki... No i odpisał pewien miły Pan :P Witam serdecznie. Nasza firma oczywiście posiada soczewki czarne bez otworu wizyjnego, są to soczewki przeciwsłoneczne. Jeśli życzy sobie Pani to możemy wykonać je w największych dostępnych średnicach czyli 11,5mm jeśli oczekiwała by Pani większej średnicy było by to już zamówienie specjalne którego koszt był by większy niżeli obecnie promocyjne 100zł. Niemniej jesteśmy wstanie wykonać niemal każde zamówienie. Bez względu na moc soczewek czy krzywiznę. Z miłą chęcią odpowiemy na więcej pytań oraz wykonamy powierzone nam zamówienie. Słuchajcie, bo tak mnie to zastanowiło... Największe dostępne średnice 11,5mm? ![]() Bo napisałam im, że chciałabym jak najbardziej ciemne i jak największe. Ta dziewczyna, co właśnie pisała o LEGRO dodała takie cudne zdjęcie swoich soczewek. Chodzi mi o ten "azjatycki" efekt... Moje marzenie ![]() [/QUOTE] No to chyba musi być literówka! Bo ja najwęższe soczewki jakie widziałam to miały średnicę bodajże 13.6mm. A masz rację,że 14mm jest najbardziej standardowe. Ja zamówiłam średnio-brązowe i przez nie mam widzieć normalnie. Chciałam ciemny brąz, ale odpowiedziano mi,że wyglądałby on dość sztucznie, a jak ten średni brąz założę na swoje oczy to będzie efekt ciemnego brązu. Zobaczymy ![]() A i nie wiedziałam,że te 100zł to jest cena promocyjna. Myślałam,że jest ona stała i dotyczy standardowych zamówień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko nie wiem czy z moimi ciemnobrązowymi oczami jakieś kolorowe soczewki bez dzierki sobie poradzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3774 |
Przyczajenie
|
Witam choc się nie udzielam to często zaglądam na ten wątek . Otóż zamówiłam soczewki Legro jakies 2 tygodnie temu chciałam taki sam efekt co Bibi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3776 |
Zadomowienie
|
http://soczewkisportowe.com/
To nie jest czasem zdjęcie oka Brigitte/BiBi? ![]() Ile czekacie już na soczewki Legro, tak z ciekawości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Przyczajenie
|
Ja równiez jestem na etapie korespondencji z Legro. Ale póki nie zobaczę jakiegos zdjęcia na forum nie zamówię, zwłaszcza że wymagaja zapłaty z góry. Mam jasno piwne oczy i obecnie noszę focusy, fajnie podkreslaja na granatowo aczkolwiek marza mi się oczy mocno, wyraznie brązowe. Miałam kiedyś freshlooki brązowe, niby ok ale te pixele z bliska sa odpychajace. Miałam też all vue colors- te z kolei "pływały" mi po gałce na skutek czego wygladałam jak bym miała rozbierznego zeza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
ja czekam bardzo długo bo prawie 3 tygodnie. Teoretycznie jest to nie z ich winy, tylko z winy poczty, bo mój listonosz jest na urlopie i rzeczywiście żadne przesyłki do mnie nie dochodzą, nie tylko od nich. Jeśli przesyłka nie dojdzie w ciągu miesiąca od dnia nadania, to oni interweniują na poczcie i ja dostaję nową parę soczewek, oczywiście na ich koszt. tak przynajmniej napisał mi pan z Legro, którego powiadomiłam o braku przesyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3779 |
Raczkowanie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;28228104]I ja tak samo
![]() Nawet napisałam do nich maila, czy wykonaliby dla mnie moje wymarzone soczewki... No i odpisał pewien miły Pan :P Witam serdecznie. Nasza firma oczywiście posiada soczewki czarne bez otworu wizyjnego, są to soczewki przeciwsłoneczne. Jeśli życzy sobie Pani to możemy wykonać je w największych dostępnych średnicach czyli 11,5mm jeśli oczekiwała by Pani większej średnicy było by to już zamówienie specjalne którego koszt był by większy niżeli obecnie promocyjne 100zł. Niemniej jesteśmy wstanie wykonać niemal każde zamówienie. Bez względu na moc soczewek czy krzywiznę. Z miłą chęcią odpowiemy na więcej pytań oraz wykonamy powierzone nam zamówienie. Słuchajcie, bo tak mnie to zastanowiło... Największe dostępne średnice 11,5mm? ![]() Bo napisałam im, że chciałabym jak najbardziej ciemne i jak największe. Ta dziewczyna, co właśnie pisała o LEGRO dodała takie cudne zdjęcie swoich soczewek. Chodzi mi o ten "azjatycki" efekt... Moje marzenie ![]() [/QUOTE] ja również dostalam taką informację od Pana z Legro: Największa zalecana średnica to 11,5mm jednakże nasza firma na specjalne zamówienie może wykonać średnicę nawet 14mm jest to jednak niezalecane ze względu na brak wytycznych unijnych dotyczących tych parametrów.
![]() |
#3780 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie i tak podobaly sie posty bibi i zamowilabym nawet na probe, ale za bardzo zależy mi na ciemnej obwodce wokół oka. ![]() ![]() Mam jasne zielone oczy i do tej pory nosilam freslook dimensions carribean aqua - bylam bardzo zadowolona ![]() Teraz chce zmienic kolor oczu, pod wlosy ![]() Edytowane przez muammamija Czas edycji: 2011-07-21 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.