Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 20:16   #2611
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)

ja zmykam do wyrka.. poczytam książkę, potem może obejrzę coś w tv i ide śpiochać, a jutro z rańca ćwiczenia

do juterka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

moje 1800 postów

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 20:41   #2612
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)

wróciłam i nadrobiłam

co do hh to też myślałam, żeby sobie kupić takie, ale wiem, że i tak bym z niego nie korzystała, na pewno nie przez długi okres czasu, więc kasa by poszła w błoto

i widziałam temat zaręczyn i tak a propo to mój TŻ jakoś październik/listopad ma jechać do Szwecji do pracy na 1,5miesiąca i coś czuję, że jak wróci to się oświadczy nawet dzisiaj rzucił jakiś tekst, że po Szwecji będzie pierścionek, ale nie wgłębiałam się zbytnio w temat

jusiowa chcesz się spotkać z TŻtem to się spotkaj, tylko wiesz, że to spotkanie może Ci strasznie namieszać w głowie

ja wróciłam od TŻta, trochę się posprzeczaliśmy(ale to w sumie u nas standard), ale poza tym miło było, byliśmy na spacerze, potem u iego posiedzieliśmy

i kurczę nadal nie wiem co z tą obroną, promotorka miała nam dzisiaj napisać dokładnie co i jak i do tej pory nic masakra
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 20:52   #2613
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoonLai Pokaż wiadomość
Hmm dziewczyny, co to za Aleksander? Wstawcie fote, bo ja kompletnie nie wiem o kim mowa, a też bym oko pocieszyła

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

O sorry.. 'AleXander' !
ojj Kochana daje linki do nacieszenia oka

http://www.youtube.com/watch?v=2E0qjggSUEY albo...
http://www.youtube.com/watch?v=IapEAXQby_c (ze tez ta kamera nie chce nigdy zejść niżej )

albo wpisz w google Alexander Skarsgard i naciesz oczy jednak filmiki maja chyba najfajniejsze fotki / sceny

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
i widziałam temat zaręczyn i tak a propo to mój TŻ jakoś październik/listopad ma jechać do Szwecji do pracy na 1,5miesiąca i coś czuję, że jak wróci to się oświadczy nawet dzisiaj rzucił jakiś tekst, że po Szwecji będzie pierścionek, ale nie wgłębiałam się zbytnio w temat
no no no bede trzymac kciuki ja myslałam, ze zarecze sie z TZem w wakacje i mimo ze wakacje dalej trwaja to odnosze wrazenie, ze jednak nie bedzie zaręczyn
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 20:53   #2614
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ojj Kochana daje linki do nacieszenia oka

http://www.youtube.com/watch?v=2E0qjggSUEY albo...
http://www.youtube.com/watch?v=IapEAXQby_c (ze tez ta kamera nie chce nigdy zejść niżej )

albo wpisz w google Alexander Skarsgard i naciesz oczy jednak filmiki maja chyba najfajniejsze fotki / sceny

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

no no no bede trzymac kciuki ja myslałam, ze zarecze sie z TZem w wakacje i mimo ze wakacje dalej trwaja to odnosze wrazenie, ze jednak nie bedzie zaręczyn

Alexander Skarsgard In The Shower ty wiesz co wrzucić xd
makowapanienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:19   #2615
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makowapanienkaa Pokaż wiadomość
Alexander Skarsgard In The Shower ty wiesz co wrzucić xd
ojj tak tylko na prawde nie wiem dlaczego ta kamera nie schodzi niżej nie pomyśleli

http://www.youtube.com/watch?v=lxqEvuRR2d8 laska zdziwiona, ze przez 6h "robił to" ojjjj co ja bym z nim robiła przez te 6 godzin to po prostu magia i feng shui w jednym
Stary 2011-07-12, 21:37   #2616
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
ojj tak tylko na prawde nie wiem dlaczego ta kamera nie schodzi niżej nie pomyśleli

http://www.youtube.com/watch?v=lxqEvuRR2d8 laska zdziwiona, ze przez 6h "robił to" ojjjj co ja bym z nim robiła przez te 6 godzin to po prostu magia i feng shui w jednym

dziewczyno ty mi tu nie poruszaj takich rzeczy bo ja już półtora miesiąca bez swojego chłopa jestem xd
Stary 2011-07-12, 21:56   #2617
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyno ty mi tu nie poruszaj takich rzeczy bo ja już półtora miesiąca bez swojego chłopa jestem xd
i jeszcze funkcjonujesz ? a tak serio to gdzie ten Twoj chłop sie podziewa (na pewno pisałas ale nie pamietam) ?
Stary 2011-07-12, 22:03   #2618
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
i jeszcze funkcjonujesz ? a tak serio to gdzie ten Twoj chłop sie podziewa (na pewno pisałas ale nie pamietam) ?
o własnie kiepsko funkcjonuje, aleee jak pomyśle o tym co sie będzie działo jak się spotkamy
pojechał do pracy nad morze, dokładniej do Krynicy Morskiej
Stary 2011-07-12, 22:08   #2619
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
o własnie kiepsko funkcjonuje, aleee jak pomyśle o tym co sie będzie działo jak się spotkamy
pojechał do pracy nad morze, dokładniej do Krynicy Morskiej
noo takie powroty sa najlepsze mnie kiedyś TZ zostawil na 2 tygodnie jak jechał do pracy i bylismy baaaaaardzo stęsknieni więc wy po ponad miesiącu to już nawet nie chce myśleć co to się będzie działo

aaaa bardzo lubię Twój podpis nie zmieniaj go !
Stary 2011-07-12, 22:18   #2620
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
noo takie powroty sa najlepsze mnie kiedyś TZ zostawil na 2 tygodnie jak jechał do pracy i bylismy baaaaaardzo stęsknieni więc wy po ponad miesiącu to już nawet nie chce myśleć co to się będzie działo

aaaa bardzo lubię Twój podpis nie zmieniaj go !

mam nadzieję, że na początku sierpnia już tam u niego będe, ale póki co to mnie denerwuje, bo wczooraj mówił że moge powoli się zbierać a jak dzisiaj pytałam kiedy mniej więcej moge jechać to stwierdził, że nie wie bo zostało mu pare spraw do ogarnięcia -.- i dogadaj tu się z facetem, już zaczynają mi głupoty do głowy przychodzić ze znalazł tam jakąś czy cholera wie co.

a dziękuje bardzo :P
Stary 2011-07-12, 22:55   #2621
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leemonqa Pokaż wiadomość
nie biore anty bo nie chciałam, ale w czwartek jade do Krk i pewnie każe sobie jakies anty wypisac ...
dalsza część badań czy tylko kontrola? A w ogóle jak się czujesz po tych wszystkich lekach nowych co dostałaś ?
Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
no dokładnie tak zrobiłam, wczoraj mu powiedziałam że nie wiem czy będę się chciała dziś spotkać, dziś natomiast napisałam że dziś nie mam czasu i ewentualnie jutro mogę być wolna, słychać było że się ucieszył i powiedział że każda ustalona data mu pasuje... a więc chyba spotkam się z nim jutro, dla uspokojenia sumienia, a w piątek sobię wyjadę...
taki wyjazd na pewno Ci dobrze zrobi
powodzenia jutro
Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
No cóż, zrobisz jak uważasz

W mojej opinii popełniasz błąd

Dziewczyny, chciałam sobie kupić aparat cyfrowy tak do 500 zł, znacie się na tym? Możecie coś polecić w tej cenie?
ja Ci mogę śmiało tego polecić ( chyba go ciągle teraz reklamują ) http://allegro.pl/nikon-coolpix-s310...694781119.html tu jest chyba starszy model http://allegro.pl/aparat-foto-nikon-...701061858.html
jest niedrogi , Nikon to bardzo dobra firma , mały , ale ma duży lcd więc fajnie zdjęcia można oglądać sobie na nim , łatwy w obsłudze itp itd , same plusy jak dla mnie , miałam okazje takim się trochę pobawić i sama się zastanawiam czy sobie takiego nie sprawić Tż też mówi że to fajny aparat a on się zna więc mu ufam w tych sprawach

wróciłam jakiś czas temu od tż , miło było , tylko gdyby nie to że mnie ciągle coś kuje , jak nie w plecach to gdzieś w brzuchu nie wiem od czego , chciałam jeszcze poćwiczyć ale wylądowałam w łóżku

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 23:04   #2622
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam sobie kupić aparat cyfrowy tak do 500 zł, znacie się na tym? Możecie coś polecić w tej cenie?
zaginęłaś mi wcześniej z tym postem xd, a nie myślałaś o hybrydzie? za ok 500, 600 zł myśle że można by już coś dostać tym bardziej że chcesz przeznaczyć do 500 zł w tym wypadku wydaje mi się że warto dołożyć jeszcze tą 100. jakościowo dużo lepiej od zwykłej cyfrówki, jakbyś chciała moge podesłać pare fot robionych takim aparatem, dokładnie fuji s2500hd żebyś mogła sobie porównać jakościowo

Edytowane przez makowapanienkaa
Czas edycji: 2011-07-12 o 23:13
Stary 2011-07-12, 23:11   #2623
@na
Zakorzenienie

Cytat:
zaginęłaś mi wcześniej z tym postem xd, a nie myślałaś o hybrydzie? za ok 500, 600 zł myśle że można by już coś dostać
ja mam w domu hybryde z Fuji , ale powiem szczerze że nie korzystam z tych jej opcji kiedyś chciałam do tego usiąść , sama sobie przesłony ustawiałam itp, ale wiadomo jak się nie wie to się nic nie zrobi muszę tż kiedyś poprosić to mi wytłumaczy chociaż osobiście mi się ten nikon 3100 bardzo podoba

*Ćwiczę*

Stary 2011-07-12, 23:17   #2624
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
ja mam w domu hybryde z Fuji , ale powiem szczerze że nie korzystam z tych jej opcji kiedyś chciałam do tego usiąść , sama sobie przesłony ustawiałam itp, ale wiadomo jak się nie wie to się nic nie zrobi muszę tż kiedyś poprosić to mi wytłumaczy chociaż osobiście mi się ten nikon 3100 bardzo podoba
początki są cięzkie xd ładny jest ten nikon ale za tą cene można mieć już coś lepszego że się tak wyraże, też zależy co kto chce.
przede wszystkim nie mozną sugerować się ilością pikseli w aparacie bo prawda jest taka że aparat choćby miał miliard pikseli ale jak ma matryce do dupy to piksele mu nie pomogą xd a niestety czesto ludzie na to się łapią bo patrzą tylko żeby aparat dużo pikseli miał ;P
Stary 2011-07-12, 23:20   #2625
@na
Zakorzenienie

Cytat:
początki są cięzkie xd ładny jest ten nikon ale za tą cene można mieć już coś lepszego że się tak wyraże, też zależy co kto chce.
przede wszystkim nie mozną sugerować się ilością pikseli w aparacie bo prawda jest taka że aparat choćby miał miliard pikseli ale jak ma matryce do dupy to piksele mu nie pomogą xd a niestety czesto ludzie na to się łapią bo patrzą tylko żeby aparat dużo pikseli miał ;P
powiem Ci szczerze że jak rozmawialam o tym z tż to on i tak uważa że hybryda to taki naciągnięty kompakt , ale ja się z nim nie kłócę bo się nie znam , to on jest artysta mi by taki wystarczył , on ma lustrzanke wiec mi ona nie potrzebna w ogóle

*Ćwiczę*

Stary 2011-07-12, 23:22   #2626
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
oj tak, wrażliwi faceci są fajni. Ale też nie tacy, którzy są ZBYT wrażliwi

A pokaż pierścień
Cytat:
a moj jak sie oswiadczy to chyba go udusze ze zczescie i chyba juz nie bede miala komu co kupowac

własnie pokazujcie tu wszytskie pierścienie !
tutaj jest

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:29   #2627
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
wszyscy kupują pierścionki w aparcie mi się podoba , delikatny taki

*Ćwiczę*

Stary 2011-07-12, 23:31   #2628
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
piękny

Edytowane przez makowapanienkaa
Czas edycji: 2011-07-13 o 00:32
Stary 2011-07-12, 23:39   #2629
@na
Zakorzenienie

mi się do pierścionka nie spieszy zresztą mi się do niczego nie spieszy ( pierscionek, slub, dzieci,) ło matko , nigdy w życiu, może za 10 lat

Dobranoc

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2011-07-12 o 23:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 23:41   #2630
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
mi się do pierścionka nie spieszy zresztą mi się do niczego nie spieszy ( pierscionek, slub, dzieci,) ło matko , nigdy w życiu, może na 10 lat

Dobranoc
a ja coraz bardziej dojrzewam do tego ;P

dobranoc ;*
Stary 2011-07-13, 00:01   #2631
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny

Cytat:
mi się do pierścionka nie spieszy zresztą mi się do niczego nie spieszy ( pierscionek, slub, dzieci,) ło matko , nigdy w życiu, może za 10 lat
mi się do dzieci nie spieszy w ogóle, dzieci to zło nie wiem czy kiedykolwiek obudzą się we mnie jakieś instynkty macierzyńskie

obejrzałam kolejny odc Dextera i lecę już spać
dobranoc
Stary 2011-07-13, 06:35   #2632
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
idealny dostałas moj wymarzony pierścionek !
ale ja chyba takiego nie dostane bo ten jest poniżej tysiaca zł a TZ twierdzi, ze to za mało i mowi ze taki do 1,500zł bedzie dobry ja mu tłumacze, ze mi te tansze mi sie podobają to ten, ze nie kupi taniego i pogadaj sobie z takim ale wie, ze chce taki wiec na pewno kupi dobry szczególnie, ż ema bardzo dobry gust
Stary 2011-07-13, 07:39   #2633
Bayka
Zakorzenienie

GG do Bayka

Cytat:
idealny dostałas moj wymarzony pierścionek !
ale ja chyba takiego nie dostane bo ten jest poniżej tysiaca zł a TZ twierdzi, ze to za mało i mowi ze taki do 1,500zł bedzie dobry ja mu tłumacze, ze mi te tansze mi sie podobają to ten, ze nie kupi taniego i pogadaj sobie z takim ale wie, ze chce taki wiec na pewno kupi dobry szczególnie, ż ema bardzo dobry gust

a tu jest mój:
http://allegro.pl/dla-ukochanej-25-p...674003245.html

Polskie literki? -Brak
Bayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:07   #2634
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayka Pokaż wiadomość
juz zareczynowy czy chciałabyś taki dostać na zareczyny ? tzn. juz go nosisz czy Ci sie marzy ?
Stary 2011-07-13, 08:12   #2635
Bayka
Zakorzenienie

GG do Bayka

Cytat:
juz zareczynowy czy chciałabyś taki dostać na zareczyny ? tzn. juz go nosisz czy Ci sie marzy ?
zamówiliśmy go na poprzedniej aukcji, jest już w domu, ale nie dostałam Tż powiedział, że sam wybierze chwilę, i że to może być nawet za rok więc narazie o tym nie myślę ale że ona chciał żebym sobie wybrała, ja też tak chciałam, więc chciałam ten i będzie ten, jeśli zasłużę

Polskie literki? -Brak
Bayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:19   #2636
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

hejo

śliczne pierścionki
ja też swój sama wybierałam :P na moje serdelki zbyt wielkiego wyboru nie było ale nie narzekam, nie jest przynajmniej taki typowy, nie jest z apartu ani kruka, i był dosyć tani.. ja osobiście wole wiecej kasy na obraczki przeznaczyć to one będą symbolizowały nasze małżeństwo

ja już po pierwszej serii ćwiczeń padam na ryja.. zaraz ide wziąć prysznic i się najeść

buźka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:25   #2637
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayka Pokaż wiadomość
zamówiliśmy go na poprzedniej aukcji, jest już w domu, ale nie dostałam Tż powiedział, że sam wybierze chwilę, i że to może być nawet za rok więc narazie o tym nie myślę ale że ona chciał żebym sobie wybrała, ja też tak chciałam, więc chciałam ten i będzie ten, jeśli zasłużę
aha no to super wiec czekamy na zareczyny Bayeczki !

u mnie to ma byc wielka niespodzianka, mistarny plan oświadczym o którym nikt nie bedzie wiedzial (tak mowi TZ ) także jakie wybierze dla mnie pierścień taki będzie

ale zaraz wam moze znajde jakie mi sie podobają generalnie klasyczne, delikatne, z małymi oczkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod2986_0_m.jpg (12,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod2990_0_m.jpg (10,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod3749_0_m.jpg (10,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod4504_0_m.jpg (10,7 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-07-13, 09:25   #2638
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry

co do pierścionków to ja sama nie chciałabym wybierać zaręczynowego chciałabym mieć niespodziankę a że wiem, że mój TŻ ma dobry gust, i z biżuterią zawsze idealnie trafia, więc na pewno będzie piękny
a co do oświadczyn to też bym chciała niespodziankę i żeby były jakieś takie wyjątkowe, takie wow nawet powiedziałam TŻtwoi że jak się z oświadczynami nie postara to się nie zgodzę

niedawno wstałam, zjadłam śniadanie i chyba wezmę się za czytanie pracy ale moja promotorka mnie wkurza, to maskara miała nam wczoraj potwierdzić o której jutro ta obrona itd, a do tej pory żadnej informacji niepoważna ona jest
Stary 2011-07-13, 09:44   #2639
dream7
Zakorzenienie

GG do dream7

Witam jestem zła i niewyspana w nocy dostalam @ i prawie cala noc nieprzespana do tego nie moge sie zalogowac na uczelni zeby zobaczyc jakie papiery sa potrzebne tż mowi ze sie dostalam bo on ma szybszy net i mi wczoraj sprawdzil co do pierscionkow to mam podobny gust jak moniczka wole skromne i klasyczne i tez wolalabym żeby tz sam wybrał i zeby to byla niespodzianka
Stary 2011-07-13, 09:57   #2640
moniczka_90
Zakorzenienie

a taka oto obraczke noszę od 3 lat tzn. na zdjęcieu jest 1 ciemny pasek i 1 jasny, ja mam 2 ciemne a TZ ma 2 jasne i na palcu i w sklepie wyglada o wiele lepiej niz na zdjęciu
niestety pierścionka z oczkiem którego dostałam na 3 rocznicę nie ma juz na internecie, chyba zostały wykupione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2315296_1.jpg (62,9 KB, 7 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości