|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
"SKŁADNIKI: mąka pszenna [3 szklanki] olej [10 łyżek] drożdże [5 dag] (pół kostki) mleko [0.5 szklanki] (ciepłej) cukier [1 łyżeczka] (do drożdzy) sól - płaska łyżeczka [1 ] (do mąki) FARSZ pieczarki [0.5 kg] cebula biała [0.5 kg] przyprawa do pizzy (lub sól,pieprz bazylia ,majeranek ,oregano lub doprawiamy tak ,jak lubicie) keczup olej (do smazenia) ser żółty [25 dag] woda [1 szklanka] (ciepłej) kiełbasa [20 dag] (lub resztki wędlin) Przygotowanie: Pieczarki i cebule podduszamy dodajemy wędline pokrojoną w kawłeczki ,doprawiamy do smaku(pieczarki puszczają wodę,gotowy farsz delikatnie odcedzić ![]() drozdze rozpuszczamy w wodzie z mlekiem(pół mleka i pół wody ciepłej) dodać cukier i sól wlać do mąki z olejem wyrobić ciasto na wysmarowanej olejem blaszce(takiej do ciasta z bokami)rozłozyć ciasto spód i boki wymazać keczupem nałożyć farsz posypać grubo startym serem piec w nagrzanym do 200C piekarniku 30-35 minut" ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
ja sie podzialam w sklepie i aptece a wczesniej cos w domu robilam
pogralismy z tz -em w jakas gre planszowa fajnie bo go ogralam za 1 razem a teraz siedze a wlasciwie stoje w lazience i nasmarowalam nogi kremem do depil i czekam az czas minie i was podczytuje taka ze mnie spd heh zaraz naloze olej lub maske na wlosy i wogole bedzie git no i albo znow pogramy albo film jakos obejrzymy |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
A ja okresowo księżniczkuję ;-) TŻ szykuje gofry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
tallu sukieneczki super, taka jak ta pierwsza chcialam na wesele , idziemy 27 sierpnia i 17 wrzesnia, ale bede miała brzuszek juz pewnie i troche nieapetycznie taka mini z brzucholem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa i wiznatalka witam Was również
![]() ![]() Jestem spowrotem ![]()
#2048 |
Rozeznanie
|
Wróciłam ze spacerku i gotuję krupnik na jutro.
Fajna pogoda u mnie była słonecznie i ciepło, ale nie gorąco. Pochodziliśmy se z TŻ za ręce. ![]() Drugi dzień głowa mnie boli i brzuch przez @ ![]() Tallu fajowe sukienki, ta druga jakoś bardziej mnie urzekła. LeejdiNaati witaj ![]()
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja bym chciała sobie z TŻ pójść na jakiś spacer... Kurczę czasem wydaje mi się, że za wiele chcę... No ale nic. U mnie pogoda dziś była fatalna. Chmury i ani trochę słońca. Dopiero koło 19 zaczęło słońce świecić ![]() ![]()
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko, że wynajełam ten pokój bardzo sympatycznej parze
![]() jestem tak padnięta ze nie wiem czy dam rade napisac dziś więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Dziewczyny a może mogłabym Was prosić o głos w konkursie? ![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jasne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Zakorzenienie
|
romantycznie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- super, jeszcze lepiej niz samej dziewczynie ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Rozeznanie
|
sikam
![]() Miałam około 5 lat i uczyłam się jeździć na rowerze. Wyszłam z kuzynem (7 lat starszy) na jakąś górkę, usiadłam na rower, a on mnie mocno popchnął. Niestety zjazd się nie udał i się przewróciłam, lecz jakoś tak niefortunnie, że nie mogłam złapać oddechu. Kuzyn, widząc co się dzieje, zaczął ryczeć i błagać: - Przepraszam, że cię zabiłem.... Tylko nie mów tacie! i W tę niedziele poszedłem do kościoła. Po świątyni beztrosko biegał mały, może 5 letni chłopczyk. W pewnej chwili, gdy wszyscy klęczeli, a z pod ołtarza wydobywał się gong, malec stanął w miejscu i na cały głos krzyknął: - Baza wirusów zotała zkatalizowana (zaktualizowana). oczywiście z wezsietato ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- u mnie juz wszyscy śpią i ja zaraz tez się położę ![]() oglądam jeszcze inspiracje wnętrz-uwielbiam się tym katować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Na początku chciałam podziękować Wam za głosy oddane na mój wakacyjny niezbędnik ![]() Dzisiaj dzień, jak co dzień ![]() Miałam jutro wracać do domu ale przedłużyłam swój pobyt u TŻ do soboty ![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam, co nie, co, że pisaliście o tym, jak dbacie o siebie. Ja jakoś szczególnie o siebie nie dbam ![]() Zawszę pilnuję, aby paznokcie moje wyglądały, w końcu to wizytówka, każdej kobiety. Nie wyobrażam sobie zaniedbanych, poobgryzanych paznokci. Jeśli nie mam czasu i ochoty, aby sobie coś z nimi fajnego zrobić to nakładam tylko lakier bezbarwny błyszczący i już jest o niebo lepiej. Co dzień i noc przecieram twarz tonikiem, a potem kremem. Po kąpieli ciało nacieram oliwką ( nie lubię balsamów ), włosy myję co 2-gi dzień, nakładam na nie jedwab Biosilk-nie ma żadnej rewelacji ale ładnie pachnie ![]() ![]() ![]() ![]() No i tyle ![]() ![]() Witaj LeejdiNaati ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() a w dwie osoby to nie wiem jak się zmieścić- chyba zero słodyczy i napojów. kiedyś to co innego, ceny inne były. A teraz ceny pójdą w górę ![]() Często się tż (nie lubię tego określenia;P) zastanawiamy jak tu ludzie sobie radzą i jeszcze płacą kredyty ![]() ja często w biedronce kupuje to z lenistwa ;D no ale same napoje- gazowanych mało piję, ale lubię muszyniankę i dobre herbaty- i to już się zbiera. dobrze zarabiam, ale jak widzę ile się czasami zapłaciło i że w lodówce nadal pusto to mnie ścina ![]() ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-13 o 00:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Od 15 do teraz nie miałam internetu
![]() Ale mnie wkurza ten dostawca... nie dość że wczoraj już zapłaciłam (mam czas do 20ego) to oni jeszcze awarie paskudną mają ![]() LeejdiNaati witaj ![]() ![]() U mnie znów ładna pogoda. Dzis mamy w planach spacer popołudniowy. Obserwuję pogodę nad morzem i już sama nie wiem czy cieszyć się z tych 22-23 stopni i słońca za chmurkami ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-07-13 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam z samego rana
![]() ![]() Mam nadzieję, że TŻ się opamięta i jednak się dziś zobaczymy... ![]()
#2062 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wczoraj miałam straszny dzień. Jeszcze mi się chce ryczeć. Tż umówił się z szefem, pojechał do niego, a szef nie przyjechał. 20 zł poszło się j... za pociąg. Tż był mega wściekły, ja też, a moja kochana mamusia dołożyła jeszcze. Przy moich kuzynach zaczęła Tżowi jechać, że nie ma pracy, że nie załatwił wypłaty itp. Tż tak się wściekł, że jak wróciłam z pracy to o mało co sie nie pozabijaliśmy. Powiedział, że on tu mieszkał z moją matka nie będzie. Wcale mu się nie dziwie, po tym numerze jaki odstawiła wczoraj ja też nie chce z nia mieszkać. Mało tego, jak ja wróciłam z pracy to mi tez zaczęła bręczeć, że czemu Tż wypłaty nie dostał, czemu maja postój itp. Jak ja bym mogła cos na to poradzić.
Ja cały czas jestem dobrej mysli, że wszystko sie ułoży, a moja matka nas tylko dobija i czepia wszystkiego. Ale jest taka, że jak Tż ma pracę i pieniądze to jest wszystko super, a jak zaczynaja się problemy to ona zaczyna awantury. Wierzcie mi, że chyba naprawdę jak się z tą pracą Tżta jakoś ułoży i ja pójdę na cały etat to sie wyprowadzimy. Bo ja nie mam zamiaru całe życie użerać się z mamą, która codziennie wyszukuje 150 powodów, żeby zrobić aferę
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze 2,5 tygodnia muszę bardzo oszczędnie kupować, bo trochę przeholowaliśmy ![]() ![]() W przyszłym miesiącu po prostu muszę już coś odłożyć, no chociaż to 100 zł ![]() wszystko jest cholernie drogie i za 100 zł to prawie nic do jedzenia się nie kupi, więc jak tu zaoszczędzić przy przeciętnych zarobkach i dużych wydatkach ![]() podziwiam tych, co tak potrafią ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-13 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zabieram sie za pracę. Mam nadzieje, że dziś pójdzie mi lepiej, bo wczoraj siedziałam do późnej nocy i zasypiałam przy komputerze. Nie wspominając o tym, że oczy przepotwornie mnie bolą. Chcę już poniedziałek, bo wtedy skonczy się moje bardzo ciężkie zlecenie! U mnie dziś obiad z wczoraj, także tyle dobrego ![]() Miłego dnia ![]() Aaa wczoraj w ramach upiększania zamówiłam sobie glinki: zieloną i czerwoną i algi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zadomowienie
|
pokwitowanie jakieś robicie?
Cytat:
![]() dobrze pamiętam ze tą pizze mamy Dudiny wkłada sie od razu do piekarnika i nie trzeba czekać az wyrosnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko się jakoś ułoży zobaczysz ![]() ![]()
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama się fatalnie zachowała, nie dosc, ze człowiek potrzebuje wsparcia, chłopak się stara, to jeszcze ta go przy kimś pogrąża ![]() Po co go ośmiesza przy kimś to nie rozumiem ![]() ja mu się nie dziwię, że nie chce z Twoją mamą mieszkać ![]() ![]() ![]() effie mieszkanie samemu Wam dobrze zrobi ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-13 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
#2069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ty mmiesiącu tak robię i zobaczymy ile tego wszystkiego wyjdzie i na co najwięcej kasy idzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.