książkoholiczki i filmomaniaczki. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 08:05   #31
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: książkoholiczki i filmomaniaczki.

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
I co myślisz o tym filmie?

Cześć Orli
Ja się wypowiem;p
Według mnie był baardzo dziwny owszem zaciekawił baaardzo ale po miałam taką pustkę i nie bardzo wiedziałam co mam myślec
Stary 2011-07-13, 08:18   #32
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Dołączę do fanek kina i literatury Postanowiłam w wakacje nadrobić zaległości filmowe, oglądam kiedy czas mi pozwala- wczoraj Białą Wstążkę. Na szczęście zaległości książkowych nie posiadam bo czytam je jak obłąkana- wszędzie Ostatnio Zmartwychwstanie Tołstoja- fajne, ale trzeba lubić taką literaturę
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 08:45   #33
fen_
Rozeznanie

GG do fen_

Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
Dołączę do fanek kina i literatury Postanowiłam w wakacje nadrobić zaległości filmowe, oglądam kiedy czas mi pozwala- wczoraj Białą Wstążkę. Na szczęście zaległości książkowych nie posiadam bo czytam je jak obłąkana- wszędzie Ostatnio Zmartwychwstanie Tołstoja- fajne, ale trzeba lubić taką literaturę
I jak oceniasz ,,Białą wstążkę", bo czeka w kolejce do obejrzenia
fen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 08:47   #34
evangeline
Zakorzenienie

Ja ostatnio czytam niestety głównie literaturę fachową potrzebną mi w pracy, ale w przerwach czytuję "Cień wiatru".

Jakiś czas temu skończyłam "Klejnot Medyny" Sherry Jones - serdecznie polecam

------
Dziewczyny może napiszecie coś o sobie? Czym się zajmujecie, jakie macie inne pasje?

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:07   #35
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

No to parę słów o mnie:
Mam na imię Dominika, lat 20, mam kilka pasji, na które w różnym natężeniu wydaję całe oszczędności - lakiery do paznokci (patrz: link w podpisie ), storczyki, herbaty (ok. 70 rodzajów na stanie ), obecnie jako pasja zahibernowana - postcrossing i ptaszniki. No i przede wszystkim, zawsze i wszędzie - podróże, choć nie bardzo mam fundusze i możliwości, żeby jeździć po świecie czy nawet po Polsce, ale pochłaniam jakieś przewodniki albo książki z takiej serii Rzeczpospolitej, 100 ciekawych rzeczy w danym kraju, kupiłam chyba 15 takich książek.
No, to tak w skrócie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:16   #36
candiess
Zakorzenienie

Cześć Mogę dołączyć?

candiess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:28   #37
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
Cześć Mogę dołączyć?

ja jestem Monika, 25 lat, mezata i dzieciata, mgr filologii angielskiej szukajacy pracy w zawodzie i obijajacy sie poki co na stazachmoja glowna pasja sa ksiazki, ale lubie tez kosmetyki i Wizaz
jestem leniwcem straszliwym dlatego ksiazki idalnie do mnie pasuja

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:41   #38
candiess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

ja jestem Monika, 25 lat, mezata i dzieciata, mgr filologii angielskiej szukajacy pracy w zawodzie i obijajacy sie poki co na stazachmoja glowna pasja sa ksiazki, ale lubie tez kosmetyki i Wizaz
Też mam strasznego lenia, niestety

candiess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 09:55   #39
Alane
Przyczajenie

Ja mam na imię Martyna, lat około 20 Męża jeszcze nie mam, ale to się zmieni w maju przyszłego roku.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
Też mam strasznego lenia, niestety
Ja tak samo, nieróbstwo to niestety moja cecha charakterystyczna
Stary 2011-07-13, 09:59   #40
Alane
Przyczajenie

Oj, przepraszam za dwie wiadomości

Edytowane przez Alane
Czas edycji: 2011-07-13 o 13:54
Alane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 12:04   #41
l4lena
Rozeznanie

Dzień dobry! Widzę, że trafiłam na najbardziej, jak do tej pory, odpowiedni dla mnie wątek. Chętnie podyskutowałabym tu również o muzyce.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
I co myślisz o tym filmie?

Cześć Orli
Mnie, szczerze mówiąc, Aronofsky nieco rozczarował przy "Black Swan". Nie wiem, czy spodziewałam się czegoś lepszego - po samym reżyserze jak i po fajerwerkach i wiwatach, gdy ten film się pojawił - czy może po prostu czegoś innego, niż to, co zobaczyłam.
Film jest na pewno bardzo oryginalny. Jest świetny pod względem wizualnym i ogólnie sam pomysł na film też jest bardzo dobry.
Niby ten film jest dopracowany we wszystkich szczegółach - muzycznych, zdjęciowych, aktorskich, jednak czegoś mi w nim zabrakło. Jest dobry. Ale zdecydowanie nie uważam go za arcydzieło.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Aaaa, no i co do moich gustów:
Co do książkowych: lubię klasykę, pisarzy IX i XX w. Uwielbiam Bukowskiego - to jedna z moich dziwnych, wielkich miłości, których nie umiem w żaden sposób pojąć. Bardzo lubię poezję- a z tego kanonu szczególnie wszelakich poetów i pisarzy wyklętych.
Co do filmów: psychologiczne, stare polskie kino, filmy muzyczne i biograficzne, z Meksykiem w tle () jak i generalnie wszystkie, które coś mi przekażą i zapadną w pamięć.
Co do muzyki: zaczynając od bluesa, który jest moją największą i podstawową miłością, przechodząc w jazz, soul, folk, rock, hardrock (szczególnie klasyka) post-rock, post-punk, rock&roll, chillout, trip-hop, trochę elektroniki - kończąc na absolutnych akustykach i poezji śpiewanej. No i ogólnie pojętej muzyki lat 60', 70', 80'+ muzyki hiszpańskiej(z naciskiem na kubańską).
To tak w skrócie.

Edytowane przez l4lena
Czas edycji: 2011-07-13 o 12:01
l4lena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 12:11   #42
Akashka
Zadomowienie

Hej to i ja sie dolacze
Mam na imie Gabi i z tego co widze jestem poki co najstarsza Kocham czytac, filmy ogladam tylko wtedy jak uda mi sie oderwac od ksiazki No jeszcze ewentualnie jak mnie Tz do kina wyciagnie Co jakis czas nadrabiam zaleglosci w serialach 'Gotowe na wszystko' i 'Siostra Jackie'. 'House' jakos mi sie przejadl jakis czas temu ale moze jeszcze kiedys do niego wroce Poza tych kocham pstrykac fotki (patrz podpis ), zupelnie amatorsko oczywiscie
Moje ukochane filmy to 'Swieci z Bostonu' pierwsza czesc i 'Krolowa Potepionych' chyba glownie przez muzyke Jest oczywiscie duzo wiecej filmow ktore mi sie podobaja ale do tych dwoch lubie wracac
Ksiazki lubie przerozne. Zalezy od humoru. Wczoraj skonczylam trylogie Larssona. Bardzo dobra Kocham Pratchetta. Ostatnio zamowilam 8 ksiazek ze Swiata Dysku i wlasnie niecierpliwie czekam az dojda Ksiazki ktore czytalam juz dawno a nadal lubie do nich wracac to Musierowicz, Chmielewska, 'Ania z Zielonego Wzgorza' i 'Przeminelo z wiatrem' A poza tym czytam wlasciwie wszystko co mi w lapki wpadnie

Akashka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 12:47   #43
Amy4594
Zakorzenienie

okej, coś o sobie:
Aga, 17 lat (najmłodsza jak na razie ) oprócz książek i filmów kocham jeszcze muzykę (głownie rock itp., ale ostatnio coś mi odbiło i słucham wszystkiego ), seriale i sport (co prawda nie uprawiam żadnego, ale przed telewizorem, kibicując też można stracić dużo kalorii. ).
i jestem strasznym leniem, mogłabym całe życie przespać. tyle, reszta wyjdzie w praniu.

ostatnio przeczytałam: 'Pamiętnik' Sparks'a, Tajemnica Brokeback Mountain (film milion razy lepszy ), a teraz czytam 'Coś pożyczonego'.
Stary 2011-07-13, 12:57   #44
evangeline
Zakorzenienie

Czas na mnie
Mam na imię Justyna, 24 lata (jeszcze). Z zawodu jestem psychologiem i pasjonatem tej dziedziny pracuję w kilku ciekawych miejscach, każde przynosi mi wiele satysfakcji.
Oprócz uwielbienia do książek i filmów - uwielbiam trekking, szczególnie po Tatrach, dobre czerwone wino , spotkania z bliskimi, podróże.
Nie pogardzę również nadwyżką gotówki wydaną bezkarnie na ciuchy lub kosmetyki

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 13:53   #45
monakaja
Raczkowanie

hej jestem ;P

czytała któraś z Was "Dziennik geniusza" Salvadora Dali ?
Stary 2011-07-13, 14:50   #46
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akashka Pokaż wiadomość
Hej to i ja sie dolacze
Mam na imie Gabi i z tego co widze jestem poki co najstarsza Kocham czytac, filmy ogladam tylko wtedy jak uda mi sie oderwac od ksiazki No jeszcze ewentualnie jak mnie Tz do kina wyciagnie Co jakis czas nadrabiam zaleglosci w serialach 'Gotowe na wszystko' i 'Siostra Jackie'. 'House' jakos mi sie przejadl jakis czas temu ale moze jeszcze kiedys do niego wroce Poza tych kocham pstrykac fotki (patrz podpis ), zupelnie amatorsko oczywiscie
Moje ukochane filmy to 'Swieci z Bostonu' pierwsza czesc i 'Krolowa Potepionych' chyba glownie przez muzyke Jest oczywiscie duzo wiecej filmow ktore mi sie podobaja ale do tych dwoch lubie wracac
Ksiazki lubie przerozne. Zalezy od humoru. Wczoraj skonczylam trylogie Larssona. Bardzo dobra Kocham Pratchetta. Ostatnio zamowilam 8 ksiazek ze Swiata Dysku i wlasnie niecierpliwie czekam az dojda Ksiazki ktore czytalam juz dawno a nadal lubie do nich wracac to Musierowicz, Chmielewska, 'Ania z Zielonego Wzgorza' i 'Przeminelo z wiatrem' A poza tym czytam wlasciwie wszystko co mi w lapki wpadnie
Uwielbiam serie o Ani! Ostatnio przegladalam ksiazki na merlinie, i odkrylam, ze jest czesc, ktorej nie czytalam. Chyba "Ania z Wyspy Ksiecia Edwarda".
Cytat:
Czyzby fanka Depeche Mode?

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 15:30   #47
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Ja też się chętnie przyłącze Bardzo lubię czytać a i filmy często oglądam Jutro wybieram sie do biblioteki polecacie jakieś książki??
To zależy co lubisz czytać

Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka Pokaż wiadomość
ja co prawda książki uwielbiam czytać, ale filmó niekoniecznie. ale moge?

ja aktualnie czytam "Potem..." B.Musso, uwielbiam tego pisarza zawsze mnie zaskakuje ale już mam w kolejce kolejne książki

jakie typy najbardziej lubicie? ja chyba jednak te takie współczesne romanse
Sama nie wiem co lubię.
Lubię książki biograficzne jak np Spalona żywcem czy pamiętniki np. Kato - tata nie pamiętnik , która strasznie mną wstrząsnęła.

Teraz poluję na Skrzywdzoną, jednak ciężko, ostatnio byłam w empiku i było coś podobnego, ale nie wzięłam i żałuję

Ale ogólnie czytam co mi wpadnie w ręcę .. Czasem coś odmóżdżającego itp.

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ja ostatnio czytam niestety głównie literaturę fachową potrzebną mi w pracy, ale w przerwach czytuję "Cień wiatru".

Jakiś czas temu skończyłam "Klejnot Medyny" Sherry Jones - serdecznie polecam

------
Dziewczyny może napiszecie coś o sobie? Czym się zajmujecie, jakie macie inne pasje?
Marta, lat 21, studentka zarządzania
Lubię wizaż, góry, jazdę rowerem, bieganie, oglądanie seriali, muzykę
Stary 2011-07-13, 15:43   #48
Alane
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez newmoongirl Pokaż wiadomość
Uwielbiam serie o Ani! Ostatnio przegladalam ksiazki na merlinie, i odkrylam, ze jest czesc, ktorej nie czytalam. Chyba "Ania z Wyspy Ksiecia Edwarda".
Skończyłam ją wczoraj Ja też uwielbiam książki o Ani, są po prostu świetne A ta część to nowość, uzupełnienie wcześniejszych tomów, właściwie o samej Ani nie ma za dużo, to raczej opowiadania o sąsiadach itp., a do rodziny Ani są głównie odniesienia. Konkretnie o Ani jest kilka rozdziałów, w których czyta rodzinie wiersze swoje i Waltera

Edytowane przez Alane
Czas edycji: 2011-07-13 o 15:56
Alane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 15:49   #49
martusia205
Zakorzenienie

wróciłam z porcja 3 nowych książek najgrubsza ma 500 stron ;P tytuły podam wam pozniej,bo mam je u siebie w pokoju hmm co o mnie?

szalona,pełna życia romantyczka..fanka dobrej muzyki,flmów,książek gotowania zakochana w swoim tż kurcze wyszło na to,że same romanse wypożyczyłam

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 17:08   #50
All_that_jazz
Zakorzenienie

Dołączam:
http://lubimyczytac.pl/polka/214740/teraz-czytam/lista
Jeśli chodzi o książki mogłabym się wymieniać
Tu przez targowisko albo przez podaj.net
Jeśli chodzi o filmy oglądam teraz serial Ashes to Ashes czyli drugą część serialu Life on Mars w wersji brytyjskiej.Polecam
Jest też wersja amerykańska ale bez tego klimatu co brytyjska
Oglądam też teraz ekranizacje prozy Terry'ego Pratchetta
Z filmów oglądałam ostatnio ten:
http://www.imdb.com/title/tt0390808/
Polecam miłośnikom sensacyjnych filmów o policjantach
Stary 2011-07-13, 17:38   #51
poppy seed
Zakorzenienie

oo, widzę, że temat się przyjął - miło jako że nie mam aktualnie całodobowego dostępu do internetu to będę pewnie nadrabiać z opóźnieniem - zalety wakacji u dziadków ale przynajmniej mam czas na książki.

Cytat:
Napisane przez baboo Pokaż wiadomość
Ależ Ci zazdroszczę! "Dziwne losy Jane Eyre" to jedna z moich ulubionych książek, a nigdzie nie widziałam jeszcze "Villette". Moim marzeniem jest też dorwać "Siostry Brontë" Ewy Kraskowskiej.

Ostatnio zaczęłam czytać opowiadania Murakamiego i nie przypadł mi do gustu. Chyba jestem na to za głupia.

a co konkretnie Murakamiego? mam za sobą ,,Kafkę nad morzem", ,,Norwegian Wood" i ,,Tańcz, tańcz, tańcz" i wszystkie czytało mi się fakt, że bez szału, ale całkiem przyjemnie i szybko.

Cytat:
No wlasnie nie moge jej zdobyc...
Dziwne losy Jane Eyre" sa u mnie zaraz po “Mistrzu i Malgorzacie” oraz “Dumie i uprzedzeniu”.
kocham ,,Mistrza i Małgorzatę" miałam okazję być też na sztuce teatralnej w miejscowym teatrze, szał.

Cytat:
Napisane przez l4lena Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Widzę, że trafiłam na najbardziej, jak do tej pory, odpowiedni dla mnie wątek. Chętnie podyskutowałabym tu również o muzyce.

Aaaa, no i co do moich gustów:
Co do książkowych: lubię klasykę, pisarzy IX i XX w. Uwielbiam Bukowskiego - to jedna z moich dziwnych, wielkich miłości, których nie umiem w żaden sposób pojąć. Bardzo lubię poezję- a z tego kanonu szczególnie wszelakich poetów i pisarzy wyklętych.
Co do filmów: psychologiczne, stare polskie kino, filmy muzyczne i biograficzne, z Meksykiem w tle () jak i generalnie wszystkie, które coś mi przekażą i zapadną w pamięć.
Co do muzyki: zaczynając od bluesa, który jest moją największą i podstawową miłością, przechodząc w jazz, soul, folk, rock, hardrock (szczególnie klasyka) post-rock, post-punk, rock&roll, chillout, trip-hop, trochę elektroniki - kończąc na absolutnych akustykach i poezji śpiewanej. No i ogólnie pojętej muzyki lat 60', 70', 80'+ muzyki hiszpańskiej(z naciskiem na kubańską).
To tak w skrócie.

oo, dzień dobry
w Bukowskim ja także zakochana ostatnio po uszy, właśnie czytam ,,Fragmenty winem poplamionego notatnika" i ubolewam, że zostało mi już tylko +/- 100 stron, które doczytam dzisiaj wieczorem. ale mam ze sobą jeszcze ,,Listonosza" (i ,,Prowadź swój pług przez kości umarłych", coś tam Christie i ,,Wstęp do psychoanalizy" do dokończenia)
___
jeśli chodzi o muzykę nie ograniczam się do konkretnych gatunków, słucham wykonawców, nierzadko pojedynczych albumów, które robią na mnie wrażenie, wywołują odpowiednie emocje blablabla. konkretniej m.in.: Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, Joy Division, The Stooges, The Ramones, Black Sabbath, The Velvet Underground, Pixies, Sonic Youth, Paktofonika, Kaliber 44, Fisz we wszystkich odmianach, Prodigy, dubstepy, chillout...

i też się może przedstawię, bo nie uczyniłam tego wcześniej: Martyna, lat 16. czasem coś piszę, chłonę muzykę, śpiewam, fotografia mnie interesuje, poza tym lubię wiedzieć, dlatego czytam.

po powrocie do domu zrobię listę udzielających się w wątku, zobaczymy ile osób się utrzyma po tych dwóch tygodniach

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 19:25   #52
selulita
Raczkowanie

Też chętnie się przyłącze, jeśli można Uwielbiam ksiązki, teraz jestem od 3 miesiecy na l4 i nadrabiam zaległości w książkach jak i w filmach. Przeczytałam już prawie wszystkie giffin, a teraz biorę się za "przedostatnie marzenie", koleżanka bardzo polecała, zobaczymy ... A polecacie coś na letnie dni, coś co sie czyta lekko i przyjemnie?

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

A to ciekawe, Moniki mają chyba to lenistwo we krwi tak jak i " większy talent do wydawania pieniędzy niż do ich zdobywania"
Monika, 28 lat, dzieci po 30 pracuje w handlu, lubie oglądac filmu, uwielbiam czytac ksiązki, ale przede wszystkim kocham podróżowac!!

Chyba ja tu jestem najstarsza ...

Edytowane przez selulita
Czas edycji: 2011-07-13 o 19:33
selulita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 20:00   #53
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fen_ Pokaż wiadomość
I jak oceniasz ,,Białą wstążkę", bo czeka w kolejce do obejrzenia

Podobała mi się, ale byłam po całym dniu pracy i niestety nie byłam w pełni skupiona.
Fanką to ja byłam jak byłam mniejsza. Teraz jestem wyznawczynią
W ogóle to jestem panna Magdalena, lat 23, prawie historyczka, zakochana w książkach i dobrych filmach. A muzycznie( i nie tylko) w Davidzie Gahanie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik

Edytowane przez Personal_Jesus
Czas edycji: 2011-07-14 o 08:19
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 20:26   #54
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej
To może i ja napiszę coś o sobie Marlena lat 20 Uwielbiam książki, filmy, podróże i siatkówkę Studentka TiR-u
Stary 2011-07-13, 21:11   #55
tworazka
Zakorzenienie

hej dziewczyny, co byscie polecily z powiesci kobiecych cos ala - wyznania zakupoholiczki, lekkie, z dobrym humorem?
Stary 2011-07-13, 21:36   #56
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, co byscie polecily z powiesci kobiecych cos ala - wyznania zakupoholiczki, lekkie, z dobrym humorem?
Moze seria "Papla" Meg Cabot? Na jedno kopyto, z innymi jej ksiazkami, ale podobala mi sie.
Cytat:

Podobała mi się, ale byłam po całym dniu pracy i niestety nie byłam w pełni skupiona.
Fanką to ja byłam jak byłam mniejsza. Teraz jestem wyznawczynią
W ogóle to jestem panna Magdalena, lat 23, zakochana w książkach i dobrych filmach. A muzycznie( i nie tylko) w Davidzie Gahanie
Bo jak tu nie byc w nim zakochana. Ja gdy slysze jego glos mysle sobie :" Cholera! Bierz mnie."

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 21:45   #57
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Moze seria "Papla" Meg Cabot? Na jedno kopyto, z innymi jej ksiazkami, ale podobala mi sie.

Bo jak tu nie byc w nim zakochana. Ja gdy slysze jego glos mysle sobie :" Cholera! Bierz mnie."
haha, poniekąd was rozumiem - jako persona przeżywająca dziką fascynacę Jimmy'm Page'm z Led Zep.

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 22:42   #58
Akashka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
A moze Monika Szwaja? Podobala mi sie
Ja teraz czytam 'W pogoni za Harrym Winstonem'. Tej samej autorki ktora napisala 'Diabel ubiera sie u Prady'. Taka lekka, glupkowata ksiazka Da sie przeczytac

Akashka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 22:47   #59
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej
To może i ja napiszę coś o sobie Marlena lat 20 Uwielbiam książki, filmy, podróże i siatkówkę Studentka TiR-u
TiRówki widzę też takie kulturalne, ja też na TiRze Gdzie studiujesz?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 22:52   #60
l4lena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
haha, poniekąd was rozumiem - jako persona przeżywająca dziką fascynacę Jimmy'm Page'm z Led Zep.
Jimmy! Choć jednak osobiście wolę Planta.
A propos Joy Division - oglądałaś "Control"? Geniaaaalny biograficzny film o Curtisie.

Zresztą nakręcony przez fantastycznego Corbijn'a, który zrobił "Strange" i "Strange Too" - filmy o Depeche Mode (tak nawiązując do powyższej rozmowy )

Edytowane przez l4lena
Czas edycji: 2011-07-13 o 23:00
l4lena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości