|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
![]() chociaż wtedy chyba by nam nie było do śmiechu ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
mi też już zdobienia przeszły i wolę jednolity kolor, robi lepsze wrażenie to może jednak faktycznie nie kombinuj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
a no to nie dobrze.. I ile czasu ma mieć te drugie zmiany??
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eff chyba nie było by śmiesznie ![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Arnama a Ty to jeszcze nie dzwonisz do męża??
![]() Ciekawe ile ja bym wytrzymała ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- aa no to nie będzie tak źle... 4 dni szybko Ci zleci... Straszny z Niego pracuś z tego co piszesz ![]()
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo zuch chłopak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Arnama ja zaraz idę do łóżeczka (jutro wcześniej wstaje), nie jest już taka młoda godzina.
Dziś mężuś usprawnił robota, by lepiej chodził. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Jest pracowity, w domku też coś zrobi. Nie leży na kanapie przed telewizorem, nie siedzi przed kompem za bardzo, bo mu się nudzi. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Na pogodzenie się dobry jest seksik, rozładuje napięcie, wyluzuje. Zapomnisz o jego wadach. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Dobranoc, pomyśle co jutro ubrać i do łóżeczka. Włączę telewizor (nastawiam czas). Samej nie zasypia mi się dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Arnama chyba rozmawia ![]() to ja uciekam a Ty Nam napisz jak poszło ![]()
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Znowu tyle roboty w pracy, że nie mam czasu Was podczytywać
![]() Dziękuję Wam za pamięć i życzenia w niedzielę ![]() ![]() ![]() Poza tym jest tak sobie...z TŻ ok, ale z jego rodziną to ja już nie mogę ![]() Mogłabym książki o tym pisać. Nawet w rocznicę przy mojej mamuśce teściowa musiała mi dopiec, że ona to woli normalne kotlety a nie jakieś wymysły (był marynowany filet podsmażany...moim zdaniem fajnie wyszedł...) Ogólnie jakoś tak przykro bo człowiek się stara a jej coś zawsze nie pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja tylko na chwilkę...nie łapię do końca o co chodzi, ale trochę się pouśmiechałam pod nosem z Waszych wpisów. ![]() Karinio-szczere gratulacje z okazji zapylenia ![]() ![]() Telka-może ona spokrewniona z moją babką? ![]() Arnama-"burzliwie" u Ciebie Ahem.... "tulipanek" czy..."tuli panek "? (panek tuli? Czule?) ![]() U mnie gorąca pogoda od tygodnia i sucho (plus 30) aż miło, bo "tam" gdzie przesiaduję jest zimno, więc wchłaniam gorąc z przyjemnością ![]() Wieczorem miałam mały odlot od sytuacji, bo musiałam kupić jakieś adidasy dla mamy, więc połaziłam nieco po sklepach. Nie ma za dużo wyboru bo to małe miasteczko, ale na chwilę "zapomniałam" o codzienności i znalazłam praktyczną parę. Jutro sprawdzę czy pasują. A teraz spadam i może pogapię się trochę w TV ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-07-13 o 05:20 Powód: jak zwykle...skleroza :-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Teściowej, wiem co czujesz bo moja też taka była, wszystko na opak, ja się zajmowałam organizacją całego wesela to On chciała wszystko na odwrót: Nie 2 dni, tylko jeden (mimo że wcześniej się zgadzali na 2), "A po co kamera?", "O rany tak dużo za fotografa", "Od nas i tak nikt nie przyjdzie", "Po co załatwiać transport jak i tak od nas nikogo nie będzie?", "Mogliście zrobić w sierpniu, a nie we wrześniu bo E (siostra męża) ma w sierpniu urlop i we wrześniu nie przyjedzie", "mogliście zrobić za dwa lata wesele, nie za rok" itp itd dużo by wymieniać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może powinnaś bardziej z dystansem traktować jej słowa (przynajmniej mój TŻ mi tak móił w takich sytuacjach) a co na to Twój mąż? ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() A tulipanek.... co to jest.... wyjaśnię w klubie ![]() Ogólnie z mężem ok, wprawdzie nie dostałam roślinki, ale wrócił z przeprosinami i uśmiechem na ustach ![]() ![]() ![]() ![]() A mąż znów tak fafuśnie sobie spał... nagusi i bezbronny..... że aż mnie jak magnes przyciągał do łóżka.... aż nie mogłam się skupić na make upie ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-13 o 07:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Świat jest mały. Kto to wie
![]() Cytat:
![]() Co do teściowej to ja mam wrażenie że ona jest taka niefajna przez mojego męża...Mój mąż pokazuje na każdym kroku że jest za mną (nie chce jej jedzenia, jak ona coś chce to mówi, że mnie zapyta...ogólnie za każdym razem demonstruje postawę, że ma żonę), więc ona mnie zawsze krytykuje żeby pokazać, że coś robi lepiej...ogólnie to się czuję tak jakby ona ze mną walczyła o względy mojego TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-07-13 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że straciła synusia i walczy ze mną o Jego względy ![]() Może po prostu musi się kobieta przyzwyczaić, czy coś ![]() Ale jedno jest pewne: tak to już jest z tymi teściowymi, mało kto ma udaną od A do Z, zazwyczaj jakieś perypetie się zdarzają.... Pozostaje chyba zacisnąć zęby i jakoś ją dzierżyć podczas spotkań od czasu do czasu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1215 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Macie fajnie my się nie kłócimy ale jakoś super nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jeszcze siorbam kawkę ![]()
![]() |
#1217 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mambuś na pewno się ułoży ![]() Dobrze Arni pisze, że to przez stres.. Jak już będziecie mieć to własne mieszkanko to będziecie mieć dużo powodów do świętowania i ... ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() rozwalił mnie Twój Tż-et tym tekstem ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Mamuuuuuuśka ![]() A mężnego już znam na tyle, że od razu zakumałam kum kum ![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- i mnóstwo mnóstwo "ŚWIĘTOWANIA" ![]() Cześć ![]()
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sobie strzelę jeszcze jedną kawkę ![]()
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko fajne butki
![]() ![]() ![]()
#1222 | |
Zakorzenienie
|
zrób, zrób dotrzymaj mi towarzystwa ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() heh no lepiej zacząć od sukienki ![]()
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam taneczne, ale tam znów są takie mało trendowe okazy ![]() Muszę po zwykłych sklepach pochodzić, ale jeszcze nie teraz, a ja się już nakręcam (jak zwykle ![]() ![]() Mówisz i masz, już siedzę z drugą, cieplutką kawką..... obym się wreszcie obudziła ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Wczoraj zadzwonił do mnie kumpel (ten co był z nami w górach) że ma plan jak sie pozbyć naszej ulubionej koleżanki ![]() ![]() Ale widać nie tylko ja myślę, jak zapobiec katastrofie ![]() No ale w kupie siła, może uda nam sie wymyślić coś sensownego ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Kostko.... i co.... zrobiłam sobie ta kawę i zostałam siama ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem jestem tylko z siostra rozmawiałam przez tel ![]() ![]() Już nie jesteś siama ![]() No ja tez najpierw wyoglądałam buty przez net a i tak kupiłam w sklepie ![]() Te co pokazałaś są fajne ale faktycznie nie do każdej sukienki będą pasować ![]() pobudka ![]() hehe to cóż on za pomysł wymyślił?? ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-13 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wymyślił ze wyciągnie gdzieś kumpla bez niej, a potem będzie mu słał smsy w stylu: "Cudownie było misiaczku" itp ![]() ![]() ![]() Ja ogólnie nie jestem za snuciem intryg a za szczerą rozmową, tylko że On jest taki zaślepiony "miłością" że obawiam się że gadanie nic nie da ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-13 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok dziś Cię oszczędzę bo widzę że było wczoraj ostro ![]() a co do intryg... może ona coś sama wykombinuje i przeskrobie ![]() A skoro gadanie nic nie da to ON po prostu sam się musi przekonać o tym jaka ona jest. Ale to może potrwaaaaać...
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak jesteś ![]() ![]()
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ty w samych majtkach siedzisz? ![]() mnie też właśnie wywaliło ![]()
![]() |
#1230 | |
BAN stały
|
Ni ale mordkę mam jakbym pod Grunwaldem walczyła sama z Krzyżakami
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- tak jakby wizaż zobaczył mój cellulitis to by mnie od razu zbanowali ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.