|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Dziękuję w imieniu Rysia, który właśnie przytula się i mruczy.
![]()
#422 | |||
Zakorzenienie
|
Sztuczka dodawała foto, ja nie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Amstaf? Ładny, ale ja sie go boję... Jagodzia z tych sukni, które z allegro wstawiałaś, to mi się niestety nic nie podobało ![]() Chyba mi sie wszystko nie zacytowało.
![]() |
#423 | |||||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o tandetkę, to pewnie już nieaktualne, ale przyda Ci się może na następny raz. ![]() ![]() Występuje kilka znanych twarzy ![]() Dodana ![]() Również dodana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz się doda ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My się zaręczyliśmy po 7 miesiącach, ale też praktycznie od początku związku mieszkaliśmy razem, więc wiem, jak to jest, kiedy od razu się wie, że to ten jedyny ![]() Rysio to sama słodycz ![]() Oo, jaki słodziachny! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nasza rocznica też będzie w tym roku mało świąteczna, bo TŻ akurat tego dnia musi iść do dentysty - bardzo się starał, żeby to jakoś przełożyć, ale Jego dentystka ma napięty program, a On jest teraz w trakcie leczenia no i nie może sobie tego olać, wobec tego raczej przełożymy świętowanie na inny dzień ![]() Ale uważam, że naprawdę nie ma się co przejmować takimi sprawami, jeszcze wieeeeeeeele rocznic do świętowania przed nami ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A skąd jesteście, bo nie wiem czy nie doczytałam, czy nie pisałaś??
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosza to nie amstaf...to BASENJI! Nie groźny z lekkim ADHD ![]() Amsatów tez się bałam do czasu..ale w domu chceć bym nie chciała... Chatka- bede sie focictelefonem jesli będzie dobrze wygladać.... ![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-07-13 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny! Muszę Wam coś napisać bo normalnie się wkurzyłam z rana jak Tż mi powiedział że nasi znajomi biorą ślub i będzie wesele...myślałam że mi to się nie przydarzy ale jednak...
Mój Tż ostatnio pochwalił się naszym znajomym że w przyszłym roku będziemy ślubować i będzie wesele a ten znajomy go w zasadzie nie tyle co wyśmiał ale taką dziwną minę zrobił i powiedział że on ma jeszcze czas (a wspomne że on juz ze swoją dziewczyną jest dość długo zaręczony) i że mu się nie śpieszy no i w ogóle że na razie to mu do niczego małżeństwo nie jest potrzebne. No i wczoraj mój Tż do nich podjechał pogadać i ten znajomy powiedział mu żebyśmy się szykowali na wesele w czerwcu w przyszłym roku...jak mi Tż o tym powiedział to mi kopara opadła...Tż i ten znajomy pracują razem w jednym hotelu w jednej kuchni... My chcieliśmy ich zaprosić na nasze wesele i ślub bo w sumie są naszymi najbliższymi znajomymi no i oni chcą abyśmy my byli na ich ślubie z tego co Tż mi mówił no ale jak pojedziemy na ich wesele to Tż nie dostanie tyle urlopu na swoje a ten znajomy nie dostanie urlopu na nasze bo przecież musi ktoś pracować...zresztą my w czerwcu musimy pojechać do Pl też pozałatwiać nasze sprawy związane z naszym ślubem i właściwie tylko na kilka dni bo Tż nie chce brać dużo urlopu bo chce wziąć na wesele miesiąc...i się wkurzyłam bo ten znajomy nie chciał ślubu ani wesele a teraz nagle sie zdecydowali...i to jeszcze chcieli być lepsi od nas i chcą zorganizować w czerwcu szybciej od nas....zdenerwowałam się i stwierdziliśmy z Tż że nie będziemy brać ich wesela pod uwagę ponieważ nie wiemy jak będziemy stali z naszymi sprawami i jak to się wszystko ułoży.... Sorry dziewczyny że tak Wam truje ale normalnie mnie nosi... ![]()
#429 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gosza_m jestem z Zamościa, ale zamieszkaliśmy w Krasnymstawie bo tu mamy mieszkanie Jamee Gratuluję!!! Co do rodziców Tż to żyje tylko jego mama z którą od poczatku bardzo się lubimy. Ona jest jak najbardziej za nami i teraz bardzo chce pomóc w przygotowaniach ślubnych. Siostra Tż jest także świetna. Normalnie pięknie ![]()
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ksylwia witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Jamee gratulacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez noneczka89 Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Jagodziu własnie obejrzałam filmik zkursem tanca na targach slubnych, wszystko fajnie tylko jaki odsetek panów młodych tańczy jak ten Pan Piotr? jakby mój sie tak ruszał to pewnie, że bym chciała taki taniec , ale jak sobie przypomne jak mój tz tanczy to odrazu śmiac mi sie chce
![]() ![]() a to jakis znany tancerz/choreograf w Lublinie?
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Boziu ja dopiero za 30 dni będę mieć 3 z przodu....
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-07-13 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
W Auchan jako merchandiser
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja tak chciałabym z wami pisać a mam chyba jakieś problemy z dodawaniem postów
![]() ![]() To moje pierwsze posty na tym forum. Chyba nie ogarniam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
To teraz jak będę na zakupach, mogę Ciebie między regałami spotkać
![]() Dobrze, że ta praca jest! ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=gosza_m;28109401]To teraz jak będę na zakupach, mogę Ciebie między regałami spotkać
![]() Dobrze, że ta praca jest! /QUOTE] Bardzo się cieszę bo już traciłam wiarę ![]() Mam nadzieję, że kiedyś na siebie wpadniemy ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki!
Cytat:
![]() spadłam pod biurko...i już chyba się nie podniosę ![]() ja myślę że czerwona opaska jest zrobiona z szerokiej satynowej, ale matowej taśmy (szer. 5-7 cm), do tego węższy kawałek przezroczystej organzy we wzorki (bez problemu do kupienia na all) i cienka satynowa tasiemka do kokardki. Wydaje mnie się że z tyłu jest to po prostu podklejone, ale poproś sprzedawcę, żeby Ci pokazał zdjęcie od tyłu kooocur - piękna ta suknia, już jak ją wklejała fablous, to się zakochałam. Cena oczywiście bardzo przystępna, ale ciekawe w jakim stanie jest suknia, chyba w takim materiale łatwo o zaciągnięcia, ale to już musisz pytać specjalistki, która widziała ją na żywo Jamee - gratulacje ![]() ksylwia - witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak już wczesniej pisałam, narazie mamy tylko datę (04.08.2012) i salę zarezererwowaną ![]() ![]() ![]() Zaraz napiszę wam o zaręczynach, bo Mój TŻ należy do tych "musi być inaczej" i musial przygotować coś "innego" ![]() ![]() Mam pytanie tak przy okazji- czy któraś z was na wesele zamawia wodzireja? i jeśli tak- to jaki to jest koszt w waszym przypadku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Jamee, u mnie na razie nie ma czym. Salę wczoraj zaklepaliśmy. Osób proszonych będzie 200, czyli przyjdzie pewnie ok 180.
Sukienka w trakcie poszukiwań. Na kościół nie mogę się zdecydować. Fotograf jeszcze nic nie wie, że będzie miał tą przyjemność. Z zespołem już wstępna rozmowa była - chcą 4 tys, ale będzie rockowo i na żywo ![]()
![]() |
#448 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny z tej radochy, że dostałam pracę napisałam pierwsze zdanie z pracy mgr. Biorę się za resztę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kotki i pieski urocze ![]() ![]() A tak poza tym w tej obecnej pracy miałam niezły sajgon. Szef przywiózł swojego 7-letniego synka i musiałam się nim zająć. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to że kolega z pracy zaczął mu wkręcać, że noszę perukę i sztuczną szczękę ![]() ![]() ![]() A teraz idę się szykować na rozmowę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.