Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 10:20   #421
ksylwia
Zadomowienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Kotek Rysiek skradł moje serce
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Witaj Kiciuś jest słodziakiem
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ale słodko wygląda
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ksylwia - śliczny kocur
Dziękuję w imieniu Rysia, który właśnie przytula się i mruczy.
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:20   #422
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
gosza nie widziałam cię w stroju
Sztuczka dodawała foto, ja nie.

Cytat:
A mnie się jakoś nie podoba.

Jak już jesteśmy przy zaproszeniach. To które według was są ładniejsze bo mamy z TŻtem dylemat...
W pierwszych podoba mi się ten kolorowy akcent, drugie z kolei ciekawsze są, ale za blade jak dla mnie.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane,

powiedzcie mi czy 1.500 zł za ta suknie: http://allegro.pl/suknia-slubna-pron...712905801.html

to drogo?
Ta suknia jest piękna i ta cena za nia wcale nie jest wygórowana. Tak ja już dziewczyny pisały, targować się można, ale za ten model wydaje mi się, że naprawdę warto dać 1,5 tysiaka.
Cytat:
Oglądałam zaproszenia i z zaproszeń zeszłam na suknie. Patrzcie na tą:
http://allegro.pl/suknia-slubna-anna...702918668.html
Może to jakaś tancerka i dlatego taka kiecka, ale w mój gust absolutnie nie trafiła.

Cytat:
To ja sie Wam pochwale moim "synkiem"
Amstaf? Ładny, ale ja sie go boję...

Jagodzia z tych sukni, które z allegro wstawiałaś, to mi się niestety nic nie podobało przykro mi.

Chyba mi sie wszystko nie zacytowało.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:22   #423
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A daleko to znaczy ile km? w sumie zależy od tego, czy masz dużo gości z daleka, którzy wcześniej do hotelu będą jechać... Wtedy najlepiej żeby kościół był jak najbliżej. A jeśli raczej z okolicy, to wszystko jedno, gdzie będzie, każdy sobie spokojnie dojedzie

Oo, a jaką masz tandetkę do oglądania? Bo ja właśnie czegoś szukam takiego na dzisiejszy wieczór
Chatko, to nie będzie, aż tak daleko. Ta katedra jest jakby w centrum miasta a moi rodzice mieszkają kawałek za miastem. Będzie jakieś 4 km. W sumie do sali będzie jakieś 8 może ciut więcej. Część gości (mojego TŻta) będzie całkowicie zza Częstochowy, bo z przybocznej miejscowości wiec im będzie wszystko jedno. A katedra jest po drodze do sali to nikt nie będzie błądził. Jeśli chodzi o gości, którzy muszą się zatrzymać w hotelu, to dla nich będzie specjalny busik, który zawiezie ich do kościoła, a potem na salę Więc tu też nie będzie problemu, choć hotel będzie praktycznie przy sali

Jeśli chodzi o tandetkę, to pewnie już nieaktualne, ale przyda Ci się może na następny raz. Tytuł angielski to You Again, dało się obejrzeć, taka komedia z nutą komedii romantycznej.
Występuje kilka znanych twarzy Tu link http://www.filmweb.pl/film/To+znowu+ty-2010-508039

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Madzia oto moja suknia
Dodana

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
madziaS - to moja suknia
Również dodana

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny coś te wasze tańce nie pomogły bo jeszcze gorączki dostałam
Madzia trzeba było się w sadzawkach nie taplać A tak serio to dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wczoraj podpisalismy umowe o nasza salę, jednak inna niż chcileismy na poczatku a wiec to stronka do Naszej sali: http://www.czardasz.pl/ sala kominkowa looknijcie sobie
wpacilismy juz zadatek ok 90% i dostalismy w gratisie za to stol wiejski o wartosci 1200zł i prosiaka wiec chyba sie oplacalo zresztą sala bardzo Nam sie spodobala i cena rowniez wiec ta najwazniejsza sprawa, nawet finansowo juz z glowy

W poniedzialek bylam na zakupach i wstąpiłam do takiego malego salonu z sukniami slubnymi:P bylo tam chyba z 10 sukienek, wiec pani mnie ubrala w jedną, bo tylko jedna byla w rozmiarze 38, a reszta 40 i powiedzial, ze bym sie w nich utopila na dole macie zdjecie, slabej jakosci, bo Pani nie umiala wyregulowac ostrosci, a poza tym to z telefonu od razu mowie, ze ta sukienka mi sie nie spodobala, choc byla bardzo lekka i kosztowala nowa 1000zl:P hehe
Suknia mi się nie podoba A co to spraw załatwionych to fajnie, że macie już salę zaklepaną. Najważniejsze, że Wam się podoba i udało Wam się takiego deal'a wycisnąć

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Jutro idę z mamuśką na mierzenie pierwszych sukien ślubnych więc jak uda się zrobić jakieś fotki to wrzucę wieczorkiem.
Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Widze że nie tylko mamy ten sam dziń ślubu ale jutro mamy sowje pierwsze przymiarki w salonach
Dziewczyny, czekamy na relacje!!

Cytat:

Wklejam zdjęcie sukni (na razie katalogowe)
Zaraz się doda

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:24   #424
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak już jesteśmy przy zaproszeniach. To które według was są ładniejsze bo mamy z TŻtem dylemat...
Mnie się te drugie bardziej podobają, chociaż też bym kolorek jakiś walnęła

Cytat:
Dziewczynki kochane,

powiedzcie mi czy 1.500 zł za ta suknie: http://allegro.pl/suknia-slubna-pron...712905801.html
Leć przymierzaj, targuj się też, a co I koniecznie zrób fotki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ktoś sie pytałam gdzie wyjeżdżam (przepraszam, nie mam czasu teraz szukać kto ) wiec odpowiadam że do Włoch
Aaale fajnie To udanej podróży

Cytat:
Oglądałam zaproszenia i z zaproszeń zeszłam na suknie. Patrzcie na tą:
http://allegro.pl/suknia-slubna-anna...702918668.html
Wygląda jak wyjątkowo przezroczysta koszulka nocna przewiązana prześcieradłem

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki! u mnie piekna pogoda, wiec robimy dzis z TZcikiem i Mamcia grilla ) ale najpierw musze pojechac wypozyczyc stroj, bo jutro mamy impreze tematyczna. 14 lipiec wiec Bastylia i te sprawy :p obawiam sie co to bede musiala na siebie zalozyc ;p efekt koncowy na pewno zaprezentuje tutaj ))
To czekamy na fotki i relację z imprezki Bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Brrr... jak dla mnie okropna ta suknia. Nie wiem czy nie wygrałaby konkursu na najbrzydszą suknię ślubną.

Jeśli chodzi o nas z TŻ - jesteśmy ze sobą już rok. Zaręczyny były szalone i spontaniczne, biegnąc na maszt radiowy, żeby zobaczyć z góry zachód słońca. Dodam, że Tż oświadczył mi się po 2 tyg znajomości. Prawie od razu zamieszkaliśmy razem i jest bajecznie, pięknie. Dostalismy kotka Ryśka w grudniu.

p.s. muszę zrobić fotkę pierścionkowi
Witaj Pierścionek bardzo ładny, a historia poznania i zaręczyn piękna Aż miło się czyta, widać, że macie wspólną pasję, że pasujecie do siebie
My się zaręczyliśmy po 7 miesiącach, ale też praktycznie od początku związku mieszkaliśmy razem, więc wiem, jak to jest, kiedy od razu się wie, że to ten jedyny
Rysio to sama słodycz

Cytat:
To ja sie Wam pochwale moim "synkiem"
Oo, jaki słodziachny!

Cytat:
Najlepsze były później oficjalne zaręczyny u mnie w domu. Przyjechał z mamą, kwiatami i wódka , poprosił rodziców o moją rękę, a oni biedni widzieli go o raz pierwszy w życiu. Byli w stanie przedzawałowym, tym bardziej, że TŻ raczej rock'n rollowy wygląd ma - długie kręcone włosy, ręce w tatuażach Mamcia po 2 tyg zapytała się jak on ma na nazwisko

Od początku wiedziałam, że to TEN. Poznaliśmy się na motocyklach - wybrałam się ze znajomych nad jezioro i on też przyjechał ze swoją grupą. Miłość od pierwszego wejrzenia.

wczesniej w związku chyba po 5 latach zdecydowałam się by przyjąć oświadczyny
Niezłą jazdę Rodzicom zafundowaliście A Rodzice TŻta jak na to zareagowali?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A my mieliśmy wczoraj dwa lata razem. Trochę się zdenerwowałam jak TŻ powiedział mi w niedziele, że może byśmy to przełożyli na środę bo on ma dużo pracy we wtorek (remontuje mamie pokój i akurat wczoraj musiał kłaść panele). Powiedziałam mu, że to jest dla mnie ważne i ze w środę to ja nie chce jechać na żadna kolacje. Oczywiście wczoraj byłam wkurzona ale raczył się zjawić po 19 i w sumie nie rozumiał o co jestem zła. W sumie to sama do końca nie wiem (a propo fochów ) ale porostu było mi przykro, że w taki dzień siedzę sama do wieczora (zazwyczaj przyjeżdża do mnie około 16 jak pracuję na rano, a w tamtym roku na naszą rocznicę specjalnie woził wolne w pracy) Wiem, że się czepiam ale po prostu mnie to złości...
Gratuluję rocznicy My będziemy świętować swoją za niecałe 2 tygodnie
Nasza rocznica też będzie w tym roku mało świąteczna, bo TŻ akurat tego dnia musi iść do dentysty - bardzo się starał, żeby to jakoś przełożyć, ale Jego dentystka ma napięty program, a On jest teraz w trakcie leczenia no i nie może sobie tego olać, wobec tego raczej przełożymy świętowanie na inny dzień
Ale uważam, że naprawdę nie ma się co przejmować takimi sprawami, jeszcze wieeeeeeeele rocznic do świętowania przed nami

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:26   #425
Jamee
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY:ju pi::jup i: DOSTAŁAM PRACĘ:j upi: Przepraszam, że takimi wołami ale naprawdę bardzo bardzo się cieszę: jupi:

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:26   #426
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dostalismy kotka Ryśka w grudniu.

p.s. muszę zrobić fotkę pierścionkowi
Witam Ciebie i Ryśka na forum Kotek śliczny, z resztą ja tam uwielbiam koty, sama mam 3 w domku

Cytat:
Oto mój pierścionek z białego złota. Ciekawa historia wiąże się z jego kupnem. Tż biegł do jubilera, po drodze spotkał swojego dobrego kumpla, który jeździ harleyem i we dwóch udali się do sklepu. Wyglądali cudacznie - mój - długie włosy, tatuaże, a Maciek jeszcze ciekawiej... dłuuuga, zapleciona w warkocz broda, krótko ścięty i w tatuażach cały - po samą szyję. Podobno gdy ekspedientka zobaczyła ich w drzwiach od razu miała rękę na przycisku alarmowym hehehe

I tak dwóch facetów zastanawiało się jaki pierścionek byłby dobry. Wzięli pod uwagę, że nie może być zbyt wystający, żebym mogła swobodnie rękawice motocyklową włożyć, stwierdzili, że żółte złoto do mnie nie pasuje i rozmiar też celowali na oko. I oto moje kochane cudeńko. Dla mnie najpiękniejsze i przypominające szaleństwo, dzikość serca i miłość. Do dzisiaj Tź gdy tylko widzi, że się pierścionek przekręcił - odwraca go
Już ich lubię Świetna historia, musiało to zabawnie wyglądać, dwóch "prawdziwych" facetów wybiera pierścionek.
A skąd jesteście, bo nie wiem czy nie doczytałam, czy nie pisałaś??

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-13, 10:26   #427
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dopiero teraz mam chwilę by coś napisać. Zwariowany dzień.
Zaraz Was zacznę nadrabiać. Witam nowe PMki Ksylwia - śliczny kocur
Dobry dzień

Gosza
to nie amstaf...to BASENJI! Nie groźny z lekkim ADHD

Amsatów tez się bałam do czasu..ale w domu chceć bym nie chciała...

Chatka- bede sie focictelefonem jesli będzie dobrze wygladać....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-07-13 o 10:29
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:27   #428
martuha24
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny! Muszę Wam coś napisać bo normalnie się wkurzyłam z rana jak Tż mi powiedział że nasi znajomi biorą ślub i będzie wesele...myślałam że mi to się nie przydarzy ale jednak...
Mój Tż ostatnio pochwalił się naszym znajomym że w przyszłym roku będziemy ślubować i będzie wesele a ten znajomy go w zasadzie nie tyle co wyśmiał ale taką dziwną minę zrobił i powiedział że on ma jeszcze czas (a wspomne że on juz ze swoją dziewczyną jest dość długo zaręczony) i że mu się nie śpieszy no i w ogóle że na razie to mu do niczego małżeństwo nie jest potrzebne. No i wczoraj mój Tż do nich podjechał pogadać i ten znajomy powiedział mu żebyśmy się szykowali na wesele w czerwcu w przyszłym roku...jak mi Tż o tym powiedział to mi kopara opadła...Tż i ten znajomy pracują razem w jednym hotelu w jednej kuchni...
My chcieliśmy ich zaprosić na nasze wesele i ślub bo w sumie są naszymi najbliższymi znajomymi no i oni chcą abyśmy my byli na ich ślubie z tego co Tż mi mówił no ale jak pojedziemy na ich wesele to Tż nie dostanie tyle urlopu na swoje a ten znajomy nie dostanie urlopu na nasze bo przecież musi ktoś pracować...zresztą my w czerwcu musimy pojechać do Pl też pozałatwiać nasze sprawy związane z naszym ślubem i właściwie tylko na kilka dni bo Tż nie chce brać dużo urlopu bo chce wziąć na wesele miesiąc...i się wkurzyłam bo ten znajomy nie chciał ślubu ani wesele a teraz nagle sie zdecydowali...i to jeszcze chcieli być lepsi od nas i chcą zorganizować w czerwcu szybciej od nas....zdenerwowałam się i stwierdziliśmy z Tż że nie będziemy brać ich wesela pod uwagę ponieważ nie wiemy jak będziemy stali z naszymi sprawami i jak to się wszystko ułoży....
Sorry dziewczyny że tak Wam truje ale normalnie mnie nosi...
Stary 2011-07-13, 10:28   #429
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
DZIEWCZYNY:ju pi::jup i: DOSTAŁAM PRACĘ:j upi: Przepraszam, że takimi wołami ale naprawdę bardzo bardzo się cieszę: jupi:
gratulacje, co to za praca??
a ja myję dalej okna
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:28   #430
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witaj Pierścionek bardzo ładny, a historia poznania i zaręczyn piękna Aż miło się czyta, widać, że macie wspólną pasję, że pasujecie do siebie
My się zaręczyliśmy po 7 miesiącach, ale też praktycznie od początku związku mieszkaliśmy razem, więc wiem, jak to jest, kiedy od razu się wie, że to ten jedyny
Rysio to sama słodycz

Niezłą jazdę Rodzicom zafundowaliście A Rodzice TŻta jak na to zareagowali?
Dziękuję. Nie tylko poznanie, zaręczyny i zamieszkanie odbywają się w takim tempie. Nie mamy na nic czasu, co chwilę jakiś szalony pomysł wpada do głowy. Założyliśmy nawet firmę kajakową Zapraszam.

Gosza_m jestem z Zamościa, ale zamieszkaliśmy w Krasnymstawie bo tu mamy mieszkanie
Jamee Gratuluję!!!

Co do rodziców Tż to żyje tylko jego mama z którą od poczatku bardzo się lubimy. Ona jest jak najbardziej za nami i teraz bardzo chce pomóc w przygotowaniach ślubnych. Siostra Tż jest także świetna. Normalnie pięknie

Edytowane przez ksylwia
Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33
Stary 2011-07-13, 10:29   #431
noneczka89
Raczkowanie

Dzień dobry
Ksylwia witaj Ale masz piękniusiego kotka, cudowny jest, ja miałam 8 lat kotkę ale zmarła z niewiadomych powodów (umyślnie użyłam słowa zmarła, bo była mi bardzo bliska) Od listopada już jakoś się z tym pogodziłam i tym razem chciałabym sobie kupić jakiegoś rasowca, ale póki co mnie nie stać, ale zobaczcie jakie piękne http://tablica.pl/oferta/biale-koty-...ie-ID9GGn.html

Jamee gratulacje

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:30   #432
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
gratulacje, co to za praca??
Merchandiser

Stary 2011-07-13, 10:30   #433
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Bardzo się cieszę i gratuluję

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-13, 10:32   #434
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A my mieliśmy wczoraj dwa lata razem. Trochę się zdenerwowałam jak TŻ powiedział mi w niedziele, że może byśmy to przełożyli na środę bo on ma dużo pracy we wtorek (remontuje mamie pokój i akurat wczoraj musiał kłaść panele). Powiedziałam mu, że to jest dla mnie ważne i ze w środę to ja nie chce jechać na żadna kolacje. Oczywiście wczoraj byłam wkurzona ale raczył się zjawić po 19 i w sumie nie rozumiał o co jestem zła. W sumie to sama do końca nie wiem (a propo fochów ) ale porostu było mi przykro, że w taki dzień siedzę sama do wieczora (zazwyczaj przyjeżdża do mnie około 16 jak pracuję na rano, a w tamtym roku na naszą rocznicę specjalnie woził wolne w pracy) Wiem, że się czepiam ale po prostu mnie to złości...
Gratuluję rocznicy My mamy swoją jutro i wszystko było by super gdyby Tż nie zmienili wolnego bo miał mieć jutro wolne no ale niestety jutro musi iśc do pracy więc nici ze świetowania.....
Stary 2011-07-13, 10:32   #435
gregia
Zakorzenienie

Jagodziu własnie obejrzałam filmik zkursem tanca na targach slubnych, wszystko fajnie tylko jaki odsetek panów młodych tańczy jak ten Pan Piotr? jakby mój sie tak ruszał to pewnie, że bym chciała taki taniec , ale jak sobie przypomne jak mój tz tanczy to odrazu śmiac mi sie chce
a to jakis znany tancerz/choreograf w Lublinie?
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:36   #436
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
GRATULUJĘ

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Boziu ja dopiero za 30 dni będę mieć 3 z przodu....

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-07-13 o 10:35
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:37   #437
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
klask i: a gdzie jeśli można spytać??
Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny! Muszę Wam coś napisać bo normalnie się wkurzyłam z rana jak Tż mi powiedział że nasi znajomi biorą ślub i będzie wesele...myślałam że mi to się nie przydarzy ale jednak...
Mój Tż ostatnio pochwalił się naszym znajomym że w przyszłym roku będziemy ślubować i będzie wesele a ten znajomy go w zasadzie nie tyle co wyśmiał ale taką dziwną minę zrobił i powiedział że on ma jeszcze czas (a wspomne że on juz ze swoją dziewczyną jest dość długo zaręczony) i że mu się nie śpieszy no i w ogóle że na razie to mu do niczego małżeństwo nie jest potrzebne. No i wczoraj mój Tż do nich podjechał pogadać i ten znajomy powiedział mu żebyśmy się szykowali na wesele w czerwcu w przyszłym roku...jak mi Tż o tym powiedział to mi kopara opadła...Tż i ten znajomy pracują razem w jednym hotelu w jednej kuchni...
My chcieliśmy ich zaprosić na nasze wesele i ślub bo w sumie są naszymi najbliższymi znajomymi no i oni chcą abyśmy my byli na ich ślubie z tego co Tż mi mówił no ale jak pojedziemy na ich wesele to Tż nie dostanie tyle urlopu na swoje a ten znajomy nie dostanie urlopu na nasze bo przecież musi ktoś pracować...zresztą my w czerwcu musimy pojechać do Pl też pozałatwiać nasze sprawy związane z naszym ślubem i właściwie tylko na kilka dni bo Tż nie chce brać dużo urlopu bo chce wziąć na wesele miesiąc...i się wkurzyłam bo ten znajomy nie chciał ślubu ani wesele a teraz nagle sie zdecydowali...i to jeszcze chcieli być lepsi od nas i chcą zorganizować w czerwcu szybciej od nas....zdenerwowałam się i stwierdziliśmy z Tż że nie będziemy brać ich wesela pod uwagę ponieważ nie wiemy jak będziemy stali z naszymi sprawami i jak to się wszystko ułoży....
ooooooooo no to łądnie jeśli to koliduje z waszym weselem jeśli chodzi o urlop to ja bym sobie ich wesele odpuściła
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:38   #438
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dobry dzień

Gosza
to nie amstaf...to BASENJI! Nie groźny z lekkim ADHD

Amsatów tez się bałam do czasu..ale w domu chceć bym nie chciała...

Chatka- bede sie focictelefonem jesli będzie dobrze wygladać....
oj to przepraszam bardzo, że pomyliłam. Sie nie znam...

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Dobrze, że napisałaś, zawsze to lepsze, niż duszenie tego w sobie. Nie dziwię Ci się. I rozumiem sytuację z urlopem TŻta, na pewno nie będzie mu łatwo. I fakt przyjechania do Polski w celu załatwiania spraw ślubnych i jeszcze wizyty na weselu w ciągu kilku dni, nie wydaje się zbyt ciekawą formą spędzenia urlopu. Chodzi mi o to, że więcej będzie bieganiny, nawet nie odpoczniecie, a później TŻ będzie musiał do pracy wracać.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-13, 10:41   #439
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
klask i: a gdzie jeśli można spytać??
W Auchan jako merchandiser: jupi:

Stary 2011-07-13, 10:42   #440
paulinka777
Raczkowanie

Dziewczyny, ja tak chciałabym z wami pisać a mam chyba jakieś problemy z dodawaniem postów Pisałam już kilka i mi się nie dodało Ciekawe, czy ten się doda...
To moje pierwsze posty na tym forum. Chyba nie ogarniam :/
paulinka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:44   #441
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Ksylwia witaj Ale masz piękniusiego kotka, cudowny jest, ja miałam 8 lat kotkę ale zmarła z niewiadomych powodów (umyślnie użyłam słowa zmarła, bo była mi bardzo bliska) Od listopada już jakoś się z tym pogodziłam i tym razem chciałabym sobie kupić jakiegoś rasowca, ale póki co mnie nie stać, ale zobaczcie jakie piękne http://tablica.pl/oferta/biale-koty-...ie-ID9GGn.html
My będziemy mieli jeszcze maine coon'a http://www.thecatsblog.com/wp-conten...aine-Coon3.jpg, ale to po przeprowadzce do domu,bo w bloku szkoda takiego wielkoluda trzymać.
Stary 2011-07-13, 10:45   #442
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
W Auchan jako merchandiser: jupi:
To teraz jak będę na zakupach, mogę Ciebie między regałami spotkać
Dobrze, że ta praca jest!

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
My będziemy mieli jeszcze maine coon'a http://www.thecatsblog.com/wp-conten...aine-Coon3.jpg, ale to po przeprowadzce do domu,bo w bloku szkoda takiego wielkoluda trzymać.
Śliczny

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-13, 10:45   #443
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tak chciałabym z wami pisać a mam chyba jakieś problemy z dodawaniem postów Pisałam już kilka i mi się nie dodało Ciekawe, czy ten się doda...
To moje pierwsze posty na tym forum. Chyba nie ogarniam :/
Witaj już chyba wiesz jak opowiadaj o sobie. Kiedy ślub, czy już sukienka, sala, kościół itd. wybrane?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 10:48   #444
Jamee
Zakorzenienie

[QUOTE=gosza_m;28109401]To teraz jak będę na zakupach, mogę Ciebie między regałami spotkać
Dobrze, że ta praca jest!
/QUOTE]

Bardzo się cieszę bo już traciłam wiarę
Mam nadzieję, że kiedyś na siebie wpadniemy

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Witaj już chyba wiesz jak opowiadaj o sobie. Kiedy ślub, czy już sukienka, sala, kościół itd. wybrane?
ksylwia ty też się pochwal

Stary 2011-07-13, 10:51   #445
nena1984
Zakorzenienie

Cześć robaczki!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ziaaaa. Ze też jej sie pogoda udala// Już chcialam widziec lament na forach że zaczął padać deszcz i wszystko woda porwala, wlosy wiatr potargał, a sukienka była ubłocona
Wiem wiem... wredna jestem
pewnie samolotami rozganiali chmury, jak przed koncertem Jacksona

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
może się boi że go kopnie w d..... bo on taki piękny że szok
spadłam pod biurko...i już chyba się nie podniosę

Cytat:
Jak myślicie jak zrobić tą czerwoną opaskę?
ja myślę że czerwona opaska jest zrobiona z szerokiej satynowej, ale matowej taśmy (szer. 5-7 cm), do tego węższy kawałek przezroczystej organzy we wzorki (bez problemu do kupienia na all) i cienka satynowa tasiemka do kokardki. Wydaje mnie się że z tyłu jest to po prostu podklejone, ale poproś sprzedawcę, żeby Ci pokazał zdjęcie od tyłu

kooocur - piękna ta suknia, już jak ją wklejała fablous, to się zakochałam. Cena oczywiście bardzo przystępna, ale ciekawe w jakim stanie jest suknia, chyba w takim materiale łatwo o zaciągnięcia, ale to już musisz pytać specjalistki, która widziała ją na żywo

Jamee - gratulacje

ksylwia - witaj piękny pierścionek, super kotek i ekstra historia. Może zapoznamy Rysia z moim Tadzikiem (drugie zdjecie - jak był malutki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (38,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P261208_10.44.jpg (61,7 KB, 21 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:51   #446
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Wreszcie
Jak już wczesniej pisałam, narazie mamy tylko datę (04.08.2012) i salę zarezererwowaną Przygotowania rozpoczęły się zaledwie tydzien temu Więc jak narazie jestesmy baaaaaaaaardzo w tyle w porównaniu do was
Zaraz napiszę wam o zaręczynach, bo Mój TŻ należy do tych "musi być inaczej" i musial przygotować coś "innego" Zaraz opowiem, tylko jedzonko przygotuję

Mam pytanie tak przy okazji- czy któraś z was na wesele zamawia wodzireja? i jeśli tak- to jaki to jest koszt w waszym przypadku?
paulinka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:53   #447
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
ksylwia ty też się pochwal
Jamee, u mnie na razie nie ma czym. Salę wczoraj zaklepaliśmy. Osób proszonych będzie 200, czyli przyjdzie pewnie ok 180.

Sukienka w trakcie poszukiwań.

Na kościół nie mogę się zdecydować.

Fotograf jeszcze nic nie wie, że będzie miał tą przyjemność.

Z zespołem już wstępna rozmowa była - chcą 4 tys, ale będzie rockowo i na żywo ))

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 10:54   #448
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
GRATULACJE

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:57   #449
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Jamee, u mnie na razie nie ma czym. Salę wczoraj zaklepaliśmy. Osób proszonych będzie 200, czyli przyjdzie pewnie ok 180.

Sukienka w trakcie poszukiwań.

Na kościół nie mogę się zdecydować.

Fotograf jeszcze nic nie wie, że będzie miał tą przyjemność.

Z zespołem już wstępna rozmowa była - chcą 4 tys, ale będzie rockowo i na żywo ))
Cóż ja bym dała za zespół rockowy... Chociaż mój brat (który ma zespół trash metalowy) planuje nam zrobić jakąś muzyczną niespodziankę Ciotki i babcie mogą pospadać z krzesła

Dziewczyny z tej radochy, że dostałam pracę napisałam pierwsze zdanie z pracy mgr. Biorę się za resztę

Stary 2011-07-13, 11:00   #450
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulację! Mam nadzieję, że ja tez dzisiaj będę mogła się pochwalić że dostałam nową pracę

Kotki i pieski urocze uwielbiam zwierzątka. Ja miałam kota norweskiego leśnego, ale samochód go potrącił od tamtej pory nie chciałam żadnego innego. Był naprawdę wyjątkowy i bardzo inteligentny. Potrafił każde okno i drzwi otwierać sam.

A tak poza tym w tej obecnej pracy miałam niezły sajgon. Szef przywiózł swojego 7-letniego synka i musiałam się nim zająć. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to że kolega z pracy zaczął mu wkręcać, że noszę perukę i sztuczną szczękę czajcie, że mały uwierzył i zaczął mnie ciągnąć za włosy. Ja mu mówię, że kolega żartował, a ten dalej ciągnie. No mało brakowało a by mi jeszcze zaczął zęby wyrywać

A teraz idę się szykować na rozmowę

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości