|
|
#3241 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
sheneedslove - możesz spróbować w którymś kinie albo w knajpach jako kelnerka, bo ładna jesteś i się dogadasz
Wiadomo, to tylko kilkaset złotych miesięcznie, chyba że będziesz ciągnąć kilka prac, co innego w tygodniu, co innego w weekendy...U mnie ok, w sierpniu jadę do rodziny do Londynu na 2 tygodnie, a i ze Słodziakiem jest miło
|
|
#3242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, ale nie poddaję się i próbuję dalej. Cieszę się, że ze Słodziakiem jest dobrze, szczególnie po tych wcześniejszych Twoich postach, kiedy czułaś się zaniedbywana. Może to lato tak działa pozytywnie na ludzi? Bierzesz go ze sobą do rodzinki?
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie całkiem dobrze
Chyba powoli wszystko wraca do normy... Mam taką nadzieję Jejku jak dobrze, że jest ten wątek |
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, wpadłam na chwilę pochwalić się, że zostałam panią magister
![]() buziaki
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
niquolle - gratki!!!
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
niquolle- gratulacje
![]() A jesteś mgr czego? (jesli można wiedzieć? )
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję dziewczyny oblewać będę w weekend (tak porządnie)! dziś może drineczka sobie strzelę.. ![]() a panią magister politologii jestem
|
|
#3249 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak mam ruszyć. Czuję się jakby ktoś mnie skopał, opluł i na dowidzenia powiedział "dzięki szmato, a teraz spadaj". Nienawidzę siebie za to, że do tego dopuściła. Na domiar złego moja psychiatra ma urlop i mam wizytę dopiero 11 sierpnia. Cytat:
![]() Cytat:
Nie odezwę się do niego. Daję Wam tutaj słowo. Bądźcie tylko proszę ze mną we wszystkich chwilach mojego zwątpienia. Aktualnie czuję się bardzo zniesmaczona tym wszystkim co się działo w ostatnich miesiącach (nawet jeżeli jestem sama sobie winna, to mimo wszystko do TEGO trzeba dwojga, więc jakaś tam po części jego wina także jest, prawda?). Będę się z całych sił starała zamknąć ten rozdział. Chciałabym, żeby w końcu mi się to udało. Moja przyjaciółka kilka dni temu zapytała mnie... "Gdzie jest ta dziewczyna, która była dumna, że jest singlem i brała życie garściami? Przecież wiem, że potrafisz być sama i być z tym faktem cholernie szczęśliwa." To wszystko to prawda, ja kiedyś taka byłam. Chcę wierzyć, że jak tylko emocjonalnie dojdę do siebie to będę potrafiła znowu być tą osobą, którą moja przyjaciółka pamięta. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Obroniłam dyplom!!! Jupiii!!!!
Dearlie... Jestem całym sercem z Tobą!!! Poradzisz sobie. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
. Chodź, nawalimy się :P
Edytowane przez Flanelka_ Czas edycji: 2011-07-12 o 18:08 |
|
|
|
|
#3251 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Flanelka - gratulacje!
|
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:22 |
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie mam nadzieję, że dzielnie będziecie znosic moje marudzenia. Chociaż po tych wszystkich głupotach, które tutaj wypisuję od kilku miesięcy, to pewnie nic już nie jest Wam straszne.
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny rozsypałam się kompletnie po wczorajszym dniu
nie wiem co robić i co już myśleć...
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Jak można stawiać przed kimś taki wybór? Po pierwsze; jeśli bylibyście dalej razem, to tytuł mgr będzie dla Ciebie furtką do wyższych zarobków, czyli do lepszego standardu WASZEGO życia. Po drugie; jeśli się rozstaniecie będziesz rozżalona, ze tak wiele poświęciłaś, a trudno jest się zmobilizować po latach do obrony...Władca i pan... żałosne, bez obrazy ale on chyba musi mieć jakiś kompleks niższości społecznej. Przecież jesteście na równi i macie takie same prawa wobec siebie... Z mojej perspektywy- osoby zupełnie obcej - to jest straszne co piszesz... ale wiem, że czasem ma się świadomość, że człowiek pakuje się w coś bezsensownego a mimo wszystko chce się w to pakować - z pełną świadomością... życzę CI wytrwałości i siły, trzymam kciuki za Twoją właściwą decyzję
|
|
#3256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..." |
|
|
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Cdz;28100749]1
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:20 |
|
|
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny!
jak żyć po rozstaniu? jak sobie poradzić? mój kochany opuścił mnie w sobotę rano.. kazał mi o sobie zapomnieć bo on zapomni o mnie. byliśmy ze sobą dwa lata.. wszystko mi go przypomina, bez przerwy płaczę, nie potrafię się z tym pogodzić.. w dzień jakoś daje radę, ale najgorsze są wieczory.. tak strasznie tęsknię, jak jakaś idiotka wysyłam mu z dwa smsy dziennie, zero odpowiedzi nie dość że psychicznie stalam się wrakiem, to fizycznie jest źle ze mną.. ważyłam 49kg a teraz jest to już 42kg przy 164cm, nie chce tak tracić na wadze, ale nie mogę patrzec na jedzenie, coś tam w siebie wcisne raz na jakis czas, ale to nic nie daje..nie wyobrażam sobie życia bez niego albo z kimś innym.. on już na zawsze będzie w moim sercu. co jeśli on już ma kogoś innego na oku? a może już się z jakąś spotkał? te myśli mnie dobijają.. żyje nadzieją, że on w końcu się odezwie.. ale z dnia na dzień jest coraz gorzej. |
|
|
|
#3259 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo dziewczyny Flanelka - gratuluję i ja zatem ![]() pijemy!
|
#3260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co zrobić ? Wziąć się w garść! Chcesz wylądować w szpitalu z powodu anemii czy odwodnienia? To już się robi baaardzo poważne! Nie możesz się tak zachowywać, myślisz że facet jest tego wart ? Niszczenia własnego zdrowia ? |
|
|
|
|
#3261 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bądź sama sobie Panią i Władczynią, a tego pana zablokuj, gdzie się da, bo rzeczy, które Ci wypisuje, podchodzą pod paragraf...Cytat:
![]() Cytat:
Przeczytaj pierwszy post wątku, masz tam kilka rad. Okres tuż po rozstaniu jest zawsze niemiły, łzy, brak apetytu, bezsenność... Musisz to przetrwać, dasz radę Jedz coś koniecznie, choćby owoce, czy jogurty - łatwo wchodzą - i pij dużo, ale nie alkoholu, tylko soków, koktajli. Jak Twój organizm będzie odżywiony, to mózg będzie lepiej pracował ![]() Nie pisz do niego absolutnie! To go tylko od Ciebie odrzuca i utrzymuje w przekonaniu, że słusznie postąpił, uwierz mi Nie łudź się, że uświadomi sobie wtedy, że jednak Cię kocha i będziecie żyli długo i szczęśliwie - zrób to dla siebie, bo to Ty jesteś swoją największą wartością Zamiast siedzieć w domu i się smucić, rób coś - jest lato, więc wyjdź z domu, ubierz się ładnie, uśmiechaj do ludzi, poodświeżaj zaniedbane znajomości... Uprawiaj sport, bo to usprawnia pracę mózgu i daje zastrzyk energii. Co robisz na co dzień? Co chciałabyś robić? Co byś robiła, gdybyś tyle czasu z nim nie była?
|
|
|
#3262 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wart czy nie wart ja po prostu inaczej nie umiem, co prawda pije dużo, żeby się nie odwodnić i to jakoś daje mi uczucie pełnego żołądka, że jeść mi się nie chce, nawet nie czuje głodu.. przyjaciółki mnie pocieszają, że on na pewno się odezwie, a ja z dnia na dzień tracę tą nadzieję, już nic mi się nie chce.. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
a co do wyjść, to wczoraj wyszłam na zakupy, ale nawet nic nie chciało mi się oglądać, w ogóle to nie sprawia mi już przyjemności.. z przyjaciółką też się spotkałam, ale byłam z nią tak jakby mnie nie było, myślami byłam przy nim.. dzisiaj też wyjdę, bo to siedzenie w domu dobija, dzień jakoś przeżyję, ale wieczorem co robić, gdy ta tęsknota się nasila a ja nie mogę się powstrzymać od napisania do niegoa co do picia to piję dużo, żeby się właśnie nie odwodnić a z tymi jogurtami pomyślę właśnie, to może byc dobry pomysł aj.. ciężko jest
|
|
#3263 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Nie "może", tylko "na pewno". Dziewczyny stąd Ci potwierdzą.
Cytat:
O ludziach się tak łatwo nie zapomina. Ale co z tego, że będzie pamiętał? Przecież to go nie wróci do Ciebie ani nie powstrzyma przed inną dziewczyną. Cytat:
|
|
|
#3265 |
|
Przyczajenie
|
moja historia jest dosyć dziwna, mianowicie, jestem z nim od prawie dwóch lat, jest młodszy ode mnie o dwa lata. żyjemy w rożnych miastach i spotykalismy sie ze dwa razy na tydzień. Przez szkołe miałam przez ostatnie dwa miesiace mało czasu dla niego. wiedziałam ze cos jest nie tak, była taka jedna laska która widziałam ze nie daje mu spokoju. wypisywała do niego, na portale, na kom, odpowiadał ze nic dla niego nie znaczy i ze z nia nie pisze. i trwało to z dobry miesiąc jak nie dłużej. była pewna impreza na ktorej zaprosił ją mimo ze wczesniej mowil mi ze jej nie bedzie, nie bede opowiadac szczegółów tej historii ale okazało sie potem dzieki jego znajomym którzy juz nie wytrzymali i powiedzieli mi prawde, ze spotykał się z nią, doszło miedzy nimi do pocałunku ( to juz wiem od niego i ze był wtedy pod wpływem alko) a on potem nie wiedział jak sie z tego wykrecic. jak sie dowiedziałam byłam w sstrasznym szoku, zemddlałam, przez trzy dni nie wychodzilam z pokoju, jeszcze nikt nigdy tak mnie nie zranił. jednak postanowiłam mu wybaczyc. Nadal jestesmy razem ale mam teraz problemy by o tym zapomniec. Na poczatku kontrolowałam wszystko, jego konta na portalach, jego telefon itp. odezwała sie jeszcze raz do niego to przy mnie napisał jej zeby sie odczepiła. od tamtej pory nie maja kontaktu. Ale w mojej głowie pozostaje uraz. Zostałam z nim bo nie wyobrażam sobie bez niego, w sumie po tej sytuacji ocknełam sie i zobaczyłam ze w tym jest takze troche mojej winy bo zaniedbywałam go i jak bardzo mi na nim zalezy. A ona miała dla niego czas. Wiem ze to go nie usprawiedliwia. ale zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam ze mu wybaczyłam. widzie, stara sie, zalezy mu. Robi wszystko by pokazac mi ze jest czysty. ale boje sie ze w głowie pozortanie mi ten uraz i jak narazie srednio sobie z nim radze, z czasem oczywiscie jest lepiej ale boje sie by nie zrobił nigdy wiecej takiej sytuacji bo tego bym nie wytrzymała chyba. wie ze jezeli chociaz raz odkryje ze mnie okłamał to bedzie koniec.
|
|
|
|
#3266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:21 |
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Eks zablokował mnie na facebooku. Zabolało, nawet bardzo. A to głównie dlatego, że już od dawna nie mieliśmy siebie w znajomych, oboje mamy zabezpieczone profile dla obcych, więc zupełnie nie widzieliśmy ani swoich zdjęć, ani tablic. Zrobił to tylko i wyłącznie, żeby zademonstrować mi jak bardzo nie chce mnie w swoim życiu. Zachowuje się dokładnie tak samo jak kilka lat temu. Uważam, że to dziecinne. Dałam mu słowo, że odpuszczam. Ja w przeciwieństwie do niego dotrzymuję obietnic.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3269 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - To skąd wiesz, że zablokował?
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Wiadomo, to tylko kilkaset złotych miesięcznie, chyba że będziesz ciągnąć kilka prac, co innego w tygodniu, co innego w weekendy...

Bierzesz go ze sobą do rodzinki?
Chyba powoli wszystko wraca do normy... Mam taką nadzieję

nie wiem co robić i co już myśleć...