|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10861 |
|
Organizatorkaaa :)
|
Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
a ja chyba zaraz jakis film na kompie obejze
|
#10862 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#10863 |
|
|
|
#10864 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#10865 |
|
Rozeznanie
|
Eweska
Nie rozumiem swojego TŻ!!!!!!!! Potrzebuję go teraz, a on ma mnie w d.... !!!!!!!!!! |
|
|
|
#10866 |
|
Rozeznanie
|
a ja wlasnie ogladalam The Break Up no raczej niezbyt pozytywnie nastrajajacy
a teraz to chyba powoli bede szykowac sie spac bo jutro musze wstac o 5 bo aby wypelnic sobie jak najbardziej czas poza szkola w weekendy pracuje, przynajmniej nie mysle tak duzo chociaz moze to tylko pozory...
|
|
|
|
#10867 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#10868 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10869 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przejdzie mu, a Tobie tym czasem radze się położyć Ten tydzień jakiś pechowy jest:/Uważam, że nie możesz się tak strasznie tym przejmować, wiem, że jest Ci przykro, ale skoro on nie chce rozmawiać to nie narzucaj się, niech on się postara. |
|
|
|
|
#10870 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
A.S. A mial jakis powod, zeby sie pogniewac na ciebie Moze to tylko chwilowe jestEDit: Szczepcio dobrze radzi |
|
|
|
|
#10871 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#10872 |
|
Rozeznanie
|
Eweska moim zdaniem nie miał powodu ale według niego to widocznie tak. Nie widziałam się z nim od 65 dni.
Idziemy 21 października na wesele i mam nadzieję,że będzie,bo nie wyobrażam sobie tej imprezy bez niego. Płakać mi się chce... |
|
|
|
#10873 |
|
Rozeznanie
|
Szczepcio
Eweska Tak bardzo go teraz potrzebuję, ostatnio tyle mi się zwaliło spraw, że sama nie daję rady,czuję się zbyt słaba, potrzebuję go bardziej niż kiedykolwiek... |
|
|
|
#10874 |
|
|
wlasnie skonczylam ogladac
A.S. ja nie wiem co tym naszym naszym Tz odbilo czyzby rekacja lancuhcowa ja, Szczepcio i teraz Ty Szczepcio fajny avartek
|
#10875 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() EDIT: Olencjaaa, dziękuje
|
|
|
|
|
#10876 |
|
|
halo co tu tak cicho
|
#10877 |
|
Rozeznanie
|
Olencjaaa oby im to szybko minęło...
Szczepcio jestem silną kobietą i świetnie sobie sama daję radę ale przychodzą takie momenty kiedy czuję się "słabą kobietką" i potrzebuję wsparcia mojego TŻ, takich prostych rzeczy - jak chociażby przytulenia. Jutro wybieram się na zakupy z moją siostrą, muszę kupić sukienkę na wesele. Do tej pory wszystko zawsze kupowałam z moim TŻ, uwielbiam robić z nim zakupy, jest moim najlepszym doradcą... ehhh... |
|
|
|
#10878 |
|
|
zmykam juz spac, dobranoc
Tz sie nie odzywa
|
#10879 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Poczytałam co naskrobałyscie i jestem. ![]() Cudny dzien znów spędziłam z TŻ. Najpier kilka godiznek w domku, a później kilka na mieście. Wspaniale tak móc poleżeć i poprzytulać sie kilka godzin Tak mocno przytulana to nigdy nie byłam. Chyba się bardzo za mną stęsknił bo z objęć mnie wypuścić dzisiaj nie chciał. Brak mi słów po prostu na jego zachowanie. Wprost przewspaniały i przekochany jest. Idę spaciu zaraz i mam zamiar o TZ śnić. A jutro kolejny dzień razem i pierwsza wspólna nocka po jego powrocie.
|
|
#10880 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#10881 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Oluś, Szczepcio, A.S. - to Wam się porobiło :/ no faceci tak mają, niestety, fochy, problemy, ehh... U mnie, odpukać, od poniedziałku (a właściwie wtorku) jest prawie że idealnie Może dlatego, że przedwczoraj się nie widzieliśmy a wczoraj też mieliśmy się nie widzieć, ale ze szpitala pojechałam prosto do G., bo nie mogłam wytrzymać wpadłam na chwilkę, a siedziałam 1,5 h Dziś mamy jechać na imprezę zaręczynową jego przyjaciela. Boję się trochę, bo: a) jestem koszmarnie chora i powinnam spędzić wieczór w łóżku (a jak ja mówię, że powinnam spędzić wieczór w łóżku i to w sobotę, to znaczy, że jest ze mną źle), b) nie mam zrobione NIC, a dziś dostajemy klucze do mieszkania i pasuje się już trochę przenieść, c) właśnie... klucze dostajemy wieczorem i wieczorem ma się to wszystko odbyć, a jest ta impreza... d) mama mnie zamorduje, bo nie spakowałam się, nie posprzątałam, jestem chora i będzie wielka draka jak powiem, że chcę jechać na imprezę prawie 50 km ode mnie. Pocieszam się myślą, że jedziemy z innym przyjacielem G. i jego żoną, która w październiku ma termin porodu więc nie powinniśmy być długo (chociaż, znając ich, to różnie może być...).A u lekarza... siedziałam w szpitalu gdzieś do 21:30. Dostałam się w końcu, zebrałam ochrzan, że przychodzę na opiekę całodobową zamiast do ośrodka. Ostatecznie pani doktor mnie przebadała i... Właściwie nic mądrego nie powiedziała. Powiedziała tylko, że mam fatalne gardło, zapisała mi antybiotyk, lek na odczulenie, coś na zatoki i jeszcze chyba ze 3 inne, których nie kupiłam (tego na zatoki też nie, mam swoje ). Ogólnie z ulotki z antybiotyku i z tego, co skleciłam z jej wywodów wyszło na to, że mam zapalenie tchawicy i stan zapalny oskrzeli
|
|
#10882 |
|
|
Bry
Justys troche glupio z ta impreza wyszlo ale ja bym zostala w domu i sie kurowala i pakowala
|
#10883 |
|
Rozeznanie
|
ja bym zostala w lozku, zreszta mi sie nic nie chce robic jak jestem chora
Nie bede miec nie dlugo dostepu do komputerka. Szykuje sie remont, a jak narazie idzie pelna para ale w pokoju obok. Juz nie moge sie doczekac efektu koncowego remontu. Jade zrobic fleki do butow bo juz zdarlam chyba cm obcasa heh
|
#10884 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
#10885 |
|
xxyy
|
wrocilam
niestety nie wiem co u Was bo nie przeczytalam bo tyle tego napisalyscie. ale przeczytam potem nie bylo mnie od srody, bo w czwartek piatek pracowalam - roznosilam ulotki po blokach i zarobilam troszke kaski z tego co widze to ijaa jest juz szczesliwa? ![]() musze narazie uciekac, bo siostrzenica chce na kompa, bo jakies zadanie pisze buziaki
|
#10886 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Hej Kobitki
Tak sobie myśle ,że TŻ-ci nas nie doceniają przecież zostajemy same,czekając wiernie na ich powrót,staramy sie nie popełnić zadnego błędu a oni fochy ,nie odzywaja się ...zamiast docenić to co mają ;/ .Ja mam teraz obsesje rozmawiając z Tż mysle zeby nie powiedziec nic nie tak bo nienawidze się kłócić przez telefon,myśle,że nie bedzie odbierać a ja nie będe mogła nic wyjaśnić bo dzieli nas tyle km. U mnie narazie ok dzwoni ,pisze ,rozmawiamy na gg ,wiem co robi ,ma plany żeby wrocić wcześniej ,żebysmy pojechali na troche do Gdańska do jego znajomego...czyli niby ok ale czasami mam wrażenie ,że wszystko się sypnie ;/
|
#10887 | |
|
|
Dot.: Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Cytat:
|
|
#10888 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
czasami mam właśnie ochote mu powiedzieć ,żeby docenił to ,że czekam tak długo,sama tyle od niego...ale on pewnie nie odbierze tego tak jak chce nie powie ,ze jestem wyjatkowa i to docenia ...tylko,że jestesmy razem ,kochamy sie i to normalne ,że czekam na jego powrót...??
|
#10889 | |
|
|
Dot.: Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Cytat:
|
|
#10890 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
no właśnie Olencjo o to chodzi i tak źle i tak nie dobrze ...też boje się,że usłyszałabym coś takiego :/.Wiem wiem faceci myśla inaczej ,wydaje im się,że nie trzeba mówic co jakiś czas "kocham Cie", bo juz to powiedzial to znaczy ,ze powinnam doskonale wiedzieć,mysla ,ze wszytko ok kiedy wcale tak nie jest.Chyba wole nie zaczynać burzy ,wole sie pomęczyć ...bo jak ma walnąć focha to dziękuje .
No nic buziaczki dla Was lece pozalatwiac rozne sprawy ;]
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

a teraz to chyba powoli bede szykowac sie spac bo jutro musze wstac o 5 bo aby wypelnic sobie jak najbardziej czas poza szkola w weekendy pracuje, przynajmniej nie mysle tak duzo
chociaz moze to tylko pozory...

Ten tydzień jakiś pechowy jest:/
Moze to tylko chwilowe jest
czyzby rekacja lancuhcowa
a wczoraj też mieliśmy się nie widzieć, ale ze szpitala pojechałam prosto do G., bo nie mogłam wytrzymać