|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na powrót Svi czekamy, a w międzyczasie innym Groszkom głowy zawracamy, cz. 44
Jolkaaa
Zainwestuj w oleje: kokosowy i amla dabur
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4112 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Na powrót Svi czekamy, a w międzyczasie innym Groszkom głowy zawracamy, cz. 44
Cytat:
teraz to ja jestem już ponad rok po "odnawianiu włosów" i mam włosy do talii (tzn. chyba nawet dłuższe, ale są falowane to wydają się do talii) grube, mocne, dużo ich strasznie no i z natury falowane, więc wydaje się że jest ich jeszcze więcej i nie prostuję, a nie prostuję dlatego bo jak już urosły to same się układają, dlatego też bym ich nie ścięła, u mnie im krótsze włosy tym gorzej je było ułożyć, a teraz mam mnóstwo czasu rano zaoszczędzonego, oczywiście okazyjnie sięgam po prostownicę, ale to nie częściej niż dwa razy w miesiącu
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz pół dnia na plaży, a teraz porządki, bo jutro goście przyjeżdżają.. wymyłam łazienkę i zrobiłam mamie porządki w szafie - załamałam się i teraz zostałam z wielką sterta swoich i jej ubrań, nawet nie mam czasu zdjęć porobić, żeby to sprzedać a tak w temacie jedzenia: miałam na obiad naleśniki po rusku - pycha ![]()
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Nakładasz na suche włosy (najlepiej pod czepek i ręcznik, żeby je rozgrzać), potem zmywasz dokładnie. Nawilżają włos i dają niesamowity połysk
![]() Oba są dostępne na allegro.
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;28119488]absolut repair to seria szampon, odżywka i maska z loreala + tam jakieś serum w ampułkach (ciut drogi zestaw).
teraz to ja jestem już ponad rok po "odnawianiu włosów" i mam włosy do talii (tzn. chyba nawet dłuższe, ale są falowane to wydają się do talii) grube, mocne, dużo ich strasznie no i z natury falowane, więc wydaje się że jest ich jeszcze więcej i nie prostuję, a nie prostuję dlatego bo jak już urosły to same się układają, dlatego też bym ich nie ścięła, u mnie im krótsze włosy tym gorzej je było ułożyć, a teraz mam mnóstwo czasu rano zaoszczędzonego, oczywiście okazyjnie sięgam po prostownicę, ale to nie częściej niż dwa razy w miesiącu [/QUOTE]A tak słyszałam coś o tym z Loreala i co to Ci pomogło ?? I, że tak zapytam kupiłaś tylko jedną serie czy kilka ?? No i czy na allegro czy może w aptece ?? Hmmm chyba pomyślę nad tym i jeszcze jedno przepraszam, że tak Ci truję :P jak używałaś Loreala to i od razu do tego Wax czy WaX może jakoś po czy przed czy jak :PMoje włosy są tragiczne ani nie kręcone, ani nie proste każdy w inną strone i szczerze brzydko to wygląda ;/ kupiłam jakiś krem co prostuje niby bez prostownicy, ale to tylko minimalny efekt ;/ ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- naleśniku po rusku a jakie to ? ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
nawilżają i dają połysk, ale chyba nie odbudowują ;/ |
|
|
|
|
#4117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tzn. raz w tyg waxa, szampon i odżywka co drugi dzień przy każdym myciu i maska dwa razy w tyg. to serum kupiłam tylko raz więc na jego temat się nie wypowiadam ![]() waxa kupiłam w aptece, a loreala na allegro, cały zestaw kupiłam tylko raz, ale maskę używam cały czas (teraz to tak ze 3 razy w miesiącu tylko bo zapominam o tym no ale teraz też moje włosy tego nie potrzebują tak bardzo)
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Normalne naleśniki, ale z farszem jak do ruskich pierogów
po nałożeniu farszu zwijasz naleśnik w rulonik, przecinasz na pół i podsmażasz na patelni, a na koniec polewasz sosem pieczarkowym własnej roboty ( to już każdy ma swój indywidualny przepis
|
|
|
|
#4119 |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;28119833]ja to używałam wszystkiego na raz
tzn. raz w tyg waxa, szampon i odżywka co drugi dzień przy każdym myciu i maska dwa razy w tyg. to serum kupiłam tylko raz więc na jego temat się nie wypowiadam ![]() waxa kupiłam w aptece, a loreala na allegro, cały zestaw kupiłam tylko raz, ale maskę używam cały czas (teraz to tak ze 3 razy w miesiącu tylko bo zapominam o tym no ale teraz też moje włosy tego nie potrzebują tak bardzo)[/QUOTE]Ile dała Wandzia za cały zestaw?
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Odżywiają
![]() http://www.helfy.pl/olejek-kokosowy-wlosy http://www.helfy.pl/amla-olejek-amal...cnienie-wlosow Z amli ja mam ten: http://www.helfy.pl/olejek-na-wypadanie-wlosow-amla Na wizażu jest wątek o olejowaniu włosów
|
|
|
#4121 |
|
Organizatorka
|
mi po oleju kokosowym i Vatice strasznie puszą włosy:/ musze poszukać innego oleju... wax działał średnio, ogólnie włosy nawilżał, ale mam wrażenie, że na krótko.
|
#4122 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
tatoo fajny
, ale niestety dzikie koty mi się źle kojarzą, a raczej kojarzą z jedną bardzo głupią osobą (łagodnie mówiąc)też miałam ![]() fajna fryzurka ![]() Cytat:
fajny ma ciuszek ![]() a propo kotów... wiecie co się stało?? wracam sobie z tż'em do domu, taką trasą jak na granicę jadąc. patrzę - stoi karton. odjechaliśmy 100m ja mówię weź zawróć. zawróciliśmy, i wiecei co tam było? KOTY małe. na środku drogi w małym budełku 3 śliczne maluszki jak stawaliśmy obok nich samochodem to przejechał nad nimi samochód... uff. nic się nie stało. zabrałam je do domu, pokazałam jak pić mleko i lekko coś tam podpiły z miski... tż je zabrał do siebie. ale bezczelnosć na śrdoku drogi, zeby je ktoś rozjechał! ![]() to żeby były małe i potopić (chodź i tego nie lubie) a nie na środku drogi i albo je ktoś zabierze albo rozjedzie ![]() a obok biegała 3jka 10-letnich dzieci. to one!! |
|
|
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;28119833]ja to używałam wszystkiego na raz
tzn. raz w tyg waxa, szampon i odżywka co drugi dzień przy każdym myciu i maska dwa razy w tyg. to serum kupiłam tylko raz więc na jego temat się nie wypowiadam ![]() waxa kupiłam w aptece, a loreala na allegro, cały zestaw kupiłam tylko raz, ale maskę używam cały czas (teraz to tak ze 3 razy w miesiącu tylko bo zapominam o tym no ale teraz też moje włosy tego nie potrzebują tak bardzo)[/QUOTE]Yhymmm Ok dziękuję Ci bardzo Więc ja też spróbuję Loreala i Waxa może to mi pomoże ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Mhhmm pewnie dobree :P może kiedyś spróbuję i zrobię takie :P---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
a który jest najlepszy ?? tak Twoim zdaniem?
|
||
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;28120213]mi po waxie włosy rosły jak szalone i wyrastały nowe
pozazdrościć też bym tak chciała ale spróbuję i zobaczę
|
|
|
|
#4128 |
|
Organizatorka
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;28120213]mi po waxie włosy rosły jak szalone i wyrastały nowe
to ja mam tak gdy pije pokrzywe identyczne wloski jak ten emot![]() moje wlsoy mnie denerwuja, bo sie strasznie przetluszczaja u nasady, a koncowki suche jak wiór. Irja piekne wlosy
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może tego też spróbuję ale póki co w pierwszej kolejności Loreal i Wax
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za kilka dni dzięki kochanej siulce będę miała keratyne obym tylko nie żałowała
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tato wybrałam takie bo lubię dzikie koty ... moim marzeniem jest mieć lwa albo panterę ale wiem że jest to nie realne marzenie ![]() a co do pudełeczka to bym te dzieci za szmaty wzięła i normalnie wlała im !!!!... albo do rodziców zaprowadziła.... i później się ludzie dziwią że dzieci kopią czy zabijają zwierzęta... straszne ![]() dobrze że się tymi malutkimi kotkami zaopiekowałaś
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:05 |
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo i ja skorzystam z Waszych rad po czasie zdam relacje czy warto było czy nie :P
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile ludzi dusi je albo topi... to chore jak dla mnie. jak nawet słysze od starszych ludzi, ze kotków już nie ma to mnie coś strzela... Edytowane przez izabelka1200 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:09 |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() musze poczytac o tej keratynie
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, ze rodzice może im kazali ![]() taka mentalność ludzi... ja ani nigdy nie utopie ani nie pomogę zabić nikogo ani niczego... nawet patrzec bym nie mogła... już jak są takie maluszki i jedzą same to można zawsze komuś oddać... też się cieszę ![]() a dziewczyny chyba pomyślały, że ja sama dusze albo nie wiem co robie z kotami. coście - w życiu. może tylko takich zwrotów złych użyłam wolałabym ich nie widzieć takich samych na drodze...
Edytowane przez izabelka1200 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:20 |
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może Cię źle zrozumiały
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

i nie prostuję, a nie prostuję dlatego bo jak już urosły to same się układają, dlatego też bym ich nie ścięła, u mnie im krótsze włosy tym gorzej je było ułożyć, a teraz mam mnóstwo czasu rano zaoszczędzonego, oczywiście okazyjnie sięgam po prostownicę, ale to nie częściej niż dwa razy w miesiącu
pół dnia na plaży, a teraz porządki, bo jutro goście przyjeżdżają.. wymyłam łazienkę i zrobiłam mamie porządki w szafie - załamałam się

Hmmm chyba pomyślę nad tym 

Więc ja też spróbuję Loreala i Waxa