|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Witam kochanie, dawno mnie nie było wiec nadrabiam i przepraszam
po prostu miałam totalnego lenia i nie wchodziłam nawet na komputer
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki żarcik
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- A u mnie w sumie teraz każdy dzień wygląda podobnie, wstaje o 12 kąpiel, porządki i jakiś spacerek, ale niestety bez TŻ, ponieważ w dni robocze pracuje a kończy bardzo pozno wieć nie ma opcji żebym się zobaczyli w soboty i niedziele zawszę pędzę do niego jak wiadomo trzeba kolo nich ''biegac'' (obiadki, śniadanka, kolacyjki, kawusie, herbatki itp) stad te codzienne porządki a potem spacer czyli ucieczka od nich, moja biedna mama przebywa z nimi non stop i jeszcze się pochwale że brakuje mi 100zł do zakupu PSP
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Rozeznanie
|
to to małe, na duże na na razie mnie nie stać, a połowę ceny za PSP płaci mi TŻ
![]() no nie całą polowe, ja daje 300zl on 250zl to taka forma prezentu na moje urodziny
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Współczuję przepraw ze szkołami. Znam ten ból. U mnie zawsze wszystko jest tak pokomplikowane, że szok. Gwizdak niezły sen. Carmi dobrze,że sprawa się wyjaśniła ![]() w sobotę rodzice jadą na imieniny więc TŻ zostaje u mnie. jestem zmęczona praktykami,ale jestem zadowolona. Jestem opiekunką i rehabilitantką spaćććć
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam napiszę coś o ludziach.
Jak przyjechałam tutaj, to przywiozłam sobie całą paczkę papieru toaletowego, bo przecież to nie hotel. No i mieszkali jacyś tam ludzie obok i w łazience była rolka papieru, ale że nie chciałam ludziom zabierać, to po prostu używałam swój- w końcu po to zabrałam. Swój papier trzymałam na swojej półce w łazience, za kosmetyczką, żeby delikatnie dać do zrozumienia, że jest mój. Tamci ludzie się wyprowadzili, zostały jakieś resztki tego ich papieru. W poniedziałek wieczorem wprowadzili się nowi, którzy jak się spotkaliśmy w kuchni, nawet nie raczyli odpowiedzieć na moje "dzień dobry". Wczoraj wieczorem zauważyłam, że tego mojego papieru jest sporo mniej niż było więc postanowiłam go zabrać do swojego pokoju- no przecież nie będę obcym ludziom za darmo srajtaśmy dawać. Ale nic... poszłam wieczorem do łazienki, zapaliłam światło (w drzwiach jest szybka wiec widać że ktoś tam jest), ale coś mnie tknęło, żeby jednak się zamknąć na klucz. Siadam na kibel a tu sru- szarpanie za klamkę... ![]() Dosłownie 2 min. później biorę prysznic- to samo. Szlag mnie trafił. Wyszłam z łazienki i idę do pokoju tamtych ludzi i mówię "wystarczyło zapukać". Laska zrobiła minę jakby nie wiedziała o co chodzi i rżnie głupa, że nie wiedziała, że ktoś tam jest. Więc mówię, że trzeba się z tym liczyć jak się mieszka z obcymi ludźmi, że zapukanie nic nie kosztuje a poza tym, jak się świeci światło to jest bardziej prawdopodobne, że ktoś tam jednak jest, niż że go nie ma. No i wyszłam. Jak poszłam do swojego pokoju, dosłownie z chwila zamknięcia moich drzwi, laska wydarła do łazienki jak z procy, za chwilę do pokoju i stojąc w drzwiach mówi "k**** nie ma papieru! chyba zauważyła". I słyszę rozmowę, że to chamstwo straszliwe, że zabrałam papier, bo jak oni się będą podcierać. Nie wytrzymałam, wyszłam z pokoju i mówię "sorry, ale ja na wasze dupy nie mam zamiaru robić". I poszłam spać. Rano wchodzę do kuchni, a laska prawie w pas się kłania i jak najlepsza znajoma mówi "dzień dobry". No kuuurdeeeeeeeeeeee.......
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no przegięcie. Może im oddaj pastę do zębów itp. Jak mnie tacy ludzi denerwują.
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku, zarąbiści współlokatorzy
A Ty mieszkasz na jakiejś stancji?
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Na czymś w tym typie. Pani wynajmuje wczasowiczom piętro w domu, no i na tym piętrze jest mój pokój (jednoosobowy), dwa 2-3 osobowe, łazienka i kuchnia.
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, ja doskonale rozumiem Twoje wku*****e, miałam jedną taką współlokatorkę, mieszkałyśmy we 4, i my w 3 się zrzucałyśmy na różne rzeczy, takie jak właśnie papier toaletowy, płyn do naczyń, proszek itd. Ona nie. Miała wszystko swoje i była przewrażliwiona na punkcie swoich rzeczy, nie daj Boże jak któraś wzięła "listek" jej papieru...od razu wojna. Nie kumam takich ludzi;/
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Stygmatek, niezłych masz współlokatorów nie ma co ![]() ja dzisiaj drugi dzień z rzędu konam..na dziedzińcu mojego biura jest remont i dzisiaj maszyny tak waliły w ziemię, ze cały budynek się trząsł..normalnie nie szło tego wytrzymać..potem jeszcze piski, wiercenie młotem pneumatycznym..masakra jakaś..głowa mi pęka od południa.. ![]() tak więc całe szczęście, że dzisiaj jednak to spotkanie się nie odbyło, bo bym padła jak kawka ( kawuś bez obrazy )Claris, powiedz mi jak tam pazurki? warto? Peach, bardzo mocno będę trzymać kciuki za Ciebie jutro, za Ilsę też niebawem ![]() zaczęłam się zastanawiać jak będzie z pracą po okresie zastępstwa i może będę mieć alternatywę..po znajomości..oby się udało ![]() a tak w ogóle to mogłaby się w końcu któraś zaręczyć..rozruszałoby się ten wątek :P:P:P
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Hi trzymajcie kciuki za moja gazele http://allegro.pl/show_item.php?item=1708881787 na razie jestem pierwsza ale najwiecej chce wydac 700 zł (licze po cichu ze nnie osiagnie takiej kwoty) uzywana w akucjach "kup teraz" lkosztuje od 1200 zł :/ do nawet 1800 zł to ja nie chce wiedziec ile nowa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olu, chamstwo straszne, tak im szkoda złotówki na papier ? :/ swoją drogą muszę zrobić jakąś listę zakupów i jechać z ojcem do hipermarketu bo zostały nam 3 rolki a zawsze mamy ze 20 w zapasie |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
mnie coś od wczoraj się w gardle działo, a teraz padłam... 37,5, kark boli, gardło, trochę pokasłuję, zaczyna z nosa lecieć. Nie ma jak 26 stopni za oknem i zestaw kołderka, herbata z miodem i cytryną...
Także dobrze że was nie miałam okazji pozarażać dziś.. |
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam,że strasznie dużo ludzi teraz choruję. U mnie na praktykach każdy z bólem gardła i katarem.
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
moje miłe Panie przedstawiam Wam moj nowy rower , niestety nie zmiescilam sie w cenie, ale to licytowanie jest takie podniecajace
![]() http://allegro.pl/aluminiowa-gazelle...708881787.html zastanawiam sie jak bardzo jest zjechana
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
olka masakra
ludzie to potrafią bezczelni być... maja, z góry dziękuję ha! czyli dobrze, że się nie spotkałyśmy tzn. nie dobrze ale wiecie o co mi chodzi![]() co do papieru to wkurza mnie jak u rodziców tż nie ma papieru. widzą, że się kończy i nic. potrafią tak przez parę dni podcierać się husteczkami albo takimi ręcznikami jednorazowymi, które tż przyniesie z pracy. to brzmi śmiesznie ale naprawde się wkurzam. nie o to, że nie mam się czym podetrzeć, ale za takie niezorganizowanie. widzę, ze sie konczy to kupuję na zaś, a jak wiem, że nie będzie mi się chciało jechać po skończeniu jednej paczki, to kupuję 5 paczek i tyle. to się wygadałam ![]()
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-13 o 22:01 |
|
|
|
#3143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ja też nie lubię takich ludzi, nieźle potrafią wyprowadzić z równowagi.
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padam..... niech mnie ktoś przytuli
|
|
|
|
|
#3145 |
|
Rozeznanie
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() stygmatek - co za ludzie!!!
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Wam na pocztę parę zdjęć
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kawka, gratuluję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

po prostu miałam totalnego lenia i nie wchodziłam nawet na komputer

13.03.2008
w soboty i niedziele zawszę pędzę do niego 

)

ludzie to potrafią bezczelni być...