Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 21:14   #1711
paula54
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
zamieszczam tu by było łatwiej każdy sobie ściągnie bo nie mogę znaleźć,na pw gdzie dołączyć załącznik.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
z mama sprawa po częsci rozwiązana. Powiedziala mi że myslała że bedziemy żyć po partnersku (dla niej życie po partnersku oznaczało grzebanie w moich rzeczach) a jak nie chce to zyjmy wlasnym życiem. i niby sie do siebie odzywamy ale widze ze jest na mnie obrażona bo takie dziwne miny robi jak coś do niej mowię ale trudno kiedyś jej przejdzie.
To w sumie po części dobrze. Może jej przejdzie niedługo.

Cytat:
Napisane przez Karenw Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy na próbną fryzurę idziecie (lub już byłyście) same czy np. z mamą, lub przyjaciółką? Żeby ktoś doradził, zdjęcia zrobił ... itp.
Ja byłam sama, ale później poszłam w niej na wesele do znajomych, więc podziwiali wszyscy wokół. Nie wpinałam tylko kwiatków we włosy, coby panny młodej nie przyćmić fryzurą bo wiedziałam, że ona chce prostego koczka

Cytat:
Dziewczyny jeszcze mam pytanie odnośnie tortu. Wybieracie z bitą śmietaną czy z kremem? Bo podobno te z bitą śmietaną mogą oklapnąć itp. prawda to?
Z kremem, ale z prostej przyczyny - Łoś nienawidzi śmietany bitej. Dla mnie to lepiej, bo zawsze dostaję podwójną porcję

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mój M. wymyślił sobie rejestrację z napisem "Next level" albo "Level Up". Mamy układ,że ja wybieram na przód (standardowo "Młoda Para"), a on na tył. Nie wiem czy mu pozwolic na takie hasełko?W sumie i tak lepsze to niż "Game over"
Świetny pomysł! Chwali mu się, że tak o tym myśli, a nie jako o "Końcu świata". Mój się odgraża, że sobie "help me" na butach przyklei ... Ja mu dam

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a co do odkrytych strojów to zgadzam się, z wyjątkiem kościoła
Też mam takie zdanie. Wszędzie, tylko nie w kościele. Mnie wręcz irytują laski, które wpadają na mszę w mini i szeleczkach, albo w sukienkach bez ramion. Ja nawet jak jest bardzo gorąco i stoję na polu, zawsze zarzucam coś na ramiona (mam taką koszulkę a'la bolerko cieniutką, więc jest ok).
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:00   #1712
jusztyska
Zadomowienie

Karenw - ja jeszcze nie wiem... nie wybierałam jeszcze tortu, pewnie zdecyduję się jak będę ustalać menu

Zastanawiam się nad firankami do naszego pokoju... mój TŻ bardzo nie lubi firanek, ja natomiast fanką ogromną też nie jestem, ale jednak lubię kiedy okno wygląda ładnie, tworzy całość z resztą pokoju... zwłaszcza, że są dwa okna zamontowane mamy roletki, więc nie będzie żadnych zasłonek, ale nie mogę się na te firanki zdecydować... może macie jakieś fajne sprawdzone pomysły? podobają mi się tiulowe firanki, spinane na bok, tyle, że tiul jest gęsty dość, a nie chcę ograniczać dostępu światła, bo meble wybraliśmy ciemne
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:20   #1713
thea2
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
Chcę się pochwalić, że się dziś obroniłam na piąteczkę Jestem taka szczęśliwa W końcu mogę się zająć sprawami ślubnymi z czystym sumieniem

Tak więc wracam na wizaż, postaram się dziś wszystko nadrobić
Stary 2011-07-13, 22:24   #1714
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Chcę się pochwalić, że się dziś obroniłam na piąteczkę Jestem taka szczęśliwa W końcu mogę się zająć sprawami ślubnymi z czystym sumieniem

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:40   #1715
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

gratulacje
to teraz powinna być jakaś imprezka
Stary 2011-07-13, 22:41   #1716
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad firankami do naszego pokoju... mój TŻ bardzo nie lubi firanek, ja natomiast fanką ogromną też nie jestem, ale jednak lubię kiedy okno wygląda ładnie, tworzy całość z resztą pokoju... zwłaszcza, że są dwa okna zamontowane mamy roletki, więc nie będzie żadnych zasłonek, ale nie mogę się na te firanki zdecydować... może macie jakieś fajne sprawdzone pomysły? podobają mi się tiulowe firanki, spinane na bok, tyle, że tiul jest gęsty dość, a nie chcę ograniczać dostępu światła, bo meble wybraliśmy ciemne
A może takie sznureczkowe, cieniutkie? Nie wiem jak wygląda pokój i czy by do niego pasowały, ale mi się takie podobają.

Cytat:
Cześć dziewczynki
Chcę się pochwalić, że się dziś obroniłam na piąteczkę
klask i:
Stary 2011-07-13, 22:50   #1717
thea2
Zadomowienie

pati, buciki są piękne
Karenw, bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni na próbną fryzurę pójdę sama, poproszę fryzjerkę o zdjęcia, z resztą wrócę w tej fryzurze do domu, pewno będę już miała suknię to przymierzę czy do niej pasuje
stubbornme, ja będę mieć delikatne tiulowe bolerko, które przylega do ciała Mimo że bolerek nie lubię to to jest piękne- przekonałam się do cienkich, miękkich bolerek i nawet kupiłam sobie takie czarne z rękawkiem do łokcia- noszę je do sukienek, bo naprawdę fajnie wygląda, jak taki maluteńki sweterek
martitaw, jakie cudne muszą być te ramki z odciskiem łapki własnego malucha
jusztyska, jejuuu, dziękuję za wiarę w moją piątkę Ja się takiej oceny nie spodziewałam, dlatego tym bardziej się cieszę, że się udało
A co do firanek- w sypialni mamy firanki i zasłonki sznurkowe- wiem, że nie każdy to lubi, sama nie byłam przekonana, ale w naszej sypialni wygląda cudownie Też mamy tam roletki. W salonie i drugim pokoju zawiesiłam takie cieniutkie, przezroczyste, to chyba tiul- w jednym pokoju matowe a w drugim błyszczące (takie jakby organzowe). Są śliczne, przepuszczają światło.
kasikkkka, biedna, to pewno komary ??
jagoda, zaraz będę przeglądać zabawy, dziękuję
butterfly, my akurat nie będziemy mieć specjalnych rejestracji, ale pomysł Twojego TŻ jest ok

jenny, jusztyska, paula, dziękuję Wam, kochane!!!! Imprezka była- świętowałam z koleżankami, a później rodzinnie i przez to dopiero teraz dotarłam na wizaż paula, ja właśnie też doradziłam sznurkowe, bo jestem w tym momencie nimi zachwycona i jakie to ułatwienie- żeby podlać kwiaty nie muszę odsuwać firanki

Dziewczynki, jutro jadę na przymiarkę ! Nie mogę się doczekać! Myślę, że zrobię zdjęcia i wstawię w klubie
Dostałam od rodziców jako prezent z okazji obrony przecudną złotą bransoletkę - chyba dorobię do niej kolczyki i założę do ślubu Jak obfocę to się pochwalę w klubie.

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-07-13 o 22:51
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:56   #1718
jusztyska
Zadomowienie

Thea, paula - mnie się właśnie sznurkowe podobają, ale TŻ nie znosi takich... jego mama ostatnio takie zawiesiła u niego w pokoju i pierwsze co mi powiedział, że takie coś nie będzie u nas na pewno wisiało... i jedyna z moich koncepcji runęła, dlatego mam teraz zagwozdkę :P

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Dziewczynki, jutro jadę na przymiarkę ! Nie mogę się doczekać! Myślę, że zrobię zdjęcia i wstawię w klubie
Dostałam od rodziców jako prezent z okazji obrony przecudną złotą bransoletkę - chyba dorobię do niej kolczyki i założę do ślubu Jak obfocę to się pochwalę w klubie.
koniecznie zrób fotki i chwal się
Stary 2011-07-13, 23:10   #1719
thea2
Zadomowienie

jusztyska, no to szkoda, że TŻ nie lubi takich... Mój też nie przepadał, ale dał mi wolną rękę i bardzo mu się teraz podoba. My mamy takie sznurki z pętelkami, wyglądają super No ale jak Twój TŻ jest przeciwny to nie ma co na siłę... może faktycznie takie cieniutkie, takie woalowe
Stary 2011-07-13, 23:21   #1720
paula54
Zakorzenienie

Thea - też uwielbiam taki typ zasłonek, i takie sobie kupię do własnego kąta, jak się będziemy urządzać. Chociaż funkcjonalność kwiatkowa u mnie odpada - kwiatki ze mną nie wytrzymają, zwykłe zasuszę, sukulenty utopię jedyne co toleruję, to zioła (Łoś właśnie zakupił bazylię w doniczce i dba o nią jak o własne dziecko ) A tak w ogóle to pokazuj bransoletkę

Cytat:
Thea, paula - mnie się właśnie sznurkowe podobają, ale TŻ nie znosi takich...
Eh ci faceci. Gorzej niż dzieci... To chyba faktycznie zostają tiulowe takie cieniutkie, ewentualnie jakieś klasyczne, standardowe. Krótkie, czy obszyte jakąś lamówką czy "koronką". Sama nie wiem... Kiedyś miałam taki katalog firmy wysyłkowej od firanek i zasłon i mieli taaakie przecudne różności same pomysły fajne. Tylko nie wiem, gdzie go podziałam... nawet nazwy firmy nie pamiętam.

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2011-07-13 o 23:22
Stary 2011-07-13, 23:46   #1721
thea2
Zadomowienie

paula, ja za kwiatami nie przepadam, ale kaktusy toleruję i lubię, mam je w oknach (lubię kaktusiki w oknach, bo nie rosną taaaaakie wielkie ), mój K. lubi kwiaty i zażyczył sobie do sypialni dwa duże- wstawiliśmy, wszystkie w jednakowych doniczkach, jak kaktusy na oknie i muszę przyznać, że wygląda super Zdjęcia wstawiłam w klubie, ale i tu się pochwalę

Na żywo jest piękniejsza, taka delikatna, super się układa na ręce, składa się z 4 sznureczków, na których są takie kuleczki ułożone po skosie Super pasuje do mojego pierścionka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11516.jpg (40,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11513.jpg (41,9 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-07-14, 08:01   #1722
pati1750
Raczkowanie

Thea - bransoletka jest cudna a i cieszę się że buty się podobają
Stary 2011-07-14, 08:44   #1723
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

klask i:

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
A może takie sznureczkowe, cieniutkie? Nie wiem jak wygląda pokój i czy by do niego pasowały, ale mi się takie podobają.

klask i:
Dokładnie, może sznureczkowe. Ja jestem ich fanką. Jednak nie znalałam jeszcze długich na tyle żeby je u siebie(czyli u Tż) w domu powiesić. Wysokość pokoii - 2,90.

Dziewczyny u mnie równy miesiąc do śłubu - 31 dni, zaczynam się martwić że nie zdążę ze wszystkim.
Byliśmy wczoraj na lekcji tańca, oczywiście masakra i kupa śmiechu. Pewnie z rok musielibysmy chodzić żeby cos wyszło. Oczywiście żeby nie było, razem tańczy nam sie dobrze i myślę że fajnie wyglądamy, ale chodzi nam o to żeby na weselu z gośćmi w miarę nam się tańczyło, a nie że będę facetom dreptac po palcach .
19.02.2013 - Oliwka

Edytowane przez Ifwka
Czas edycji: 2011-07-14 o 08:50
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:54   #1724
ardillka
Zadomowienie

Witam serdecznie Jak mnie u Was dawno nie było... Wybaczcie, że nie zaglądałam

My już prawie wszystko mamy... Jeszcze zostały drobiazgi, tort, ostatnia wizyta w kancelarii, rozmowa z organistą i ćwiczenie pierwszego tańca i buty dla TŻ Oczywiście jeszcze trzeba napisać do DJ, fotografa ( sesja narzeczeńska), wizyta w restauracji, ustalenie menu ale to już malutko jak dla nas

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:57   #1725
thea2
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki
Tak się cieszę, bo o 11 jadę na przymiarkę sukni Już nie mogę się doczekać, jestem taka ciekawa, jak będzie na mnie leżeć już w moim rozmiarze Mam nadzieję, że uda mi się zrobić zdjęcia to się pochwalę
Stary 2011-07-14, 09:10   #1726
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję dziewczynki
Tak się cieszę, bo o 11 jadę na przymiarkę sukni Już nie mogę się doczekać, jestem taka ciekawa, jak będzie na mnie leżeć już w moim rozmiarze Mam nadzieję, że uda mi się zrobić zdjęcia to się pochwalę
Oooo Na pewno będzie pięknie

Stary 2011-07-14, 09:16   #1727
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
zamieszczam tu by było łatwiej każdy sobie ściągnie bo nie mogę znaleźć,na pw gdzie dołączyć załącznik.
dzięki

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-14, 09:17   #1728
thea2
Zadomowienie

O, ardillka, cześć faktycznie dawno Cię nie było. U nas zostały podobne rzeczy do załatwienia- takie drobiazgi. Sesja narzeczeńska też jeszcze przed nami, o ile w ogóle coś z tego wyjdzie.
Ifwka, my w sobotę dopiero zaczynamy tańce pod okiem przyjaciółki, która tańczy. Aż się boję, co z tego wyjdzie
Stary 2011-07-14, 09:24   #1729
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie równy miesiąc do śłubu - 31 dni, zaczynam się martwić że nie zdążę ze wszystkim.

nie martw się, wszystko będzie ok

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-14, 09:28   #1730
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję dziewczynki
za obrone! KOniecznie po powrocie sie pochwal zdjeciami!
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:33   #1731
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
O, ardillka, cześć faktycznie dawno Cię nie było. U nas zostały podobne rzeczy do załatwienia- takie drobiazgi. Sesja narzeczeńska też jeszcze przed nami, o ile w ogóle coś z tego wyjdzie.
Ifwka, my w sobotę dopiero zaczynamy tańce pod okiem przyjaciółki, która tańczy. Aż się boję, co z tego wyjdzie
Fajnie, że ktoś mnie jeszcze pamięta :P:P

Oooo to będziesz mieć podobny "kurs tańca" jak my... Nas uczy koleżanka od brata TŻ - młodziutkie dziewczę ( 19 lat ma), ale już jakieś turnieje wygrywa, niesamowita jest Może będziemy "przyzwoicie" wyglądać na parkiecie :P:P

Stary 2011-07-14, 10:17   #1732
jusztyska
Zadomowienie

thea bardzo ładna bransoletka!
koniecznie pochwal się fotkami po przymiarce

u mnie w domu akcja remontowa :P musieliśmy zrobić małą zamianę pokojami, skoro TŻ się do mnie wprowadzi po ślubie i ogolnie od kilku dni masakra się dzieje
Stary 2011-07-14, 10:34   #1733
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
thea bardzo ładna bransoletka!
koniecznie pochwal się fotkami po przymiarce

u mnie w domu akcja remontowa :P musieliśmy zrobić małą zamianę pokojami, skoro TŻ się do mnie wprowadzi po ślubie i ogolnie od kilku dni masakra się dzieje
Ooo to remoncik i przeprowadzki
My mamy remontować przestrzeń nad garażem u TŻ, robić tam mieszkanko, ale czekamy na zgodę na przebudowę i wieści od architekta - niestety bez tego oni rusz. Troszkę się martwię, że nie zdążymy z tym wszystkim do ślubu. Mało czasu zostało, a tam duuużo trzeba zrobić ;/;/

Stary 2011-07-14, 10:55   #1734
Karenw
Wtajemniczenie

GG do Karenw

A co myślicie o takich kolczykach? Podobają mi się jak wyglądaja w uchu no i będą mi pasować bo mam też cyrkonie w sukni no i jeden element fioletowy I wtedy tylko kolczyki założyć i nic więcej. Ten fioletowy też akurat taki odcień jak chce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 123.jpg (73,1 KB, 28 załadowań)
Karenw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:05   #1735
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Dokładnie, może sznureczkowe. Ja jestem ich fanką. Jednak nie znalałam jeszcze długich na tyle żeby je u siebie(czyli u Tż) w domu powiesić. Wysokość pokoii - 2,90..
A nie możesz kupić krótkich - takich do długości parapetu / kaloryfera? Takei też wyglądają super

Cytat:
Dziękuję dziewczynki
Czekamy na zdjęcia!

Cytat:
A co myślicie o takich kolczykach? Podobają mi się jak wyglądaja w uchu no i będą mi pasować bo mam też cyrkonie w sukni no i jeden element fioletowy I wtedy tylko kolczyki założyć i nic więcej. Ten fioletowy też akurat taki odcień jak chce.
Śliczne! jeśli będą tylko do sukni pasować to kupuj

ardillka - gdzieś ty była jak cię nie było miło, że wróciłaś!
Stary 2011-07-14, 11:25   #1736
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
A nie możesz kupić krótkich - takich do długości parapetu / kaloryfera? Takei też wyglądają super

Czekamy na zdjęcia!

Śliczne! jeśli będą tylko do sukni pasować to kupuj

ardillka - gdzieś ty była jak cię nie było miło, że wróciłaś!
Krzątałam się po "świecie" :P Wpadłam w rytm załatwiania i jak się spostrzegłam to się okazało, że poprzedni wątek się skończył a nowego już ponad 50 stron... Wstyd mi że was tak zostawiłam na tak długo, ale teraz będę czynnie uczestniczyć w dyskusjach

Troszkę miałam kłopotu w domu, zdecydowaliśmy nie mieszkać z moją mamą i teraz zaczęły się formalności, żeby wyremontować nad garażem...
I zdradzę mały sekrecik: od 19 lipca przestane być na bezrobociu Ale szczegóły dopiero we wtorek po południu :P

Cytat:
Jak pasują to nie ma się co zastanawiać
Ja w końcu kupiłam bransoletkę o takich samych kryształkach jak mam kolczyki i naszyjnik Dokładnie to TŻ mi kupił :P:P:P
Nie mam zdjęcia bo została u niego, tak jak nasze obrączki;/;/

Stary 2011-07-14, 11:41   #1737
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie zdanie. Wszędzie, tylko nie w kościele. Mnie wręcz irytują laski, które wpadają na mszę w mini i szeleczkach, albo w sukienkach bez ramion. Ja nawet jak jest bardzo gorąco i stoję na polu, zawsze zarzucam coś na ramiona (mam taką koszulkę a'la bolerko cieniutką, więc jest ok).
Zgadzam się

Cytat:
Cześć dziewczynki

Brawo Gratulacje !!

Cytat:

Mi się bardzo podobają takie i pewnie takie będziemy mieć, fioletowe

Cytat:

Na żywo jest piękniejsza, taka delikatna, super się układa na ręce, składa się z 4 sznureczków, na których są takie kuleczki ułożone po skosie Super pasuje do mojego pierścionka
Bardzo ładna

My wczoraj byliśmy u księdza. Okazało się, że tylko my tego dnia bierzemy ślub, więc załatwiliśmy od razu dekoracje. Wyniosą nas tylko 200 zł, więc jesteśmy zadowoleni.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 12:17   #1738
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Gratulacje!!! Wierzyłyśmy w Twoje 5

Cytat:
Cudna bransoletka!

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
I zdradzę mały sekrecik: od 19 lipca przestane być na bezrobociu Ale szczegóły dopiero we wtorek po południu :P
Gratulacje!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 12:40   #1739
butterfly20
Zakorzenienie

My też jesteśmy na etapie remontów.

Nie dosć,że w naszym mieszkanku,to jeszcze w domu moich rodziców (jeszcze z nimi mieszkam ).

Ale jestem bardzo podekscytowana tym mieszkaniem,bardziej niż ślubem teraz właśnie kończą nam kłaść kafelki w łazience, potem będą zakładać takie schody na strych (je się tak składa i chowa w suficie), potem będą malować i kłaść podłogi (w gabinecie i sypialni bdziemy mieć wykładziny, w kuchni kafelki, a w salonie piękną,drewnianą podłogę).

W salonie/kuchni i łazience chcemy ledy wbudowane w sufit,ale myslę nad lampami do pozostałych pokoi.Najgorsze,że najbardziej podobają mi się kryształkowe. Do gabinetu na pewno nie będzie tka pasować,ale do sypialni bardzo bym chciała.Która podoba Wam się najbardziej?

http://allegro.pl/plafon-isena-chrom...704533433.html

http://allegro.pl/plafon-fiumino-lux...703754550.html

http://allegro.pl/zyrandol-lampa-lon...701788708.html

http://allegro.pl/zyrandol-fantasia-...709221201.html
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 12:50   #1740
Karenw
Wtajemniczenie

GG do Karenw

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
My też jesteśmy na etapie remontów.

Nie dosć,że w naszym mieszkanku,to jeszcze w domu moich rodziców (jeszcze z nimi mieszkam ).

Ale jestem bardzo podekscytowana tym mieszkaniem,bardziej niż ślubem teraz właśnie kończą nam kłaść kafelki w łazience, potem będą zakładać takie schody na strych (je się tak składa i chowa w suficie), potem będą malować i kłaść podłogi (w gabinecie i sypialni bdziemy mieć wykładziny, w kuchni kafelki, a w salonie piękną,drewnianą podłogę).

W salonie/kuchni i łazience chcemy ledy wbudowane w sufit,ale myslę nad lampami do pozostałych pokoi.Najgorsze,że najbardziej podobają mi się kryształkowe. Do gabinetu na pewno nie będzie tka pasować,ale do sypialni bardzo bym chciała.Która podoba Wam się najbardziej?

http://allegro.pl/plafon-isena-chrom...704533433.html

http://allegro.pl/plafon-fiumino-lux...703754550.html

http://allegro.pl/zyrandol-lampa-lon...701788708.html

http://allegro.pl/zyrandol-fantasia-...709221201.html
Mi sie podoba najbardziej nr 2 a potem nr 3
Karenw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości