|
|
#1711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mam takie zdanie. Wszędzie, tylko nie w kościele. Mnie wręcz irytują laski, które wpadają na mszę w mini i szeleczkach, albo w sukienkach bez ramion. Ja nawet jak jest bardzo gorąco i stoję na polu, zawsze zarzucam coś na ramiona (mam taką koszulkę a'la bolerko cieniutką, więc jest ok). |
|||||
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
Karenw - ja jeszcze nie wiem... nie wybierałam jeszcze tortu, pewnie zdecyduję się jak będę ustalać menu
![]() Zastanawiam się nad firankami do naszego pokoju... mój TŻ bardzo nie lubi firanek, ja natomiast fanką ogromną też nie jestem, ale jednak lubię kiedy okno wygląda ładnie, tworzy całość z resztą pokoju... zwłaszcza, że są dwa okna zamontowane mamy roletki, więc nie będzie żadnych zasłonek, ale nie mogę się na te firanki zdecydować... może macie jakieś fajne sprawdzone pomysły? podobają mi się tiulowe firanki, spinane na bok, tyle, że tiul jest gęsty dość, a nie chcę ograniczać dostępu światła, bo meble wybraliśmy ciemne
|
|
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Chcę się pochwalić, że się dziś obroniłam na piąteczkę W końcu mogę się zająć sprawami ślubnymi z czystym sumieniem Tak więc wracam na wizaż, postaram się dziś wszystko nadrobić
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() to teraz powinna być jakaś imprezka
|
|
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
||
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
pati, buciki są piękne
Karenw, bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni ![]() stubbornme, ja będę mieć delikatne tiulowe bolerko, które przylega do ciała Mimo że bolerek nie lubię to to jest piękne- przekonałam się do cienkich, miękkich bolerek i nawet kupiłam sobie takie czarne z rękawkiem do łokcia- noszę je do sukienek, bo naprawdę fajnie wygląda, jak taki maluteńki sweterek ![]() martitaw, jakie cudne muszą być te ramki z odciskiem łapki własnego malucha ![]() jusztyska, jejuuu, dziękuję za wiarę w moją piątkę Ja się takiej oceny nie spodziewałam, dlatego tym bardziej się cieszę, że się udało A co do firanek- w sypialni mamy firanki i zasłonki sznurkowe- wiem, że nie każdy to lubi, sama nie byłam przekonana, ale w naszej sypialni wygląda cudownie kasikkkka, biedna, to pewno komary ?? jagoda, zaraz będę przeglądać zabawy, dziękuję ![]() butterfly, my akurat nie będziemy mieć specjalnych rejestracji, ale pomysł Twojego TŻ jest ok ![]() jenny, jusztyska, paula, dziękuję Wam, kochane!!!! paula, ja właśnie też doradziłam sznurkowe, bo jestem w tym momencie nimi zachwycona i jakie to ułatwienie- żeby podlać kwiaty nie muszę odsuwać firanki ![]() Dziewczynki, jutro jadę na przymiarkę ! Nie mogę się doczekać! Myślę, że zrobię zdjęcia i wstawię w klubie Dostałam od rodziców jako prezent z okazji obrony przecudną złotą bransoletkę - chyba dorobię do niej kolczyki i założę do ślubu
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-07-13 o 22:51 |
|
|
|
#1718 | |
|
Zadomowienie
|
Thea, paula - mnie się właśnie sznurkowe podobają, ale TŻ nie znosi takich... jego mama ostatnio takie zawiesiła u niego w pokoju i pierwsze co mi powiedział, że takie coś nie będzie u nas na pewno wisiało... i jedyna z moich koncepcji runęła, dlatego mam teraz zagwozdkę :P
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
i chwal się
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, no to szkoda, że TŻ nie lubi takich... Mój też nie przepadał, ale dał mi wolną rękę i bardzo mu się teraz podoba. My mamy takie sznurki z pętelkami, wyglądają super
No ale jak Twój TŻ jest przeciwny to nie ma co na siłę... może faktycznie takie cieniutkie, takie woalowe
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Thea - też uwielbiam taki typ zasłonek, i takie sobie kupię do własnego kąta, jak się będziemy urządzać. Chociaż funkcjonalność kwiatkowa u mnie odpada - kwiatki ze mną nie wytrzymają, zwykłe zasuszę, sukulenty utopię
) A tak w ogóle to pokazuj bransoletkę ![]() Cytat:
Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2011-07-13 o 23:22 |
|
|
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
paula, ja za kwiatami nie przepadam, ale kaktusy toleruję i lubię, mam je w oknach (lubię kaktusiki w oknach, bo nie rosną taaaaakie wielkie
), mój K. lubi kwiaty i zażyczył sobie do sypialni dwa duże- wstawiliśmy, wszystkie w jednakowych doniczkach, jak kaktusy na oknie i muszę przyznać, że wygląda super Zdjęcia wstawiłam w klubie, ale i tu się pochwalę ![]() Na żywo jest piękniejsza, taka delikatna, super się układa na ręce, składa się z 4 sznureczków, na których są takie kuleczki ułożone po skosie
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Thea - bransoletka jest cudna
a i cieszę się że buty się podobają
|
#1723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Dziewczyny u mnie równy miesiąc do śłubu - 31 dni, zaczynam się martwić że nie zdążę ze wszystkim. Byliśmy wczoraj na lekcji tańca, oczywiście masakra i kupa śmiechu. Pewnie z rok musielibysmy chodzić żeby cos wyszło. Oczywiście żeby nie było, razem tańczy nam sie dobrze i myślę że fajnie wyglądamy, ale chodzi nam o to żeby na weselu z gośćmi w miarę nam się tańczyło, a nie że będę facetom dreptac po palcach .
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png 22.05.2008 14.08.2011Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2011-07-14 o 08:50 |
||
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
Jak mnie u Was dawno nie było... Wybaczcie, że nie zaglądałam ![]() My już prawie wszystko mamy... Jeszcze zostały drobiazgi, tort, ostatnia wizyta w kancelarii, rozmowa z organistą i ćwiczenie pierwszego tańca i buty dla TŻ Oczywiście jeszcze trzeba napisać do DJ, fotografa ( sesja narzeczeńska), wizyta w restauracji, ustalenie menu ale to już malutko jak dla nas
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki
Tak się cieszę, bo o 11 jadę na przymiarkę sukni Już nie mogę się doczekać, jestem taka ciekawa, jak będzie na mnie leżeć już w moim rozmiarze Mam nadzieję, że uda mi się zrobić zdjęcia to się pochwalę
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
O, ardillka, cześć
faktycznie dawno Cię nie było. U nas zostały podobne rzeczy do załatwienia- takie drobiazgi. Sesja narzeczeńska też jeszcze przed nami, o ile w ogóle coś z tego wyjdzie.Ifwka, my w sobotę dopiero zaczynamy tańce pod okiem przyjaciółki, która tańczy. Aż się boję, co z tego wyjdzie
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się, wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za obrone! KOniecznie po powrocie sie pochwal zdjeciami!
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że ktoś mnie jeszcze pamięta :P:P Oooo to będziesz mieć podobny "kurs tańca" jak my... Nas uczy koleżanka od brata TŻ - młodziutkie dziewczę ( 19 lat ma), ale już jakieś turnieje wygrywa, niesamowita jest Może będziemy "przyzwoicie" wyglądać na parkiecie :P:P
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
thea bardzo ładna bransoletka!
![]() koniecznie pochwal się fotkami po przymiarce ![]() u mnie w domu akcja remontowa :P musieliśmy zrobić małą zamianę pokojami, skoro TŻ się do mnie wprowadzi po ślubie i ogolnie od kilku dni masakra się dzieje
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My mamy remontować przestrzeń nad garażem u TŻ, robić tam mieszkanko, ale czekamy na zgodę na przebudowę i wieści od architekta - niestety bez tego oni rusz. Troszkę się martwię, że nie zdążymy z tym wszystkim do ślubu. Mało czasu zostało, a tam duuużo trzeba zrobić ;/;/
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o takich kolczykach? Podobają mi się jak wyglądaja w uchu no i będą mi pasować bo mam też cyrkonie w sukni no i jeden element fioletowy
|
|
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ardillka - gdzieś ty była jak cię nie było miło, że wróciłaś!
|
|||
|
|
|
#1736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszkę miałam kłopotu w domu, zdecydowaliśmy nie mieszkać z moją mamą i teraz zaczęły się formalności, żeby wyremontować nad garażem... I zdradzę mały sekrecik: od 19 lipca przestane być na bezrobociu Cytat:
Ja w końcu kupiłam bransoletkę o takich samych kryształkach jak mam kolczyki i naszyjnik Dokładnie to TŻ mi kupił :P:P:P Nie mam zdjęcia bo została u niego, tak jak nasze obrączki;/;/
|
|
#1737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje !! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wczoraj byliśmy u księdza. Okazało się, że tylko my tego dnia bierzemy ślub, więc załatwiliśmy od razu dekoracje. Wyniosą nas tylko 200 zł, więc jesteśmy zadowoleni.
|
||||
|
|
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje! |
||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
My też jesteśmy na etapie remontów.
Nie dosć,że w naszym mieszkanku,to jeszcze w domu moich rodziców (jeszcze z nimi mieszkam ).Ale jestem bardzo podekscytowana tym mieszkaniem,bardziej niż ślubem teraz właśnie kończą nam kłaść kafelki w łazience, potem będą zakładać takie schody na strych (je się tak składa i chowa w suficie), potem będą malować i kłaść podłogi (w gabinecie i sypialni bdziemy mieć wykładziny, w kuchni kafelki, a w salonie piękną,drewnianą podłogę).W salonie/kuchni i łazience chcemy ledy wbudowane w sufit,ale myslę nad lampami do pozostałych pokoi.Najgorsze,że najbardziej podobają mi się kryształkowe. Do gabinetu na pewno nie będzie tka pasować,ale do sypialni bardzo bym chciała.Która podoba Wam się najbardziej? http://allegro.pl/plafon-isena-chrom...704533433.html http://allegro.pl/plafon-fiumino-lux...703754550.html http://allegro.pl/zyrandol-lampa-lon...701788708.html http://allegro.pl/zyrandol-fantasia-...709221201.html |
|
|
|
#1740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

.

klask i:

22.05.2008
14.08.2011

miło, że wróciłaś!