Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 22:06   #2611
julka910
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
niejedna po macierzyńskim chciałaby tak wyglądać
mi nie podoba się ta fioletowo - czarno- pomarańczowa mazana sukienka (nie z zary), pierwsza rokloszowana nie wiem, czy nie jest za krótka, może tylko po zdjęciu mi się tak wydaje - sama musisz to ocenić. Podobasz mi się w tej beżowej (przedostatniej) ale nie wiem, czy nie jest za duża w talii, chyba, że pasek mocniej zapniesz - ale ogólnie bardzo Ci w niej ładnie. W tulipanku pięknie! Zresztą każdy w nim bosko wygląda. Podobasz mi się również w błękitnej z falbankami
czarna za krótka nie jest, mam 165 cm wzrostu ale po prostu jeszcze się nie zakochałam w niej. Beżowej mocniej nie zepnę - taką mam talię po mojej córeczce

Ja jak patrzę na zdjęcia w tulipanie to mam wrażenie, że wyglądam zbyt ciężko i że poszerza mnie za bardzo w biodrach więc chyba się nie skuszę. W białym miałam wrażenie, że wyglądałam dobrze.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Moje dwa koty też nieźle zakłaczaja otoczenie, TŻ odkurza dwa razy w tygodniu, ja też nie miałabym siły robić tego częściej.
Kolorystycznie to wprost genialnie dobrałam te futrzaste bydlaki - jeden jest ciemny a drugi jasny więc na każdego koloru ciuchach widać futro
ja kiedyś nie odkurzałam codziennie ale jak córeczka przeniosła się na dywan to do szalu mnie doprowadzała sierść na jej ubraniu, rączkach, wszystkim i teraz odkurzam rano i po południu bo inaczej się nie da :/
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:07   #2612
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Proszę o szczerą radę Zrobiłam dziś porządki w szafie i przejrzałam jeszcze raz moje wyprzedażowe zakupy i co do niektórych mam wątpliwości. Ocenicie czy dobrze wybrałam?

1. Czarna rozkloszowana sukienka - długo się do niej przekonywałąm i znów mi się wydaje, że źle na mnie wygląda
2. Niebieska sukienka - niby mi się podoba ale nie miałam wcześniej świadomości, że moje ramiona dzięki noszeniu dziecka i odkurzaniu (2 razy dziennie) stały się tak gigantyczne! i teraz mam wrażenie że wyglądam jak Popeye (Taka kreskowka z marynarzem co jadł szpinak, nie wiem czy kojarzycie)
3. Ta sukienka nie jest z Zary ale podobała mi się a teraz mam wątpliwości
4. Sukienka z poprawin.
5. No i ubrałam tulipana, którego kupiła moja koleżanka w sobotę bo myślę by kupić sobie jakiegoś tulipana - pasuje mi?

Niestety lepszych zdjęć nie uda mi się zrobić. Po tych zdjęciach już nie mam wątpliwości, że czas się odchudzić Macierzyński się już skończył a ja wciąż zachowuję się jak świeżo po porodzie

w tulipanie i rozkloszowanej pięknie tulipanek świetnie podkreśla Twoją figurę i długie nogi reszta też dobrze, ale na 3 bym się zastanowiła
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:07   #2613
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Wiesz co, sposobu nie mam zważywszy, że mam jeszcze czarnego kota to już przekreśla cokolwiek.
Używam wałków do ubrań, często odkurzam i przebieram się po powrocie do domu. Śierciuchy są czesane dość często ale to mało daje a jak słyszą odkurzacz to uciekają gdzie piepż rośnie
Kot i pies to niezłe zamieszanie w domu
Stary 2011-07-13, 22:08   #2614
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny,
Proszę o szczerą radę Zrobiłam dziś porządki w szafie i przejrzałam jeszcze raz moje wyprzedażowe zakupy i co do niektórych mam wątpliwości. Ocenicie czy dobrze wybrałam?

1. Czarna rozkloszowana sukienka - długo się do niej przekonywałąm i znów mi się wydaje, że źle na mnie wygląda
2. Niebieska sukienka - niby mi się podoba ale nie miałam wcześniej świadomości, że moje ramiona dzięki noszeniu dziecka i odkurzaniu (2 razy dziennie) stały się tak gigantyczne! i teraz mam wrażenie że wyglądam jak Popeye (Taka kreskowka z marynarzem co jadł szpinak, nie wiem czy kojarzycie)
4. Sukienka z poprawin.
5. No i ubrałam tulipana, którego kupiła moja koleżanka w sobotę bo myślę by kupić sobie jakiegoś tulipana - pasuje mi?

Niestety lepszych zdjęć nie uda mi się zrobić. Po tych zdjęciach już nie mam wątpliwości, że czas się odchudzić Macierzyński się już skończył a ja wciąż zachowuję się jak świeżo po porodzie
Ta niebieska i tulipan paskowy
Stary 2011-07-13, 22:08   #2615
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
czarna za krótka nie jest, mam 165 cm wzrostu ale po prostu jeszcze się nie zakochałam w niej. Beżowej mocniej nie zepnę - taką mam talię po mojej córeczce

Ja jak patrzę na zdjęcia w tulipanie to mam wrażenie, że wyglądam zbyt ciężko i że poszerza mnie za bardzo w biodrach więc chyba się nie skuszę. W białym miałam wrażenie, że wyglądałam dobrze.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

ja kiedyś nie odkurzałam codziennie ale jak córeczka przeniosła się na dywan to do szalu mnie doprowadzała sierść na jej ubraniu, rączkach, wszystkim i teraz odkurzam rano i po południu bo inaczej się nie da :/
pewnie tylko na zdjęciu tak się wydawało mi z długością sukienki, może fotka była robiona z dołu.
A co do talii, nie chodziło mi o to, że jej nie masz, tylko wydaje mi się, że sukienka na zdjęciu tam odstaje. Ale i tak ślicznie w niej wyglądasz
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:11   #2616
bialinka
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Witam dziewczyny, tak Was podczytuję ... . Macie może jakieś stylizacje z tą sukienką?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara suk.jpg (10,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-07-13, 22:11   #2617
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie tylko na zdjęciu tak się wydawało mi z długością sukienki, może fotka była robiona z dołu.
A co do talii, nie chodziło mi o to, że jej nie masz, tylko wydaje mi się, że sukienka na zdjęciu tam odstaje. Ale i tak ślicznie w niej wyglądasz
trochę tak, aparat postawiłam na stole - pewnie stąd takie wrażenie

Dziękuje dziewczyny za opinie

Mężowi najbardziej podoba się ten pomazaniec powiedział, że "jest to bardzo elegancka i stylowa sukienka"
Stary 2011-07-13, 22:13   #2618
wisienka1000
Wtajemniczenie

julka910 mi się tylko nie widzi ta w maziaje, a w pozostałych moim zdaniem wyglądasz pięknie chciałabym tak wyglądać....

aha...tulipana kup koniecznie!!!
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:13   #2619
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mężowi najbardziej podoba się ten pomazaniec powiedział, że "jest to bardzo elegancka i stylowa sukienka"
To zrób tak jak Budgetka w końcu najbardziej masz podobać się jemu.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:17   #2620
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
julka910 mi się tylko nie widzi ta w maziaje, a w pozostałych moim zdaniem wyglądasz pięknie chciałabym tak wyglądać....
Dziękuję
ja nigdy nie ważyłam ile waże teraz i trochę trudno mi to zaakceptować w tej chwili mam jakieś 10 kg "nadwagi" w stosunku do czasu sprzed ciąży. no ale zdaję sobie, że to moje wymysły i fanaberie taki jestem dziwolong że raz na jakiś czas wymyślam sobie, że się zaniedbałam, najczęściej przed okresem kiedy zatrzymuje mi się woda, hormony szaleją i tyję 3-4 kg

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez bialinka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, tak Was podczytuję ... . Macie może jakieś stylizacje z tą sukienką?
a na wcześniejszej stronie nie było zdjęć z tą sukienką?
Stary 2011-07-13, 22:17   #2621
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Ekselencjo dzisiaj widziałam te spódniczki ala zarowe, którą wahałaś się czy zamówić i jakość według mnie fatalna, tzn materiał bardzo sztuczny i ogólnie brzydki. Nie wiem, czy to sama firma ale krój ten sam.
Te są z firmy Attenfif, mam już spódniczkę z tej firmy a'la zarową koralową i materiał jest moim zdaniem bardzo fajny zobaczymy jak przyjdzie, najwyżej odeślę
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:17   #2622
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny,

4. Sukienka z poprawin.

Czarna wydaje się za krótka, w niebieskiej ślicznie , fioletowa mi się nie podoba, kremowa jakby troszkę za szeroka a w tulipanie wyglądasz jak milion dolarów Ten pasiak tulipaniasty jest jakiś niesamowity, każda, która się w nim pokaże wygląda idealnie!
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:18   #2623
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
To zrób tak jak Budgetka w końcu najbardziej masz podobać się jemu.
mój maż najbardziej lubi mnie w dresie, swoich koszulkach i adidasach
Stary 2011-07-13, 22:20   #2624
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
A teraz reszta mam nadzieję, że coś pomogę
We wszystkich sukienkach wyglądasz świetnie a zwłaszcza w tulipanie, ostatniej i granatowej.
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:22   #2625
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Pasiaczek ślicznie wygląda i podkreśla pięknie talię, uważam, że z każdej z tych sukienek da się "wycisnąć" sporo tu jakiś sweterek albo dodatki, mają one perspektywę
czarna podoba mi się bardzo już widzę ją w jesiennej stylizacji

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:22   #2626
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Czarna wydaje się za krótka, w niebieskiej ślicznie , fioletowa mi się nie podoba, kremowa jakby troszkę za szeroka a w tulipanie wyglądasz jak milion dolarów Ten pasiak tulipaniasty jest jakiś niesamowity, każda, która się w nim pokaże wygląda idealnie!
Dziękuję.
Z tym tulipanem to nie wiem, czy to nie wynika z podświadomej chęci posiadania go przez wszystkie Zaromaniaczki

chyba oddam tą czarną.. albo wymienię na coś jakaś jestem niezdecydowana ostatnio. za często robię zakupy
Stary 2011-07-13, 22:22   #2627
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
spodziewacie się jutro kolejnych obniżek?
o której w zeszłym tygodniu zmienili ceny na stronie?

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Te są z firmy Attenfif, mam już spódniczkę z tej firmy a'la zarową koralową i materiał jest moim zdaniem bardzo fajny zobaczymy jak przyjdzie, najwyżej odeślę
a to pewnie inna firma, bo były też koralowe ale jakość też fatalna, jakiś taki dresikowy materiał, ale taki śliski, trudno go opisać, do czego już doszło, żeby podrabiać ciuszki, które już są podrabiane
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:24   #2628
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dziewczynki wklejam wam zdjęcia w sukience z Aggi, obiecałam też dać znać jak będą inne kolory.Otóż jest brudny beż, wklejam też zdjęcie.Tradycyjnie nie patrzcie na całą resztę, nie radzę sobie zbyt dobrze, że zdjęciami.Lepiej nie umiem.
Bardzo ładnie wygląda On też ma taki jakby stelaż pod spodem jak te z zary? W sensie czy jest krój całkowicie taki sam? Mam wrażenie, że jest dłuższy?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:27   #2629
Asvada
Rozeznanie

A jak było z tymi pomarańczowymi szpilkami, które między innymi ma Kaśka Tusk czy Herbusiowa? One tak szybko się wyprzedały? Starałam się przeczytać wątek dość dokładnie, ale jednak nie znalazłam nic na ich temat.

Edytowane przez Asvada
Czas edycji: 2011-07-13 o 23:21
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:27   #2630
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
My nie mamy dzieci więc poziom podłogi należy w zasadzie do kotów. Jak sobie zakłaczą tak będą miały
Cytat:
mój maż najbardziej lubi mnie w dresie, swoich koszulkach i adidasach
chciałabym tak mój TŻ to tylko szpilki i sukienki, najlepiej żebym się codziennie ubierała jak Cuddy z House'a ale jak mam iść do pracy w sukience czy spódnicy jak mam w biurze 20 stopni i nogi mi marzną nawet w spodniach 3/4 a rajstop nienawidzę i unikam jak tylko mogę
Stary 2011-07-13, 22:28   #2631
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wygląda On też ma taki jakby stelaż pod spodem jak te z zary? W sensie czy jest krój całkowicie taki sam? Mam wrażenie, że jest dłuższy?
surrealplace jest dłuższa i nie ma stelaża Poza tym moim zdaniem krój jest taki sam może ciut mniej odstaje
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:31   #2632
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Moje dwa koty też nieźle zakłaczaja otoczenie, TŻ odkurza dwa razy w tygodniu, ja też nie miałabym siły robić tego częściej.
Kolorystycznie to wprost genialnie dobrałam te futrzaste bydlaki - jeden jest ciemny a drugi jasny więc na każdego koloru ciuchach widać futro
ja mam takie rolki do ubrania zbierajace siersc. tez mam dwa koty - sa niezle, kupilam w OBI.

mi sie podoba sukienka: biala, niebieska i nie-Zarowa. w czarnej i rozkloszowanej troche chyba zbyt ciezko.

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:31   #2633
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
A jak było z tymi pomarańczowymi szpilkami, które między innymi ma Kaśka Tusk czy Herbusiowa? One tak szybko się wyprzedały? Starałam się przeczytać wątek dość dokładnie, ale jednak nie znalazłam nic na ich temat.
Na początku mnie obcierały a na drugi dzień wytrzymałam do 3 nad ranem w nich są przepiękne polecam
Stary 2011-07-13, 22:33   #2634
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
A teraz reszta mam nadzieję, że coś pomogę
Ale jesteś zgrabniutka Ładnie we wszystkich!
Stary 2011-07-13, 22:37   #2635
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Na początku mnie obcierały a na drugi dzień wytrzymałam do 3 nad ranem w nich są przepiękne polecam
Właśnie czekam na swoje, kupowałam na all, ale dopiero we wtorek będą wysłane, bo sprzedawca ściąga je z Londynu. Tylko nic o tym nie było w aukcji napisane... A chciałam je na wtorek na egzamin...

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Witamy Ślicznie wyglądasz
Dziękuję. Gdzieś mi umknął ten post, tak szybko produkujecie nowe.
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:37   #2636
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja mam takie rolki do ubrania zbierajace siersc. tez mam dwa koty - sa niezle, kupilam w OBI.
też mam rolki, w domu i w biurze tylko że nawet po użyciu rolki w domu zanim dojdę do drzwi i tak już zawsze coś się przyczepi

Mnie dziś obtarły te płaskie buty z kokardkami z ćwieczkami. Masakra. TŻ oczywiście stwierdził że trzeba bylo iść do pracy w szpilkach bo szpilki by mnie na pewno nie obtarły. Jaasne...

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2011-07-13 o 22:39
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:38   #2637
paryzanka202
Zakorzenienie

Madziu - kiedy bedziesz w Z pisalas,ze widzialas dresiare
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:39   #2638
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
a to pewnie inna firma, bo były też koralowe ale jakość też fatalna, jakiś taki dresikowy materiał, ale taki śliski, trudno go opisać, do czego już doszło, żeby podrabiać ciuszki, które już są podrabiane
Zobaczymy jak przyjdzie
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:43   #2639
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Pralinko widzę, że zachorowałaś na jedwabną sukienkę
Ja ją mam, kupiłam za 199 zł w regularnej cenie, ale nie żałuję.
Chociaż swój debiut dopiero będzie miała na weselu koleżanki
Mam rozmiar M.

Teraz jest chyba za 99 zł na przecenie. Ale marne szanse na znalezienie...
Chociaż jedna Wizażanka ostatnio kupiła, bo była ze zwrotu...

To dla Ciebie różne foteczki
Dziękuję ślicznie- zdjęcia jeszcze bardziej mnie przekonały o tym, że chcę ją mieć Widziałam dzisiaj panią w niej i wyglądała zabójczo

Dziewczyny- pomożecie w zakupie XS z jedwabnej kwiatowej sukienki? Oczywiście z mojej strony też możecie liczyć na pomoc- co prawda nie mam w mieście Zary, ale inne sklepy są
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 22:44   #2640
surrealplace
Zadomowienie

Jak nie przecenią jeszcze trochę jutro tych torebek to ja idę z
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości