|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienna Warszawa
Shem - nawet mialam ciuszki dzisiaj bo juz mi sie popieprzylo kompletnie czy bedziesz czy nie
![]() Lexie - nadal masz moj zeszyt ![]() pan (barman jak sadze) bardzo milo nas wygonil
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedstawia Ale bardzo mi się podoba. Króliczku Chwalić, chwalić ![]() P.S. O tak, pan barman zdobył się na szczyt subtelności. Chyba
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie dałam rady byc
dziękuje za smska nawet odpisac nie miałam kiedy,tak mnie w pracy przycisneli (własnie wróciłam eee
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Bielizna ma białe wstawki
![]() Neko, to jak, przetrzymasz dla mnie ciuszki? A jakby co to możemy się tez spotkać same w centrum. Mogę po pracy do ciebie podjechac i przymierzę.
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co nie znam do konca mojego planu zajec i mozliwe ze 2 tyg. jeszcze nie bede do konca pewna wiec moglabym z dnia na dzien dac Ci znac w sprawie spotkania sie gdzies - chyba wieksze szanse na jakies wizazowe spotkanie w ciagu tych 2 tygodni beda. Zwlaszczam ze robotka ma do w-wy zawitac i bedzie to doskonala okazja do spotkania
|
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
Bo w opisie jest jak byk "czarno-różowa" i to mnie trochę zraziło.
|
#157 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nekome wiem, że mam zeszyt, wiem... Przypomniałam sobie o tym jak dotarłam na przystanek :/
A poza tym zmarzłam okropnie czekająć na tramwaj, a po powrocie rzuciłam się na jedzenie
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Lexie, ja też (zmarzłam i się rzuciłam na jedzenie).
Byłaby szósta kromka (wielkości średniego talerza ), ale sumienie mnie powstrzymało. Jeszcze tylko profilaktycznie jabłuszko i mineralna.I idę spać...
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Lexie - ja jeszcze mialam niemal godzinny spacer po nocnej warszawie. w nowych butach. brrrrrr
szoruje do lozka bo mnie grypa chyba bierze
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ech..żałuję, żałuję
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... no rzeczywiscie jest napisane że są różowe wstawki, ale u mnie na kompie sa one kompletnie białe. Może to bardzo delikatny róż?
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Shem, nawet z różowymi wstawkami jest ładna
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka grypa?? ledwo wyjechalas a juz do lozka lecisz z jakas grypa ![]() ok poki co jest 3 a 1 w ramach pocieszenia mam jako tapete na pulpicie
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, Tygrysie, bomba avatar
![]() Nekome, kuruj się ![]() Etuś, Mirian - nadrobicie to, spokojnie...
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
tak jak ja... przysnelam o 17tej i wstalam przed 19ta... wciaz mnie rozbiera... ech
![]() mieszanka wybuchowa, jak dla mnie mam nadzieje ze to nie moja ameba sie przez neta rozprzestrzenia... najpierw Et-ka, teraz Nekome... oj, oj...
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
![]() Ja ostatnio dostałam jakiegoś jabłczanego fijoła i od miesiąca wsuwam minimum dwa dziennie. Na mózg mi się rzuciło, że niby to organizm oczyszcza, cerę poprawia i będę szczupła
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Świecie, moja siostra wróciła dziś od lekarza ze zdiagnozwaną anginą.
zaraza jedna ![]() tyle że mi się już zaraz do szkoły musze. ła..
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Kurujcie się, bo chcę was wszystkie poznać. Będę musiała się umówić z wami tak,żebym w środę najpóźniej wiedziała, gdzie na którą, bo moi nie mają w domu internetu, a w czwartek już jadę do stolicy.Jeśli można prosić, to wymyślcie spotkanko gdzieś w centrum, bo nie znam zbyt Warszawy.Moja córka mieszka na Sadybie, w pobliżu trójwymiarowego kina.
|
|
|
|
#169 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Robótko, my w zasadzie zawsze w centrum się spotykamy - chyba, że idziemy do Shem
![]() Spokojnie, wybierzemy jakiś charakterystyczny punkt w centrum na miejsce pierwszego kontaktu i Cię znajdziemy i doprowadzimy do wybranego lokalu
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a może zmienimy lokalizację?
![]() W Sadybie jest jakaś knajpka? Dawno tam nie byłam, a mają fajne sklepy
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Swietnie, znam już tylko Kamilę, ale jako znak rozpoznawczy będę trzymać w ręku jakies czasopismo z tytule mające słowo "Robótki".
|
|
|
|
#172 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ojej, znak rozpoznawczy...
Ja pamiętam, że my też na początku miałyśmy mieć znak ropoznawczy, oczywiście ze znakiem przyszłam ja i tylko ja i z nudów zaczęłam go czytać - bo to książka miała być ![]() Znaki się nam nie sprawdzają Bedziemy podchodzić do każdej osoby z czasopismem i przypatrywać się czy jest tam coś o robótkach ![]() Może zostać to uznane za działanie nieco podejrzane ![]() Miejsce można zmienić, tyle tylko, że do centrum większość ma jakiś tam dojazd, a ja nie mam pojęcia jak się jedzie na sadybę |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Naszym niezaprzeczalnym znakiem rozpoznawczym jest sam fakt zgromadzenia sie tylu gdakających bab w jednym miejscu.
![]() A w ogóle, niech mi ktos powie co ja tu robie o tejk porze? Jest sobota i mogłabym sie wyspac a wstałąm przed 8 rano i jeszcze chłopu zrobiłam kanapki do szkoły. Czuję się jak matka siedmiolatka. Wypuściłam mojego tłustego szczura żeby sobie pobiegał, a ona ciągle włazi gdzie nie powinna i chce wyjsć z dużego pokoju. Kiedyś przypałałam ją w kuchni przy lodówce. Wiedziała gdzie iśc. No a teraz ją odstawiłam pod łózko a ona i tak wyrwała pędem w stronę biurka z kablami i myślała, że jest taka szybka, że jej nie złapię. hehe To był chyba limit jej możliwości w szczurzym sprincie. Z taki bębnem to cieżko biec. Czasami jej sie łapki rozjeżdżają na podłodze.
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dzisiaj nic nie boli (poki co) i sie czuje w miare dobrze. kuracja czerwonym johnnym walkerem pomogla
|
|
|
|
|
#175 | |||
|
Raczkowanie
|
hehe... jablka OKI i woda OKI, ale nie jablka popite woda, bo moj zoladek a juz tymbardziej watroba tego nie zniosa... ech... tak juz mam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do gazetki, to ostatnio nie mialas ![]() Cytat:
, bo w tygodniu jak ma isc do przedszkola to nie moge go o 7:20 dobudzic ![]() ufff... cale szczescie... to ja sie dzis tez jakims truneczkiem polecze ![]() milego i spokojnego weekendu zycze
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chętnie bym się z Wami zobaczyła, ale Sadyba jest dla mnie na końcu świata
.Pewnie byłabym w stanie poświęcić się dla Was , ale wolałabym w Centrum.PS Ja też jestem mężatką . Formalnie od ponad 3 lat, nieformalnie od 11 .
|
#177 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja wczoraj zmarzłam, potem w domu mi zimno było cały czas, a teraz kaszlę... :/
Głupie tramwaje jeżdżące raz na pół godziny |
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
jak juz wszyscy narzekaja co ich boli albo bolalo to ja cos powiem
![]() mnie od miesiaca bola oczy, tak jakby nie byly dostatecznie mocno nawilzone, mam wrazenie jakbym cale oko mial suche i to boli. A poza tym bola mnie plecy
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
nie pamietam czy odpisywalem na to pytanie ![]() ja osobiscie uwazam ze lepszy jest naproxen, chociaz fastum napewno tez by pomogl. tylko przed uzyciem przeczytaj ulotki bo wiem ze fastum ma jakies działania uboczne dzialajace na ludzi uczulonych na jakies costam
|
|
|
|
#180 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ha, jaki Tygrys ma ładny avatar...
Na suche oczy, to może jakieś kropelki by się przydały? Sztuczne łzy? No i wszystkiego najlepszego z okazji dnia chłopaka (skoro dnia mężczyzn nie obchodzisz... ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

? Serfuje w sieci, nie widac
nawet odpisac nie miałam kiedy,tak mnie w pracy przycisneli
(własnie wróciłam 

, bo w tygodniu jak ma isc do przedszkola to nie moge go o 7:20 dobudzic