|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Witam przedwcześnie (bo niby miałam być sobota - niedziela w domu).
Biwak okazał się porażką , ale robiliśmy to jak najprędzej, byle jak najdalej. Jak ludzie mogą coś takiego znosić?? Podziwiamy szczerze Dziś za to pojechaliśmy z samego rana w ustronne miejsce i było boskooo. Cisza i spokój i przyroda, czyli to co lubimy najbardziej. Wróciliśmy przed chwilą. TŻ spiekł sobie rękę, a ja stopy Mój tata zapowiedział, że razem byśmy pojechali na któryś weekend pod namioty, bo on zna jakieś tam miejsca, tylko masakrycznie się dojeżdża tam. No to zobaczymy Śmieliśmy się sami z siebie jak w ekspresowym tempie się zmywaliśmy stamtąd Dziewczyny zazdroszczę Wam tego spotkania! Fajny pomysł Madzia jeśli chodzi o morze to z całego serca polecam Łebę. My może wyskoczymy tam na dłuższy weekend w sierpniu. Uwielbiam tam być! Tylko uwaga! Tłok tam niesamowity.
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2011-07-13 o 16:24 |
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kitosiu no to nieźle.... porażka, ja też kocham odpocząć na łonie natury i takie ekipy by mnie ostro wkurzyły. ooo byłam z mężem kiedyś w łebie 12 godzin autobusem jechałam ale teraz jedziemy samochodem więc?? zapytam się męża.
|
||
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
czesc robaczki!!
Kitosa szkoda, ze wyjazd nie bardzo sie udał... |
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Toć to koszmar jakiś! ![]() Neska no cóż zrobić tacy są ludzie niepoważni. Nadrabiamy w inny sposób Jeździmy rano, wracamy popołudniu. Ale tak czy siak pod namioty jechać trzeba! Na razie jesteśmy skutecznie zniechęceni ![]() Jak się czujesz?
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Okna pomyte, pokój posprzątam później. A teraz uciekamy z małą na drugi spacer, bo tatus wrócił.
Czytam "Dom kobiet" Ja jestem za I Aguś jeszcze z okolicy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz patrzę, że mam tam 410 km, wg google map 6,5 gdoziny jazdy Niestety wtedy był też sezon i mega korki i objazdy do tego jak to autobusem postoje No i dwie przesiadki mieliśmy.
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosiu- dziękuję, czuję sie dobrze
jutro mamy usg is ei troszke stresuje....
|
|
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mamy bliziutko do siebie, to może coś zorganizujemy?
|
|
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi to tak jak ja...
|
|
|
|
#3791 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
JAk będę przejeżdzac kiedys przez Wrocław to dam Ci znac
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu tak w ogóle dziękuje za miłe słowa o domku
[QUOTE=Ana***;28112571]Zazdroszczę Wam tego spotkania [/QUOTEja tez wam zazdroszcze kitosa no szkoda, że tak wyszło z tym biwakiem, może nastepnym razem bedzie przyjemniej
|
#3794 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3795 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Obecnie mam Qlairę i jestem zadowolona, okres to mam taki, ze wystarczają mi wkładki
|
|
#3796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() takie wielkie kule od lodów?? noo niee, bez przesady ![]() Cytat:
najważniejsze usg przed nami....dołączam się do grona! w ogóle co ja dzisiaj zrobiłam.... kładę na dach samochodu olej, herbatę i kostki rosołowe, otwieram drzwi, reszte wkładam na siedzenia po czym wsiadam i chcę jechać... a jakiś koleś macha do mnie a ja "o co chodzi??" mówię... i patrzę czy zamknęłam bagażnik - zamknęłam... i nie wiem dalej o co biega i jakiś koleś podszedł starszy i mówi, że zakupy na dachu zostawiłam
|
|
#3797 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aj musze się poskarżyć Wam, od 4 dni moje poduszki powietrzne mnie bolą
dotknać je niemile, spac na brzuchu niemiłe, są takie jakies twarde i jakby wieksze. Tabsy te same biorę juz od pół roku i nic takiego wcześniej nie zaobserwowałam, do @ też daleko, nie wiem co jest grane
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale nałobozowałyście dzis śląsaczki moje... mi teoretycznie pasuje 23 ale tego dnia jestem juz umowiona na rano do kolezanki do czestochowy i taki caly dzien w trasie moglby byc masakra, wiec BARDZO CHCE ale nie wiem czy dam rade przyjechac do Silesi Super pogoda dzis wiec znow sie popluskalismy w basenie teraz niestety uciekam prasowac bo juz 4 automaty prania na mnie czekaja... Wlaczam na necie serial "Chichot losu" i moge prasowac
|
|
|
|
#3799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno Natusi posmakuje moja juz dostaje soczek jablkowy narazie po 5 ml, bo z kupkami problemy byly co wypije soczek, po 2h piekna musztardowa kupcia Cytat:
![]() Cytat:
a dla mam po porodzie jeszcze lepsza bo zakrywa brzuszek a raczej moja oponeCytat:
oj Madzia cos tak czuje, ze w ciazy bedziesz niezly zarloczek ![]() ![]() a ja sie musze pochwalic, bo chodze na silownie plus fitness czyli step, aerokicboxing i te sprawy juz prawie 2 tygodnie w 9 dni zlecialo mi 3 kg w obwodach jestem juz mniejsza mam trening ustalony na 3 miesiace pod okiem trenera wiec ciesze sie strasznie bo widze eefekty a chodze ok 4-5 razy w tygodniu
|
||||
|
|
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam tez rata wzrosła :/ czwarty raz w ciągu roku a raz spadła Cytat:
![]() do mnie masz blisko ja nawet nie mam czasu nadrobić wasze kilkanaście stron bo TŻ już tak stęskniony że mnie dziś wyściskał po obiedzie i marudził że zapewne na wizaż wejdę
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi ile kosztuje taki 3 miesięczny trening? może też się skusze po porodzie
|
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
razem 320 zł nie wliczajac nowego stroju w sumie to w ciazy przytylam 20 kg schudlam juz 15 wiec zostalo mi 5 ale chce zjechac 10kg lub wiecej
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-07-13 o 22:29 |
|
|
|
|
#3803 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spr w K., ale jak są oferty już nieaktualne to chyba niewiele zobaczę ![]() Cytat:
no i kurzy się też niemiłosiernie sąsiadka mi ostatnio powiedziała z grobową miną, że powybija szyby i będzie miała spokój Cytat:
![]() Cytat:
finisz już tuż tużCytat:
![]() Cytat:
chyba, że remont zweryfikuje moje plany ![]() rany co to się będzie działo ![]() dziewczynki zmykam bo rano na 6 do pracy i potem jeszcze pt na 6 i WAKACJE dobranoc
|
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
bardzo ladny stroj kupilas Cytat:
![]() ja tez wlasnie nie chcialam takiego obrazu jak maja wszyscy w kuchni dzieki ![]() dziekuje Cytat:
![]() o to mi wlasnie chodzilo ![]() Cytat:
.. ale wiesz jesli jedzie sie pod namioty trzeba sie liczyc z tym ze beda tez osoby ktora chca sie wyszalec glosna muza itp ![]() Witam ![]() Ja taka zabiegana jestem ze nie mam czasu z Wami normalnie popisac .. u mnie znowu zanosi sie ciekawy weekend w piatek idziemy z dziewczynami na obiad i driny swietowac urodziny jednej z przyjaciolek w sobote parapetowka u kuzynki TZeta a wieczorem grill nad jeziorkiem a w niedziele zabieramy moja mama na urodzinowy obiad takze bedzie ciekawie
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie płacz, nie płacz kupię ci chechłacz (czy jak to się pisze, tekst z reklamy reala
). Kiedyś się wybiorę do Wrocławia to się spotkamy Cytat:
|
|
|
#3806 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wyobraż sobie, zę też o tym pomyślałam, tym bardziej, ze ostatnich kilkanście dni byłam ciagle śpiaca, ale ... biore tabsy, wiec jakimże by to cudem być mogło?
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi to na autostradke i fruuuu do katowic
czekamy na ciebie![]() Cori to ty nie wiesz ze cuda sie zdarzają??
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-07-14 o 08:43 |
|
|
|
#3808 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Cori a no wiesz...100% pewności to nawet tabsy nie dają
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja też bym się z wami chętnie spotkała ale za daleko mam Bzyczko najbliżej to masz do mnie bo ok 76 km anika strój świetny, tez by mi się przydał taki na brzuch, bo moje sadło mimo ćwiczeń jest straszne żabcia mi się też twój obraz w kuchni podoba, taki żywy i kolorowy jest agus gratuluję efektów i trzymam kciuki za dalszą motywację śliweńko nam też podnieśli ratę kredytu, w prawdzie nie dużo bo ok 8 zł ale oprocentowanie tak jak pisałaś wzrosło na ok 6,78 cori co do poduszek to ja mam jakieś dziwne też, bo ostatnio mi urosły i jakoś tak przez cały cykl mam napięte i duże. Ale myślę, z eto może hormony nam szaleją A ja zaraz mykam do pracy, jeszcze tylko dzisiaj i jutro i urlop ale u nas wczoraj ok 22 burza była, masakra, tak waliło, że nie mogłam spać, patrze w połowie a mój tz usnął
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-07-14 o 09:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

, ale robiliśmy to jak najprędzej, byle jak najdalej. Jak ludzie mogą coś takiego znosić?? Podziwiamy szczerze
Dziś za to pojechaliśmy z samego rana w ustronne miejsce i było boskooo. Cisza i spokój i przyroda, czyli to co lubimy najbardziej. Wróciliśmy przed chwilą. TŻ spiekł sobie rękę, a ja stopy
Mój tata zapowiedział, że razem byśmy pojechali na któryś weekend pod namioty, bo on zna jakieś tam miejsca, tylko masakrycznie się dojeżdża tam. No to zobaczymy 

szykuje mi się impreza na sobotę i chciałam tą arbuzową sałatkę zrobić i teraz nie wiem jak to tak
ale teraz jedziemy samochodem więc?? 

noo niee, bez przesady
najważniejsze usg przed nami....
a ja "o co chodzi??" mówię... i patrzę czy zamknęłam bagażnik - zamknęłam... i nie wiem dalej o co biega i jakiś koleś podszedł starszy i mówi, że zakupy na dachu zostawiłam
ach.. u mnie też taki upał. Leżałam w cieniu na balkonie ale teraz się tam za duszno zrobiło i uciekłam do mieszkania.
jak nic na raz cała tabliczka pójdzie 

no i kurzy się też niemiłosiernie
finisz już tuż tuż
Wyobraż sobie, zę też o tym pomyślałam, tym bardziej, ze ostatnich kilkanście dni byłam ciagle śpiaca, ale ... biore tabsy, wiec jakimże by to cudem być mogło?