|
|
#31 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Studentki 2011
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2011-07-13 o 19:01 |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Finanse i rachunkowość
![]() Na temat SGGW słyszałam wiele dobrych opinii, moja koleżanka tam studiowała i jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() melduję się z turystyki i rekreacji na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
nie słyszała któraś z was o jakimś tanim mieszkaniu w Warszawie? kawalerka.. nie mogę sie do nikogo dodzwonić.. ;//
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
UJ- filologia rosyjska
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Ja ide na pedagogike wczesnoszkolną z angielskim na Uniwersytet Gdański , ale to raczej taka alternatywa była składałam na filologie angielską na UG i UMK ale jestem za daleko pod kreską,nie będe czekac czy może jakimś cudem sie dostane . Ogólnie to sama nie wiedziałam i nadal nie wiem co chce robic w życiu ale nie chce sobie robic przerwy ,licze na to, że mnie w koncu oświeci . Zazdroszcze moim znajomym , którzy od początków liceum wiedzieli dokładnie co chcą studiowac .Gratuluje pozostałym. A jakby co , to szukam pokoju w trójmieście
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja idę na finanse i rachunkowość UE Wrocław
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już(prawie) jestem studentką ;D Jak na razie dostałam się na stosunki międzynarodowe do Wrocławia. Czekam jeszcze na wyniki z innych uczelni
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Hej
witam wszystkie studentki!Wybrałam UMK Ja idę na administrację, bo niestety na prawo się nie udało w tym roku;/ Jakby co, to szukam pokoju w ToruniuBuziaki
Edytowane przez JackyFirth Czas edycji: 2011-07-15 o 17:08 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wczoraj złożyłam wszystkie dokumenty i mogę z dumą mówić, że jestem studentką UWr Kierunek - wymarzona filologia polska. |
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że sporo dziewczyn idzie na FiR.
![]() Dostałam się na logistykę oraz finanse i rachunkowość na UŁ. Teraz cóż wybrać? Skłaniam się ku logistyce. ![]() Miałam krótki romans już z lingwistyką stosowaną - ang.+ros. to jest dopiero hardcore! Polecam zdeterminowanym!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam, melduje się studentka prawa na UJ. Jakby co, poszukuję mieszkania w Krakowie, może ktoś jest chętny pomieszkać razem
pozdrawiam
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
ja ide na Krakowską Akademie na Zarządznie... niestety nie otworzyli mi ekonomi ;/
wybiera się ktoś? |
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Na chwilę obecną jestem przyjęta na chemię kosmetyczną na Uniwersytecie Łódzkim, ale łudzę się jeszcze na dietetykę na medycznym. Wszystko się okaże dopiero po 21 lipca bo dopiero wtedy będę mieć pierwsze listy ..
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Melduje się kolejna studentka UJ, bezpieczeństwo narodowe
Wprawdzie obawiam się trochę wyjazdu, dlatego jak któraś z was zastanawiałam się między UJ a UMCS, ale ostatecznie padło na Kraków, zobaczymy jak to będzie![]() Styczniowa93-też poszukuję mieszkania, najgorsze, że niewielu znajomych dostało się na UJ, a nawet jeśli to mają już 'ekipę' do mieszkania. Także jak coś to także szukam współlokatorki
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj złożyłam papiery i nie było tak źle, już poznałam kilka osób W kolejce trochę się stoi, więc polecam przyjechać tam jeszcze przed 11, wtedy jest luźniej.
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się wybieram na Zarządzanie i Inżynierię produkcji na Politechnikę Opolską.
Znajdzie się ktoś jeszcze z tej uczelni? |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Widze ze to byl dobry pomysl z zalozeniem tego watku
wiele dziewczyn moze zamieszka razem A moze ktos poszukuje wspolokatorki w Warszawie??
|
|
|
|
|
#54 |
|
CORELIPS
|
Dziewczyny... czy jest jeszcze gdzieś otwarta rekrutacja na biotechnologię oprócz UJ?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o radę!!!
Nie chciałem zakładać specjalnie konta, więc piszę z konta siostry, bo widzę że wszystko o UŁ przeniosło się tutaj ![]() Otóż dostałem się na kilka kierunków studiów i teraz mam dylemat co wybrać !? Zależy mi na waszym zdaniu na temat tych kierunków. Czy są po nich dobre perspektywy i jakaś przyszłość... Co uważacie? Dusza artystyczna we mnie drzemie i to na tych kierunkach czuję, że się spełnię, ale jak mam po nich nie mieć pracy to nie dziękuję...Ale po kolei! Pierwszy kierunek to politologia (co myślicie o nim- wydaje się nieprzyszłościowy? ale jest łatwy pewnie), administracja ( to znowu strasznie nudne, ale może perspektywy lepsze...?), socjologia ( to chyba najlepsze, szczególnie specjalizacja hr, ale znowu dużoo matematyki a chciałem od niej uciec, z tym że perspektywy nie są po tym złe! No i jest specjalność właśnie hr a na uniwersytecie wrocławskim jej nie ma, ale to zaraz Z kolei serce od zawsze mówiło: filmoznawstwo i czuję, że to jest to, że będzie mnie to pochłaniać. Tylko gorzej z pracą, co można po tym robić? I jeszcze jeden kierunek: kulturoznawstwo z dziennikarstwem (ciekawy jest, bo łączy zajęcia z tych dwóch kierunków w jeden ) , z tym że one póki co są tylko I stopnia, i pytanie moje: jak to później wygląda, przenoszą mnie na inny wydział, czy będę musiał przechodzić rozmowę kwalifikacyjną na inny kierunek? A według was jak wygląda przyszłość po tym kierunku?I teraz na domiar złego uff, dużo tego wyszło/ Ale bardzo proszę o pomoc, napiszcie co uważacie. Chociaż krótko, patrząc na perspektywy zawodowe (wiadomo,że najlepsze są po polibudzie, ale cóż, nie każdy to lubi i ma predyspozycje haha UWr- socjologia/ politologia czy UŁ- politologia, administracja, socjologia, filmoznawstwo, kulturoznawstwo z dziennikarstwem. Dobranoc.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Mnie się marzyło od kilku dobrych lat prawo na UW i UWr. Wylądowałam na Akademii Pedagogiki Specjalnej na kierunku socjologia, a za rok ponownie spróbuję swoich sił w historii i wosie na poziomie rozszerzonym ;D
Gratuluję wszystkim studentkom
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję tym, które już wiedzą, że się przyjęły
![]() Nawet nie wiecie dziewczyny jak Wam zazdroszczę Ja muszę czekać do środy ewentualnie do września
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Więc tak dostałam się na pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą,pedagogikę z doradztwem zawodowym i pracę socjalną.
Mimo tego,że różne opinie słyszałam na temat pracy socjalej mój wybór padł na ten kierunek.Czy dobrze wybrałam?? No coż okaże się z czasem.Humaniści nie mają niestety łatwo ;/ |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
kolego ktory piszesz z konta siostry... widze ze masz dobry wybor kierunkow i zabezpieczyles sie we wszystkie strony a co najwazniejsze dostales sie wszedzie
gratuluje w takim razie ![]() Moim zdaniem powinienes isc na to co najbardziej Ci sie podoba...bo tylko wtedy bedziesz najbardziej rozwijal sie w tym kierunku.. a wiadomo pracodawcy nie patrza na to jaka szkole szkonczyles tylko to co masz w sobie... a moim zdaniem kierunek ktory studiujesz z pasja jest najlepsza rzecza w zyciu.... Ja chce studiowac finanse i rachunkowosc ale nie mialam tyle szczescia co Ty i sie nie dostalam tam gdzie chcialam ;( Tak wiec idz na ten kierunek w ktorym czujesz sie najlepiej...ja wlasnie tak zrobilam i za nic nie skladalam na inne tylko uparlam sie na ten jeden. |
|
|
|
|
#60 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.