Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 22:01   #4321
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat

Kurczaku, tęsknimy!
Stary 2011-07-13, 22:07   #4322
mandragona
Marudziara

Pokłóciłam się z rodzicami zjadłam paczkę delicji i jestem happy

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 23:13   #4323
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Założyłam sobie bloga kosmetycznego ujawnię swoje przepastne szafy z kosmetykami http://kuferek-mandragony.blogspot.com/
widziałam, fajny

Cytat:
Myślę żeby własnie na tym blogu coś o lumpkowaniu wspomnieć
wspominaj,chętnie poczytam

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Idąc śladem Mandry stworzę bloga wibratorowego
pewnie popularność miałby ogromną

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Ale co tam...staruchy Wy moje mam info od naszego Kurczaczka i Kurczątek zmolestowałam dziś biedną matkę karmiącą i zmusiłam do pisania do mnie hyhhy...więc już melduję

po 1 Pan Kogut pęka z dumy i waruje przy Pisklaczku (Mww nici z planu przejęcia Młodocianego Kogucika )
po 2 Kurczak obiecał, że postara się nas jak odwiedzić ( mówiła, że może dziś...ale nie poganiajmy, niech się najpierw ogarnie )
po 3 Pisklaczek mamusi postanowił nieco zycie utrudnić wychodząc, ale to nasza Kwoczka opowie jak będzie chciała, póki co wiadoma część ciała boooliiii
po 4 walczy biedna z cycami i karmieniem głodomora
po 5 widziała nas w kitlach na porodówce -> pomogło
po 6 Kurczak pozdrawia Was serdecznie
tęsknimy Kurczaku i tez pozdrawiamy
Cytat:
tez zjadłam paczkę delicji nie ma to jak napchać się na noc

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 00:04   #4324
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
a wiecie, że to niegłupi pomysł ja lubie testować TE gadżety
no nieglupi bo Twoj wlasny
TO czakamy daj tu linka jak stworzysz

Cytat:
takiego miksu nie piłam, ale miałam przyjemność skosztować Redka z wódką - 2*50 i bawiłam się caaałą noc... chociaż wiem, że to barrrdzo niebezpieczna mieszanka...
..
jak jest sie zdrowym to taka mieszanka nie zaszkodzi od czasu do czasu, mi daje fajnego kopa

Agusia dzieki za wiadomosci
Kurczak czakamy na Ciebie i Twoja relacje no i oczywiscie fotki przychowku

aaa a z ta wiza, poprosimy Eve zeby przyslala po nas jakiegos fajnego miejscowego szejka, poubieramy sie szczelnie i bedziemy robily za harem, wiec i wiza i reszta nas nie obowiazuja

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 07:27   #4325
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Ogólnie jak pijecie i chcecie nie mieć takiego potwornego kaca na 2 dzień to polecam zaopatrzyć się w rutinacee i w trakcie balangi ją brać. Przyśpieszy metabolizm alkoholu, krzywdy nie zrobi, a to co się nie wchłonie wysikacie.
A na kaca garść rutinacei popity szklanką wody z dwoma łyżeczkami miodu. Ciężko przełknąć ale działa.
Dobre rady zawsze w cenie

Cytat:
Ja jak się z kimś kłócę to z nerwów nic nie mogę zjeść...

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
no nieglupi bo Twoj wlasny
TO czakamy daj tu linka jak stworzysz

jak jest sie zdrowym to taka mieszanka nie zaszkodzi od czasu do czasu, mi daje fajnego kopa

Agusia dzieki za wiadomosci
Kurczak czakamy na Ciebie i Twoja relacje no i oczywiscie fotki przychowku

aaa a z ta wiza, poprosimy Eve zeby przyslala po nas jakiegos fajnego miejscowego szejka, poubieramy sie szczelnie i bedziemy robily za harem, wiec i wiza i reszta nas nie obowiazuja

Witam po nocnej burzy... dwa razy tak pierdykło, że myślałam, że to koniec świata duszno i bardzo wilgotno - idealna pogoda dla moich włosów, które przy dawce wilgoci zaczynają się skręcać
Miłego dnia - nurkuję w stos papierów
mww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 10:23   #4326
Kasza Manna
Zakorzenienie

Witam w kolejny, gorący dzień
Na szczęście może nie zamęczy mnie ten upał, bo w końcu goście sobie pojechali i znów można chodzić w stroju skąpym Ale gardło boli, niestety (zgrzanie + wentylatory ).

Mandra, zmień czcionkę na blogu, dużo lepiej się czyta prostą czcionkę (większość znanych mi, poczytnych blogów taką ma). Ta teraz wygląda nieczytelnie. Co do recenzji - postaraj się, by ilość informacji od producenta nie była większa, niż Twoja opinia. Pół na pół to jest max, żeby czytelnik czuł się zadowolony Trzymam kciuki za rozwój bloga
Stary 2011-07-14, 10:35   #4327
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ostatni dzień jestem sama w biurze a tak mi było dobrze
Uwielbiam być sama w biurze... inaczej się oddycha nawet

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Jak to co, okaże się że na prawdę jesteśmy stare i zgrzybiałe i nie damy rady nawet kieliszka/ kufla do ust podnieść, a te przechwałki imprezowe to były tylko marzenia.
Wszak jak się stoi nad grobem to pewnie bioderkiem się tak nie zatrzęsie jak za młodu

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość

Witam nowa starowinke Punto
Helloł

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Duży upust to my damy swoim żądzom.
Zabrzmiało apetycznie

Cytat:
Się śmiejesz a jak szukałam wibratora to z przyjemnością patrzyłam na filmiki z prezentacjami (w sensie towaru a nie użycia )

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
Punto witaj

Cytat:
a wiecie, że to niegłupi pomysł ja lubie testować TE gadżety
Załóż, będę obserwować

Parno, duszno i do dupy Kawa ratuje na chwilę a do pracy się trzeba ruszyć.
Kupuję buty i za cholerę nie wiem jaki wziąć rozmiar

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 10:46   #4328
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kupuję buty i za cholerę nie wiem jaki wziąć rozmiar
Najmniejszy I na 14 cm szpili
Stary 2011-07-14, 10:53   #4329
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Najmniejszy I na 14 cm szpili
I jeszcze się zapiszę do klubu dziewczyn, które mają dość i noszą 15

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 10:58   #4330
Sephinrot
Wtajemniczenie

hej staruszki
u mnie walki z pęknięta rurą ciąg dalszy (dla tych co jeszcze nie wiedzą, to sąsiedzi zalali mi kuchnię,poszła rura w pionie i woda cały czas się leje)
wczoraj przyjechał facet ze spółdzielni, popatrzył i stwierdził,że mi dzis rzeczoznawce przyśle i zdecydują gdzie kuć No i czekam od rana a nikt łaskawie się nie zjawia. Zaraz wpadnę do spółdzielni i kogos zamorduję, bo nie wiem co mam robić jestem taka wk.......a

Stary 2011-07-14, 10:58   #4331
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
I jeszcze się zapiszę do klubu dziewczyn, które mają dość i noszą 15
I wytnijmy sobie żebra, żeby mieć 50 cm w talii!!

Mandra - jak już się wkurzysz, to postrasz ich grzybem i sanepidem

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:59
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 11:05   #4332
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
hej staruszki
u mnie walki z pęknięta rurą ciąg dalszy (dla tych co jeszcze nie wiedzą, to sąsiedzi zalali mi kuchnię,poszła rura w pionie i woda cały czas się leje)
wczoraj przyjechał facet ze spółdzielni, popatrzył i stwierdził,że mi dzis rzeczoznawce przyśle i zdecydują gdzie kuć No i czekam od rana a nikt łaskawie się nie zjawia. Zaraz wpadnę do spółdzielni i kogos zamorduję, bo nie wiem co mam robić jestem taka wk.......a
Pewnie rzeczoznawca pojawi się około południa i będzie zdziwiony, że czeka Pani od rana

Punto - nieee takiego hardcoru to nie zrobiłabym (wstawiając filmik instruktażowy ze mną w roli głównej)..
mww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 11:16   #4333
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie rzeczoznawca pojawi się około południa i będzie zdziwiony, że czeka Pani od rana

Punto - nieee takiego hardcoru to nie zrobiłabym (wstawiając filmik instruktażowy ze mną w roli głównej)..
Koło południa to jest ta optymistyczna wersja...
Sephi Ty to masz "szczęście" do różnych atrakcji mieszkaniowych....

Mww dawaj filmik plizzzz

Co do spotkania proponuję tak jak już pisałam:
Wrocław
Poznań
Kraków
Łódź

może niech każda napisze czy w ogóle może, jakie miasto jej najbardziej pasuje i kiedy może (mnie pasuje ost tydz lipca i 2-3 tyg sierpnia, wiec ogólnie jestem do dyspozycji, chyba, że ta Chorwacja się uda, ale to jest do ustalenia)

A ja swoją drogą na tych moich mini wakacjach w Gdańsku musiałam zweryfikować grupę znajomych, a konkretnie jednego "kumpla"... nie sądziłam, że ludzie niby bliscy tak potrafią wystawiać do wiatru ;/

A Mandra zgadzam się z Kaszą, zrób małą korektę, bo jest ciut słabo przejrzysty ten blog...

A mnie dzis najechali indiańce heeeellllppp meeeee

I słuchajcie takiego motywu kumpela walnęła na mnie focha bo się spotkałam z jej kuznem...a nie jestem dla niego...wg niej, wystarczająco dobrą partią.......

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2011-07-14 o 11:26
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 11:29   #4334
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
hej staruszki
współczuję
Oby majster z wąsem i berecikiem zjawił się jak najszybciej. A do spółdzielni lepiej zadzwoń, bo kto wie - może wtedy właśnie majster będzie się do Ciebie dobijać?
Cytat:

Mww dawaj filmik plizzzz

Wrocław
Poznań
Kraków
Łódź

może niech każda napisze czy w ogóle może, jakie miasto jej najbardziej pasuje i kiedy może (mnie pasuje ost tydz lipca i 2-3 tyg sierpnia, wiec ogólnie jestem do dyspozycji, chyba, że ta Chorwacja się uda, ale to jest do ustalenia)

A ja swoją drogą na tych moich mini wakacjach w Gdańsku musiałam zweryfikować grupę znajomych, a konkretnie jednego "kumpla"... nie sądziłam, że ludzie niby bliscy tak potrafią wystawiać do wiatru ;/

A Mandra zgadzam się z Kaszą :tak:
Moja droga, jesteśmy staruszkami, wiadomo, niskie renty i emerytury, więc na Chorwację się nie nastawiaj w ciągu najbliższych 20 lat
Dobrze, że mnie nie ma, bo bym marudziła, że nawet Poznań jest za daleko

A o co chodzi z tym "kumplem"?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
A mnie dzis najechali indiańce heeeellllppp meeeee

I słuchajcie takiego motywu kumpela walnęła na mnie focha bo się spotkałam z jej kuznem...a nie jestem dla niego...wg niej, wystarczająco dobrą partią.......
Indiańce najechali za karę, za tańce "płyń w dół" oby szybko spłynęło, co ma spłynąć

też mi kumpela, japierdziu
Stary 2011-07-14, 11:56   #4335
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
współczuję
Oby majster z wąsem i berecikiem zjawił się jak najszybciej. A do spółdzielni lepiej zadzwoń, bo kto wie - może wtedy właśnie majster będzie się do Ciebie dobijać?

Moja droga, jesteśmy staruszkami, wiadomo, niskie renty i emerytury, więc na Chorwację się nie nastawiaj w ciągu najbliższych 20 lat
Dobrze, że mnie nie ma, bo bym marudziła, że nawet Poznań jest za daleko

A o co chodzi z tym "kumplem"?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Indiańce najechali za karę, za tańce "płyń w dół" oby szybko spłynęło, co ma spłynąć

też mi kumpela, japierdziu
Echh kurde kasa kasą...ale też towarzystwo kasy lub urlopu nie ma, a to co by jakoś zebrało to mężate i dzieciate i duupa, a maiłam jechać z tą co focha strzeliła.... i jestem w szoku, że strzeliła...jej nigdy (a znam go 2 lata) nie pasowało, że spotykam się z jej kuzynem, ale aż tak nie szalała...gdzieś tam trochę kręciliśmy, ale nigdy nic poważnego się nie zdarzyło (pominę ostatnie tyg ) ale zanim cokolwiek, to zadzwoniła do mnie i mnie zrąbała, że ona nie chce, żebyśmy się spotykali, że nie jestem dla niego wystarczająco "praworządna", że pewno zaraz wpadniemy, a ona sobie nie życzy, bo będzie bardzo zła, że go skrzywdzę, że ona nie chce, żeby on tylko ze mną sypiał, że ma mieć staly związek z jakąś porządną dziewczyną, bo ja si nie najlepiej prowadzę....zdębiałam...: eeek:
A ten kumpel...bylismy w Gd jego autem i z rzeczy zasadniczych...
po1 dojechali tam jego znajomi (na Global też), a my mieliśmy iść razem. W dzień imprezy poszłam do miatsa z koleżanką, która była z nami ale na Global nie szła, chciała iść połazić itd i ok20-21 mieliśmy iść na imprezkę...19.50 spotkałam ich pod campingiem (wiedzieli, że już jadę itd, byliśmy cały czas w kontakcie tel) idących na imprezę...zrobiłam tak i mówię "a Wy co?" a oni, że idą bo za 2 h gra Armin i nie zdążą...ja na to "jak poczekacie 15 min?" (kwestia zmiany ciuchów tylko), ten znajomy "Ty się nie wyrobisz w 15min, my idziemy, jak dojedziesz to dzwoń, to jakos wyjdę po Ciebie"....padłam
po2 akcja przed wyjazdem...moje zdanie się nie liczy (dosłownie tak mi powiedział) bo wszyscy chcą jechać wcześniej (czyli o12 wyjechać z Gd, dodam, że wszyscy mieli wolne prócz 1 kumpeli, ale z nią gadałam wcześniej i mówiła, podobnie jak ja, że najpierw Sopot, a ok 16 do domu wyjazd), jechać chciała jedna z dziewczyn z bratem, obrażona na cały świat (drugi raz ją widziała, kumpela kumpeli), bo jej się nie chcialo łazić, ona chciała do Galerii, a my latałyśmy po Gd i Gdyni itd...mniej więcej o to jej chodzilo, wiec chciała już do domu, bo miała dość... paranoja...a tamten Jaśnie Pan Kierowca udawał Pana i Władcę nagle, bo on ma auto i "jak mi coś nie pasuje mogę jechać pociągiem..." Wiele razy jeździłam swoim autem...nigdy nikomu, będąc kierowcą i właścicielem auta nie powiedziałam czegoś takiego... To są główne wątki...pobocznie wyszło obok tego kilka innych, ale to dłuższa hist, fakt, że po akcji z imprezą (na szczęście spotkałam innych znajomych i poszłam z nimi) nie byłam już ani miła, ani uprzejma, ale po prostu po paru tekstach na tej imprezie miałam dość(spotkaliśmy się tam).
A jeszcze gratisowo spotkałam eksa na plaży i dostałam smsa "Zrób coś z tym cellulitem na d.. bo patrzeć się nie da"... miły i uroczy jak zawszę... dodam, że ważę ok 60kg przy wzroście 167 więc dramatu nie ma...

Ale ogólnie wkurzam się tą Chorwacją...bardzo chciałam jechać....a tu i z tą koleżanką wyszło jak wyszło i kasa średnio, ale jednak bardziej brak chętnych i niestety dowiedziałam się, że eks też ma jechać, więc włączylo mi się zaraz "nie mogę być gorsza" i mnie strzeli jak on pojedzie a ja nie (nie wiem dlaczego i nie wiem jak się tego pozbyć, ale od rozstania, a nawet i jak byliśmy razem mam takie parcie, żeby sobie udowadniać, że nie jestem gorsza od niego...jak mnie to męczy, a nie wiem jak to wywalić).

Pomóżcie staruchy....

A co do znajomych...2 akcje w niedługim czasie...i się zaczęłam zastanawiać... może ze mną jest coś nie halo...bo i fakt faktem charakterek to ja mam ojjj.... ale z drugiej str...w tak fundamentalnych rzeczach talie numery robić jak ten znajomy...co do młodej(bo 4 lata młodsza ode mnie ta znajoma od kuzyna) nie wiem czy ma prawo ingerować w życie kuzyna aż tak... on twierdzi, że jej mówił, że ma dać spokój, żeby to olać, ale mam wrażenie, że do końca mi nie wierzy, że ona aż tak ostro postawiła sprawę...stwierdziła, że już nie jestem jej koleżanką, bo kiedyś(podobno??) obiecałam jej,że się z nim nie będę spotykać... uhhhh

Co do "płyń w dół" już bym wolała, żeby mi małe w dół płynęło...

Czas edycji: 2011-07-14 o 12:08
Stary 2011-07-14, 11:57   #4336
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
dużo się nie pomyliłaś,bo był przed chwilą porobił zdjęcia i stwierdził,że mam jutro rano dzwonić po termin kucia do spółdzielni, w związku z czym połowa bloku nie będzie miała wody w kuchni przez kilka dni (oby tylko przez kilka )

Cytat:
taa..najwyższy czas się chyba przeprowadzić

Cytat:
Wrocław
Poznań
Kraków
Łódź

ja mam cały sierpień luźny,także co do terminu dostosuje się do reszty a miejsce..hmm...dojadę wszędzie,chociaz nie ukrywam,że Kraków,Wrocław, mam dużo bliżej niz Poznań
Cytat:
a co sie stało? bliscy ludzie potrafią bardzo mocno zranić -niestety

Cytat:
zaje... kumpela

Cytat:
współczuję
dzięki też tak zrobiłam ,ale na szczęście się zjawił

Stary 2011-07-14, 12:04   #4337
Malla
Nie depcze krokusów

Jak Kraków, to mogę przenocować...

Mandra - dostaniesz jakieś odszkodowanie albo chociaż darmowe odwilgocenie i malowanie?
Stary 2011-07-14, 12:11   #4338
Sephinrot
Wtajemniczenie

Agusia weź się nie przejmuj, przeciez chłopak jest dorosły, to co się ta panna wpierdziela między was , chcecie miec związek bez zobowiązań, to wasza sprawa a niej jej, kuźwa umoralniać was będzie czy co

Malla chyba Ci się z Mandrą pomyliłam
wszystko spółdzielnia zrobi na swój koszt,przynajmniej tak mi ten facet powiedział.Ale zobaczymy w praktyce

Stary 2011-07-14, 12:14   #4339
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
dużo się nie pomyliłaś,bo był przed chwilą porobił zdjęcia i stwierdził,że mam jutro rano dzwonić po termin kucia do spółdzielni, w związku z czym połowa bloku nie będzie miała wody w kuchni przez kilka dni (oby tylko przez kilka )

taa..najwyższy czas się chyba przeprowadzić

ja mam cały sierpień luźny,także co do terminu dostosuje się do reszty a miejsce..hmm...dojadę wszędzie,chociaz nie ukrywam,że Kraków,Wrocław, mam dużo bliżej niz Poznań

a co sie stało? bliscy ludzie potrafią bardzo mocno zranić -niestety

zaje... kumpela

dzięki też tak zrobiłam ,ale na szczęście się zjawił
Post później opisałam dokładniej....musiałam wylać żale...
Wrocław jest ok, a do Krakowa bardzo chętnie bym się przejechała, mimo, że mam dalej...i wtedy od razu Zakopane bym zahaczyła...

Co do tej Młodej no niby się nie przejmuję...ale szkoda mi znajomości, bo generalnie bardzo ją lubiłam i jestem mocno zaskoczona, że tak mi pocisnęła...zwłaszcza, że jeśli idzie o "prowadzenie się" jakoś się specjalnie nie różnimy....

Czas edycji: 2011-07-14 o 12:15
Stary 2011-07-14, 12:14   #4340
Malla
Nie depcze krokusów

Seph - tak, tak, to do Ciebie było, zakręcona dziś jestem przez temperaturę w biurze...
Stary 2011-07-14, 12:24   #4341
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Seph - tak, tak, to do Ciebie było, zakręcona dziś jestem przez temperaturę w biurze...
Za zimno w grobowcu ?
Stary 2011-07-14, 12:25   #4342
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Echh kurde kasa kasą...ale też towarzystwo kasy lub urlopu nie ma, a to co by jakoś zebrało to mężate i dzieciate i duupa, a maiłam jechać z tą co focha strzeliła.... i jestem w szoku, że strzeliła...jej nigdy (a znam go 2 lata) nie pasowało, że spotykam się z jej kuzynem, ale aż tak nie szalała...gdzieś tam trochę kręciliśmy, ale nigdy nic poważnego się nie zdarzyło (pominę ostatnie tyg ) ale zanim cokolwiek, to zadzwoniła do mnie i mnie zrąbała, że ona nie chce, żebyśmy się spotykali, że nie jestem dla niego wystarczająco "praworządna", że pewno zaraz wpadniemy, a ona sobie nie życzy, bo będzie bardzo zła, że go skrzywdzę, że ona nie chce, żeby on tylko ze mną sypiał, że ma mieć staly związek z jakąś porządną dziewczyną, bo ja si nie najlepiej prowadzę....zdębiałam...: eeek:
A ten kumpel...bylismy w Gd jego autem i z rzeczy zasadniczych...
po1 dojechali tam jego znajomi (na Global też), a my mieliśmy iść razem. W dzień imprezy poszłam do miatsa z koleżanką, która była z nami ale na Global nie szła, chciała iść połazić itd i ok20-21 mieliśmy iść na imprezkę...19.50 spotkałam ich pod campingiem (wiedzieli, że już jadę itd, byliśmy cały czas w kontakcie tel) idących na imprezę...zrobiłam tak i mówię "a Wy co?" a oni, że idą bo za 2 h gra Armin i nie zdążą...ja na to "jak poczekacie 15 min?" (kwestia zmiany ciuchów tylko), ten znajomy "Ty się nie wyrobisz w 15min, my idziemy, jak dojedziesz to dzwoń, to jakos wyjdę po Ciebie"....padłam
po2 akcja przed wyjazdem...moje zdanie się nie liczy (dosłownie tak mi powiedział) bo wszyscy chcą jechać wcześniej (czyli o12 wyjechać z Gd, dodam, że wszyscy mieli wolne prócz 1 kumpeli, ale z nią gadałam wcześniej i mówiła, podobnie jak ja, że najpierw Sopot, a ok 16 do domu wyjazd), jechać chciała jedna z dziewczyn z bratem, obrażona na cały świat (drugi raz ją widziała, kumpela kumpeli), bo jej się nie chcialo łazić, ona chciała do Galerii, a my latałyśmy po Gd i Gdyni itd...mniej więcej o to jej chodzilo, wiec chciała już do domu, bo miała dość... paranoja...a tamten Jaśnie Pan Kierowca udawał Pana i Władcę nagle, bo on ma auto i "jak mi coś nie pasuje mogę jechać pociągiem..." Wiele razy jeździłam swoim autem...nigdy nikomu, będąc kierowcą i właścicielem auta nie powiedziałam czegoś takiego... To są główne wątki...pobocznie wyszło obok tego kilka innych, ale to dłuższa hist, fakt, że po akcji z imprezą (na szczęście spotkałam innych znajomych i poszłam z nimi) nie byłam już ani miła, ani uprzejma, ale po prostu po paru tekstach na tej imprezie miałam dość(spotkaliśmy się tam).
A jeszcze gratisowo spotkałam eksa na plaży i dostałam smsa "Zrób coś z tym cellulitem na d.. bo patrzeć się nie da"... miły i uroczy jak zawszę... dodam, że ważę ok 60kg przy wzroście 167 więc dramatu nie ma...

Ale ogólnie wkurzam się tą Chorwacją...bardzo chciałam jechać....a tu i z tą koleżanką wyszło jak wyszło i kasa średnio, ale jednak bardziej brak chętnych i niestety dowiedziałam się, że eks też ma jechać, więc włączylo mi się zaraz "nie mogę być gorsza" i mnie strzeli jak on pojedzie a ja nie (nie wiem dlaczego i nie wiem jak się tego pozbyć, ale od rozstania, a nawet i jak byliśmy razem mam takie parcie, żeby sobie udowadniać, że nie jestem gorsza od niego...jak mnie to męczy, a nie wiem jak to wywalić).

Pomóżcie staruchy....

A co do znajomych...2 akcje w niedługim czasie...i się zaczęłam zastanawiać... może ze mną jest coś nie halo...bo i fakt faktem charakterek to ja mam ojjj.... ale z drugiej str...w tak fundamentalnych rzeczach talie numery robić jak ten znajomy...co do młodej(bo 4 lata młodsza ode mnie ta znajoma od kuzyna) nie wiem czy ma prawo ingerować w życie kuzyna aż tak... on twierdzi, że jej mówił, że ma dać spokój, żeby to olać, ale mam wrażenie, że do końca mi nie wierzy, że ona aż tak ostro postawiła sprawę...stwierdziła, że już nie jestem jej koleżanką, bo kiedyś(podobno??) obiecałam jej,że się z nim nie będę spotykać... uhhhh

Co do "płyń w dół" już bym wolała, żeby mi małe w dół płynęło...
Rany, ex to cham i prostak. Wal tę Chorwację, jedź gdzieś indziej, dlaczego masz robić to samo, co on? Nie da Ci to ani luzu, ani satysfakcji

Koleżankę olej. Po prostu. Ogranicz kontakt jeśli się da.

Znajomi - kiepska sprawa, ale kto wie, ile tu było niedomówień i ogólnych stresów wyjazdowych. Z drugiej strony dopiero w warunkach nietypowych (jak wyjazdy właśnie) pokazują się wady większości ludzi
Cytat:
Agusia weź się nie przejmuj, przeciez chłopak jest dorosły, to co się ta panna wpierdziela między was , chcecie miec związek bez zobowiązań, to wasza sprawa a niej jej, kuźwa umoralniać was będzie czy co

Malla chyba Ci się z Mandrą pomyliłam
wszystko spółdzielnia zrobi na swój koszt,przynajmniej tak mi ten facet powiedział.Ale zobaczymy w praktyce
dokładnie tak myślę.

W sumie skoro to nie Twoja wina, to dlaczego masz za coś płacić? Powinno być za free.
Stary 2011-07-14, 12:31   #4343
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, ex to cham i prostak. Wal tę Chorwację, jedź gdzieś indziej, dlaczego masz robić to samo, co on? Nie da Ci to ani luzu, ani satysfakcji

Koleżankę olej. Po prostu. Ogranicz kontakt jeśli się da.

Znajomi - kiepska sprawa, ale kto wie, ile tu było niedomówień i ogólnych stresów wyjazdowych. Z drugiej strony dopiero w warunkach nietypowych (jak wyjazdy właśnie) pokazują się wady większości ludzi

dokładnie tak myślę.

W sumie skoro to nie Twoja wina, to dlaczego masz za coś płacić? Powinno być za free.
Chorwacja była w planach zanim on się wynurzył ze swoimi zamiarami... inne kraje za drogo... no z resztą pomyslimy zobaczymy

A tak w czasie wyjazdu wychodzą różne niespodzianki ...
Stary 2011-07-14, 12:42   #4344
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Za zimno w grobowcu ?
Mimo otwartych okien i podkręconej klimy jest zbyt duszno, w dodatku mam problemy z płucami, więc się czuję jak ryba na lądzie.

Wybaczcie, że nie czytam dłuższych postów, ale linijki mi się mieszają...
Stary 2011-07-14, 12:49   #4345
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Chorwacja była w planach zanim on się wynurzył ze swoimi zamiarami... inne kraje za drogo... no z resztą pomyslimy zobaczymy

A tak w czasie wyjazdu wychodzą różne niespodzianki ...
ale jechalibyście razem/ do jednego miejsca w tym samym czasie? Czy po prostu kraj ten sam?
Cytat:
Mimo otwartych okien i podkręconej klimy jest zbyt duszno, w dodatku mam problemy z płucami, więc się czuję jak ryba na lądzie.

Wybaczcie, że nie czytam dłuższych postów, ale linijki mi się mieszają...
Malla, klima przypadkiem nie wymaga zamkniętych okien....?
Stary 2011-07-14, 12:53   #4346
dzinek
Wtajemniczenie

Malla to nie linijki To Agusia w chaosie piszaca
Agusia malo zrozumialam z tego dlugasnego posta, natomiast to co wytluscila Kasza od razu mi sie rzucilo w oczy.
I powiem: TY o swoja d*** zadbasz, a on sobie h*** zadnym sposobem nie dosztukuje
Gdzie Ty takich palantow wynajdujesz? i po co pozniej jeszcze trzymasz ich numery

Edit:Myslalam ze mi nozyczki ocenzuruja a tu niespodzianka

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2011-07-14 o 13:02
dzinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 12:55   #4347
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dzinku, usuń niecenzuralne słowo. Zastąp innym, może być neologizm. Oszczędzisz sobie pktów karnych

ale ogólnie zgadzam się z przedmówczynią

P.S. Mandra, w kwestii bloga zapomniałam - popracuj nad zdjęciami, czym je robisz? Aparatem czy telefonem? Może zmień ustawienia na makro, żeby nie były niewyraźne?
Stary 2011-07-14, 13:00   #4348
badymka
Wtajemniczenie

Aguś jak to mówią, jak się ma takich znajomych to już wrogów mieć nie trzeba. Na wyjazdach, a raczej przed w trakcie i po, wychodzi z ludzi ich prawdziwy charakterek. Z niektórymi wystarczył mi jeden wyjazd i już "się nie znamy".
Ja bym temu bucowi Twojemu ex odpisała "A ty zrób coś z twarzą bo ludzi straszysz", albo jakieś gorsze chamstwo w kierunku mikroprzyrodzenia.

Sephi walcz o swoje.

Ja już uprałam jeden dywan zjem, pozmywam, upiorę 2 i pojadę na rehabilitację.
Wnerwia mnie, że nadal nie wiadomo czy rodzina szwagierki z Białegostoku będzie czy nie będzie. Kierowca poszedł w tygodniowe tango z flaszką i nie wiadomo. My się naszykujemy, nasprzątamy, nakombinujemy jak durne, a oni nie przyjadą.
Tak na prawdę to - Oby nie przyjechali bo ja mam inne plany na ten weekend- ale mogliby wcześniej dać znać niż jutro wieczorem.
Stary 2011-07-14, 13:05   #4349
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, klima przypadkiem nie wymaga zamkniętych okien....?
Wymaga, ale do pewnego momentu Jak wieje, to lepiej uchylić, bo świeże powietrze samo włazi, a z klimy i tak dmucha.
Stary 2011-07-14, 13:05   #4350
mandragona
Marudziara

OK zmieniłam czcionkę na blogu, ale jestem dziś zadowolona kupiłam sobie duże siodełko do mojego górskiego roweru już mnie nie będzie bolała pupa

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości