|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Mi się podobają też limitowanki z Manhattanu ale niestety w Polsce nie są dostępne
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nawet nie wiedzialam, ze manhattan ma limitowane edycje
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro, lub w przyszłym tyg. idę zapisać się na egzamin.. eh tak pięknie było i chmury wyszły... |
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam prawka i chyba nie będę mieć. U mnie w domu nie ma auta a poza tym trzeba by zarobić na kurs a nie mam nawet jak
|
|
#2105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy tak szybko wyjeździłam te godziny, wszyscy mówią że powoli mi to jakoś idzie raczej pewnie sie czuję za kierownica, ale nie aż tak jak starsi kierowcy Cytat:
hah może jeszcze zdarzy się tak, że w tym samym dniu będziemy miały egzamin ![]()
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam te buty co Snow miala i zdjecia tutaj wstawiala z DE
najlepsze bylo to, ze byly sprowadzane z Gdanska i cena na butach jak u pudelku 59zl, a cala reszta rozmiarowka tego modelu 69zl, oczywiscie po kodzie wybilo 69zl, ale nie dalam sie i sprzedali mi za 59zl ![]() t_p_detail.jpg Buahhot swietny lakier pamietam, ze mam Ci testy zrobic z holo ale musisz jeszcze troche poczekac, przepraszam
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-14 o 16:20 |
|
|
|
#2107 |
|
CABIN CREW
|
cześc Piękne..
mało się udzielam ostatnio bo pogoda u mnie piekna i korzystam z uroków lata.. wczoraj kupiłam sobie krem do stóp nivelazione mam nadzieję że pomoże na moje okropne pięty...
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Ja może w sobotę skorzystam z lata, bo zamierzamy z TŻem jechać na basen ![]()
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm jak krzywo ustawisz samochód, lub zrobisz za wcześnie obrót kierownicą to może nie wyjść ![]() burza u mnie...
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Hej u mnie pogoda jest okropna
juz stracilam nadzieje na to,ze zawita do nas prawdziwe lato,na jeden piekny,sloneczny dzien przypada kilka dni deszczowych,ale to sa wlasnie uroki angielskiej pogody Ide was nadrobic Milego dnia
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Coffee With Milk Cześć ![]() Nadrobiłam U mnie zaczyna padać i chyba będzie burza :/ a jutro wolne ![]() Kupiłam sobie 2 bluzeczki dziś ale jedną na pewno będę oszczędzać bo mi jej będzie szkoda
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będą wygodne
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
tillavanilla co tam u Ciebie? jak synek?
|
|
#2114 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dluga historia...nie ma sensu do niej wracac,a zakupy udane,az za bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ej dzieekuje u mnie wszystko wporzadku,a synek jest cudowny,z dnia na dzien coraz madrzejszy,mowi coraz wiecej i ogolnie pieknie sie rozwija,jest bardzo zywym dzieckiem i rozrabia za trzech
|
|
#2115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja to dopiero raz robiłam ![]() Cytat:
Dziś mi się jeździło genialnie! Uważam, że to z tamtym instruktorem było coś nie tak Stresował mnie i tyle Teraz jeździłam z moim rówieśnikiem, mamy dużo tematów i ogólnie bardzo miły chłopak![]() Cytat:
Ja od poniedziałku będe czciła wakacje, obrone, pracę tż, jego obronę i nasze nowe życie ![]() Cytat:
Pokażesz na nóżce? Wróciłam z jazd i dalej biorę się za pracę ![]() Wczoraj naolejowałam włosy i dziś mam cudne! Oczywiście już mnie zmoczyło i zmokły, ale to nic i tak są świetne w dotyku i wyglądzie
|
|||||
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba pójdę się przespać
|
|
|
#2117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LeejdiNaati dziekuje Snow mowila, ze 8,5cm, ja sama nie mierzylam, ale sa tak mega lekkie i wygodne, bo nie sa za waskie czubki, chociaz dla mnie za wygodne, ale chodzilam w sklepie w nich na jednej nodze ten model, na drugiej 3cm wyzszy z platforma i tak mnie srodstopie bolalo w tych wyzszych juz po 5min, ze zdecydowanie wzielam te. Snow byla w nich na weselu i nic ja nie bolalo z tego co pamietam, mam nadzieje ze mi tez posluza i nie bede na nie narzekac, bo akutalnie to moje jedynie szpilki, reszta sie sprzedaje ![]() Cytat:
![]() dzieki Cytat:
wiadomo kazdemu podoba sie co innego, ja jestem szczesliwa ze ja mam ![]() a bylas moze na opalaniu natryskowym? ja bym sie troche bala, ze pozniej suknia sie pobrudzi.. wiem, ze mozna wybrac sobie tylko partie, ktore opalamy ale tak cyz inaczej, wolalabym byc blada niz porobic jakies plamy ![]() Cytat:
pokaze, pokaze ale juz nie dzis, bo laduje dopiero aparat. ciesze sie, ze z jazdami Ci dobrze idzie, mnie nawet moje porazki cieszyly, bo gdybym byla taka super zawsze to pozniej czylabym sie zbyt pewnie za kierownica, a to jest zle
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny Wy takie wprawione w używaniu różnych kosmetyków, więc mam 2 pytanka: 1. używała, któraś tego szamponu? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 2. jeżeli chodzi o jedwab do włosów to jaki możecie polecić? albo jakąś odżywkę po której włosy są mieciutkie i lśnią?
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie próbowałam. a jedwab na końcówki?
|
|
|
|
|
#2120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps pytałam kiedyś moją fryzjerkę o dobrą odżywkę i powiedziała mi tak: jeśli rozmawiamy służbowo to poleciłabym Loreala a jeśli prywatnie to Wax ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- tylko na Waxa trzeba uważać bo może trochę przetłuszczać ja używam go 1-2 razy w tyg i jest ok |
|
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może sobie jakoś poradzę z nie przesadzaniem z ilością
|
||
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzis wstalam i bylo tak ladnie ze pojechalam na rowerze na plaze sie opalac. I bylo super ale dlugo nie polezalam bo ok 40min i zebraly sie chmurska i zaczelo grzmiec wiec pojechalam do domu ... wlasnie sobie przerabiam stara spodnice ktora lata temu dostalam od ciotki,jasnoniebieska ale 2 razy za duza itp... i robie ja na tulipanka przed kolana tyle ze juz prawie koncze a maszyna do szycia znowu mi sie popsula i nici ... recznie to teraz za duzo roboty ale jak mi sie zachce to moze poszyje bo ladna wychodzi ... musialabym kupic nowa maszyne, ta juz taka stara ze szok, ale to znowu kilkaset zl wydatku... nie stac mnie teraz. Ale przynajmniej zrobilam sobie krotkie spodenki z dlugich nie noszonych acid washed jeans, bo nie mialam zadnych jeansowych.ja polecam tez waxa, dobry jest z l'biotica biovax, w sumie cala seria ewentualnie polecany jest tez kallos latte, gloria jest dobra![]() a jedwab chyba joanny dobry, ja mam chi i tez jest super ![]() wypilam dzis zielona herbatke z grejpfrutem, poza tym pije wode z sokiem z jablek, domowym bez konserwantow lubie takie prawdziwe domowe wyroby.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-07-14 o 19:18 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
z masek do spłukiwania polecam Alterrę z granatem,
lub Mype z masłem Shea. Jedwab najlepiej na same końce, po umyciu
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Zadomowienie
|
hej
Dodaja Dianula Party girl ( przepraszam jesli kogos pominelam ) ![]() Caate dziekuje za opinie sukienka swietna![]() Dzisiaj z nudów myłam okna narazie cisza z pracą![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Shadii nie chodze często, teraz rzadziej o wiele ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Coffe With Milk Witaj ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Kalpana a może pojdz na natryskowe ? Ja bylam przed slubem i bylam zadowolona
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
przydadzą się,wypróbuję
![]() dziękuję Wam przy okazji jeszcze trochę pomęczę a jakiś krem do biustu ujędrniający? nie wiem czy warto kupować jakiś specyfik do biustu czy wystarczy jakiś ujędrniający balsam do ciała |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o tych fryzurkach?
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zastanawiam się nad wystawieniem zbędnych rzeczy na all. Mam konto, ale jak do tej pory tylko kupowałam, bo nie znam się na sprzedawaniu przez all
A tutaj ciągle któraś pisze, że coś sprzedaje no i zrobiłyście mi ochotę
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
EJ mi sie podoba ta na dole po prawej, blondynka jedynie
![]() Cytat:
![]() jak pierwszy raz wystawialam to trwalo to chyba ze 2 godz, ale potem idzie latwo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

a najtrudniej mi przychodzi chyba ta cała fajka, nie nawidzę jej, czuję że na tym obleję egzamin 
Powiedzieli mi w którym momencie mam kręcić kierownicą i że nie ma prawa nie wyjść

juz stracilam nadzieje na to,ze zawita do nas prawdziwe lato,na jeden piekny,sloneczny dzien przypada kilka dni deszczowych,ale to sa wlasnie uroki angielskiej pogody Ide was nadrobic Milego dnia

Fajnie, że zakupy udane
Moja systematyczność w dbaniu o siebie woła o pomstę do nieba 

narazie cisza z pracą![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)