Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 14:10   #4561
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Ciemne już mam
Będę testować niedługo. Na razie na pazurach błękit, więc nie bardzo pasuje

Ieee tam wstydem
Ja w robocie też cały czas na wizażu, bo jak wróce do domu to mi yao nie da... [a posiedziałabym jeszcze ].

O, a ten wątek znam... niezłe kwiatki

Wejdź na stronę główną ebaya, wpisz w wyszukiwarkę hasło Hello Kitty + coś tam [purse, mirror, umbrella, shirt, cosmetics, co Ci do głowy przyjdzie] i klikaj. Możesz sobie ustawić na górze, w rozwijanym menu, żeby pokazywało rzeczy od najtańszej.

Ja z kolei dzisiaj taniznę kosmetyczną z Chin oglądam

Nie przyszła Ci jeszcze zawieszka? Bo w niedzielę będzie miesiąc

Ja wzięłabym chyba to zarządzanie. Maturę zawsze możesz poprawić, a potem na nowym kierunku może niektóre oceny by Ci przepisali, jeśli budownictwo jest na tej samej uczelni? U mnie tak robili, jak ludzie zmieniali kierunek. Szkoda tracić roku, a potem zawsze miałabyś łatwiej.
Ale to jest jeden kierunek : zarzadzanie i inzynieria produkcji i z tego co slyszalam to to jest taki kierunek z tzn wszystko i nic i nie ma co po tym robic i jak pojde w tym roku na studia to na bank nie poprawie dobrze matury bo nie ma szans ze dam rade ze wszystkim. Niby i tu i tu matematyka, ale co innego material z liceum a co innego na studiach A co do przenoszenia sie, przepisywania ocen to narazie nic nie wiem jeszcze. Musialabym dopytac

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

a zawieszka jeszcze nie przyszla

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 14:28   #4562
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

To tak jak pisałam. Zmywacz z acetonem a do tego dobra baza.

Brokat - kolejna masakra do zmywania
muszę poszukać

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dlaczego mnie ro rozbawiło?
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość

A tak w ogole to mozecie pogratulowac mi glupoty i debilizmu bo sie nie dostalam na studia tzn dostalam ale na glupie kierunki na ktore zlozylam i tak awaryjnie skoro juz placilam to wybralam po 3 kierunki nie wiem co robic teraz. mam do wyboru logistyke (na uniwersytecie niezbyt renomowanym , transport albo zarzadzanie i inzynierie produkcji na politechnice chyba nic nie wybiore tylko poprawie mature i za rok pojde na te geodezje/budownictwo
Ja się na żadne z dwóch kierunków nie dostałam i żeby zadowolić rodziców muszę iść na zaoczne

Cytat:
Ale to jest jeden kierunek : zarzadzanie i inzynieria produkcji i z tego co slyszalam to to jest taki kierunek z
Ja chciałam na to iść do tego jeszcze logistyka była

Właśnie filuję robotników na dachu jeden był dobry,ale starszawy

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 15:26   #4563
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
muszę poszukać

Ja się na żadne z dwóch kierunków nie dostałam i żeby zadowolić rodziców muszę iść na zaoczne

Ja chciałam na to iść do tego jeszcze logistyka była

No to tez masz fajnie widze ja nie mam zamiaru nikogo zadowalac i zrobie co bede chciala, nie beda mi mowic ze mam isc na jakis szajs byle tylko cos studiowac. Jeszcze mowie mamie ze moze poprawie mature za rok i sprobuje na te 2 kierunki a ona z takim niedowierzaniem w glosie 'a do masz szanse w ogole?' milo
Nie mam pojecia co mam zrobic w ogole Ciekawe jeszcze co mi ojciec powie bo on w takich sprawach jest rozsadniejszy od matki

Stary 2011-07-14, 15:29   #4564
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ej no
Ty wiesz, jak mi brakuje kogoś z kim mogłabym polatać po sklepach? Pogrymasić przy lakierach? Podzielić się kolejną zdobyczą z E lub C?
Masz tam chyba jakąś galerię otwartą do późna w sobotę? Poszalejemy

Cytat:
Z wstydem wielkim muszę się Wam przyznać, że od rana do tej pory siedzę na Wizażu. To przez Agę .
Do usług

Cytat:

Cytat:

Moja też jeszcze nie a zamawiałyśmy chyba w tym samym czasie.

U mnie już druga burza
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 17:34   #4565
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
dostalam ale na glupie kierunki na ktore zlozylam i tak awaryjnie skoro juz placilam to wybralam po 3 kierunki nie wiem co robic teraz. mam do wyboru logistyke (na uniwersytecie niezbyt renomowanym , transport albo zarzadzanie i inzynierie produkcji na politechnice chyba nic nie wybiore tylko poprawie mature i za rok pojde na te geodezje/budownictwo
Myślę, że Cię coś w tych kierunkach interesowało, jeśli złożyłaś papiery. Zastanów się . No chyba, że złożyłaś ot tak sobie.
Ja nie robiłabym przerwy. Wiesz jak trudno po takiej przerwie zmusić się do nauki ?! Co chcesz robić przez ten rok ? W domu siedzieć ? Przemyśl raz jeszcze .

Cytat:
Przykre. A na zaoczne to się łatwiej dostać ? Na taki kierunek jak chcesz ?

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Właśnie filuję robotników na dachu
A mówią, że to ja świntuszę .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 17:39   #4566
Finlora
Zakorzenienie

Przerwa nie jest rozwiązaniem
Lepiej już zacząć studia na którymś z tych kierunków - może stwierdzisz, że nie jest tak źle jak myślałaś. Ewentualnie jeśli to rzeczywiście nie będzie dla Ciebie złożysz po raz kolejny dokumenty na kierunek, który Cię interesuje.
Ja wprawdzie przerwy nie robiłam ale ze 2 lata temu przyszło mi do głowy, żeby iść na jakieś studia, może coś podyplomowego związanego z ekonomią, administracją lub finansami i nie poszłam... ciężko by mi było teraz zmusić się do nauki...
Stary 2011-07-14, 17:58   #4567
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Eeee, piszesz : daje naturalny wygląd. Jaki naturalny ? Rzęsy skleja .

Dawaj kurs. Finlora lubi loczki, a i włosy ma już długaśne .
dla mnie naturalny look to rzęsy lekko podkreslone, moze ja się nie umiem tuszami malowac, bo mi kazdy lekko skleja i muszę rozczesywac

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

jednak pracuję w sobotę

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:04   #4568
Finlora
Zakorzenienie

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, żeby przez cały weekend była ładna pogoda bo jak słyszę te grzmoty za oknem to nie nastraja mnie to zbyt optymistycznie

Kupiłam żel pod prysznic Alterry pomarańcza i wanilia (nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje - na jakimś blogu przeczytałam ) - pachnie cudnie Ostatnio mam fazę na takie połączenie i bardzo chętnie nabyłabym jakieś pomarańczowe perfumy z domieszką wanilii tylko nie bardzo mogę coś takiego znaleźć
Stary 2011-07-14, 18:17   #4569
NaKrawedzi
Zakorzenienie

dziewczyny a co wy myslicie o alkoholu w szamponach i maskach alterry?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-14, 21:30   #4570
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Ale to jest jeden kierunek : zarzadzanie i inzynieria produkcji i z tego co slyszalam to to jest taki kierunek z tzn wszystko i nic i nie ma co po tym robic i jak pojde w tym roku na studia to na bank nie poprawie dobrze matury bo nie ma szans ze dam rade ze wszystkim. Niby i tu i tu matematyka, ale co innego material z liceum a co innego na studiach A co do przenoszenia sie, przepisywania ocen to narazie nic nie wiem jeszcze. Musialabym dopytac

Wiem, że to jeden kierunek, tak skrótowo napisałam
U mnie też było coś takiego właśnie, ale na specjalizacji. W sumie niewielka to była różnica, bo i tak przez trzy lata wszyscy uczyli się tego samego, w tym sporo przedmiotów technicznych i inżynieryjnych takich . Także nie przekreślaj od razu tego kierunku. Nabędziesz chociażby pewnych podstaw.
A poza tym teraz macie studia dwustopniowe i zawsze po licencjacie możesz zrobić coś w innym, bardziej interesującym Cię kierunku.

A matma na studiach może Ci się bardzo przydać potem na maturze . Zawsze to ciągły kontakt z przedmiotem.
I tak jak pisała Aga, jak zrobisz przerwę, to potem znacznie trudniej jest podjąć naukę. Człowiek wypada z rytmu.

Po niedzieli napiszę do sprzedawcy.
Cytat:
Ty nam powiedz
Cytat:
Ojjjjj
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Masz tam chyba jakąś galerię otwartą do późna w sobotę? Poszalejemy

U mnie już druga burza
Mam i to nawet całe dwie
A najfajniej byłoby, gdybyśmy się na noc zakupów załapały

U mnie burzy jeszcze nie ma, ale od godziny takie wiatr...
Cytat:
Lepiej już zacząć studia na którymś z tych kierunków - może stwierdzisz, że nie jest tak źle jak myślałaś. Ewentualnie jeśli to rzeczywiście nie będzie dla Ciebie złożysz po raz kolejny dokumenty na kierunek, który Cię interesuje.
Ja wprawdzie przerwy nie robiłam ale ze 2 lata temu przyszło mi do głowy, żeby iść na jakieś studia, może coś podyplomowego związanego z ekonomią, administracją lub finansami i nie poszłam... ciężko by mi było teraz zmusić się do nauki...
Też tak miałam z podyplomowymi. Najpierw fundusze unijne, potem psychologia... lub jakiś kurs w studium kosmetycznym chociażby. Ale za stara już jestem
Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, żeby przez cały weekend była ładna pogoda bo jak słyszę te grzmoty za oknem to nie nastraja mnie to zbyt optymistycznie

Kupiłam żel pod prysznic Alterry pomarańcza i wanilia (nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje - na jakimś blogu przeczytałam ) - pachnie cudnie Ostatnio mam fazę na takie połączenie i bardzo chętnie nabyłabym jakieś pomarańczowe perfumy z domieszką wanilii tylko nie bardzo mogę coś takiego znaleźć
Będę trzymać

Perfumy to chyba Demeter.
W ogóle Alterra ma coraz więcej fajnych kosmetyków
Podoba mi się ich mgiełka do ciała, ślicznie pachnie
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
Ten alkohol pełni rolę konserwantu. To w sporej mierze kosmetyki z tych 'naturalnych' i w nich to częste. Sama miałam tonik do twarzy o sporej zawartości alkoholu [wg składu] i nawet czuć to było w zapachu, a nawilżał jak szalony, mogłam wyjść bez kremu. Wcale nie musi wysuszać

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 03:36   #4571
Finlora
Zakorzenienie

To jadę

Chyba weźmiemy lapka na wszelki wypadek jakby pogoda nie dopisała i musielibyśmy siedzieć w pokoju

Ale mam nadzieję, że będzie ładnie i nie będzie padać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 07:30   #4572
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
kazdy lekko skleja i muszę rozczesywac
Do rozczesywania możesz użyć szczoteczki od zużytego już tuszu. Dobrze wytrzyj / wymyj i zachowaj. Pomalujesz rzęsy i potem, jeszcze przed wyschnięciem tuszu, tą czystą szczoteczką parę razy przeciągnij. Ja tak robię przy sklejających tuszach.

Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kupiłam żel pod prysznic Alterry pomarańcza i wanilia

U mnie, w łazience, a Alterry właśnie tylko żel pod prysznic ostał się i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa.

Cytat:
Napisane przez Finlora
bardzo chętnie nabyłabym jakieś pomarańczowe perfumy z domieszką wanilii tylko nie bardzo mogę coś takiego znaleźć

I tu mi zabiłaś ćwieka ! Tak jak "kocham" wanilię w perfumach i mogłabym dłuuugo, tak - zapachu pomarańczy nie lubię.
Tak na chybcika :

http://www.fragrantica.com/perfume/D...-Pop-7737.html

http://www.osmoz.com/fragrances/Fash...des-Merveilles

http://www.operfumach.pl/325,cachare...zapach-kobiet/

http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...rfumowana.html

Jak coś przypomnę - podrzucę .

Cytat:
Krzywdy mi nijakiej nie uczynił. Odrzuciłam Alterrę ze względu i jak zwykle na obciążenie. Ale moich piórek to jedynie deszczówka nie obciąża .

Cytat:
To jadę

To jedź
Szkoda, że dopiero dzisiaj . Wczoraj harcerzy przyjechanych pod Grunwald , Donald Tusk odwiedził . Mogłabyś go w moim imieniu w piszczel kopnąć

U mnie słoneczko spoza chmurek spoziera. Zapowiadają ładny weekend.

Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Kurde, mam dziwaczne wrażenie, że zrobiono mnie w jajo. Pisałam Wam, że wciągnął mnie wątek o chłoptasiu, który wyjechał za chlebem i zerwał kontakt ze wszystkimi bliskimi. Nigdy nie byłam podejrzliwa. Wręcz przeciwnie - za swoją ufność setki razy obrywałam cięgi. A tu mi zaczyna się zapalać w głowie ostrzegawcze światełko. Cała opowieść, w miarę rozwoju, zaczyna mi się wydawać coraz mniej wiarygodna. Chociaż ... przypadki bywają, że i słonie fruwają. Nadal będę kibicować, bo ciekawa jestem jak to się skończy .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 09:10   #4573
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
No to tez masz fajnie widze ja nie mam zamiaru nikogo zadowalac i zrobie co bede chciala, nie beda mi mowic ze mam isc na jakis szajs byle tylko cos studiowac. Jeszcze mowie mamie ze moze poprawie mature za rok i sprobuje na te 2 kierunki a ona z takim niedowierzaniem w glosie 'a do masz szanse w ogole?' milo
Nie mam pojecia co mam zrobic w ogole Ciekawe jeszcze co mi ojciec powie bo on w takich sprawach jest rozsadniejszy od matki
Moja mama chce kierować moim życiem i nie da się jej przegadać. Ile razy już płakałam przez te głupie studia;/
Cytat:
Przykre. A na zaoczne to się łatwiej dostać ? Na taki kierunek jak chcesz ?

A mówią, że to ja świntuszę .
Niby łatwiej,zobaczymy na zarządzanie, tymczasowo.

Ojj ja tylko patrzę
Cytat:

Chyba weźmiemy lapka na wszelki wypadek jakby pogoda nie dopisała i musielibyśmy siedzieć w pokoju

Aga i to ja mam Ci mówić,że jak pada na wyjeździe z ukochanym to się nie ogląda filmów?
Udanego wyjazdu

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-07-15, 09:54   #4574
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Ten alkohol pełni rolę konserwantu. To w sporej mierze kosmetyki z tych 'naturalnych' i w nich to częste. Sama miałam tonik do twarzy o sporej zawartości alkoholu [wg składu] i nawet czuć to było w zapachu, a nawilżał jak szalony, mogłam wyjść bez kremu. Wcale nie musi wysuszać
kurcze blaszka, jak widzę alkohol w składzie to mi się zapala czerwona lampka, ale mam peeling avonu do twarzy, który ma alkohol i nie zuwazyłam żeby podrazniał, ale lampka nadal się świeci.. miałam kupic maske alterry, ale własnie ze względu na alkhol zrezygnowałam...

Cytat:
Cześć !

Do rozczesywania możesz użyć szczoteczki od zużytego już tuszu. Dobrze wytrzyj / wymyj i zachowaj. Pomalujesz rzęsy i potem, jeszcze przed wyschnięciem tuszu, tą czystą szczoteczką parę razy przeciągnij. Ja tak robię przy sklejających tuszach.

U mnie, w łazience, a Alterry właśnie tylko żel pod prysznic ostał się i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa.

I tu mi zabiłaś ćwieka ! Tak jak "kocham" wanilię w perfumach i mogłabym dłuuugo, tak - zapachu pomarańczy nie lubię.
Tak na chybcika :

http://www.fragrantica.com/perfume/D...-Pop-7737.html

http://www.osmoz.com/fragrances/Fash...des-Merveilles

http://www.operfumach.pl/325,cachare...zapach-kobiet/

http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...rfumowana.html

Jak coś przypomnę - podrzucę .

Krzywdy mi nijakiej nie uczynił. Odrzuciłam Alterrę ze względu i jak zwykle na obciążenie. Ale moich piórek to jedynie deszczówka nie obciąża .

To jedź
Szkoda, że dopiero dzisiaj . Wczoraj harcerzy przyjechanych pod Grunwald , Donald Tusk odwiedził . Mogłabyś go w moim imieniu w piszczel kopnąć

Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Kurde, mam dziwaczne wrażenie, że zrobiono mnie w jajo. Pisałam Wam, że wciągnął mnie wątek o chłoptasiu, który wyjechał za chlebem i zerwał kontakt ze wszystkimi bliskimi. Nigdy nie byłam podejrzliwa. Wręcz przeciwnie - za swoją ufność setki razy obrywałam cięgi. A tu mi zaczyna się zapalać w głowie ostrzegawcze światełko. Cała opowieść, w miarę rozwoju, zaczyna mi się wydawać coraz mniej wiarygodna. Chociaż ... przypadki bywają, że i słonie fruwają. Nadal będę kibicować, bo ciekawa jestem jak to się skończy .
styka mi metalowy grzebyk, choc moze kiedys wypróbuję ten patent, ale obecnie nie mam szczoteczki ze starego tuszu, bo nie trzymam takich

ja lubię jak mi odzywka lekko obciąża włosy, ale na długosci a nie skorze głowy

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

uprzjmie donoszę,że w rossmanie są pękające lakiery jakos za 7 zł z lovely od czrnych i białych przez żółte, czerwone, zielone, niebieskie
kupię

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-15, 10:01   #4575
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

uprzjmie donoszę,że w rossmanie są pękające lakiery jakos za 7 zł z lovely od czrnych i białych przez żółte, czerwone, zielone, niebieskie
kupię
Grrr, muszę pojechać...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 10:12   #4576
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Grrr, muszę pojechać...
najlepiej dzis,bo ludzie wykupują ponoc jak szaleni

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-15, 10:43   #4577
'Estelle'

Cytat:
To jadę

Trzymam kciuki za podróż i wrażenia na miejscu
Może uda się też zalogować na wizaż
Cytat:

Miłego dnia

U mnie wieczorem wiało i błyskało, a potem księżyc zza chmur wyszedł
W nocy ciut pokropiło i... to by było na tyle. Duszno. Słońce się pojawia...

Też się w ten wątek wciągnęłam i czekam na rozwój wypadków .
Czy prowokacja? Nie wiem. Nie wydaje się. Ktoś musiałby naprawdę bardzo się wciągnąć w takie wymyślanie, tam jest bardzo dużo szczegółów.
A osobiście jestem w stanie uwierzyć, że taka historia ma miejsce... i że tak można postrzegać partnera np.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:

kupię
Mada... dopiero jutro będę w Rossie z szafą Lovely. Z tym, że miejsce bardzo oblegane, bo w dużej galerii , więc może nic nie zostać A te pękacze bardzo udane

Stary 2011-07-15, 10:47   #4578
NaKrawedzi
Zakorzenienie

tez jutro bd w rossmanie, wejdę po pracy, moze i sephore odwiedzę, choc po 10h będę wymęczona

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-15, 11:35   #4579
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
najlepiej dzis,bo ludzie wykupują ponoc jak szaleni
Nie dam rady Możesz Ty mi kupić,jeśli coś zostało? Kasę wysłałabym Ci od razu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 11:50   #4580
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dam rady Możesz Ty mi kupić,jeśli coś zostało? Kasę wysłałabym Ci od razu
ja dzisiaj tez nie idę do rossmana, wejdę dopiero jutro ok 20...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-15, 12:13   #4581
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj tez nie idę do rossmana, wejdę dopiero jutro ok 20...
aaa ok

Stary 2011-07-15, 12:21   #4582
'Estelle'

A ja tak się zastanawiam właśnie, czy jest sens iść
Czarny i srebrny - zamówiony
Czerwony już mam
Fioletowy zamówię na ebayu, co prawda drożej, ale daje fajny efekt pęknięć, linie takie, a chcę chociaż jeden taki mieć
I co... pozostaje mi ewentualnie biały do kupienia inne kolory na razie nie moje

Stary 2011-07-15, 12:22   #4583
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja mam zamiar kupic czerwony

Nakarm pieska

Wymienię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 12:42   #4584
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że Cię coś w tych kierunkach interesowało, jeśli złożyłaś papiery. Zastanów się . No chyba, że złożyłaś ot tak sobie.
Ja nie robiłabym przerwy. Wiesz jak trudno po takiej przerwie zmusić się do nauki ?! Co chcesz robić przez ten rok ? W domu siedzieć ? Przemyśl raz jeszcze .
Zlozylam na to bo placilam za 2 kierunki na ktore chcialam sie dostac - geodezje albo budownictwo a moglam dobrac jeszcze po 2 inne wiec wybralam tam jeszcze jakies 'awaryjnie' a wybralam je bo wszytko lepsze od telekomunikacji, elektrotechniki itp
Przez rok chce nauczyc sie do matury i isc do pracy, przeciez nie bede siedziec na tylku przez ten czas. A ze trudno sie zmusic to ja wiem

Cytat:
No ale jak zloze za rok to kiedy mature poprawie? z takimi wynikami (tzn matura podstawowa ze wszystkiego) jak teraz to nie mam po co skladac za rok bo to przeciez komedia tylko i pieniadze wyrzucone w bloto za rekrutacje a wiem ze nie bede w stanie nauczyc sie i na mature i uczyc sie na studiach, zeby mnie nie wyrzucili bo na 1, 2 roku najwiekszy przesiew przeciez

Cytat:

Cytat:
Wiem, że to jeden kierunek, tak skrótowo napisałam
U mnie też było coś takiego właśnie, ale na specjalizacji. W sumie niewielka to była różnica, bo i tak przez trzy lata wszyscy uczyli się tego samego, w tym sporo przedmiotów technicznych i inżynieryjnych takich . Także nie przekreślaj od razu tego kierunku. Nabędziesz chociażby pewnych podstaw.
A poza tym teraz macie studia dwustopniowe i zawsze po licencjacie możesz zrobić coś w innym, bardziej interesującym Cię kierunku.

A matma na studiach może Ci się bardzo przydać potem na maturze . Zawsze to ciągły kontakt z przedmiotem.
I tak jak pisała Aga, jak zrobisz przerwę, to potem znacznie trudniej jest podjąć naukę. Człowiek wypada z rytmu.

Po niedzieli napiszę do sprzedawcy.

Też tak miałam z podyplomowymi. Najpierw fundusze unijne, potem psychologia... lub jakiś kurs w studium kosmetycznym chociażby. Ale za stara już jestem
No wlasnie specjalnosci, a ja nie dosc ze inny kierunek to i na innym wydziale srednio mi sie wydaje ze takei cos by przeszlo.
No tak wiem, ale pojde np. transport, zrobie inzyniera a potem nie moge zrobic magistra na geodezji przeciez

Wiem ze ciagly kontakt i z tym masz racje, bo zawsze sie naucze lepiej liczyc jakiegos logicznego rozumowania itd ale mimo wszystko i tak osobno bym musiala ogarnac caly material z liceum.

Okej, dzieki ale jak zaginie to nic sie nie dzieje, w koncu 4zl to nie majatek

Asia, na nauke nigdy nie jest za pozno

Cytat:
Aga i to ja mam Ci mówić,że jak pada na wyjeździe z ukochanym to się nie ogląda filmów?
Udanego wyjazdu

Cytat:
kurcze blaszka, jak widzę alkohol w składzie to mi się zapala czerwona lampka, ale mam peeling avonu do twarzy, który ma alkohol i nie zuwazyłam żeby podrazniał, ale lampka nadal się świeci.. miałam kupic maske alterry, ale własnie ze względu na alkhol zrezygnowałam...

[/COLOR]uprzjmie donoszę,że w rossmanie są pękające lakiery jakos za 7 zł z lovely od czrnych i białych przez żółte, czerwone, zielone, niebieskie
kupię
No w tej masce jest na poczatku ale ja nie zauwazylam zeby zrobil krzywde wlosom

jak ktoras przetestuje to dajcie znac

Dziekuje za odpowiedzi, ja musze to wszystko na spokojnie przemyslec, wrazie czego mogle zlozyc dokumenty a nawet we wrzesniu zrezygnowac

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-07-15 o 12:47
Stary 2011-07-15, 12:44   #4585
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Zlozylam na to bo placilam za 2 kierunki na ktore chcialam sie dostac - geodezje albo budownictwo a moglam dobrac jeszcze po 2 inne wiec wybralam tam jeszcze jakies 'awaryjnie' a wybralam je bo wszytko lepsze od telekomunikacji, elektrotechniki itp
Przez rok chce nauczyc sie do matury i isc do pracy, przeciez nie bede siedziec na tylku przez ten czas. A ze trudno sie zmusic to ja wiem

No ale jak zloze za rok to kiedy mature poprawie? z takimi wynikami (tzn matura podstawowa z wszystkiego) jak teraz to nie mam po co skladac za rok bo to przeciez komedia tylko i pieniadze wyrzucone w bloto za rekrutacje a wiem ze nie bede w stanie nauczyc sie i na mature i uczyc sie na studiach, zeby mnie nie wyrzucili bo na 1, 2 roku najwiekszy przesiew przeciez

No wlasnie specjalnosci, a ja nie dosc ze inny kierunek to i na innym wydziale srednio mi sie wydaje ze takei cos by przeszlo.
No tak wiem, ale pojde np. transport, zrobie inzyniera a potem nie moge zrobic magistra na geodezji przeciez

Wiem ze ciagly kontakt i z tym masz racje, bo zawsze sie naucze lepiej liczyc jakiegos logicznego rozumowania itd ale mimo wszystko i tak osobno bym musiala ogarnac caly material z liceum.

Okej, dzieki ale jak zaginie to nic sie nie dzieje, w koncu 4zl to nie majatek

Asia, na nauke nigdy nie jest za pozno

No w tej masce jest na poczatku ale ja nie zauwazylam zeby zrobil krzywde wlosom

jak ktoras przetestuje to dajcie znac

Dziekuje za odpowiedzi, ja musze to wszystko na spokojnie przemyslec, wrazie czego mogle zlozyc dokumenty a nawet we wrzesniu zrezygnowac
widziałam zdjęcia i spoko pęka

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-15, 21:12   #4586
'Estelle'

Hej Lachony, co taka cisza?
Chyba że tylko ja jestem takim zgredem, że siedzę w domu w piątek wieczorem...

Stary 2011-07-15, 21:26   #4587
niby nic
Zakorzenienie

Nie, nie tylko Ty

Stary 2011-07-15, 23:10   #4588
'Estelle'

Cytat:
Nie, nie tylko Ty
Dzień dobry

Stary 2011-07-15, 23:18   #4589
niby nic
Zakorzenienie

Dzien dobry i wlasciwie dobranoc bo uciekam spac juz mysle ze jeszcze 3h i Kasia sie pojawi

Stary 2011-07-15, 23:39   #4590
'Estelle'

Też walę w kimę... jutro ciężki dzień

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości