|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
no niby ma być w sobotę, ale czy będzie to nie wiem
![]() organizacją zajęły się moja kuzynka i świadkowa (dość późno i wiem, że niestety dla kilku dziewczyn był to problem bo a to dziecka nie ma z kim zostawić, a to już zaplanowany wyjazd itd), dziś czwartek a ja nic nie wiem zastanawiam się czy to dlatego, że temat już nieaktualny czy po prostu to taka wielka tajemnica Tż już wszystko wie, zna cały przebieg imprezy (bez szczegółów oczywiście ), wie też kto będzie, a ja nic
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie widziałam jeszcze, o kurde, musze szukac ;---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- dziś usłyszłam od Tż, ze mam mu jutro pizzy nie robic, bo on ją uwielbia, ale się nie może później ruszyć i chyba mu coś dosypuję, bo mu się od razu spać chce jak po niczym innym
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Słonecznik ma dużo pustych ziaren
Carbonara dla mnie zdecydowanie na nie ;/ TZowi niby smakowalo a tez nie dojadł. Dobrze, że chociaż film się podobał ;-) Obejrzeliśmy Harry'ego Pottera Jak ja Wam laski zazdroszczę urlopów... Wyjazdów... I odpoczynku... Ja niby siedzę w domu,a le nic konstruktywnego z tego nie wynika.;P I do fryzjera tez powinnam pójść... Z 8 miesięcy nie byłam. miąłam boba, a teraz mam nie wiadomo co.
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
![]()
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to najbardziej lubię fajne komedie, ale nie takie głupkowate typu American Pie Kiedyś lubiłam horrory, ale później zaczęłam mieć schizy i już nie oglądam od dawna dla dobra psychicznego unikam też CSI, Kości i wiadomości ![]() Ja Carbonarę lubię, ale za to zachwalane Pesto mi nie podchodzi
|
|
|
#2497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za takimi filmami. Ale HP to część mojej młodości ;-) A teraz TŻ nadrabia braki z dzieciństwa. "Zmusiłam" go już m.in. do przeczytania Dzieci z Bullerbyn. Wyobrażacie sobie? W wieku 23 lat czytać to po raz pierwszy? Ja czytałam ze 20 jak nie 30 razy.
A horrorów się boję od zawsze. :P Zbyt wrażliwa jestem. Zresztą, Titanica też się boję. 2 razy oglądałam i powiedziałam sobie że nigdy wiecej. Jak byłam gówniarką to sobie marzyłam o tym, że ktoś mi to wykasuje z pamięci - taka schiza. Na dźwięk "My heart will go on" ryczałam. SERIO!! Mój eks się nie mógł nadziwić gdy po pierwszych nutach poleciały mi łzy... Jutro testuję inny makaron. Nie poddam się. Potrzebuję prostych i szybkich przepisów - sprawdzonych, więc muszę sprawdzić:P Bo co z tego, że ślinka mi cieknie na sam widok... :P Pesto jem, z brokułami, makaronem tagliatelle i parmezanem. Ale zawsze jest tak że kilka pierwszych kęsów mi baaaardzo smakuje a potem różnie to bywa ;p
Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-14 o 22:24 |
|
|
|
#2499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sądzę, że chcą Ci zrobić niespodziankę ![]() Udanej zabawy zatem ![]() Taki wieczór zdarza się tylko raz
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle ja polski bardzo lubiłam, to mój ulubiony przedmiot był, także wiersze kochałam Nienawidziłam lektur typu Pan Tadeusz, Krzyżacy i te inne kolosy, nudne to jak nie wiem, streszczenia czytałam I Dziady lubiłam- nie wiem czemu
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-14 o 22:29 |
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wydanie Dzieci też jest w błękitnej okładce
Pamiętam dokładną datę otrzymania tej książki. Jest już nieźle poklejona, ale przez ile rąk przeszła... A ja uwielbiam książki posiadać, właśnie by móc komus pożyczyć. W tym roku wybitnie brakowało mi czasu na czytanie, ale znowu się rozkręcam. w miesiącu po maturze przeczytałam jakieś 30 książek - w tym całą Jeżycjadę Polski też bardzo lubilam, startowałam w konkursach, miałam iść na fil. polska. marzyłam o pracy w wydawnictwie... No to sobie chociaż czytam o tym czasem.
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 to czytałam szybciutko![]() teraz mi ciężko znaleźć czas, bo albo się małą opiekuję albo wizażuję albo sprzątam![]() ale jak będę miała kasę to stopniowo kupię wszystkie książki Coelho ![]() zaraz lecę spać, bo towarzystwo posnęło i zostałam sama na placu boju jak zwykle
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:10 |
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
My z TZem oboje surfujemy.
Coelho czytałam kilka ładnych lat temu, ale powiem Ci że szybko mi się przejadl. tzn gdzieś tak do Weroniki czytałam namiętnie a potem nagle mi obrzydł i już go potem nie tknęłam ;-) Muszę chyba trochę ksiązek wystawić na allegro bo już nie mam miejsca na więcej... ;P |
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w przyszłym miesiącu sobie 1 kupię i może mama mi w końcu odda 2, bo i tak nie czyta ich ![]() miała mi teraz przywieźć i zapomniała ![]() idę spać
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:29 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj na allegro raz czytanych za ułamek ceny.
Dobranoc
|
|
|
|
#2506 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Lilo niema jak to byc szefem
odpowiedzialnosc napewno jest bo masz nad soba tych z glownej niestety alez Ty masz dobrze zaraz urlop jak mi sie nic nie chce a do tego wlasciciele mi napisali sms ze rano wpadna cos jeszcze naprawic bo nie zdazyli jak bylam na urlopie no nic trudno jakos chyba musimy to wytrzymac Haniula a do Fryza chodzisz do tego co Ci fryzurke robil na slub? aaa kupilam sobie szampon do wlosow dla dzieci oblednie pachnie owockami kupilam bo po tych z avonu co mialam straszne mam wlosy pod czapka trzeba trzymac ponad 8 godz a pamietam jak uzywalam tych dziecinnych to mialam piekne wloski zobaczymy jak tym razem Cytat:
do tego jedna mam z takiego fajnego sliskiego materialu i nic jej nie grozi jesli chodzi o wygniecenia na szczescie Cytat:
nieno wysypiamy sie Cytat:
gratuluje Cytat:
wielka i z taka polka na dole jak ta babka swietnie prasuje Cytat:
tylko sie nadenerwujesz nurek jakie Ty masz wlosy Cytat:
dobranoc aby do poniedzialku czy tam niedzieli wieczora chyba zwarije w tej robocie ludzie jedza jakby nic nie mieli w ustach od tygodnia |
||||||
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
kiedyś oddałabym je i nawet byn do tego dopłaciła
![]() Cytat:
a najbardziej lubie fragment o tymm jak szły po zakupy i ciągle czegoś zapominały np. petelko suszonej kiełbasyCytat:
![]() dzień dobry ja dziś znow sie przeprowadzam wielbiam zycie na walizkach |
||
|
|
|
#2508 |
|
Przyczajenie
|
u was tez wczoraj taka burza przeszla?
moze najwieksza nie byla, ale z racji, ze ja sie straaasznie boje burzy to dla mnie byla blyskalo sie i grzmiało niezle:/
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
Nurku widzę, że jak ja już spać nie możesz
![]() Od 5 już jestem na nogach i ciężko pracuje( sprzatanie, prasowanie itp). Jeszcze podłogi mi zostały do zmopowania ale to dopiero jak Julunia wstanie
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wczoraj wziełam ostatnią tabletkę anty to nastepna mam łyknac kiedy? w sobote? piatek? Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-07-15 o 07:22 |
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7 pełnych dni przerwy. Wczoraj był czwartek to mi wychodzi że pierwszą z nast. bierzesz w piątek ? (a kiedy brałaś pierwszą tabletka z poprzedniego opakowania ? bo to zawsze w te same dni wypada) ![]() Wstałam i co i pogoda do dupy Już się nastawiam na deszczowy urlop Dopiję kawę i lece na targ po ostatnie zakupce. Później goście...
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się zaczynam bac o ta pogode bo ja jade z rodzicami nad morze 25 lipca |
|
|
|
|
#2514 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Mimo tej pogody mam dobry nastrój ![]() U mnie obecnie leje ... Dobrze, że Tata podwiózł mnie do pracy. Na pieszo idę ok. pół godzinki, więc troszkę by mnie zmoczyło. |
|
|
|
#2515 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja tylko na chwilkę, bo o 9 mam być u mojej fryzjerki. Wczorajszy wieczór spędzałam z koleżankami w towarzystwie drineczków. Wróciłam do domu późno i jestem niewyspana , ale było bardzo miłooo. Teraz zjem płatki z mlekiem, wypije kawkę, odwiozę dzieci do kuzynki i idę się farbować. ![]() No i mam w końcu urlop. Miłego dnia Dzieki i ciesze się, że Tobie wyjazd się udał Zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
kobiety ja Wam zazdroszczę, wy od rana spać nie możecie, a ja nie mogę wstać
![]() na domiar złego od rana remont, jak nie na dworze to u sąsiada. wykańcza mnie ten hałas muszę się wziąć dziś w garść i posprzątać, bo jak nie to utonę w bałaganie dzisiaj gotuję rosół i może tą potrawkę dudi zrobię, bo mam groszek i marchewkę ![]() dla Tż dziś nic nie gotuję, zażyczył sobie jajecznicę na dziś ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() poszłaś spać później niż ja, wstałaś wcześniej i do tego posprzątałaś ja wstałam o 7 i brak mi sił ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-15 o 08:20 |
||
|
|
|
#2517 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nurek masz boskie włosy Cytat:
mi tez cięzko sie wstaje, czasami budzik mnie nie moze dobudzić, ale cóz zrobic |
||
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio wspominalam o tych badaniach ktore zaleciła mi ginekolozka i gdzie moge jes zrbić i iile mnie to będzie kosztowało, chodzi o badania: morfologia krwi i rozmaz automatyczny, APTT, AIAT, bilirubina calkowita, choresterol calkowity, triglicerydy , glukoza na czysto.
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Tż mnie obudził po 6 jak wrócił z nocki ![]() mam górę naczyń do zmycia i jeszcze muszę kuchnię ogarnąć zanim wyjdę do rodziców dzisiaj mamie w szpitalu będą wymieniać rurkę tracheotomijną, trochę się stresuję bo mama ni najlepiej znosi podróż karetką i do tego jeszcze ta wymiana, no ale mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i szybko mamcię zabierzemy powrotem do domu
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko dobrze i sprawnie poszło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

), wie też kto będzie, a ja nic

)
;
Carbonara dla mnie zdecydowanie na nie ;/ TZowi niby smakowalo a tez nie dojadł. Dobrze, że chociaż film się podobał ;-) Obejrzeliśmy Harry'ego Pottera

Ale zawsze jest tak że kilka pierwszych kęsów mi baaaardzo smakuje a potem różnie to bywa ;p

gratuluje 

żeby wszystko dobrze i sprawnie poszło