|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Normalnie aż Wam zazdroszczę takiego mieszkanka- nie dość, że duże to i jeszcze fajne rozmieszczenie
|
#3122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
adidady
|
|
#3123 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) to nam babka wywaliła cenę 150 zł za godzinę OD OSOBY ![]() Cytat:
Cytat:
My nawet tańczyć nie potrafimy kompletnie, u nas to jakiś kurs obowiązkowo ogólnie do nauczenia się kręcenia tyłkiem, więc gdzie tu myśleć o pierwszym tańcu W sumie to o kursie myślimy już długi czas, ale pierwszy taniec to prawdopodobnie będzie bujanka, bo skoro nie potrafimy tańczyć kompletnie, to tylko sobie siary narobimy jak się będziemy bawić w jakieś układy ![]() Cytat:
Ogólnie jak tak dalej pójdzie, to w ogóle sobie pierwszy taniec odpuścimy, niech się goście nie męczą patrząc na parę idiotów udających, że potrafią tańczyć Tak sobie o psie TŻa popiszę, bo mam bzika na punkcie psiaków - byliśmy na kontroli u weta (ogólnie 3 wizyta w tym tygodniu z nim - a mamy dopiero czwartek ), żebra go bolą (no bo połamane jednak - pisałam już wcześniej, miał bliskie spotkanie z autem...), lepiej oddycha, więc płuca raczej dojdą do siebie, ogólnie już zaczyna się wiercić, ale nadal nie chodzi i chodzić nie będzie jeszcze dobry tydzień, chociaż u niego nigdy nic nie wiadomo - twardziel jest więc może i w weekend najbliższy się podniesie . Od jutra przez 10 dni muszę mu dawać zastrzyki, znienawidzi mnie , jeśli wszystko będzie git to do kontroli wtorek/środa, a jeśli nie, to prędzej. Czyli jeśli kupy nie zrobi , to nie jest git i jedziemy prędzej, a jak zrobi, to wtorek/środa (matko, o psiej kupie gadam Dobra, ja idę spać, bo mi już na dekiel wali ![]() Dobranoc Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-07-14 o 23:40 |
||||||
|
|
|
#3124 | ||
|
Rozeznanie
|
pa
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() dobranoc |
||
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Rock - podoba mi się jak papierek jest tak zakręcony
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie moze gdzies sprawdzone miejsce ( sprzedwce) do zakupu pływających świeczek i takich kamyczków piasków do dekoracji
? potrzebuje w sporych ilościach bo chyba będę sama robić takie ale stroiki z woda i świeczkami na stoły
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza też ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- dobranoc
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Jest świetne
Juz na jakimś blogu ślubnym mi wpadło w oko ![]() I jeszcze raz dzieki za monogramy
|
#3130 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- Cytat:
Nie denerwuj sie. Ja siedze w Angli wiec jak byłam w PL a urlopie to wziełam przyspieszony kurs tanca a teraz musze go cwiczyc bo miałam tylko 5 lekcji i do listopada to go zapomne juz po miesiacu przerwy mialam problem z krokami ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ---------- Cytat:
ja miałam takie baletki w panterke ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ---------- co umiałam to odpisałam a teraz uciekam do pracy Buziaczki Piątek |
||||
|
|
|
#3131 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to teraz do roboty![]() Cytat:
![]() Cytat:
"kocham" takie osoby.. Cytat:
![]() my tez nie!! ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witajcie wczoraj uswiadomiłam sobie ze do slubu mam 2 tyg
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
sama się zastanawiałam
jakoś ładnie tam utknęła w środku
|
|
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() frezyjka zazdroszczę Moim marzeniem jest pojechać do Grecji, bo kocham ten kraj ale nie wiem jak u Nas będzie z kasą... ale popatrzę na oferty i może jakieś tanie last minute się uda znaleźć ![]() A my mamy już dzisiaj do odbioru Nasze obrączki ![]() jak TZ zdąży po pracy to jedziemy tam dzisiaj ![]() Ale super !!I mamy już wódkę zamówioną, albo dzisiaj albo w pon będzie do odbioru ![]() A pogoda jest okropna pada wiecznie i jest pochmurno. A ja do babci zaraz jadę, aż mi się nie chce bo czeka mnie z Nimi rozmowa na temat gości i tego czemu się w nie swoje sprawy wtrącają i dlaczego dziadek opowiada na lewo i prawo gdzie i kogo zaprosiłam. Razem z rodzicami dla świętego spokoju postanowiliśmy, że jednak zaprosimy tych wujków, może się nie pojawią, ale niech już będzie W ogóle im bliżej ślubu tym więcej się robi problemów. My wolimy zamiast tych wujków zaprosić znajomych z Naszej paczki, z którymi wspólnie imprezujemy od czasu do czasu, młodych ludzi, którzy rozkręcą imprezę a nie starych wujków z którymi nie mam żadnego kontaktu Heh...Miłego dnia
|
|
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ale mam dzis lenia chyba to ta deszczowa pogoda tak na mnie działa co do odziwedzin wczoraj pierwszy raz moja mama mnie odwiedziła i babcia i sama nie wiem czy im sie podoba czy nie bo z samego centrum miasta przeprowadziłam sie troche dalej wokół mam park krajobrazowy i ogród botaniczny i wyglada to na sam srodek wsi a to tez centrum miasta ech i mi raz mrudziły drugi raz sie zachwycały ech..
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokażę Wam mój wieszak...nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie, bo aparat jest do bani ale na żywo jest supcio
|
#3138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym wolała mieszkać wśród zieleni a nie w ruchliwym centrum
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() dzięki za odpowiedź ![]() Cytat:
ja idę z miasta na rolę i też wiele osób to komentuje
|
|
#3140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a wieszaczek na zdjeciu tez sliczny:d u mnie w dniu slubu tak szybko zleciał czas ze nie zdazyłam sie ubrac przed przyjsciem tz i czekał na mnie z pol h i nie mam z przygotowan zdjec bo wszystko byłona biegu
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-07-15 o 09:47 |
||
|
|
|
#3141 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ładne duze i ustawne mieszkanko Cytat:
|
||
|
|
|
#3142 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
My musimy zmienić piosenke na I taniec;/ Bo do tej co chelismy, nie da sie dopasować konkretnego tańca, a "tańca przytulańca " tańczyć nie chcemy;/ No i szukam polskiej piosenki do walca angielskiego, znacie coś?? Cytat:
Też by mi się przydało, ale jakoś nie mam weny do tego. Cytat:
Dla mnie jest extra i bardzo kobiecy MALEDIWY - moje marzenie!!!!!!!!!!! Ale TŻ już jedno moje marzenie spełnił / Paryż/ Więc może i to kiedyś spełni Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu będziecie intensywniej ćwiczyć.
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
Walc? walc....np z nocy i dni - http://i-cin.wrzuta.pl/audio/0DUQmVe..._-_noce_i_dnie
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- albo oczarowanie http://dano2005.wrzuta.pl/audio/3BTt..._-_oczarowanie ...nie wiem który walc jest który :P ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Najlepiej żeby wypowiedziała sie enchufla
|
#3144 |
|
Rozeznanie
|
Cześc Dziewczyny
margolka i rock pamiętajcie o odchudzaniu ![]() Rock teraz całą noc myślałam o mieszkaniu i mi się śniło |
|
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Noce i Dnie - to wal wiedeński Oczarowanie Wodeckiego - angielski Właśnie jej słucham Całkiem ładna Ale chciała bym coś jeszcze znaleźć, żeby TŻ dać ze 2 do wyboru
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa i jeszcze chyba Niebieska piosenka - jest piękna
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- http://darkluki.wrzuta.pl/audio/78xs...ieska_piosenka normalnie aż mnie gardło szczypie jak jej słucham
Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2011-07-15 o 11:34 |
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Ci bardzo Zaraz posłucham
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisz jak wrażenia bo ja na tą piosenkę reaguję drganiem serca
|
#3149 |
|
Rozeznanie
|
My byśmy chcieli tak zatańczyć
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP6i-bGg kocham Sinatrę i takie eleganckie pierwsze tańce |
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
Słowa bardzo romantyczne i wzruszające
Śliczna Choć nie umiem wbić się w rytm walca... Ale choreografka będzie umieć To dla TŻ mam dwie Oczarowanie i Niebieską Piosenkę Niech wybierze
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

do tej babki, do której dzwoniłam, to jest w sumie 70zł/h w tygodniu, a w weekendy 80
My nawet tańczyć nie potrafimy kompletnie, u nas to jakiś kurs obowiązkowo ogólnie do nauczenia się kręcenia tyłkiem, więc gdzie tu myśleć o pierwszym tańcu
? potrzebuje w sporych ilościach bo chyba będę sama robić takie ale stroiki z woda i świeczkami na stoły 

pada wiecznie i jest pochmurno. A ja do babci zaraz jadę, aż mi się nie chce bo czeka mnie z Nimi rozmowa na temat gości i tego czemu się w nie swoje sprawy wtrącają i dlaczego dziadek opowiada na lewo i prawo gdzie i kogo zaprosiłam. Razem z rodzicami dla świętego spokoju postanowiliśmy, że jednak zaprosimy tych wujków, może się nie pojawią, ale niech już będzie