Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 23:32   #3121
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Zamieszczam plan naszego mieszkania

specjalnie dla rock

Normalnie aż Wam zazdroszczę takiego mieszkanka- nie dość, że duże to i jeszcze fajne rozmieszczenie

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:37   #3122
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
cześć wszystkim

butki są super. powiedzcie mi nosicie takie?? jak nosi sie takie gumowe buty??

kurcze każda ma inny kłopot, ja chciałabym przytyć

my też niestety nie jedziemy nigdzie w lecie. też budujemy dom
siostra mojego TŻ ma gumowe baleriny i jest mega zadowolona!

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Oj już z ledwością daję rade na bieżąco czytać wątek, pewnie do ślubu to moja ostatnia wizyta. Powoli zaczyna to do mnie docierać, że został 1 dzień... 98% rzeczy załatwionych, jutro zostaje spowiedź i wizyta na sali oraz przewiezienie miliona rzeczy na nią Wciąż mam wrażenie, że o czymś zapomniałam W ogóle okropna nerwówka się zrobiła, dostałam okres, wyskoczył mi milion zmian skórnych niczym u 13latki i generalnie wyglądam jak zoombie Po tym wszystkim to chyba ze 3 dni będę spać i robić wielkie nic
będzie dobrze! pamiętaj, żeby w dniu ślubu dużo się uśmiechać

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny te co chodzą na kurs tańca - w jakich butach ćwiczycie? (adidady czy szpilki?) bo my się wybieramy, a nie wiem jakie wziąć

adidady
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:38   #3123
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
We wtorek byłam na zdjęciu miary do sukni
I od stycznia schudłam w pasie 4 cm, a w biodrach 5 cm
Babeczka dwa razy mnie mierzyła, i sprawdzała, czy ja to ja
W szoku była i ja tez zdziwiona, bo nie stosowałam żadnej diety...
Mnie też nie poznają, ale w przeciwną stronę Wszędzie po minimum 3-4 cm przybyły

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

Leje równo a ja właśnie zobaczyłam, że mam uchylony szyberdach w samochodzie
Ostatnio zostawiłam otwarty na całą noc, bo nie zanosiło się na deszcz, rano jak wsiadłam do samochodu to miałam tam wody po kostki Dywaniki do teraz powyciągane, żeby to wszystko odparowało, nie chcę, żeby mi podłoga przegniła

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
to Nowy Sącz mnieszy niż Poznań, a drożej do tej babki, do której dzwoniłam, to jest w sumie 70zł/h w tygodniu, a w weekendy 80
Ta, drogo , jak dzwoniliśmy do pobliskiej szkoły(ta, szkoła-jednoosobowa ) to nam babka wywaliła cenę 150 zł za godzinę OD OSOBY Czyli 300 za parę Miejscowość 30-40 tys. mieszkańców, a ceny wyższe niż w stolicy

Cytat:

cholerciaaaaaaaaaaaaaa
teraz sobie uświadomiłam, że zapomniałam, że Ty masz ślub dzień po mnie u juz masz taniec ? May nawet jeszcze się nie umówilismy za żadne spotkanie
Cytat:
Świniaczek
czy wy już z TŻ trenujecie 1 taniec ? Mnie Mediona nastraszyła, maja już układ i go ćwiczą
My z TŻ nic nie zrobiliśmy
Nie bój żaby, my nawet o tym nie myślimy jeszcze My nawet tańczyć nie potrafimy kompletnie, u nas to jakiś kurs obowiązkowo ogólnie do nauczenia się kręcenia tyłkiem, więc gdzie tu myśleć o pierwszym tańcu W sumie to o kursie myślimy już długi czas, ale pierwszy taniec to prawdopodobnie będzie bujanka, bo skoro nie potrafimy tańczyć kompletnie, to tylko sobie siary narobimy jak się będziemy bawić w jakieś układy

Cytat:
mi M. powiedział, że on nie ma zamiaru na pierwszym tańcu kołysać się jak snopek i żebym coś wymyśliła
Mój jak wyżej pisałam - bardziej "deptamy kapustę" niż tańczymy, więc u nas lepsza udana bujanka, niż układ (choćby najłatwiejszy), który nam na 95% nie wyjdzie Ogólnie jak tak dalej pójdzie, to w ogóle sobie pierwszy taniec odpuścimy, niech się goście nie męczą patrząc na parę idiotów udających, że potrafią tańczyć Ubaw będą mieli niewątpliwie

Tak sobie o psie TŻa popiszę, bo mam bzika na punkcie psiaków - byliśmy na kontroli u weta (ogólnie 3 wizyta w tym tygodniu z nim - a mamy dopiero czwartek ), żebra go bolą (no bo połamane jednak - pisałam już wcześniej, miał bliskie spotkanie z autem...), lepiej oddycha, więc płuca raczej dojdą do siebie, ogólnie już zaczyna się wiercić, ale nadal nie chodzi i chodzić nie będzie jeszcze dobry tydzień, chociaż u niego nigdy nic nie wiadomo - twardziel jest więc może i w weekend najbliższy się podniesie . Od jutra przez 10 dni muszę mu dawać zastrzyki, znienawidzi mnie , jeśli wszystko będzie git to do kontroli wtorek/środa, a jeśli nie, to prędzej. Czyli jeśli kupy nie zrobi , to nie jest git i jedziemy prędzej, a jak zrobi, to wtorek/środa (matko, o psiej kupie gadam ).

Dobra, ja idę spać, bo mi już na dekiel wali
Dobranoc

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2011-07-14 o 23:40
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:42   #3124
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:

dobranocki
pa

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Normalnie aż Wam zazdroszczę takiego mieszkanka- nie dość, że duże to i jeszcze fajne rozmieszczenie
dziękuje

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Nie bój żaby, my nawet o tym nie myślimy jeszcze My nawet tańczyć nie potrafimy kompletnie, u nas to jakiś kurs obowiązkowo ogólnie do nauczenia się kręcenia tyłkiem, więc gdzie tu myśleć o pierwszym tańcu W sumie to o kursie myślimy już długi czas, ale pierwszy taniec to prawdopodobnie będzie bujanka, bo skoro nie potrafimy tańczyć kompletnie, to tylko sobie siary narobimy jak się będziemy bawić w jakieś układy

Mój jak wyżej pisałam - bardziej "deptamy kapustę" niż tańczymy, więc u nas lepsza udana bujanka, niż układ (choćby najłatwiejszy), który nam na 95% nie wyjdzie Ogólnie jak tak dalej pójdzie, to w ogóle sobie pierwszy taniec odpuścimy, niech się goście nie męczą patrząc na parę idiotów udających, że potrafią tańczyć Ubaw będą mieli niewątpliwie

Dobranoc
ufff :d ale wiesz uważam, że dobrze że realnie oceniasz sytuacje a nie byście potem się męczyli

dobranoc
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:51   #3125
happy2gether
Wtajemniczenie

Dla Rock - podoba mi się jak papierek jest tak zakręcony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a100100_sum03_qlldhrt01_xl.jpg (15,0 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-07-14, 23:51   #3126
margolka1986
Zakorzenienie

Dziewczyny macie moze gdzies sprawdzone miejsce ( sprzedwce) do zakupu pływających świeczek i takich kamyczków piasków do dekoracji ? potrzebuje w sporych ilościach bo chyba będę sama robić takie ale stroiki z woda i świeczkami na stoły

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:57   #3127
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
na weekend ma się chyba poprawić trochę

swoją drogą nie pomyślałabym że lipiec taki będzie
w zeszłym roku to ciągiem 3 tygodnie upału było
ja się modlę, żeby na uro Sz nie było jak rok i 2 lata temu, bo znowu mi tort spłynie
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Nasza pierwotna data była na 30 lipca
nasza też
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziękuję

a pewnie, że opaleni

i pełni promieni słonecznych

a fotki proszę bardzo

zjeździliśmy całą Kretę - ponad 1000km

z jednego końca na drugi - WARTO!
przebosko to zdjęcie z małymi ( ) stópkami rewelacyjne
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 00:39   #3128
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Tak sobie o psie TŻa popiszę, bo mam bzika na punkcie psiaków - byliśmy na kontroli u weta (ogólnie 3 wizyta w tym tygodniu z nim - a mamy dopiero czwartek ), żebra go bolą (no bo połamane jednak - pisałam już wcześniej, miał bliskie spotkanie z autem...), lepiej oddycha, więc płuca raczej dojdą do siebie, ogólnie już zaczyna się wiercić, ale nadal nie chodzi i chodzić nie będzie jeszcze dobry tydzień, chociaż u niego nigdy nic nie wiadomo - twardziel jest więc może i w weekend najbliższy się podniesie . Od jutra przez 10 dni muszę mu dawać zastrzyki, znienawidzi mnie , jeśli wszystko będzie git to do kontroli wtorek/środa, a jeśli nie, to prędzej. Czyli jeśli kupy nie zrobi , to nie jest git i jedziemy prędzej, a jak zrobi, to wtorek/środa (matko, o psiej kupie gadam ).

Dobra, ja idę spać, bo mi już na dekiel wali
Dobranoc
to oby ta kupicha była jak najszybciej

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

dobranoc
Stary 2011-07-15, 00:50   #3129
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Dla Rock - podoba mi się jak papierek jest tak zakręcony
Jest świetne
Juz na jakimś blogu ślubnym mi wpadło w oko
I jeszcze raz dzieki za monogramy

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 06:50   #3130
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
ale jaja, siedziałąm na ławce w ogrodzie i gadałam z M. pzrez telefon i nagle słyszę, że mi coś sapie pod nogami, a że było ciemno to nie zauważyłam, że jeżyk do mnie przyszedł

jeszcze jedno wam miałam napisać; przyszła do mnie dzisiaj kuzynka mojego taty niby zapytać o coś związanego z moją pracą, a tak na serio to przyszła obczaić nasze poddasze, bo już skończone no i wchodzi, pokręciła się i z taką złośliwą miną mówi: "no to ile was cały projekt wyniósł?"; no to jej tam mówie o meblach kuchennych ile kosztowały, a jej chodziło o to, ile daliśmy projektantowi, który nam wymyślił co gdzie ma stać i jak wyglądać jak jej powiedziałam, że sami wszystko wymysliliśmy, to tylko się uśmiechnęła jak do czubka i do mnie: "wiadomo, że się nie przyznasz" normlnie dałabym jej w pysk

Dobre

---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Cytat:
dziewczyny które chodzą na lekce tańca - ile płacicie za godzinę? bo ja się dzisiaj za tym rozglądałam i wychodzi na to, że za indywidualne lekce liczą sobie 80zł/h
Ja płaciłam 100 ale miałam 1,5 godziny

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Wróciłam i mamy film jest super

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ----------

Cytat:
Świniaczek
czy wy już z TŻ trenujecie 1 taniec ? Mnie Mediona nastraszyła, maja już układ i go ćwiczą

Nie denerwuj sie.
Ja siedze w Angli wiec jak byłam w PL a urlopie to wziełam przyspieszony kurs tanca a teraz musze go cwiczyc bo miałam tylko 5 lekcji i do listopada to go zapomne juz po miesiacu przerwy mialam problem z krokami

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ----------

Cytat:
zazdroszczę uwielbiam oglądać płyty z wesel

Dziewczyny te co chodzą na kurs tańca - w jakich butach ćwiczycie? (adidady czy szpilki?) bo my się wybieramy, a nie wiem jakie wziąć

ja miałam takie baletki w panterke

---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ----------

co umiałam to odpisałam a teraz uciekam do pracy
Buziaczki Piątek
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:22   #3131
pomarancza24
Zadomowienie

czesc
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
kiedyś jeszcze w starym aucie mąż tak zostawił i naleciało tam jakoś tak dziwnie wody że nie było widać
wsiadłam, ruszył i wszystko spadło mi na plecy
moja mina bezcenna
o matko, jak to mozliwe
Cytat:
Sama Tobie przypominam bo ja zaczynam od 2 tygodni od nowa a dziś na bank się wezmę ! Zjadłam 600 kcal i tak chce przez najbliższe 2 tygodnie potem sukcesywnie więcej i godzinę dziennie intensywnego ruchu dzisiaj będzie zaczynała się droga sukcesu do 54 kg, patrzyłam na BMI i moge do 52 kg ważyć i będę w normie
Mój TŻ juz słuchac nie może mojego gadania I wiecie mnie odwodzi od pomysłu schudniecia ale obiecał, że będzie moim personal trener i od dziś zaczynamy |! Wierzę, ze się uda !
powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam na wynajetej sali no i miesiac z moim nie cwiczylismy nic o jeju ja wszystko zapomniałam ale masakra ale po 20 minutach juz wszystko nadrobilismy za tydzien juz bedziemy cwiczyc cały uklad
Mam nadzieje ze sie nie pomyle bo bedzie klapa na weselu
bedzie dobrze!!

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Hej

Ostatnio w ogóle nie mam czasu na wizaż
Byliśmy wczoraj u księdza i spisaliśmy pierwszą część protokołu no i ustaliliśmy godzinę ślubu na 15 także mogę wybrać zaproszenia wreszcie
to teraz do roboty

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Mam kabelek ale dałam bratu aparat jak jechał do Ustronia Już wraca więc jeszcze troszkę zaczekacie

Wkleje zdjęcie z aukcji w załączniku, są identyczne tylko kolor bardziej intensywny
o tej poże roku trudno o żywe

Jutro wprosiłam nas na zapoznanie małej Dominiczki
Już bedzie miała ponad 2 tygodnie
śliczne
Cytat:
ale jaja, siedziałąm na ławce w ogrodzie i gadałam z M. pzrez telefon i nagle słyszę, że mi coś sapie pod nogami, a że było ciemno to nie zauważyłam, że jeżyk do mnie przyszedł

jeszcze jedno wam miałam napisać; przyszła do mnie dzisiaj kuzynka mojego taty niby zapytać o coś związanego z moją pracą, a tak na serio to przyszła obczaić nasze poddasze, bo już skończone no i wchodzi, pokręciła się i z taką złośliwą miną mówi: "no to ile was cały projekt wyniósł?"; no to jej tam mówie o meblach kuchennych ile kosztowały, a jej chodziło o to, ile daliśmy projektantowi, który nam wymyślił co gdzie ma stać i jak wyglądać jak jej powiedziałam, że sami wszystko wymysliliśmy, to tylko się uśmiechnęła jak do czubka i do mnie: "wiadomo, że się nie przyznasz" normlnie dałabym jej w pysk
ciesz sie ze nie dzik
"kocham" takie osoby..

Cytat:
Dobry wieczór
Oj już z ledwością daję rade na bieżąco czytać wątek, pewnie do ślubu to moja ostatnia wizyta. Powoli zaczyna to do mnie docierać, że został 1 dzień... 98% rzeczy załatwionych, jutro zostaje spowiedź i wizyta na sali oraz przewiezienie miliona rzeczy na nią Wciąż mam wrażenie, że o czymś zapomniałam W ogóle okropna nerwówka się zrobiła, dostałam okres, wyskoczył mi milion zmian skórnych niczym u 13latki i generalnie wyglądam jak zoombie Po tym wszystkim to chyba ze 3 dni będę spać i robić wielkie nic
zycze szczescia na nowej dordze zyciai powodenia, wszytko bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
My też nic nie robiliśmy w kierunku densów
my tez nie!!
Cytat:
mi M. powiedział, że on nie ma zamiaru na pierwszym tańcu kołysać się jak snopek i żebym coś wymyśliła
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:30   #3132
efonka
Zadomowienie

Cytat:

cudo Grecja i Chorwacja sa tak samo świetne; ale i tak moim cichym marzeniem są Malediwy
malediwy albo madera

witajcie wczoraj uswiadomiłam sobie ze do slubu mam 2 tyg
Stary 2011-07-15, 08:38   #3133
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

o matko, jak to mozliwe
sama się zastanawiałam jakoś ładnie tam utknęła w środku
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:28   #3134
happy2gether
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Stary 2011-07-15, 09:28   #3135
morenica
Zakorzenienie

Hej
frezyjka zazdroszczę Moim marzeniem jest pojechać do Grecji, bo kocham ten kraj ale nie wiem jak u Nas będzie z kasą... ale popatrzę na oferty i może jakieś tanie last minute się uda znaleźć

A my mamy już dzisiaj do odbioru Nasze obrączki jak TZ zdąży po pracy to jedziemy tam dzisiaj Ale super !!
I mamy już wódkę zamówioną, albo dzisiaj albo w pon będzie do odbioru

A pogoda jest okropna pada wiecznie i jest pochmurno. A ja do babci zaraz jadę, aż mi się nie chce bo czeka mnie z Nimi rozmowa na temat gości i tego czemu się w nie swoje sprawy wtrącają i dlaczego dziadek opowiada na lewo i prawo gdzie i kogo zaprosiłam. Razem z rodzicami dla świętego spokoju postanowiliśmy, że jednak zaprosimy tych wujków, może się nie pojawią, ale niech już będzie W ogóle im bliżej ślubu tym więcej się robi problemów.
My wolimy zamiast tych wujków zaprosić znajomych z Naszej paczki, z którymi wspólnie imprezujemy od czasu do czasu, młodych ludzi, którzy rozkręcą imprezę a nie starych wujków z którymi nie mam żadnego kontaktu Heh...

Miłego dnia
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:30   #3136
booziaczek
Zadomowienie

dzien dobry
ale mam dzis lenia chyba to ta deszczowa pogoda tak na mnie działa
co do odziwedzin wczoraj pierwszy raz moja mama mnie odwiedziła i babcia i sama nie wiem czy im sie podoba czy nie bo z samego centrum miasta przeprowadziłam sie troche dalej wokół mam park krajobrazowy i ogród botaniczny i wyglada to na sam srodek wsi a to tez centrum miasta ech i mi raz mrudziły drugi raz sie zachwycały ech..
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:31   #3137
happy2gether
Wtajemniczenie

Pokażę Wam mój wieszak...nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie, bo aparat jest do bani ale na żywo jest supcio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wieszak.jpg (43,0 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-07-15, 09:33   #3138
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
dzien dobry
co do odziwedzin wczoraj pierwszy raz moja mama mnie odwiedziła i babcia i sama nie wiem czy im sie podoba czy nie bo z samego centrum miasta przeprowadziłam sie troche dalej wokół mam park krajobrazowy i ogród botaniczny i wyglada to na sam srodek wsi a to tez centrum miasta ech i mi raz mrudziły drugi raz sie zachwycały ech..
Najważniejsze żeby Wam się podobało.
Ja bym wolała mieszkać wśród zieleni a nie w ruchliwym centrum
Stary 2011-07-15, 09:34   #3139
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
adidady
nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość

ja miałam takie baletki w panterke

dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witajcie wczoraj uswiadomiłam sobie ze do slubu mam 2 tyg

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
dzien dobry
ważne, że Tobie się podoba ja idę z miasta na rolę i też wiele osób to komentuje

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:45   #3140
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Najważniejsze żeby Wam się podobało.
Ja bym wolała mieszkać wśród zieleni a nie w ruchliwym centrum
ja juz tez jestem tego zdania

Cytat:
Hej

ważne, że Tobie się podoba ja idę z miasta na rolę i też wiele osób to komentuje
mi sie podoba i to bardzo i zeby było smiesznie mieszkam całe 10 min autobusem od nich i nie ma tu krów itp tylko tesciu ma ogród warzywny i sad a jak wysiadam z autobusu jak wracam z miasta to az inne powietrze laskiem czuc a nie spalinami az chce sie zyc

a wieszaczek na zdjeciu tez sliczny:d
u mnie w dniu slubu tak szybko zleciał czas ze nie zdazyłam sie ubrac przed przyjsciem tz i czekał na mnie z pol h i nie mam z przygotowan zdjec bo wszystko byłona biegu
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-07-15 o 09:47
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:45   #3141
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny które chodzą na lekce tańca - ile płacicie za godzinę? bo ja się dzisiaj za tym rozglądałam i wychodzi na to, że za indywidualne lekce liczą sobie 80zł/h
my płaciliśmy 40 zł od godzinki u naszego dj Malutkiego( 3 godzinki na tydzien przed weselem wystarczyło)

Cytat:
Zamieszczam plan naszego mieszkania

specjalnie dla rock
ale ładne duze i ustawne mieszkanko

Cytat:
Dobry wieczór
ja w pon po weselu nie wiedziałam jak się nazywam odzżyłam dopiero ok 17
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:01   #3142
ardillka
Zadomowienie

Dzień dobry
My musimy zmienić piosenke na I taniec;/ Bo do tej co chelismy, nie da sie dopasować konkretnego tańca, a "tańca przytulańca " tańczyć nie chcemy;/ No i szukam polskiej piosenki do walca angielskiego, znacie coś??

Cytat:
Sama Tobie przypominam bo ja zaczynam od 2 tygodni od nowa a dziś na bank się wezmę ! Zjadłam 600 kcal i tak chce przez najbliższe 2 tygodnie potem sukcesywnie więcej i godzinę dziennie intensywnego ruchu dzisiaj będzie zaczynała się droga sukcesu do 54 kg, patrzyłam na BMI i moge do 52 kg ważyć i będę w normie
Mój TŻ juz słuchac nie może mojego gadania I wiecie mnie odwodzi od pomysłu schudniecia ale obiecał, że będzie moim personal trener i od dziś zaczynamy |! Wierzę, ze się uda !
Życzę sukcesu w odchudzaniu Też by mi się przydało, ale jakoś nie mam weny do tego.
Cytat:
ja też mierzyłam ten stanik tylko jakoś tak babciowato się w nim czułam

ja nie fioletowa, ale ładne

cudo Grecja i Chorwacja sa tak samo świetne; ale i tak moim cichym marzeniem są Malediwy
Na pewno zależy od figury jeśli chodzi o stanik Dla mnie jest extra i bardzo kobiecy
MALEDIWY - moje marzenie!!!!!!!!!!! Ale TŻ już jedno moje marzenie spełnił / Paryż/ Więc może i to kiedyś spełni

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy znacie jakiś sposób na to, aby dopasować buty (chyba skóra eco) do stópki

Próbowałam je rozchodzić, waliłam w nie młotkiem żeby ciut "rozmiękły", ale A jak kupowałam, to były w miarę ok
Zanieś bo szewca, żeby Ci naciągnął - zrobi to profesjonalnie i równo. U mnie koszt za parę to jakieś 10zł.

Cytat:
My płacimy na spotkanie, nie zależnie od czasu / nawet po 2h tańczymy/ = 30zł. Ale to po znajomości. A w szkołach tańca u mnie od 60zł- 100zł za 1h.

Cytat:
Świniaczek
My mamy tylko wizje, że chcemy walc angielski - teraz szukamy nowej piosenki :P Więc nie stresuj się Po prostu będziecie intensywniej ćwiczyć.

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:15   #3143
happy2gether
Wtajemniczenie

Walc? walc....np z nocy i dni - http://i-cin.wrzuta.pl/audio/0DUQmVe..._-_noce_i_dnie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

albo oczarowanie http://dano2005.wrzuta.pl/audio/3BTt..._-_oczarowanie ...nie wiem który walc jest który :P

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Najlepiej żeby wypowiedziała sie enchufla
Stary 2011-07-15, 11:26   #3144
mariaantonowna
Rozeznanie

Cześc Dziewczyny
margolka i rock pamiętajcie o odchudzaniu

Rock teraz całą noc myślałam o mieszkaniu i mi się śniło
Stary 2011-07-15, 11:28   #3145
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Walc? walc....np z nocy i dni - http://i-cin.wrzuta.pl/audio/0DUQmVe..._-_noce_i_dnie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

albo oczarowanie http://dano2005.wrzuta.pl/audio/3BTt..._-_oczarowanie ...nie wiem który walc jest który :P

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Najlepiej żeby wypowiedziała sie enchufla
Noce i Dnie - to wal wiedeński
Oczarowanie Wodeckiego - angielski Właśnie jej słucham Całkiem ładna Ale chciała bym coś jeszcze znaleźć, żeby TŻ dać ze 2 do wyboru

Stary 2011-07-15, 11:32   #3146
happy2gether
Wtajemniczenie

Aaaa i jeszcze chyba Niebieska piosenka - jest piękna

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

http://darkluki.wrzuta.pl/audio/78xs...ieska_piosenka

normalnie aż mnie gardło szczypie jak jej słucham

Edytowane przez happy2gether
Czas edycji: 2011-07-15 o 11:34
Stary 2011-07-15, 11:33   #3147
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa i jeszcze chyba Niebieska piosenka - jest piękna

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

http://darkluki.wrzuta.pl/audio/78xs...ieska_piosenka
Dziękuje Ci bardzo Zaraz posłucham

Stary 2011-07-15, 11:38   #3148
happy2gether
Wtajemniczenie

Napisz jak wrażenia bo ja na tą piosenkę reaguję drganiem serca
Stary 2011-07-15, 11:50   #3149
mariaantonowna
Rozeznanie

My byśmy chcieli tak zatańczyć
http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP6i-bGg
kocham Sinatrę i takie eleganckie pierwsze tańce
Stary 2011-07-15, 11:55   #3150
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisz jak wrażenia bo ja na tą piosenkę reaguję drganiem serca
Słowa bardzo romantyczne i wzruszające Śliczna Choć nie umiem wbić się w rytm walca... Ale choreografka będzie umieć
To dla TŻ mam dwie Oczarowanie i Niebieską Piosenkę Niech wybierze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości