|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
oj też tak mialam, przynajmniej przez prawie 9,50 miesiąca się na maksa wyspałam Cytat:
Wypij sobie theraflue- mi zawsze pomaga, a na gardło ten gargarin o którym Ci pisałam jest naprawdę super- to taki proszek silnie odkażający i silnie miętowy, płukasz nim gardło i przechodzi; ewentualnie jeszcze sól do płukania mogłabym Ci polecić- bo zawsze tymi dwoma kuruję swoje gardło Cytat:
Ja za to ubóstwiam kawały o blondynkach- może dlatego że przez trzydzieści lat nią byłam
|
|||
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest żyd wiszący u sufitu? żydrandol a żyd zakopany po szyję w ziemii? żydkiewka a żydki ustawione w rządku i zakopane po kostki w ziemi? żydopłot a tak na serio jak przeczytałam ostatnio artykuł o obozach w czasie II wojny to sie popłakałam, było o tym jak przywozili transport ludzi i kobiety, dzieci do 16 lat i starzy do gazu, a chłopcy powyżej 16 lat i mężczyźni do pracy w obozie, o tym jak rozdzielali rodziny, zabijali itp... straszne |
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blondynka, brunetka i ruda, spotkały się na wykrywaczu kłamstw, urządzenie miało to do siebie, że porażało prądem w przypadku kłamstwa ![]() brunetka: myślę, że jestem mądra.... poraziło ją ruda: myślę, że jestem ładna... poraziło ją blondynka: myślę... poraziło ją
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego blondynkę chowają w trójkątnych trumnach? Bo nawet po śmierci rozkłada nogi ![]() A tak serio to miałam taka sytuację ( właśnie jak jeszcze miałam blond włosy)- jadę w tramwaju, laska się na mnie patrzy głupio uśmiecha i zaczyna patrząc na mnie opowiadać kawały o blondynkach. Po pół godzinie wpatrywania się we mnie i głupich kawałów, mówię do niej: A wiesz kto najczęściej opowiada kawały o blondynkach? Niezaspokojone brunetki. A ponieważ nosiłam przy sobie książeczkę z kawałami o blondynkach- dałam jej ją i powiedziałam, że te co opowiada są oblatane, żeby się doszkoliła Ludzie tak zaczęli się śmiać, że na najbliższym przystanku laska wysiadła. |
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie Was nadrobiłam i uważam, że każdego indywidualna sprawa ale jakby mi facet uciekał do mamusi to też postawiłabym sprawe na ostrzu noża- wóz albo przewóz Jak czytałam o tej Kamasutrze to mi się uśmiech na buzi pojawił- mój mężuś ma ostatnio jakieś dziwne pomysły na pozycje(całkiem fajne zresztą!)i tak mnie atakuje niespodziewanie Stwierdziłam że najlepszym sposobem na nude w łóżku jest dłuuuuga przerwa(u nas była mega-długa )
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tą laskę też nieźle załatwiłaś |
|
|
|
|
#758 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
U nas szaleje od 2 godzin
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...tak mnie dziś naszło że chciałabym mieć trzecie dziecko....gdybym miała lepsze warunki mieszkaniowe to już bym męża wzięła w obroty...może dlatego tak mnie ta myśl nurtuje bo kumpela w ciąży mnie odwiedziła..no i jeszcze rescue....mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będę miała dzidzi...
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj mnie @ znowu nawiedziła |
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#764 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga- od 10 lat się leczyła na bezpłodność kolejny lekarz nie dawał żadnych szans; już generalnie tylko in vitro doradzali- teraz jest w czwartym miesiącu ciąży. I tak w ogóle to przez Was wszystkie (Was- w sensie moje koleżanki- bo o Was też tak myślę)- też zaczynam to rozważać |
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ciąży się nie zabezpieczała, a teraz znów w ciąży Lekarze stwierdzili, że to jakiś cud!---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
...no i trzymam kciuki!
|
||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Musso nie pocieszam Cię bo ani nie lubię tego robić ani nie potrafię- stwierdzam fakt-Tobie tez się uda- będzie po Twojej myśli
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś tam grzmi w oddali, mam cykora, że burza wróci
już zgryzłam nowo pomalowany lakier z paznokci---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#771 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
No w końcu Was nadrobiłam
![]() musso4 na pewno Ci się uda :kciuki : dzięki za info o tym liderowaniu i tak sobie myślę że raczej będę miała mało chętnych na KK więc nie będę startowała na liderkę. Resscue21 wypoczywaj podzielam Twoją radość![]() zalotnica83 na pewno kiedyś będziesz mogła poprawić warunki mieszkaniowe i pozwolić sobie na kolejną dzidzie ![]() Ale się uśmiałam z niektórych kawałów, mocne jesteście kochane ![]() Wiecie ja też bym chciała mieszkać z moim Michałem ale on twierdzi że jeszcze mamy na to czas:P Od wczoraj odnawiam 70 letnią szafę. Stała u mnie w szopce bo mama już nie chciała jej w domu i tak mi się spodobała wizja odnowienia jej że od razu wzięłam się do pracy I przez to zaniedbuję wizaż ale obiecuję poprawę![]() Może jutro wrzucę zdjęcia jak mi praca idzie ![]() Buziaki dla Was kochane
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#774 |
|
szeryfcio
|
a ja do tej burzy jeszcze sobie balkon otworzyłam, bo duchota straszna
![]() właśnie wcinam fasolkę szparagową z bułeczką tartą, przesoliłam ją kurcze ale zjem, nie daruję
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze a u mnie była burza do 2 w nocy, tak waliło że aż się cała trzęsłam. Strasznie się boje ... a do tego nie mam się do kogo przytulić wtedy wiec boję się jeszcze bardziej |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
bry z kawką
![]() u nas noc spokojna ale współczuję takich pprzeżyć, bo coś wiem o byciu w środku burzy wczoraj kupiłam matiemu ciuchcę z tej bajki tomek&przyjaciele; na początku super - dziecka nie było ... pomyślałam sobie - czemu na początku urlopu na to nie wpadłam ![]() ale dziś widzę, że to jednak nie był dobry pomysł - mati się przy niej strasznie wkurza, jak nie może jej prosto na torach ustawić, czy wagony mu się na wybojach odczepiają; a najgorsze jak baterie wysiadają to już jest drugi komplet wsadzony i już nie daje rady ![]() on nawet spał z tą ciuchcią - niemała lokomotywa + 3 niemałe wagony suma sumarum - młody poszedł spać bez kąpieli nie było w ogóle opcji, żeby puścił ciuchcię ![]() moje dziecko ma bzika na punkcie ciuchci - każdej ... a dziś mam ostatni dzień urlopu jadę do moich dziadków z bąblem, bo dawno ich nie odwiedzałam; będziemy jechać i ciuchcią i autobusem i tramwajem, bo moje dziecię to uwielbia no i na lody pewnie ![]() mam nadzieję, ze nas nie spotka deszcz, bo od rana tak pochmurnie sarunieczka chyba zbytnio opalona nie wróci
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-15 o 08:26 |
|
|
|
#777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od rana myślę tylko co z praca ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
musso tak samo - skarbie głowka i macica do góry ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- ja podczas burzy nic nie otwieram bo się boje że mi piorun kulisty wpadnie ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko. Miałam wstać o 7 i szybciutko biec do gina po receptę na pigułki. Bo z kinder niespodzianki ucieszyłabym się znacznie znacznie mniej niż Rescue
A tymczasem wstałam 15 min temu. Ale może jeszcze jakoś dokuśtykam do przychodni na mojej kontuzjowanej kostce. Bo TŻ oczywiście nawet w takiej sytuacji mi nie dał samochodu Pewnie za karę, że nie dałam się zagipsować. A jak dokuśtykam, to znając moje szczęście się okaże, że gin na urlopie.
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- lecę po kawę, u mnie pada, jaka pogoda u Was?? |
|
|
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Ciekawa jestem czy powie Rodzicom kim jest dla niej

nawet małą do wózka dygłam, żeby poszła szybciej spać, bo bałam się, że prąd wyłączą, a ona by sie chyba rozdarła na pół
to jest dosyć duży budek i wysoki i ściąga pioruny

ale obiecuję poprawę
suma sumarum - młody poszedł spać bez kąpieli