|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
u mnie podsawa +maseczka na twarz z glinki, bo nie stosowalam acnefanu przez 4dni i jakies gule juz czuje ![]() dobranoc
|
|
#2162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pewna ,ze gdybym podczas slubu byla w stanie blogoslawionym to na 100% zdecydowalabym sie na na opalnaie natryskowe
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to musiałam wczoraj uciekać z kompa i nie zdążyłam się pożegnać nawet
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ciekawą ocenę ma Nasz wątek... ![]() chyba sobie dzisiaj zafarbuję włosy
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodałam od siebie 5 i już ocena poszła w górę Ja ostatnio farbowałam włosy jakieś 2 miesiące temu i na razie chcę wrócić do naturalnych Strasznie chciałabym mieć rude, ale muszę rozjaśniać, bo inaczej będę mieć tylko taki połysk a rozjaśniania nie lubię
|
|
#2167 | |
|
Konto usunięte
|
Ja też
![]() Cytat:
![]() A farbować nie chcę bo raczej nie wyjdzie mi taki kolor jaki chce. |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero niedawno zaczęłam farbować, więc powrót do naturalnych mi się nie marzy, zresztą jest tak śmiesznie, że mi mój naturalny kolor zbytnio nie pasuje |
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2814820 1]Ja też
![]() Mi się zawszę marzyły rude włosy ale niestety natura mnie takimi nie obdarzyła ![]() A farbować nie chcę bo raczej nie wyjdzie mi taki kolor jaki chce.[/QUOTE] Ja kiedyś po moim pierwszym rozjaśnianiu zrobiłam sobie czerwone (nie pamiętam już jaka to była farba) no i były super ! TŻ właśnie w nich mnie pierwszy raz widział i nie raz już słyszałam od niego, żebym znowu sobie takie zrobiła
|
#2170 |
|
zawsze mam racje
|
a czemu?
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem pływać, poza tym byliśmy w takim niby Aquaparku (1 basen ale za to ludzi jak mrówków
) no i jakoś tak wyszło poza tym mam jakąś traumę po ostatnim wydarzeniu (moja koleżanka utopiła się nad Wilczą Wolą ). Ale w tamtym roku na ROSIR chodziliśmy często, więc można powiedzieć, że mam obeznany teren i już się tak nie boję
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Ja farbowałam ponad 7 miesięcy temu i kusi mnie, żeby zafarbować na ciemny brąz, a mam teraz trochę jasny od słońca i średnio taki lubię, a w zimie naturalne mam ciemniejsze.
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie różnicy nie widać w kolorze, bo miałam rozjaśniane (platynka mi się marzyła, ale coś nie tak wyszło; naturalne mam średni blond) więc sukcesywnie rozjaśniałam włosy co jakiś czas. Ostatni raz zafarbowałam około 27 sierpnia na kolor zbliżony do naturalnego. Od późnej zimy widać było różnicę w kolorach, ale teraz trochę mi włoski od słońca zjaśniały i już mam w miarę wyrównany kolor(trzeba się na prawdę dokładnie przyjrzeć żeby dostrzec różnicę), ale za to stan włosów pozostawia wiele do życzenia. Tzn, nie ważne, czy są suche, czy mokre (ale mokre już po spłukaniu odżywki) to są bardzo delikatne, śliskie, miłe w dotyku, mięciutkie mówiąc krótko bardzo ładne i zadbane, ale w trakcie mycia, jak spłuczę szampon zanim jeszcze nałożę odżywkę są strasznie nieprzyjemne w dotyku, czuć, że spalone. Jak byłam u fryzjerki ostatnio, umyła mi włosy i mówi, że mam strasznie spalone włosy. Nałożyła odżywkę, spłukała i była w szoku. Mówiła, że jestem pierwszą osobą, której włosy po umyciu szamponem są takie suche i spalone, a po nałożeniu odżywki wyglądają jakby były idealnie zdrowe. Zresztą u fryzjera wcześniej byłam we wrześniu, ostatnio jakiś miesiąc temu i przez ten okres od września do czerwca nie zauważyłam u siebie żadnego rozdwojonego włosa Dziwne te moje włosy...Chciałabym już mieć całe swoje i tak z połowę dłuższe niż mam teraz (obecnie mam gdzieś tak z 5 cm przez zapięcie stanika z czego połowa długości to farbowane) |
|
|
|
|
#2175 | |
|
zawsze mam racje
|
ta?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...pair-mask.html ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- dzięki za info ![]() nie byłam tam jeszcze, jak styknie czasu to zajrzę ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Na początku idź na taki basem płytszy, gdzie możesz nogami w nim stanąć i pływaj przy brzegu. A ja wczoraj takiego ratownika widziałam, że nic tylko się topić
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie jakiś czas temu żel peeling do twarzy z biedronki. Używam go 2 razy dziennie jako zwykłego żelu do mycia twarzy i jestem w szoku. Nie podrażnia i nie wysusza (a u mnie o to nie trudno), nie mam nowych niespodzianek, stare się goją, skóra jest po nim taka gładziutka i mięciutka (chyba jeszcze nigdy nie miałam tak miękkiej i gładkiej buzi) a do tego zauważyłam, że moje wstrętnie czarne zaskórniki z nosa prawie całkowicie zniknęły
Co prawda na opakowaniu jest napisane, że matuje skórę, a mi się strasznie przetłuszcza ostatnio, ale może być to wina zmiany kremu; odkąd zaczęłam używać tego żelu używam też nowego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 i możliwe, że on mi tak skórę przetłuszcza. Spróbuję jutro użyć żelu i toniku (bez kremu) i wykonać makijaż na niepokremowanej buzi. Może wtedy dłużej będę matowa... |
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tamtym roku jak chodziłam z TŻ na chyba też 1.30m albo ciut więcej to nie bałam się tak. Uczyłam się pływać (TŻ umie
|
|
#2178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2815194 6]Też tego kremu ostatnio zaczęłam używać i teraz się zastanawiam czy przypadkiem mnie właśnie po nim ostatnio tak wysypało na czole
[/QUOTE]Pewnie od niego. Ja go kiedyś używałam i też po jakimś czasie zauważyłam wysyp
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2815208 4]kurde no a ja cały czas miałam nadzieje ze to może od czegoś innego bo mi podpasował tak poza tym.[/QUOTE]
Mi też na początku pasował, fajnie matowił mi cerę i po rozpoczęciu jednego poszłam po drugi, bo akurat w promocji był. Ten nienapoczęty dałam kuzynce a ten zaczęty używam do rąk teraz używam krem Celii kolagen + algi i spisuje się całkiem nieźle ![]() Życzcie mi powodzenia, bo zaraz wychodzę do pracy Do później
|
#2182 |
|
zawsze mam racje
|
Ja pamiętam jak się podtopiłam w rzece jak byłam mała. A płytko dość było, może chciałam zanurkować albo coś, nie wiem.
A nad morzem na tyle wypływam, żeby móc stanąć, bo ostatnio mi się zdarzają skurcze w nogach i wtedy kapa... Może i M. by mnie wyłowił, ale 1 pomocy to już nie udzieli
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2815194 6]Też tego kremu ostatnio zaczęłam używać i teraz się zastanawiam czy przypadkiem mnie właśnie po nim ostatnio tak wysypało na czole
[/QUOTE]Mnie nie wysypało, ale za to strasznie mi się skóra tłuści po nim. Weszłam teraz na KWC (bo kupiłam w ciemnio) i tak piszą, że pod makijaż sie nie nadaje, że może zapychać Chyba zużyję go jako krem do rąk do noszenia przy sobie (bo ten co mam jest apteczny, w nieporęcznym opakowaniu i strasznie długo się wchłania) i do stóp na dzień, bo większość kremów do stóp sprawia, że stopy są śliskie przez długi czas, a ja nie cierpię jak mi się stopa w bucie ślizga. Więc kremów, które mam będę używała na noc lub jak nigdzie nie będę wychodzić, a tego kremu przed wyjściem.Planuję sobie kupić ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...&sort=1&next=1 ma bardzo dobre opinie i podobno nadaje się pod makijaż. Może dziś przed pracą wybiorę się do rossmana. Przy okazji muszę pumeks sobie kupić, bo ten co mam chyba już się zużył, bo po ostatnich deszczach przez które prawie codziennie byłam skazana na chodzenie w mokrych butach mimo regularnego pumeksowania i kremowania stóp mam okropne podeszwy stóp, głownie pod palcami. Po każdym prysznicu ścieram to, co drugi dzień moczę stopy i przez kilka minut ścieram, co noc smaruję grubą warstwę kremu, a na to plastikowe siateczki i dwie pary skarpetek i tak juz od ponad tygodnia... Stopy wyglądają na zadbane, ale te podeszwy są straszne... Uważam, że to wina pumeksu
|
|
|
|
#2184 |
|
Zadomowienie
|
czesc
taka ładna pogoda była cały tydzień a dzisiaj od rana pochmurno, jeszcze coś zaczyna pogrzmiewac ... Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie allegro...(może i głupie, ale pierwszy raz coś wystawiłam na sprzedaż), a więc 3 dni temu wystawiłam sukienkę na sprzedaż na allegro i cała opłata za wystawienie to 2,50 zł i teram moje pytanie, jak ja to mam zapłacic ? :/
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje konto->rachunki->biezace saldo i wplata i masz tam dwie opcje do wyboru jak oplacac
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
z plywaniem tez mam uraz, bo bylam na basenie dla dzieci i chodzilam bez rekawkow, bo duza bylam jak na ten basen
ale balam sie isc na inny![]() poslizgnelam sie, nagle pod woda sie znalazlam i zaczelam panicznie machac rekami i nogami i tak sie nauczylam plywac moja mama jak to zobaczyla to myslala, ze zawalu dostane ale pozniej juz dzielnie poszlam na glebszy basen. jednak i tak do dzisiaj nienawidze wyplywac tam gdzie nie czuje gruntu, a moj TZ uwielbia mnie zrzucac z materaca lub jakos mnie podrzuca, nawet nie wiem jak to wyttlumaczyc, ze cala nurkuje w wodzie. juz sie przyzwyczailam, a jemu ufam ze nie rzuci mnie na gleboka wode i sie nie utopie
|
#2190 |
|
zawsze mam racje
|
Ja jakoś traumy nie miałam, większą miałam po wywróceniu na rowerze. Nie pamiętam tego dokładnie, bo miałam z 6 lat, ale mam jakiś przebłysk, że byłam pod wodą chwilę za długo
W sensie nie na tyle, żeby musieli robić sztuczne oddychanie, ale się bałam, że nie wypłynę. wiem, że jakiś ładnych kamyków na dnie rzeki szukałam i może stąd
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

ja bedziesz jeszcze czegos potrzebowac, a bede wiedziec to pomoge 

musiałam wczoraj uciekać z kompa i nie zdążyłam się pożegnać nawet

U mnie różnicy nie widać w kolorze, bo miałam rozjaśniane (platynka mi się marzyła, ale coś nie tak wyszło; naturalne mam średni blond) więc sukcesywnie rozjaśniałam włosy co jakiś czas. Ostatni raz zafarbowałam około 27 sierpnia na kolor zbliżony do naturalnego. Od późnej zimy widać było różnicę w kolorach, ale teraz trochę mi włoski od słońca zjaśniały i już mam w miarę wyrównany kolor(trzeba się na prawdę dokładnie przyjrzeć żeby dostrzec różnicę), ale za to stan włosów pozostawia wiele do życzenia. Tzn, nie ważne, czy są suche, czy mokre (ale mokre już po spłukaniu odżywki) to są bardzo delikatne, śliskie, miłe w dotyku, mięciutkie mówiąc krótko bardzo ładne i zadbane, ale w trakcie mycia, jak spłuczę szampon zanim jeszcze nałożę odżywkę są strasznie nieprzyjemne w dotyku, czuć, że spalone. Jak byłam u fryzjerki ostatnio, umyła mi włosy i mówi, że mam strasznie spalone włosy. Nałożyła odżywkę, spłukała i była w szoku. Mówiła, że jestem pierwszą osobą, której włosy po umyciu szamponem są takie suche i spalone, a po nałożeniu odżywki wyglądają jakby były idealnie zdrowe. Zresztą u fryzjera wcześniej byłam we wrześniu, ostatnio jakiś miesiąc temu i przez ten okres od września do czerwca nie zauważyłam u siebie żadnego rozdwojonego włosa