Najbardziej skąpy facet- ranking:) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 20:48   #391
201610310857
Konto usunięte

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

dzisiaj się nieźle uśmialam!
Byłam w kfc i obserwowałam pewną parę:d
dziewczyna pyta chłopaka, czy piją pepsi czy coś, on, że nie, więc kupiła sobie i usiedli do stolika, i on do niej: dasz mi sie napić?
I pili razem, przez jedną słomkę całą tę pepsi.
wyglądali na 18 lat.
lol;/

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

dodam, ze raczej nie byli ze sobą, bo dziewczyna, szybko dopiła, zostawila mu kubek i wyszła zawiedziona
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 12:24   #392
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość

Rok temu kiedy nie pracowalam wstawalam i robilam kanapki dla Tz z milosci Chcialam! Teraz juz nie,bo sama jestem zatrudniona.
Czasem jednak robie mu wieczorem na nastepny dzien i widze,jak sie cieszy. No wlasnie- jak jest wdziecznosc, to sie chce robic takie "kobiece-niekobiece" rzeczy
ja też robię ale tż nie wymaga ode mnie tego zrobię, widzę że mu smakują i jak się cieszy że jego ukochana zrobiła mu kanapki do pracy
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 12:54   #393
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
ja też robię ale tż nie wymaga ode mnie tego zrobię, widzę że mu smakują i jak się cieszy że jego ukochana zrobiła mu kanapki do pracy
Ja też robię, ale tylko czasem Mojemu ex robiłam codziennie - na początku się cieszył i dziękował, a potem stało się to czymś normalnym, więc przestał doceniać
kreolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 13:20   #394
vandes
Rozeznanie

Ale mi dziewczyny poprawiłyście humor
vandes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:08   #395
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreolkaa Pokaż wiadomość
Ja też robię, ale tylko czasem Mojemu ex robiłam codziennie - na początku się cieszył i dziękował, a potem stało się to czymś normalnym, więc przestał doceniać
My sie bardzo staramy siebie nawzajem na co dzien doceniac
Zawsze sobie za wszytsko dziekujemy

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:14   #396
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna sprawa
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:36   #397
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
To miło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 15:45   #398
dawidowskasia
Zakorzenienie

Nie róbcie offtopu o kanapkach

Ja się cieszę,że nowe posty o skąpcach a tu nie
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:55   #399
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dzisiaj się nieźle uśmialam!
Byłam w kfc i obserwowałam pewną parę:d
dziewczyna pyta chłopaka, czy piją pepsi czy coś, on, że nie, więc kupiła sobie i usiedli do stolika, i on do niej: dasz mi sie napić?
I pili razem, przez jedną słomkę całą tę pepsi.
wyglądali na 18 lat.
lol;/

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

dodam, ze raczej nie byli ze sobą, bo dziewczyna, szybko dopiła, zostawila mu kubek i wyszła zawiedziona
Temat wałkowany milion razy, że w kfc jest dolewka...

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:59   #400
201610310857
Konto usunięte

No ale mimo wszystko mnie byłoby głupio:P
zwłaszcza, że kubek kosztuje 4.99
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:08   #401
Alejandro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
No ale mimo wszystko mnie byłoby głupio:P
zwłaszcza, że kubek kosztuje 4.99
Chłopak poszedł w oszczędności. Uznał, że po co mu 2 kubki, skoro może wziąć jeden i zrobić dolewkę
Alejandro jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:41   #402
Niqsiaaa
Zadomowienie

To odrywając się od kfc i kanapek opiszę przykład pewnej dziewczyny, która kiedyś wynajmowała pokój w moim domu. Był to wypisz wymaluj typowy przykład tzw "plastika". Białe włosy do pasa, solarium 3 razy w tygodniu i ubrania w stylu kosmity (srebrno-złote). Dziewczyna kąpała się 2 razy dziennie i minimum raz dziennie myła swoje długie włosy. Jednak w łazience nie było jej specyfików do kąpieli/ szamponów. Za to w masowych ilościach znikały moje. Zaczęłam chować je w swoim pokoju i nagle zaczęły znikać szampony mojego ojczyma Gdy i on je schował, dziewczyna nadal nie kupiła własnego szamponu. Myła włosy tanim płynem do kąpieli, który stał na umywalce. Oczywiście próby porozmawiania z nią o tym kończyły się krzykiem i płaczem, ze ona nic nie rusza (niestety nawet nie odstawiała rzeczy na miejsce). Poza tym z lodówki znikało mleko i napoje Całe szczęście, już dawno z bnami nie mieszka, ale jak głupim trzeba być, żeby nie zrozumieć, dlaczego nagle wszyscy chowają swoje kosmetyki?
Niqsiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:46   #403
Alejandro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niqsiaaa Pokaż wiadomość
To odrywając się od kfc i kanapek opiszę przykład pewnej dziewczyny, która kiedyś wynajmowała pokój w moim domu. Był to wypisz wymaluj typowy przykład tzw "plastika". Białe włosy do pasa, solarium 3 razy w tygodniu i ubrania w stylu kosmity (srebrno-złote). Dziewczyna kąpała się 2 razy dziennie i minimum raz dziennie myła swoje długie włosy. Jednak w łazience nie było jej specyfików do kąpieli/ szamponów. Za to w masowych ilościach znikały moje. Zaczęłam chować je w swoim pokoju i nagle zaczęły znikać szampony mojego ojczyma Gdy i on je schował, dziewczyna nadal nie kupiła własnego szamponu. Myła włosy tanim płynem do kąpieli, który stał na umywalce. Oczywiście próby porozmawiania z nią o tym kończyły się krzykiem i płaczem, ze ona nic nie rusza (niestety nawet nie odstawiała rzeczy na miejsce). Poza tym z lodówki znikało mleko i napoje Całe szczęście, już dawno z bnami nie mieszka, ale jak głupim trzeba być, żeby nie zrozumieć, dlaczego nagle wszyscy chowają swoje kosmetyki?
Miałem podobną sytuację. Mieszkałem z pewnym chłopakiem, który nie dość, że używał cudzych kosmetyków to jeszcze potrafił zjeść mój obiad. Skąd wiem, że to on? Cóż, później jakimś cudem garnek ''znajdował się'' u niego w pokoju
Alejandro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:48   #404
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam taka "gwiazdę" na koloniach w pokoju. Używała bez pytania i w wielkich ilościach naszych kosmetyków, wacików (aż musiałam kupić nową paczkę po tygodniu) i golarek, co wg mnie jest nie tylko perfidne ale i obrzydliwe. Co najlepsze, gdy pochowałyśmy golarki, zaczęły odrastać jej czarne wąsy, zarost jak u faceta
Stary 2011-07-14, 18:58   #405
Niqsiaaa
Zadomowienie

Ale co takie sobie myslą, że nikt nie wie? Czy że może mają prawo zabierać cudze? Nie mówiąc o tym, ze zwykle nie są to biedujące i głodujące dziewczyny Moich golarek na szczęście nie brała, ale wiem, że wcześniej zdarzało jej się ogolić golarką...swojego ojca. Szczerze mu współczuję ;D
Stary 2011-07-14, 19:06   #406
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co takie sobie myslą, że nikt nie wie? Czy że może mają prawo zabierać cudze? Nie mówiąc o tym, ze zwykle nie są to biedujące i głodujące dziewczyny Moich golarek na szczęście nie brała, ale wiem, że wcześniej zdarzało jej się ogolić golarką...swojego ojca. Szczerze mu współczuję ;D
Pomijając to, że branie cudzych rzeczy bez pytania (zwłaszcza "zużywalnych") jest chamskie, to podbieranie golarki jest po prostu obrzydliwe!
Stary 2011-07-14, 19:07   #407
Ivi 1988
Zakorzenienie

Pare lat temu kolega mojego brata (niezbyt przystojny) niesmialo zaprosil mnie na spacer, wiec ja nawet sie ucieszylam i sie zgodzilam. Na co on: aha, nie zapomnij wziac ze soba pieniedzy. I wyszedl Oczywiscie do spotkania nie doszlo. Chociaz szanse mial

Cytat:
Stary 2011-07-14, 19:16   #408
Niqsiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Pare lat temu kolega mojego brata (niezbyt przystojny) niesmialo zaprosil mnie na spacer, wiec ja nawet sie ucieszylam i sie zgodzilam. Na co on: aha, nie zapomnij wziac ze soba pieniedzy. I wyszedl Oczywiscie do spotkania nie doszlo. Chociaz szanse mial
haha ;D a to cwaniak, zabezpieczył się, w razie gdybyś próbowała "zapomniec portfela" na randkę
Stary 2011-07-14, 19:26   #409
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
haha ;D a to cwaniak, zabezpieczył się, w razie gdybyś próbowała "zapomniec portfela" na randkę
Skad wiedzial,ze ja zawsze zapominam?

Cytat:
Stary 2011-07-14, 19:29   #410
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Skad wiedzial,ze ja zawsze zapominam?
Brat naskarżył
Stary 2011-07-14, 19:30   #411
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Brat naskarżył
Skad wiedzialas

Cytat:
Stary 2011-07-14, 20:38   #412
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Pomijając to, że branie cudzych rzeczy bez pytania (zwłaszcza "zużywalnych") jest chamskie, to podbieranie golarki jest po prostu obrzydliwe!
Cytat:
Ktoś pisał o tym, że ma skąpą mamę. Moja nie należy do skąpych jeśli chodzi o pieniądze, ale pamiętam, że zawsze podkradała mi kosmetyki i golarki
Mieszkałam wtedy z rodzicami i kosmetyki kupowałam za ich pieniądze, więc przebolałabym ten fakt, ale moja rodzicielka nigdy nie dokręcała albo nie zamykała opakowań. W ten sposób wykańczała wszystkie moje lakiery do paznokci, no a inne kosmetyki też szybciej się psuły Rozmowy na ten temat nie pomagały. Zawsze obiecywałam sobie, że doleje samoopalacza do kremu albo kremu do depilacji do odżywki do włosów , ale to w końcu moja matka, więc nigdy tak nie postąpiłam, ale polecam ten sposób na innych niespokrewnionych z wami pasożytów
Stary 2011-07-14, 20:48   #413
Ki@
Raczkowanie

2 lata temu "bawiłam się" trochę w umawianie z facetami poznanymi przez internet. Poznałam też m.in. pana G. Facet kulturalny, oczytany, obyty w świecie i do pogadania.
Tak bardzo się nakręcił na spotkanie, że przyjechał do mnie ponad 100 km. Jednak spotkanie na żywo nie zachwyciło. Zdjęcia z neta okazały się mocno podrasowane (facet był po prostu tragiczny), a koleś absolutnie nie w moim typie. Skoro jednak fatygował się taki kawał - stwierdziłam, że przemęczę się te kilka godzin i oprowadzę po mieście.
Po godzinnym spacerze, zaproponowałam kawiarnię. Zgodził się i zasiedliśmy w ogródku studiując przyniesione nam przez kelnerkę karty.
Po kilku minutach zdecydowaliśmy się złożyć zamówienie, więc ruszyliśmy do baru. "Ty złóż zamówienie, znasz tę knajpę i wiesz co i jak"- dziwny tekst, bo co trudnego w wydukaniu nazwy lodów, ale ok.
Mówię na co mamy ochotę i czekam na reakcję pana G. (stoi obok z wyciągniętym portfelem), a on... nic. No to płacę za siebie i słyszę: "To ja zapłacę następnym razem" (i chowa portfel). Krew mnie zalała, bo 1. kto powiedział że będzie NASTĘPNY RAZ?! 2. Jego deser był prawie najdroższy w menu. Wystarczyło mi na styk, ale już nie miałam na autobus do domu (dobrze że w pobliżu mieszka moja babcia, to od niej pożyczyłam). Nie muszę dodawać, że znajomość z panem G. na tym się zakończyła.
Ki@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:13   #414
Krakoska87
Raczkowanie

O rany, oczy o mało mi z orbit nie wyskoczyły, gdy to wszystko przeczytałam Trafiałyście na niezłe przypadki!

Od siebie mogę dodać tyle, że byłam kiedyś z chłopakiem, który mając 25-26 lat nie skalał się pracą. Mieszkał z mamusią, sępił od niej kasę na wszystko, ode mnie z resztą też. Potrafił powiedzieć: "Na piwo mi żałujesz?", "2 złote mi żałujesz?" kiedy któryś raz z kolei wymuszał na mnie stawianie czegokolwiek, zazwyczaj alkoholu. Mało tego, gdy poszłam na wakacje do prac potrafił opieprzać mnie o to, że zgubiłam 2 złote, gdzieś mi po prostu wypadły. Na jakiś konkretny prezent na urodziny czy inna okazję tez nie mogłam liczyć, bo przecież nie miał za co, chyba, że mama dała mu z 20 zł :/ Raz na urodziny dostałam różę i pocztówkę, za resztę kupił sobie piwo Ja, mimo , że kasę miałam tylko od rodzicó potrafiłam odkładać, żeby kupic mu coś fajnego...

Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:19   #415
tinpanalley
Zadomowienie

Miałam 19 lat. Koleżanka ze swoim TŻ i jego kolegą chcieli, żebym poszła z nimi do klubu. Mówiłam jej, że nie mam funduszy, rodzice wyjechali na wakacje i zostawili mi na jedzenie, więc na wypady mialam okrojoną kasę. Ona na to, że chłopcy zapraszają. Zgodziłam się. Zapłacili za wejście, poszli do baru, kupili sobie piwo a nam colę. Pomijam fakt, że nie zapytali, czy mamy ochotę akurat na colę. Tańczymy, siedzimy, wypiłam tą colę, a że była w takiej szklance bardzo smukłej, to były to 2 łyki. Lato, jak człowiek tańczy i rusza się, to wiadomo, że pić się chce. Oni spijają to swoje piwo, my siedzimy o suchym pysku. Idą do baru i... przynoszą piwo dla siebie...dla nas nic. Patrzę na koleżankę, dla niej to chyba nie było nic nieteges. Kolega pyta czy idziemy potańczyć, ja na to, że nie mam sił i ochoty.
-Dlaczego?
-gorąco tu.
-no.
- spociłam się i strasznie pić mi się chce.
- acha.
i tak kilka razy (!) w końcu zapytał co pijam. Ja mówię, że zazwyczaj to sok pomarańczowy. 0 reakcji. koleżanka pije piwo z chłopakiem na spółę. Ten drugi pyta, czy chcę łyka.
poszłam do łazienki i jak nikogo nie była napiłam się wody z kranu i zmyłam się do domu. Polecieli za mną i koleżanka miała pretensje, że nie chciałam umówić się z tamtym.
Uważam,że jeżeli facet zaprasza, z resztą ktokolwiek, kto zaprasza, to można spodziewać się, że zapraszający pokrywa koszty.

Edytowane przez tinpanalley
Czas edycji: 2011-07-14 o 22:21
tinpanalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:24   #416
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ki@ Pokaż wiadomość
2 lata temu "bawiłam się" trochę w umawianie z facetami poznanymi przez internet. Poznałam też m.in. pana G. Facet kulturalny, oczytany, obyty w świecie i do pogadania.
Tak bardzo się nakręcił na spotkanie, że przyjechał do mnie ponad 100 km. Jednak spotkanie na żywo nie zachwyciło. Zdjęcia z neta okazały się mocno podrasowane (facet był po prostu tragiczny), a koleś absolutnie nie w moim typie. Skoro jednak fatygował się taki kawał - stwierdziłam, że przemęczę się te kilka godzin i oprowadzę po mieście.
Po godzinnym spacerze, zaproponowałam kawiarnię. Zgodził się i zasiedliśmy w ogródku studiując przyniesione nam przez kelnerkę karty.
Po kilku minutach zdecydowaliśmy się złożyć zamówienie, więc ruszyliśmy do baru. "Ty złóż zamówienie, znasz tę knajpę i wiesz co i jak"- dziwny tekst, bo co trudnego w wydukaniu nazwy lodów, ale ok.
Mówię na co mamy ochotę i czekam na reakcję pana G. (stoi obok z wyciągniętym portfelem), a on... nic. No to płacę za siebie i słyszę: "To ja zapłacę następnym razem" (i chowa portfel). Krew mnie zalała, bo 1. kto powiedział że będzie NASTĘPNY RAZ?! 2. Jego deser był prawie najdroższy w menu. Wystarczyło mi na styk, ale już nie miałam na autobus do domu (dobrze że w pobliżu mieszka moja babcia, to od niej pożyczyłam). Nie muszę dodawać, że znajomość z panem G. na tym się zakończyła.
A może powiedział,że zapłaci następnym razem bo sam nie mial ochoty znów się spotkać

Z drugiej strony jechal te 100km to trochę wydał na benzynę
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:34   #417
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkałam wtedy z rodzicami i kosmetyki kupowałam za ich pieniądze, więc przebolałabym ten fakt, ale moja rodzicielka nigdy nie dokręcała albo nie zamykała opakowań. W ten sposób wykańczała wszystkie moje lakiery do paznokci, no a inne kosmetyki też szybciej się psuły

Ech, trzeba bylo po prostu chowac!

Cytat:
Napisane przez tinpanalley Pokaż wiadomość
Miałam 19 lat. Koleżanka ze swoim TŻ i jego kolegą chcieli, żebym poszła z nimi do klubu. Mówiłam jej, że nie mam funduszy, rodzice wyjechali na wakacje i zostawili mi na jedzenie, więc na wypady mialam okrojoną kasę. Ona na to, że chłopcy zapraszają. Zgodziłam się. Zapłacili za wejście, poszli do baru, kupili sobie piwo a nam colę. Pomijam fakt, że nie zapytali, czy mamy ochotę akurat na colę. Tańczymy, siedzimy, wypiłam tą colę, a że była w takiej szklance bardzo smukłej, to były to 2 łyki. Lato, jak człowiek tańczy i rusza się, to wiadomo, że pić się chce. Oni spijają to swoje piwo, my siedzimy o suchym pysku. Idą do baru i... przynoszą piwo dla siebie...dla nas nic. Patrzę na koleżankę, dla niej to chyba nie było nic nieteges. Kolega pyta czy idziemy potańczyć, ja na to, że nie mam sił i ochoty.
-Dlaczego?
-gorąco tu.
-no.
- spociłam się i strasznie pić mi się chce.
- acha.
i tak kilka razy (!) w końcu zapytał co pijam. Ja mówię, że zazwyczaj to sok pomarańczowy. 0 reakcji. koleżanka pije piwo z chłopakiem na spółę. Ten drugi pyta, czy chcę łyka.
poszłam do łazienki i jak nikogo nie była napiłam się wody z kranu i zmyłam się do domu. Polecieli za mną i koleżanka miała pretensje, że nie chciałam umówić się z tamtym.
Uważam,że jeżeli facet zaprasza, z resztą ktokolwiek, kto zaprasza, to można spodziewać się, że zapraszający pokrywa koszty.

Co za kretynskie mozdzki, tez bym sie ulotnila Pewnie nie chcieli za duzo wydawac, bo nie wiedzieli,czy na pewno beda mogli sie zabawic,wiec lepiej nie inwestowac...

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 09:39   #418
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
Ech, trzeba bylo po prostu chowac!
Nawet jak chowałam to znajdowała i podbierała. Często nawet nie odkładała w to samo miejsce tylko zostawiała niedokręcone w łazience . Na takich ludzi nie ma rady
Stary 2011-07-15, 09:44   #419
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet jak chowałam to znajdowała i podbierała. Często nawet nie odkładała w to samo miejsce tylko zostawiała niedokręcone w łazience . Na takich ludzi nie ma rady
Moj brat kiedys jak byl na mnie zly, to schowal mi lusterko na najwyzszej polce pod ubraniami Tak chyba tzreba chowac,hehe.

Cytat:
Stary 2011-07-15, 11:25   #420
Ki@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
A może powiedział,że zapłaci następnym razem bo sam nie mial ochoty znów się spotkać

Z drugiej strony jechal te 100km to trochę wydał na benzynę

Myślę, że bardzo się napalił na tę znajomość, bo później nie mógł przeżyć, że nie chcę już z nim utrzymywać kontaktu i był wręcz nachalny.

A jechał pkp i jeszcze miał zniżkę :P Deser był 2x droższy niż jego bilety...
Ki@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości