|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
amor vincit omnia
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masło orzechowe hmm kiedyś bardzo lubiłam, ale raz zjadłam dwie łyżki naraz i od tego czasu czuję przesyt :P. Za to strasznie bym chciała masło migdałowe! Ale nigdzie nie ma ;(.
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
No to czujesz ten ból! Mój np. wszedł do pokoju, gdy byłam w trakcie NADRABIANIA ZALEGŁOŚCI Z M. - Jedynie co, to udało mu się zasłonić mnie ciałem, bo to ja byłam w gorszej sytuacji
![]() Chciałam brata.. to prawda, ale starszego, a moja mama coś nie idzie na to... Właśnie wpadłam na to, że dzisiaj zjadłam tylko te pierogi, bo byłam tak zabiegana! ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Masło migdałowe?! Ono działa na takiej zasadzie jak masło orzechowe?
![]() |
#4384 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
On nie ma z tym problemu.. ma w zasięgu ręki dwie blondynki - bliźniaczki. A ja od biedy mam jednego opalonego blondyna, na którego bierze mnie taka chcica, że jakoś mi ciężko na serduszku, hahaha! Ja chyba powinnam iść na jakąś terapię.
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, masło migdałowe działa tak jak orzechowe ![]()
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Hejjjj
![]() Nadrobiłam wczoraj Wasze wpisy, ale w między czasie zaczęłam oglądać pierwszy sezon serialu USTA USTA! - ![]() ![]() ![]() nie wiem co mogę jeszcze napisać ![]() Jutro się ważę ![]() Psyhe, pytałaś o to, ile kosztuje masło shea - ja kupuję maskę 200g, która jest bardzo wydajna, płacę nie więcej niż 22 zł, zależy w jakim sklepie ![]() ![]()
#4388 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ważysz się? ![]() ![]() Dzisiaj powinnam dostać @ koło południa... Ciekawe czy dostanę ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Do południa ma czas! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agniesikk, wkurzają mnie Ci co do mnie dzwonią ![]() ![]() Jeżeli chodzi o telefon stacjonarny właśnie babcia zmieniła z tp na NOM WTF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Taa nie jesz,to ja Cię zaraziłam miłością do kebabowych
![]() Całą noc grzmiało, padało,a i tak duchota. Chciałam dzisiaj jechać nad wodę,a tutaj raz słońce praży,a za 10min chmura naciągnie że w całym domu ciemno ![]() Zrobiłam sobie kubek pokrzywy, owsiankę z bananem i zasiadam do śniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego ![]() Jak sobie sama nie kupię owoców to nikt nie kupi w tym domu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
no a co
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie od rana taka duchota, niebo bezchmurne, w sam raz nad wode, a tu trzeba tyrac weekend ![]()
![]() |
#4392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w domu starają się jeść zdrowo,więc owoce codziennie są ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() L4 by nie przeszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
mam umowione klientki, w tym momencie kolezankom daje dodatkowa robote. Aaaa szkoda gadac, wytrzymam
![]() tez zjadlam owsianke ![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
amor vincit omnia
|
a ja dopeiro wstałam
![]() wracam do Was za 20min bo owsianka mi się gotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaką maścią się smarowałaś i na co? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Eldo, idź, idź bo Ci znowu wykipi!
![]() Dziewczyny słonko wyszło! Idę pokorzystać zanim chmury nadciągną ![]() ![]()
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jogurty kupne to zło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze mamy praktykantke, typowa paniusia ![]() jadlam musli, do owsianki jakos nie mam cierpliwosci, a moje musli oprocz rodzynek cukry nie ma ![]() a jaka masc?? bo Ty sie spiekłaś co? ![]() Cytat:
![]() monia a Ty juz masz dyplom i wszystko skonczone, czy jak to z Toba? szukasz pracy w zawodzie, stazu? ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- i moj obiad jeszcze ![]() rozmrazam fileta z kurczaka i zrobie ala gulasz z cukinia i papryka. Klientka zachwalala ale srednio to widze ![]()
![]() |
#4401 | |
amor vincit omnia
|
nie wykipiała i była.. .pyszna
![]() ![]() Cytat:
![]() MAM MAŁY SUKCES! pokonałam zastój i od poniedziałku spało mi 0,5kg ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- trzeba zachowywać pozory, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na wyniki egzaminu-26 sierpnia, potem za parę dni odebranie dyplomu i zaczynam szukanie ![]() A maść robiłam sobie jeszcze w maju,same nawilżające składniki więc smaruję się raz w tygodniu albo częściej np.:stopy i łokcie ![]() Muszę i ja wymyślić dietetyczny obiad, ale chyba zrobię rybę z jajkiem w folii,a do tego brokuły :P Eldo, ![]() Muszę serio wziąć się za siebie i za tż. Bo jak on je to i ja,a jak robimy zakupy to aż żal,sam syf ![]() Więc wszem i wobec ogłaszam-do 31 sierpnia moja waga sięgnie 57kg., choćby nie wiem co ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-07-15 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane moje
![]() U mnie bardzo dużo się zmieniło ![]() ![]() Remontujemy nasze piękne mieszkanko, została już tylko łazienka. W grudniu się przeprowadzamy i zaczynamy życie razem ![]() Co do ciała to schudłam ![]() Waga 55,9 kg więc dalej wiele przede mną ![]() Zdecydowanie więcej się ruszam. Od niedawna biegam, jak na razie rekord to 40 min, ale zawsze coś. DO tego pół h- h rowerek stacjonarny. Staram się jeśc zdrowo, uwielbiam śniadanie lub kolacje typu płatki owsiane, owoce (ale nie banan bo bardzo kaloryczny jest) plus jog nat mmm, albo jajecznica z szynką i warzywami. Niestety z obiadami jest gorzej, bo mama gotuje i wiecie jak to jest. Praca- od 22 sierpnia przyjmują mnie na pełny etat na zastępstwo za sekretarkę, która jest w ciąży ![]() Także jak widzicie wszystko się ładnie układa i jestem straaaaaaaaasznie szczęśliwa!! ![]() ![]() Aaaa i moi rodzice mnie z domu nie wyrzucili, wręcz przeciwnie, nie chcą żebym się wyprowadzała przynajmniej do grudnia ![]() A łubu dubu z moim miśkiem to jest po prostu jak w marzeniach... ![]() ![]()
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile teraz wazysz?? ja mam 54 kg a czuje sie na o wieeeeeeeeele wiecej. Wazylam sie jakos 2 tygodnie temu, w niedziele rano, kiedy nieźle mnie przeczyscilo po sobotniej imprezie ![]() ![]() ja wczoraj zgrzeszylam chipsami, to moj nalog ![]() ![]() ale skonczylo sie! zjadlam obiad, cukinia z papryka i kurczakiem to dobre polaczenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cindy to cudownie, swietnie sie czyta Twoj post, jest naładowany szczesciem!!! Ile bylas z TZ przed rozstaniem?? Zycze Wam wszytskiego naaaajlepszego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4406 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze, mieliśmy z TŻ jechać jutro nad jezioro do wiochy gdzie się wychował a on mi właśnie mówi że musi jutro z pracy do Mławy jechać ![]() Byłam w banku, zostawiłam 650 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam trochę warzyw, owoców (dobrze że TŻ zaczyna je jeść). A oprócz tego odżywkę do paznokci z jedwabiem-ta sama co w Rossmannie tylko inny napis i za 3 zł ![]() ![]() ![]() ![]() I właśnie sobie uświadomiłam że nie kupiłam pokrzywy ![]() ![]() Zjadłam dziś: I :2 kromki styropianu z sałatą, twarogiem i ogórkiem. Kawa z mlekiem (bez cukru ![]() II: jogurt brzoskwiniowy 175g (jak codziennie ostatnio ![]() Cindy super że Ci się układa. Fajnie czytać posty wręcz buchające szczęściem ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-07-15 o 12:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko czy ten ex tż to nie jest ten od zerowego szacunku ![]() Cytat:
![]() A teraz ważę 60kg. ![]() ![]() ![]() Do pracy weź kanapkę z razowca albo zmiksuj twarożek z czymś ![]() U mnie na obiad jednak nie ryba,ale chłodnik ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny byłam w sklepie po flaszke bo ide na domówkę i przy kasie baba do mnie "czy jestem zadowolona z zakupu"
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masło migdałowe kojarzy mi się z migdałkiem do włosów,więc mało apetycznie :P Ale ja tam wole nie kupować żadnej nutelli,żadnego orzechowego bo znam siebie i wiem,że tylko bym łaziła z łyżką do słoika ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.