|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
![]() ![]() ![]() I za taką nazwą partii też jestem! ![]() No dooobra, możesz być ministrem zdrowia ![]() Cytat:
No to mamy obstawione 3 stanowiska
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu od d*** strony zaczynasz
![]() Taki z Ciebie minister sprawiedliwości, że od razu zaczynasz od przekupstwa ? ![]() ...cukierkiem jednak nie pogardzę
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść!
![]() Ja chcę być Ministem Sportu!!! Wybierzcie mnie!!!
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę się zająć sztuką w tym Waszym rządzie
|
|
|
|
#3455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. z kontekstu wynika, że "przywłaszczyć", "przejąć", "zabrać" - jakoś tak. Ale nie istnieje to słowo w żadnym słowniku (jedynie w internetowym słowniku gwary poznańskiej, a i tak występuje tam oboczność "ch" do "h". poza tym słowa tego użył Ślązak w odniesieniu do Śląska Cieszyńskiego, wiec cóż...). Cytat:
Cytat:
Ja głosuję na lewicę w parlamentarnych, bo i tak ktokolwiek nie wygra, nic się nie zmieni, a że moje poglądy są podobne do lewicowych, to mi do nich najbliżej. no a poza wszystkim SLD i tak nie wygra ja tam najchętniej na żadną z tych partii bym nie głosowała. Póki się nie zmienią ludzie, nie zmieni się nic. Dlatego już lepiej, jakby wygrali Zieloni 2000 moim zdaniem. w prezydenckich zaznaczyłabym obu kandydatów, bo to już jeden kij który wygra. byleby ta frekwencja była. Może jak kilka procent ludzi tak zrobi, to da tym u góry do myślenia i cokolwiek sie zmieni. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Mogę być rzecznikiem prasowym D U P Y? aaa, rzecznik zajety... to niech będzie - wezmę marszałka Sejmu
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-15 o 11:54 |
|||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak się chwaliłam że dostałam pracę? Szef powiedział wtedy że na 100% mnie zatrudnia tylko wyjeżdża na urlop ale zadzwoni do mnie od razu jak wróci i zaczynam... więc miał wrócić ok 13go i na razie nie dzwoni
Mam wkręta że o mnie zapomniał albo że mnie wystawił a ja przez te całe dwa tygodnie nawet nie szukałam nic
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wstałam o 11 Kurczę ten cały tydzień prawie wychodzę o 16 z domu a wracam w nocy . W sumie z 3 dni w tygodniu piłam szykujemy imprezę 3 dniową i tak chodzimy załatwiamy , kupujemy .... w domu wszystko szykujemy i pijemy ![]() dziś zaczyna się impreza ( chociaż można rzecz że my już w środę zaczęłyśmy ) Czyli dziś babski wieczór , jutro większa impreza na 14 osób a w niedziele już leczenie kaca w większym gronie ) I jeszcze dodam , że mam kochanego TŻ przyjedzie dziś specjalnie do mnie , żeby w nocy/ nad ranem mnie odebrać ok kumpeli a w sobotę już pójdzie ze mną tam
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
12:37 a ja JUŻ umyta
lecę zaraz na zakupy
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
12:38 a ja dopiero jem śniadanie
obiad chyba już sobie odpuszczę
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
11:44 (bo u mnie jest godzina wcześniej
) wypiłam kawę, nadrobiłam wątek, wysłałam parę maili, zaraz zabieram się za 6 weidera (robimy z TŻtem już kilka dni
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Demony szybkości z Was
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
13.06, czekam w pracy od 7 na 15-tą, żeby móc jechać do domu, zobaczyć TŻ-a, siostrę (bo do mnie na weekend przyjeżdża) i cieszyć się weekendem oraz zadbać o siebie po powrocie z wakacji, gdyż w tygodniu nie było kiedy
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja idę się ogarniać powoli, po południu jadę do koleżanki na ploty (tej co za chwilę rodzi), TŻ obiecał że po mnie przyjedzie wieczorem jak będzie wracał z siłowni
a jutro idziemy na fajną imprezę do znajomych, mam nadzieję, że pogoda dopisze ![]() a, i trzymajcie kciuki żeby koleś z pracy zadzwonił!
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
13:21, zapieprz w pracy, za 3,5 godziny urlop!
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam sobie ostatnio konto na maxmodels żeby znaleźć kogoś kto by mi i Mateuszowi zrobił jakąś fajną sesję na 3,5 roku a tu dostałam dziś pw:
Cytat:
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprałam dywan, zrobiłam obiad, wyczyściłam 2 szafki - jestem z siebie dumna
Do ogarnięcia zostały jeszcze ciuchy plus papierzyska. Ale to na dwa-trzy dni rozkładam. W tym czasie dywan będzie się balkonował- szkoda mi go ubrudzić jakimiś paprochami :brzydal"Byłam wczoraj z mamą kupić prezenty dla chrześnicy brata i jej siostry bo jedziemy do nich w odwiedziny. Dla starszej kupiłyśmy pistolet do puszczania baniek mydlanych i piłkę do skakania, 3-latce domek-namiot z tunelem i miękkie paletki do odbijania. Nie mogę się doczekać aż zobaczę minę młodych I jestem jak najbardziej za nową partią polityczną, z nowymi twarzami. W tych wyborach jak zdecyduję się pójść zagłosuję na partię która do tej pory nie wychylała się w rankingach. I mam nadzieję że takich osób jak ja będzie więcej. Niech obecne Top partie zobaczą że nie są nietykalni i coś zaczną robić a nie tylko obiecywać. |
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Szkoda że mnie nie było wieczorem też chcętnie bym pograła na kurniku Gwizdak gratuluję dyplomu I gratulacje dla Waszych maturzystów za świetne wyniki i dostanie się na studia ![]() Claris mam nadzieję że piesek z tego wyjdzie Ilsa super że impreza się udała ![]() Capri spokojnie zadzwoni, pewni zapomniał... Nie martw się będzie ok, a jak nie zadzwoni to Ty też możesz zadzwonić prawda? ![]() Co do polityki i wyborów to naprawdę nie ma na kogo zagłosować... Na PiS nie zagłosuję na PO też bym nie chciała o innych nic w sumie nie wiem... Jedynym wyjściem jest jak Gwizdaczek mówi założyć własną partię ![]() Ja siedzię sama w domku, piję czerwoną herbatkę i się lenię
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, ale koleś ma tupet...
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym na partię Gwizdaka nie głosowała bo nie wywiązała się z obietnicy wyborczej, jakoby miała powstać książka z carmi
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Jak Capri jest ministrem sportu, to ja chcę być od rekreacji ![]() 13:51 zjadłam śniadanie, idę spać
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa wiesz jak jest, nastąpił kryzys i nasze obietnice musimy zrealizować w troszkę późniejszym terminie, ale to nie nasza wina, tylko czynników zewnętrznych. My bardzo chciałyśmy ja napisać w terminie, prowadziłyśmy wiele rozmów na ten temat, ale zostałyśmy zaskoczone nieoczekiwanymi sytuacjami, na które nie mamy wpływu. Ale w sumie to dobrze, ze napiszemy później tę książkę, bo będzie ona bardziej przemyślana, dopracowana i grubsza! Chyba nie chciałabyś, aby ze względu na krótki termin spod naszych piór wyszedł bubel? Ale jak wolisz, to możemy coś napisać nawet na jutro, tylko że nie wiem czy spełni to Twoje oczekiwania, a co więcej, czy nasze standardy nie zostaną zaniżone. My musimy dbać o reputację, książka, która powstanie będzie idealna, dokładnie spełniająca potrzeby nas wszystkich. Przecież to jest nasz wspólny cel i do tego razem dążymy!
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-07-15 o 13:53 |
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Capri chodzi o to, że ponad rok temu (może to już było 2 lata temu?) Miałyśmy napisać z Gwizdakiem zdrową książkę kucharską. Ja miałam wymyślać dania, a Gwizdak analizować je z dietetycznego punktu widzenia ;-)
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Ilsa ja tak mogę długo
|
|
|
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
Witam
chciałabym sie Was poradzić, otóż dziś były wyniki rekrutacji i mój TŻ jest na 198 miejscu na liście, miejsc na dany kierunek jest 165, jak myślicie? ma szanse się dostać? bardzo sie martwie
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Każdy nie żonaty facet po.... powiedzmy 25 r.ż. będzie zobowiązany do odprowadzenia podatku od starokawalerstwa 

dam wszystkim po cukierku 

Mam wkręta że o mnie zapomniał albo że mnie wystawił
13.03.2008

)