|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ciekawostki piwne :D
Cytat:
Freso , Madziu |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
silva a moze jednak bys sie zgodzila na prosbe angeliki03
przemysl to dobrze
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
" Wielbiciele piwa w różny sposób wyrażają swoje uczucia. Jeden z Francuzów napisał 100 tysięcy razy słowo piwo, a zajęło mu to półtora roku. Ciekawe co zrobi gdy zakocha się naprawdę..."
Temu fhancuzowi naprawdę musiało się nudzić ?Nie noo...Odbija mi już
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam następną ciekawostkę. W sumie natknęłam się na nią w Kronice Kobiet
Pomyślałam, że tu wkleję ![]() Pierwsze piwo wytwarzane przez kobiety. Około 6400 p.n.e Jako produkt uboczny przy pieczeniu chleba kobiety zaczynały wytwarzać piwo. Ciasto chlebowe stawiały na około dwa dni w jakimś ciepłym miejscu; powstawały na nim pęcherzyki i ciasto rosło. Tak zakwaszone ciasto piekły. Doprowadzając je do stanu półsurowego, dolewając do tego sok z daktyli w celu przyspieszenia procesu fermentacji. Wkładając następnie do kadzi wypełnionej wodą- po ubiciu- uzyskiwały swego rodzaju piwo. I jeszcze - Dekalog Piwosza ![]() 1. Trzy szklanki piwa dziennie to zdrowe serce i marzenia senne. 2. Klarowne piwo i kolor slomkowy, to raj w gebie i humor dla glowy. 3. Morda sie smieje gdy piwo sie leje. 4. Piwo to rodzaj nijaki, to napoj pod szaszlykm i flaki. 5. Łyk piwa z beczki lub butelki nie powoduje w glowie sieczki. 6. Gdy obniza ci sie krzywa, napij sie dobrego piwa. 7. Niech sie leje piwo z nieba bo humorun nam potrzeba. 8. Jak ja lubie przy sobocie isc na piwo po robocie. 9. Piwo to zycia blues , daje milosc oraz luz. 10.Piwo z Toba, piwo wszedzie, nie porzuci zawsze bedzie. |
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyy... ale ja sie nie odzywam bo ja nieletnia
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Tak tak, co by to było bez nich
Katastrofa ![]() Madzia14, kiedyś też byłam nieletnia, nie było tak źle Ale oczywiście do nieczego nie namawiam. Zresztą pewnie nie muszę... |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pff.. teraz jest jeszcze lepiej ![]() o co Ty mnie posądzasz że mnie namawiać trzeba?
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Tak myślałam Niegrzeczna dziewczynka ![]() A tak przy okazji, jakie najbardziej lubisz?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ciii... bo sie wyda
a różne ostatnio zasmakował mi redd's sun ![]() żeby nie było że ja jakiś mały żul jestem wypijam piffko na urodzinkach, imprezach itp no i of course sylwester (zaraz bede znana na wizażu, jako nieletnia alkoholiczka
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Na imprezach, czyli ile razy w tygodniu?
Ja długo smakowałam w Warce Strong, ale jak byłam na Mazurach w te wakacje, to posmakowałam Lecha ![]() Z owocowych smakuje mi Freeq. ![]() Nie przejmuj się opinią innych, bądź sobą |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
no aż tak to ja nie imprezuje
tak średnio to raz na miesiąc, ale przeważnie rzadziej jedno, dla poprawy humorku wakacje to zupełnie inna historia ![]() ale prawda jest taka że % wśród nieletnich były, są i będą
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
dobre piwko nie jest złe
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mimo, że wypiłam kawkę przed Ich przyjściem zaczynam już ziewać. to prawda, piwko wzmaga apetyt, ale ja się nie daję! przynajmniej dzisiaj
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Bridget to Tobie też chce się spać po piwie?
![]() Zauważyłam, że nie każdy tak własnie ma. Mój kolega np. ma tak, ze po jednym piwku chce mu się spac,ale jak wypije dwa to już jest pobudzony (chodzi mi o to ,że ma więcej energii ).Nie jedz, nie jedz, nie wolno się objadać na noc ![]() Trzymasz się i tak ma być Kurcze, idę wypić trochę wody...przypuszczam,że pojdzie jakiś litr ![]() Jakoś suszy po tym piwie:/ Edit: Madzia trzeba sobie jakoś radzić, prawda? No pewnie,że nie ma problemu z zakupem alkoholu. Każdy może kupic, rzadko bywa ,że pytają młodzież o dowód osobisty
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=silva;2810833]Bridget to Tobie też chce się spać po piwie?
![]() Zauważyłam, że nie każdy tak własnie ma. Mój kolega np. ma tak, ze po jednym piwku chce mu się spac,ale jak wypije dwa to już jest pobudzony (chodzi mi o to ,że ma więcej energii ).coś w tym jest. miewam tak często Cytat:
![]() żeby nie suszyło najlepiej wypic więcej niż jedno a potem zaraz walnąć w kimono. i tak suszy i tak. czy po jednym, czy po trzech ![]() ale co zrobić, lubię piwko bardzo bardzo
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Ok lecę spać. Dobranoc
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
śpij dobrze, i niech Ci sie przyśni wielkie pole chmielu
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
i silva będzie sie z nami dzielić
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee Silva założyłaś piwny wątek i żadnego cynku mi nie dałaś?- Mnie piwnemu smakoszowi
![]() Wstydź się
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. No to nasze zdrówko
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do osób uwielbiających piwo
. Uwielbiam piwo
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Ivon.a, yy zapomniałam
![]() Coprawda mam teraz tylko soczek, ale mogę wypić razem z Wami zdrówko |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

przemysl to dobrze
?

że mnie namawiać trzeba? 

Mniam