|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
okiiiiiii......... nie mam więcej pytań
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jednak wacham nie tylko jedzenie bo lubie zapach nowych ciuchow i zapach skory normalnie nie zdaje sobie z tego sprawy
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
mam nadzieję że wiecie że żartuje
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapach skóry..... hmmm.... męża uwielbiam Więc dołączam się do niuchaczy mozemy klub nowy stworzyć pt: Co ostatnio wąchałyście
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry ja muszę lecieć
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-15 o 15:54 |
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
i to niby nie zboczenie
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko w normie Kobitki.... nie dajmy się zwariować
Kurde ja się boję tej burzy by iść po zakupy
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o to że osoby należące do klubu nie udzielają się tak często jak: Evelineau, Arnama, Mamba, Eff, nie wystarczy tyle ile ja się udzielam żeby tam wstąpić?
![]() Idę robić obiadek.
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Już obleciałam
![]() Kupiłam tytonie: jabłko i wiśnia- prawie jak Tymbark Zainwestowałam też w parasolkę bo w domu mamy chyba tylko 1 to się przyda Choć i tak w połowie drogi bez parasolki chwycił mnie mocny deszcz i wyglądam jak zmokła kura z trwałą Będziecie dziś wieczorem bo bede siama nie jadę z mężem, nich stracę ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Jejku a w sklepie z butami były takie okazy po 25zł/szt że szok ![]() kupiła bym chyba spokojną rączką z 5 par... ale w obecnej sytuacji mąż by mnie chyba zabił
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez czekaja dzis zakupy a tak mi sie nie chce ![]() znowu mnie glowa boli ![]()
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie lubię robić zakupów, bo zawsze jak nie ma kasy to coś świetnego jest, a jak jest kasa, to wtedy nic fajnego znaleźć nie mogę
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to akurat prawda, tez tak mam ![]() burza idzie ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- zmykam |
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadę do domu.... chyba sobie dziś zrobię porządek w butach
popakuję je ładnie, policzę ile mam i pochodzę sobie na pocieszenie w moich nudziakach wiem... wiem... ale trudnoI LOVE SHOES
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
zmarzlam, jak wychodzilam bylo cieplo. godzine później oberwanie chmury. ja tylko w krótkim rekawie.
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Kurier przyjechał z prezentem na wesele. Ciężki jest. Ze stali nierdzewnej, mam nadzieję, że będzie długo służył. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Mąż dostał dziś sms od znajomego, który ma z nami jechać na wakacje. W środę z pracy wysyłają go do Niemiec w delegacje i nie wiadomo, czy pojadą. Niby urlop ma załatwiony, ale mogą cofnąć, np. o 1 dzień. We własnym zakresie raczej tam nie dojadą. Dowie się tak dopiero w połowie przyszłego tygodnia. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Za tydzień będę w autokarze 10 godzin i 23 minuty. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Widziałam się dziś z koleżanką. Mówiła, że to jest niesamowite. Tak długo jesteśmy razem, a ja dalej wpatrzona w niego, zakochana. Jesteśmy dla niej ideałem. Niby czasem narzekam, ale jak na taki staż super... Nie pierwszy raz tak mówiła. Jesteśmy ze sobą na codzień, a lubimy spędzać ze sobą czas. |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś o ile dobrze pamiętam, to Twój mąż też miał problem z jakimś wolnym, na jakiś ślub, czy coś
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- U sąsiadów niżej trzaskają właśnie. Widocznie jutro będzie wesele. Od niedawna tu mieszkają. Mają dzieci. Myślałam, że są dawno po ślubie. Oni czasem tak strasznie się kłócą. Szkoda mi tych dzieci. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Mój mąż ma problem z tym wolnym na wesele, bo ma już swój urlop. Lipiec i sierpień to okres urlopowy. W tamtym roku wyjechaliśmy na wakacje na 10 dni. Urlop miał normalnie dwa tygodnie, ale wcześniej było wesele. Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-07-15 o 17:57 |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to jest to trzaskanie przed ślubem u nas nie ma takiego zwyczaju chyba
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Dwa lata trzymaliśmy tą porcelanę specjalnie. Szkoda by wyrzucać tak. Wcześniej nie byliśmy na trzaskaniu, bo miałam egzamin nastepnego dnia rano (byliśmy na tym weselu), kuzynki za daleko mieszkają, po za tym tam nie ma takiego zwyczaju. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Fajne takie spotkanie ze znajomymi na rozluźnienie. Mają okazje się poznać (jeśli wszyscy przyjdą). |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- My robiliśmy tak na raty. Co jakiś czas ktoś nowy dochodził, albo mówiliśmy, że mają sprzątać. My nic już więcej nie mamy. Jak posprzątali ładnie, zaczynało się od nowa i tak w kółko. Śmiechu przy tym jest. U sąsiadów też wesoło. Coś szybko skończyli trzaskać. |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Dentysta schyla się nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie, gdy
nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie: - Czy mi się tylko wydaje, czy trzyma pan rękę na moich jądrach? Pacjent spokojnym głosem: - To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy sobie ból zadawali... Prawda, panie doktorze? ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Mąż to samo się pytał. To nie była kolejna kłótnia. Z ciekawości wyszłam na chwilę na korytarz. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Słychać teraz śmiechy, ogólnie jest głośno. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Zastanawiam się właśnie, czy schować ugotowany kalafior do lodówki tylko na talerzu, czy lepiej do pojemnika. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Nowi znajomi przyszli. Musieli pokazać swoją obecność nie tylko trzaskaniem, ale również okrzykami, że idą na całą klatkę. |
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może 25 minut :P My z mężem to nie lubimy nawet siedzieć w osobnych pokojach. ![]() Co do trzaskania to znam ten zwyczaj, ja nie miałam ale nieraz widziałam jak mieszkałam w Katowicach. Trzaskali w klatce przed mieszkaniem. Mój tata mówił mi że jak oni byli młodzi to trzaskano nawet stare muszle klozetowe. Teraz to nie widzę tego, może ludzie nie mają zwykłej starej porcelany a taką ładną to szkoda trzaskać. ![]() Jadę do Tesco po zakupy ale mi się nie chce. Jutro jadę do Katowic na ślub koleżanki ze studiów. Mąż jej nie zna to nie jedzie, zresztą za tydzień i tak jedziemy do moich rodziców i jeszcze ze znajomymi się spotkać.
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez męża na ślub koleżanki ciekawe ![]() Ja bym mojego wzięła ![]() Mam kolowowe paznokcie jeden pomarańczowy, jeden niebieski, jeden zielony, kolejny fioletowy i ostatni różowy w drugiej ręce w odwrotnej kolejności tak już imprezowo troszkę Nie mogłam się zdecydować na żaden kolor
|
|
#1529 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem na chwilke
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() też nie słyszałam o takim zwyczaju trzaskania... ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
o rany no to zaszalałaś z tymi paznokciami poproszę zdjęcie
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nikogo nie ma
szkoda Właśnie siedzę z glinką zieloną na twarzy (korzystając że męża nie ma )O 22 czas na "Amerykańskie ciacho" obejrzymy sobie Ashtona Kutchera ![]() Kupilam sobie nowy krem do rąk... własnie chciałam go użyć I raz a tu coś bokiem wychodzi.... co się okazało? mój cudowny kot Muniek kochający wszystkie moje rzeczy- ZWŁASZCZA kosmetyki porobił dziurki zębami krem wygląda jak ponabijany przez kasownik
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

okiiiiiii......... nie mam więcej pytań 
moja mama prawie wszystko 

no jednak wacham nie tylko jedzenie bo lubie zapach nowych ciuchow
i zapach skory

bo bede siama
nie jadę z mężem, nich stracę 

poproszę zdjęcie
porobił dziurki zębami
krem wygląda jak ponabijany przez kasownik