|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
|
|||
| zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
|
11 | 18,03% |
| Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
|
46 | 75,41% |
| Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
|
5 | 8,20% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Cytat:
Wiesz u Niego jest bardzo drogi tu masz tańszy http://allegro.pl/termometr-do-ucha-...701365002.html nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi
|
|
|
#4622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooooo!!!! super wielkie dzięki myszeczka ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- a tak off topic... za chwilkę , jak z bicza strzelił, stuknie nam 5000 postów... co robimy z tytułem kolejnej części ????? bo tak myślę że ta wybrana w sondzie raczej pasuje na ostatnią jakieś propozycje kochane mamunie ????
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? |
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam zaległości i szperam w necie
miała któraś z was taki wózek dla bliźniąt lub rok po roku? jest strasznie ładny i kusi, ale na żywo nie widziałam i nie wiem, jak z maluchem z tyłu, czy mu wygodnie będzie http://www.odnarodzin.pl/produkt,135...-k74-kees.html ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz mykam pomału DOBRANOC
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
glam patrzyłam na recenzje tego kremu Altera, ale jakoś mało gwiazdek i piszą, że zapycha, a mnie wszystko niemal zapycha, odpuszczę sobie
![]() mówicie o bólach krocza - mi dokucza ogon
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
też zauważyłam podobieństwo ![]() :
|
|
#4627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie jaką ja polecam? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=29831&p1=3 Taką zwykłą z Bon Prixu. Ja taką miałam Co prawda rodziłam w lecie więc były upały, ale miałam też taką po porodzie w szpitalu, a tam jest mega gorąco. Łatwo się odpinała, była przewiewna i z fajnego materiałuTeraz też sobie zamówiłam i 2 takie z krótkim rękawem za 15 i 20 zł kupione na przecenie w sklepie. Cytat:
Puściłam znajomym |
|||
|
|
|
#4628 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Ide spac kochane. Przed snem musialam jeszcze napoczac ciacho- w ramach kontroli, czy dobre oczywiscie
. Jutro rano jedziemy z malym na wode- niech ma radoche, a pozniej goscie do nas z katowic na kawke.Znow sie zaczyna etap zgag chyba tak do porodu bedzie.Do jutra mamusie
|
#4631 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie domagałam się broń boże ustąpienia mi miejsca, ale śmieszyło mnie bardzo keidy Panie towarzyszące swoim mężom którzy byli po wypadkach siedziały jak kury na grzędzie na stołkach.... jedna gapiła się na mnie i na mój brzuch jak nie wiem co, spojrzałam się na nią a ona w tym samym momencie wywróciła oczy i stęknęła... no commentCytat:
ja też ja też!!!! i deserek w formie ciasta czekoladowego albo jabłecznika -mmmmmmmm. tż kocha hod dogi i maszynę do robienia kręciołków, czasem mi się wydaję że mógłby tam pracować społecznie jako obsługa maszyny Cytat:
na Krowodrzy ![]() Dziś byłam po pracy na zakupach, widziałam w Makro Persil Gel sensitive i na etykiecie było dzieciątko, pomyslałam ze też moze byc fajny. Żele do prania są delikatniejsze. Dużo było tam rodzajów proszków dla dzieciaczków - lovele, jelpy, bobasy itd.... Dziś robiłam też paczkę - prezent dla mojej przyjaciółki ze studiów, która urodziła wczoraj synka. Mieszka w górach więc prezencik pojedzie kurierem. Dzielna z niej dziewczyna w 4 godzinki uporała się ze wszystkim Szukałam też oczywiście jakis fajnych rzeczy dla Szymiego, ale zakupy owocne nie były ponieważ dostałam rwy kulszowej i chodziłam jak połamana Udało mi się upolować śliniak od Diora w tk maxxie- szaleństwo jak naładuję mi się aparat to wkleję zdjęcia rzeczy z paczuszki i śliniaczka
|
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ona24, śliczna chudzinka jesteś
A taki brzuch to ja miałam przed ciążą Cytat:
Cytat:
Dla mnie to porażka. Wymieniłam na wizażowym targowisku Wyżej napisałam o nich.Ad.2. Biały Jeleń w płynie, ale nie żel tylko to zwykłe mydło super na ranę po porodzie, mi zagoiła się w kilka dni. Położne w szpitalu mi poleciły, zamiast reklamowanych Lactacyd czy Tantum Rosa. Białego Jelenia używam też do prania - wszystko super dopiera i nie powoduje alergii
|
||
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
basiula jaki słodki brzuszek
![]() marejta, Olusia, owieczka za wizytękasiowa gratuluje córeczki ![]() rudominka troche cierpliwości trzeba, ale mnie to akurat odpręża. gosiaczek bienioka trzymaj się kochana, mam nadzieje, że ten szpital pomoże P.S. twoje dzieciątko to już niezla kluseczka co do spacerów, to byłam dziś u kuzynki co jest w trzecim miesiącu ciąży i dopiero zobaczyłam, jaka zrobiłam się ociężała, jak za nia nadążyć nie mogłam, masakra jakaś! Zmęczyłam się okrutnie, tym bardziej, że pilnowałam dziś dwójki maluchów, młodszy ma roczek i trzeba się za nim troche nabiegac, bo pomysły miewa kosmiczne ![]() Dobra mamuśki, dobrej nocy tym, które sypiaja, ja idę dłubać moje krzyżyki, jak do drugiej zasnę to będzie ok. Kilka pobudek w nocy na siku i przez kopniki, jeśli będzie burza, to pies też się przyczyni i do siódmej, góra ósmej powinnam się wyspać. Nigdy nie przypuszczałam, że będe miała takie problemy ze snem ale tak w ogóle, to ide coś zjeść (tata przywiózł mi pączki, ale chyba brzoskwinka będzie lepszym wyjściem )
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Musze przyznać, że czuje jak sie dzidzia dodziera coraz wyżej aż czasami to bolesne jest..... A jak z waszymi pępkami??? ja to mam już taki śmieszny prawie równy a miałam naprawde głęboki ![]() Muszę właśnie męża wyciągnąć do tego Sezamu bo słyszałam, że tam tanio jest a po drodze w zasadzie mamy jak do gina jedziemy także w poniedziałek na oczajke sie wybierzemy bo na zakupy to trzeba na kasiorke poczekać
|
#4635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niby tak... licze ze z max 6 miesięcy, ale i moze krócej, natomiast moze w miedzyczasie znajde super łóżeczko... wiem ze wybredna jestem, bo te same szczebelkowe mi sie nie podobają, chce mieć z pełnym frontem, tych za to na all mało, a w sklepach w kosmicznych cenach :/ co do tytułu wymyśliłam taki : " Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, maleństwa mamusiom kopniaczki sprzedają "
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Burza mi w nocy spać nie dala, rano byłam taka padnięta, że mnie nawet głód z łóżka nie zdarł.
Mój synek zaczyna pokazywać swój charakterek - ułożyłam się wygodnie, ale jemu nie spasowało i zaczął się wściekać kopać tak mocno jak jeszcze nigdy mu się nie zdarzyło - zmieniłam pozycje i od razu się uspokoił. Myszeczka86 wielkie dzięki, że napisałaś o tym termometrze - zaraz tżtowi pokażę i pewnie zamówimy. Cytat:
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() witaminko fajny tytul trzeba faktycznie powoli myslec.Ale bez sensu ze wybralysmy tytul na nastepny watek w sondzie i go nie chcemy ![]() Wczoraj zablokowalam sobie internet... 3 razy podalam zly pin i potm musialam puk podac a nie mialam pojecia gdzie jet karta. Musialam czekac az Tz wroci z silowni i mi znajdzie
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Dziewczyny,jak mnie swedzi skora!Juz od dwoch/trzech dni.Tak myslalam wczoraj,czy nie powiedziec lekarce,ale jakos to zlekcewazylam,a teraz swedzi coraz bardziej...W pierwszym momencie pomyslalam,ze po prostu sie rozciaga,ale po pierwsze duzo nie utylam,a po drugie raczej swedzialby mnie brzuch,bo tam sie rozciaga.Najgorsze jest to,ze lekarka ten tydzien jest na urlopie :/.Jak sie bedzie pogarszalo,to musze isc na ginekologie do szpitala (tak mowila lekarka,jak jej nie ma,to ma korzystac ze szpitla). Wysypki zadnej nie mam,skora wyglada calkiem normalnie.Cos mnie moze od wewnatrz uczula,jakies jedzenie?Proszku nie zmienialam.Cholewka wie... |
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny tytuł
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam fajne naklejki http://allegro.pl/bajkowe-naklejki-s...700214137.html i mysle czy nie zamowic. Bo komody bierzemy z IKEA w kolorze dąb bejcowany na biało i żeby urozmaicić je chciałabym okleić
oczywiście w zwierzaki z lasu tropikalnego ![]() ciekawe czy te naklejki potem można odkleić łatwo. |
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja jeszcze w piżamce, leniwie dziś. Burza w nocy dała czadu, ale gorąc i parno pozostały, eh. Marnie się wyspałam bo grzmiało i się błyskało. I albo wstawałam zamykać okno albo otwierać, i tak noc zeszła .Witaminko fajny tytuł, podoba mi się Jadę dziś po południu do rodziców, i jutro na cały dzień, pogoda póki co w sam raz bo nie grzeje, ale jest ciepło. Idę umyć pysio i się ubrać bo jakaś taka rozlazła jestem dziś
|
|
|
|
#4642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(lozko Malm,stoliki nocne,toaletka,komoda i szafa,tylko drzwi zrobilismy biale).Prezentuje sie swietnie.W ogole Ikea jest swietna
|
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn lozko i komode. musimy kupic jeszcze stolik nocny bo ma ze starego zestawu mebli i szafe z suwanymi drzwiamy tez z ikei mamy ale nie malm tylko juz taka z drzwiami z hartowanego szkla zeby rozjasnic pokoj ![]() Syncio tez bedzie mial komody Malm wlasnie ![]() Moj ojciec jak sie od nas wyprowadzil to urzadzil sobie mieszkanie w ikei. i jest boskie ![]() Wspolczuje Ci swedzenia, mnie dzis tylko pracy cycek swedzi zaraz go potraktuje oliwka
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże wam Mój 21 tydzien
IMG_4236.jpg
|
|
#4645 | ||
|
Zadomowienie
|
OlusiaS może na sam początek napij sie wapna- oby pomogło
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- goldika słyszałam, że jak cycki swędzą to teściu chwali, z jak Myszeczka świetnie wyglądasz |
||
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba kurtka nic nie mam w domu,musialabym zerknac w apteczke.Najbardziej boje sie tej pier*** cholestazy
.
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
Idę się trochę robotą zająć, bo pasowałoby troszkę bałagan ogarnąć.
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczko pieknie wygladasz!!!
u mnie brzuszek nie jest taki ciazowy bardzije wygladam jakbym sie upasla ![]() Chawa :dupa: mnie raczej nie swedzi ale nie dziwie sie bo na jakies szczegolne pochwaly od tesciowej nie mam co liczyc Olusia a moze to psychika dziala? Poczytalas o tym swinstwie i teraz odnajdujesz u siebie objawy? Ja tez musze podniesc tylek i wziac sie za robote. Tz od rana na rybkach. |
|
|
|
#4649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie to, ze nie chcemy! chcemy bardzo, ale moim zdaniem jest bardziej zimowy niz letni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

wczoraj golabki na raty jadlam bo uwielbiam a na raz ledwo 1 dalam rade....
dziadostwo i tyle...teraz beda 8 tyg kompletowac reszte zamowienia a do tego czasu ja niemal urodze 

A taki brzuch to ja miałam przed ciążą
P.S. twoje dzieciątko to już niezla kluseczka
oczywiście w zwierzaki z lasu tropikalnego
zaraz go potraktuje oliwka