![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co zamówiłam sobie RW Live without regrets , ładna , ale jakoś nie do końca mój zapach i PurBlancę Blush (jest super). W tym tygodniu będę testowała farbę (ten najjaśniejszy blond) i zrobię o niej filmik na YT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
Jesteście konsultantkami a czy wiecie, że nawet sprzedając mamie, najbliższej rodzinie i przyjaciołom należy mieć otwarta działalność gospodarcza??????????
Każdy Was może wsypa do urzędu bo teraz są wzmożone kontrole i znajomy z urzędu mi to powiedział, przez co zakończyłam sprzedaż. Uważajcie bo możecie zapłacić kupę kasy zaVAT i podatek od zarobku, a kontrolują do 6 lat wstecz. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze trafili z tą ofertą bo dzień wcześniej nim ją zobaczyłam siostra mnie pytała czy zamówię jej True Glow a ja jej mówię, że została wycofana a na następny dzień tak niespodzianka Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-07-16 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
witam, dziewczyny miga mi płatnosc 13, 50 źle policzylłam, źle wplacilam dostane paczke czy mi ja wstrzymaja? chce zrobic w poniedzialek rano zamowienie na kuriera, wiec nie mam mozliwosci tak szybko wplacic aby doszlo
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny zamówiła któraś z was ten zestaw polerek ze spa? bo nie wiem czy w nich jest też pilniczek, a na tym by mi zależało, i nie wiem czy to otwierać w ogóle, bo może się tego pozbędę tak to... muszę mieć czym spiłować paznokcie poza domem czasem, a duży pilniczek zabierał mi za dużo miejsca w torebce :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
ale zamowienie na kuriera musze zlozyc do 11 rano, a z tego co wiem to ksieguja okolo 9 tylko raz dziennie, tak mi kiedys powiedziala pani na infolini
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
no to probleemoo...
![]() a nie możesz wziąć płatnego kuriera za bodajże 6,90(wydaje mi się, że taką cenę teraz widziałam) we wtorek? będziesz miała na środę :P a jak nie to chyba nauczka na przyszłość ![]()
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś pisał, że wstrzymuja od 20 zł ale osobiście tego nie sprawdziała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W przypadku gdy przychodzi inny produkt niż zamawiany wystarczy do nich zadzwonić albo napisać przez skontaktuj się z nami żeby przysłali kuriera po to i że zamawiało się inny produkt. Ja zawsze tak robię jak coś jest z ich winy. Zazwyczaj bywa tak że kuriera nie przysyłają więc produkty zostają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tylko ostatnio nie jestem w bojowym nastroju i nawet się nie zebrałam do pisania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
a mnie po raz kolejny spotkała niespodzianka związana z paczkomatem- w środę wysłałam 2 osobne zamówienia do dwóch paczkomatów -jedna paczka do miasta rodzinnego gdzie z paczkoamtu odbiera ją zawsze mama lub siostra i drugą do paczkoamtu w Olsztynie. Smsa z kodem odbioru tej zamówionej do Olsztyna dostałam wczoraj, a oczywiście kodu tej pierwszej nie dostałam. Akurat wracałam wczoraj późno z pracy -patrzę, że mam jakieś nieodebrane połączenie z nieznanego mi numeru- dopiero dziś rano dzwonię pod ten numer i co się okazuje, paczkomat w B. jest zepsuty
![]() przepraszam za ten post ale zastanawia mnie jedno czy gdzieś jest taki zapis, ja osobiście nie zauważyłam, by było napisane, że tylko ja z dowodem osobistym mogę od kuriera tą paczkę odebrać, że nawet moja mama nie może tego zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1549 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy mogłaby któraś z Was, która ma wrzucic fotkę na katalogowy szminki z błyszczykiem kolor perfect nude??? Z góry bede wdzięczna
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
przetestowałam w końcu ta kurację 3D do włosów i pierwsze wrażenie mam jakby była silikonowa, nie mogłam zmyć reszty z rąk, ślizgały się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | ||
Raczkowanie
|
Hej Kochane, dawno się nie odzywałam.. Będę dziś robić dopiero pierwsze zamówienie z tego katalogu
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wyjeżdzając na wakacje zaopatrzyłam się w krem ochronny do skóry wrażliwej z filtrem mineralnym spf 30 z Avon Sun - NIE POLECAM!! krem jest gęsty przez co źle się rozsmarowuje, w kontakcie z wodą waży się ![]() zakupiłam też odżywcze masło do ciała po opalaniu w niebieskim pojemniku. słabo nawilża (przy smarowaniu się nim dwukrotnie w ciągu dnia opalona skóra zaczęła schodzić mi po kilku dniach, więc w zasadzie niepotrzebne było mi to mazidło). do tego zapach który przy pierwszym użyciu jest całkiem ładny to po kilku dniach staje się nieznośny i drażniący. Teraz biorę dla siebie tusz Super Enchant bo mi się kończy i na pewno bibułki matujące. Czy lakiery Sunshine i Coral Beat kryją po dwóch warstwach? I czy warto brać kolczyki Nautical? Wiem, że są maciupcie ale wg mnie całkiem urocze ![]() Będę też robić swój pierwszy zwrot właśnie ![]()
![]() |
#1553 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz chyba bardzo podoba mi się romantic voyage. Szkoda, że takie drogie :/ W tej cenie chyba wolałabym już zakupić moją ukochaną Escada S... sama nie wiem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Jak poczta zostawia awizo to też trzeba mieć dowód i trzeba osobiście odebrać (ale jak mama ma ten sam adres na dowodzie to pewnie robią ustępstwa czasami i może wydadzą).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
Ciekawe dlaczego wycofują kosmetyki np.Celebre z katalogu, a później są dostępne na jakiejś wyprzedaży...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w sklepach jak wycofują kolekcję też masz wyprzedaż, zanim coś zniknie zupełnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale szkoda trochę bo jak był w katalogu to klientki go zamawiały a teraz jak składały zamówienia i im powiedziałam to stwierdziły, że może w następnym miesiącu ale już ich pewnie nie będzie, nie chciałam brać w ciemno bo nie wiedziałam czy wezmą na pewno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.