|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VIII
Dziewczynki, dzieciątko chyba bardzo dobrze wpływa na moje włoski
![]() Zwariowały dziś, chyba nigdy nie były tak skręcone ![]() Może to przez końską ( ) dawkę keratyny i panthenolu, a może dzięki mojemu kochanemu vaxowi
|
|
|
|
#37892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eloe jasne że próbowała sprzedać ale na monitorze swoje widziała a na zdjęciach pokazywała jak niby powinno być. Ale skoro mówisz, że to nie jakaś anomalia to ok. A ja myję szmponem (alterra migdałową) przy każdym myciu OMO bo chyba z samą odżywką by u mnie nie wyszło ze wzg na to przetłuszczanie... Gosh dziewczyny na bank pomogą ![]() A kotek śliczny, jezu ale mi żal, ze sama nie mam i nie będę miała w najbliższym czasie
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-15 o 16:18 |
|
|
|
|
#37893 |
|
Raczkowanie
|
AjriszMarta - gratuluję serdecznie!
Rybiorek - zapoznawaj koty przez drzwi - niech się spokojnie obwąchują pod drzwiami, za parę dni wszystko będzie dobrze - jak się od razu nie rzuciły gryźć na śmierć, to się pogodzą na pewno. Najlepiej, jakby mały przebywał w jednym pomieszczeniu, najlepiej jak najmniejszym - wtedy będzie miał poczucie bezpieczeństwa. Nie może być w dużym pokoju pełnym zakamarków, bo będzie czuł się zaniepokojony, chował się i właśnie syczał - najspokojniejsze koty tak robią. Najlepsza do tych celów jest ciepła łazienka, zwłaszcza, jeśli stroni od Was - kotek nie ma gdzie uciekać i musi zacząć wchodzić z ludźmi w kontakt (tak się oswaja dzikie koty). Naprawdę powoli do celu. Kotki najlepiej brać dorosłe, bo wiadomo, jaki mają charakter, a właśnie na jego podstawie powinno się wybierać kota, z którym się spędzi kilkanaście lat, a nie na podstawie koloru Co prawda już u małych można rozpoznać, które są spokojniejsze. Powodzenia ![]() Myszka - super ![]()
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2011-07-15 o 16:24 |
|
|
|
#37894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejsze mycie wyglądało tak: na mokre włosy odżywka Dove do wypadających włosów zostawiona na parę minut, potem szampon Garnier do włosów normalnych (zazwyczaj używałam Syossa nawilżającego). Po odciśnięciu włosów w ręcznik odżywka nawilżająca w sprawy Syoss i odrobina serum nabłyszczającego z Avonu. I sobie schły.A zrobiłam przed chwilą napad na Rossmann i zaopatrzyłam się w: -szampon Ziaja z aloesem -odżywka Isana z jedwabiem -odżywka Garnier z awokado i masłem shea Może być? Aha, i dodaję jeszcze foto włosów już trochę uporządkowanych
|
|
|
#37895 |
|
Zakorzenienie
|
PS. Chciałabym się też dowiedzieć czegoś więcej o olejowaniu, a zwłaszcza jakich produktów do tego używać
|
|
#37896 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi czy oliwą z oliwek moge naolejowac wlosy an noc???
|
#37897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skuterek jest kotkiem ktory urodzil sie w domu i az do wczoraj przebywal w nim razem z mama i dwojka rodzenstwa, wlasciciele nie ograniczali kotkom przestrzeni, chodzili gdzie chcialy (po domu of course) i zawsze byly w poblizu matki albo wlascicieli, maluszek nie jest dziki, jest przymilny i lubi cieplo ludzkiego ciala, w naszej obecnosci jest bardzo zrelaksowany. w tej chwili jak maz mi zaraportowal jest pojedzony, pospany, zrobil siku i bardzo zadowolony z siebie rozrabia w lazience, maz siedzi z nim tam a Cycek za drzwiami niucha. Ps. Zgadzam sie natomiast ze kolor nie ma znaczenia ale widzisz to ja chcialam koty nie maz, maz zgodzil sie aby mi zrobic przyjemnosc, tyle ze wszyscy zyjemy na tej samej przestrzeni i chce aby koty byly przez meza akceptowane, Cyc to byl przypadek, nie patrzylismy na kolor, Skuterek jest z nami bo jest chlopcem i do tego tabby ale nie jak Cyc, ma takie kropki ktore jak lezy zwiniety w trabke wygladaja jak paski ale jak wstaje i stoi normalnie to widac ze jest tabby/spotted. Jednak sumujac to wszystko to: wlasciciele matki Skuterka chcieli znalezc domy dla kotkow bo ich nie planowali, ich matka byla tydzien temu sterylizowna, jej ciaza byla 'przypadkiem', dzieki nam Skuterek bedzie mial naprawde fajny dom. Kazdy kto u nas byl mowi ze Cycek jest szczesliwym kotem, wczoraj nawet kolega mi powiedzial ze chcialby byc naszym kotem - ma cieplo, jedzenie, zabawki, olbrzymi drapak i jeszcze zajmujemy sie nim bawiac sie z nim regularnie Ja wierze ze robienie nawet malutkich rzeczy jak przygarniecie niechcianego kociaka sprawia ze swiat jest lepszy, w innym wypadku trafilby do schroniska.Eloe chyba jednak bedzie Skuter, maly mruczy jak prawdziwy motor, piekielnie zadowolony podobno jest i wlazi mezowi na ramiona, siedzi chwilke i schodzi, i znow wchodzi, i do tego mruczy jak prawdziwa jamaha
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2011-07-15 o 17:07 |
|
|
|
|
#37898 |
|
Raczkowanie
|
Rybiorku, wydaje mi się, iż odebrałaś mój post jako atak - jeśli tak, to przepraszam, zupełnie nie miałam takiego zamiaru
Z tego, co piszesz, dokładnie wiesz, co robisz i sobie poradzicie, a koty się przyzwyczają. Naprawdę trzymam kciuki za szybką asymilację!
|
#37899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez chcialam wyjasnic ze choc nie jestesmy ekspertami to sie przygotowalismy do tego, w sensie ja a maz robi o co prosze. I choc grymasil jak ch.... i nadal to robi to naprawde dobrze mi pomaga jak juz bedzie dobrze i wygramy to sie pochwale i okrasze to fotkami
|
|
#37900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie ![]() Spotkałam się już, że ciąża zmieniła włosy. Cytat:
![]() Jeśli chcesz po naszemu to na początek trzeba będzie trochę zmienić ![]() Cytat:
Garnier Awokado też bardzo chwalona, tłuścioch. Awokado i jedwabne stosowane razem lub na zmianę mogą dać świetny efekt wzmocnienia włosów Ten szampon to nie wiem co powiedzieć. Nie jest CG ze względu na zawartość quaternium, które działa podobnie jak silikon. Nie jest to też szampon jakoś bardzo łagodny bo zawiera SLES czyli silny detergent, choć jak na szampon drogeryjny to jest dość łagodny Cytat:
Coś mi się wydaje że sporo na ten temat powinno być podlinkowane w 1szym poście lub zawarte w FAQ lub Pigułce ![]() Tak, ale omiń skalp, może źle zareagować. Olejowanie ze skalpem lepiej wypróbować w ciągu dnia na krótszy czas |
||||
|
|
|
#37901 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze się na zewnątrz wywija złośliwiec.Cytat:
![]() myszka2020, faktycznie skręciły się jak nigdy! Piękne włoski Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj mogłam się wyżyc włosowo, koleżanka zabrała mnie na zakupy żeby jej doradzic w kwestii odżywek Do tego upichciłam sobie własne czekoladowo-migdałowe mydełko i jestem w kosmetycznym siódmym niebie
|
|
#37902 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje ! Ja mało się udzielam, ale staram się czytać, ale Wy dużo piszecie ! Ja się chyba poddaję, nie mam już nerwów do tych moich włosów chyba muszę iść je podciąć, ściąć, cokolwiek, bo nie mogę patrzeć, mam warstwowo pocieniowane i te górne mi sterczą jak pióra jakieś Kupiłam po raz kolejny szampon z Barwy Ziołowej, tym razem z tatarem i chmielem i wydaje mi się, że lepiej mi się włosy kręcą po nim, niż po Pottersie. Bo teraz przez miesiąc używałam Pottersa szamponu i odżywki, następnie Joaśki balsamu i było dobrze, a jak umyłam samą Barwą kilka dni temu i nałożyłam Joaśkę, to chyba bardziej się kręciły. Już sama nie wiem, bardzo się irytuję, chyba muszę olejowanie zacząć na te cholerne pióra w dwóch miejscach, albo ściąć to i spokój będzie
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
#37903 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj już wydaje mi się że nie
Na szczęście gładko poszłoCytat:
|
|
|
|
|
#37904 |
|
Raczkowanie
|
myszka2020 pięknie
|
#37905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam ![]() do mnie tato swego czasu mówił, żebym się poczesała ale to było dawno temu jak jeszcze miałam dość krótkie włosy miłe to nie było, bo człowiek cieszy się, że kondycja włosów lepsza a to mięsem rzucają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wena Ciebie nie ominęła te słowa powinny być podczepione gdzieś żeby wszyscy je widzieli jak zaczynają przygodne z CG ![]() paskudne kłaki, fuuu ![]() można moja ulubiona
|
|
#37906 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogę tyle myśleć o włosach, śniło mi się, że byłam w jakimś sklepie i pytałam sprzedawczynie czy mają może Joanne naturie
Nie mieli
|
|
|
|
#37907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na wsi są. Może zacznę prowadzić sprzedaż wysyłkową? ![]() Eksperymentalne mycie żelem Hipp i tyle. Zapowiada się nieźle, pojawiły się puchate loczki zauszne ![]() Dorwałam siostrę z żelem aloesowym Oj będę miała zabawę z jej włosami hehe ![]() Myszko - a propos ciąż: moja siostra właśnie po urodzeniu dziecia stopniowo z prostowłosej robi się falowana w typie jak u mnie |
|
|
|
|
#37908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to pięknie W końcu masz to za sobą, ja teraz czuję się tak dobrze, taka wolna, że ten etap już zakończony, że przychodzę po pracy do domu i nie muszę się stresować, że nauka, że coś trzeba przygotować na studia itd. ![]() Ja dam im jeszcze szansę, może spróbują jakiegoś oleju ? Jeśli nic nie pomoże, to pójdę przed wyjazdem do fryzjera, zobaczymy co powie ![]() Nie chciałabym ich ścinać, bo dół (dłuższy) jest ok, ale ta krótsza góra - chyba warto to podciąć z 1 cm.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
#37909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obleciałam 4 na 6 sklepów i nie ma. Ale może znajdę w końcu.
|
|
|
|
|
#37910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś polecacie lepszego z takich typowo drogeryjnych? Bo póki co będę chyba testować wersję tańszą kuracji ![]() I jeśli chcę stosować OMO to powinno to wyglądać np tak: Isana na włosy bez skalpu, szampon na skalp, spłukanie całości i na koniec ta odżywka Garniera? A jeśli samą odżywką to tą Isaną tak? W ogóle to szok, bo byliśmy z TŻ u znajomych wczoraj i zostaliśmy na noc, budzę się rano i nadal mam sensowne (jak na moje ) włosy, trochę je tylko mokrymi dłońmi pougniatałam i nadają się do ludzi
|
|
|
#37911 |
|
Raczkowanie
|
cześć dzewczyny
nie wiem czy pisze to w odpowiednim wątku..mam falowano włosy, z tego co wyczytałam i mogłam dopaosować jest to skręt 2a może 2b? nie przeszkadza mi to, że przy górze są proste.. nie susze, czekam aż same wyschną, żeby sie ładnie skręciły i tu jest problem, kręcą się z przodu, po bokach bardzo, a z tyłu słabo są przyklapnięte, bardziej proste niż falowane i brzydko sie układają.. nie wiem jak temu zaradzić, samo ścięcie chyba nie pomaga.. przepraszam jeśli gdzieś o tym pisało a ja sie pytam, dużo czytałam i nic nie pomaga ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- szampon używam firmy Goldwell regenerujący i odżywke z tej samej firmy, biore sie za odbudowe moich włosów.. nie wspomne o tym, że jak rano wstane to moje fale, loki są jak jedna wielka szopa ![]() musze zacząć sypiać na satynowej poduszce
|
|
|
|
#37912 |
|
Zakorzenienie
|
(napisałam na lnianym ale nikt nic nie radzi, więc napisze też tu, ok?) nie wiem czy to był mój najgenialniejszy pomysł, ale żel lniany chyba już długo by nie pociągnął więc zachciało mi się maski - ale oczywiście nie skopiowałam sobie żadnego przepisu jak czytałam cały wątek lniany i teraz coś znaleźć nie mogłam...
Dodałam do niego miód i olejek rycynowy bo zasadniczo tyle miałam w domu... Nie wypadną mi włosy przypadkiem? (boję się eksperymentów bo za hu hu nic nie wiem o mieszniu takich różnych rzeczy jeszcze) Zamierzam posiedziec z godzinkę... ( w zasadzie siedze już 30 min) Czym to zmyć? szamponem, prawda ze wzg na ten olejek? Amelia, zaraz ci tu dziewczyny wszystko wyjaśnią bo Pigułkę chyba juz czytałas jak o OMO wiesz?
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-16 o 13:49 |
|
|
|
#37913 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytaj w podpiętych postach na temat silikonów i q/pq i zdecyduj czy chcesz ich używać. Rezygnacja z oblepiaczy pomaga ustalić prawdziwy stan włosów i ich prawdziwą reakcję na kuracje. Cytat:
EDIT - Isana Seidenglanz (nie ma protein jedwabiu tylko pszenicy!) nadaje się zarówno do OMO na 1-O, jak i do mycia. Na 2-O też się nadaje le z dodatkiem czegoś tłustego. Isana Liquid Silk nie nadaje się na OMO ani do mycia Tak tu może być ![]() Cytat:
Warto pomyśleć, czy nie da się tym włosom dodatkowo aplikować kuracji nawilżającej, np z miodem czy aloesem. Może potrzebują urosnąć żeby zaczęło się coś na nich dziać? Moje też tak mają i pomogło im uwaga obcięcie, poza tym trzeba je podkręcać bo same nie raczą ;] taki ich urok Nie widzę składów Goldwellów więc nic nie mogę na ich temat powiedzieć. Mogą być dobre, a mogą być ściemą marketingową. Cytat:
![]() Włosy nie wypadną, to bardzo przyjemna maseczka (ale nie dla 100% populacji ;] jeśli po niej będziesz miała rozmiękczone gumowe włosy to znak że niekoniecznie). Ile tej rycyny? Można dać kropelkę i zadziała a nie obciąży włosów, być może nie wymagałaby już zmywania tylko spłukać? ( też znowu - u mnie miód zawsze muszę czymś zmyć, ale różnie loczki mają). Edytowane przez AjriszMarta Czas edycji: 2011-07-16 o 15:04 |
||||
|
|
|
#37914 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dałam chyba ze 2-3 krople bo źle oceniłam lepkość rycyny i mi trochę za dużo chlupnęło.. Mam problem z przetłuszczaniem... Spłuczę wodą i może normalnie OMO jak zwykle (odż. isana babassu, sz. alterra migdał, odż. alterra morela albo granat - mam obie)? Przy skalpie szamponem zmyję a reszta włośów zobaczymy jak się zachowa po tej rycynie i miodzie.
|
#37915 |
|
Raczkowanie
|
, kto używa? i jak? odpiszcie co z nim robicie, może być jako d/s?, ew. jako maska- odżywka?czy raczej tylko na skalp?
|
#37916 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
efekt zawsze ten sam: strzecha godna słomianych dachów ![]() Cytat:
Cytat:
bo sam skręt oczywiście nieporównywalny mam nadzieję, że nie powtarzam uwag które już padły (mam nadzieję, ze to były Twoje zdjęcia i nic nie pokręciłam )Cytat:
póki nie mam siwych trzymam swój naturalny kolor bo przeraża mnie trochę wizja nieustannego farbowania odrostów. Mam nadzieje, że to przerażenie nie sprawi że osiwieję Tak czy inaczej Twoje włosy naprawdę pięknie się prezentują. Właśnie doszłam do momentu w wątku w którym doradzasz Basai77 by nie farbowała :P więc i ja staję się mocniejsza w postanowieniu niefarbowania ![]() Cytat:
Cytat:
ale moje włosy nigdy się nie przetłuszczały, zawsze miały tendencje do przesuszania. To pewnie przez tą moją porowatość. Kiedy testowałam oleje to nie schodziłam poniżej jednego kieliszka i uwierzcie, moje włosy wcale nie wyglądały jakby miały na sobie olej i nie opadały w strąkach bez życia, wyglądały tylko jakby były lekko wilgotne. Nigdy nie spływało mi nic po szyi/czole w trakcie trzymania, a po całonocnym trzymaniu i ściągnięciu czepka włosy były suche. Dosłownie suche. Nie miałam problemów ze zmyciem oleju bo nie czułam w ogóle, że coś mam na włosach, tzn nie czułam obciążenia jako takiego ale po kokosie - jak już pisałam kiedyś - dosłownie siano nad sianami. Teraz na lato włoski zaczynają znów wariować. Po okresie w którym były gładkie i ujarzmione znów zaczynają żyć własnym życiem. Jestem na etapie poszukiwania czegoś naprawdę obciążającego, natłuszczającego. Ostatnio nałożyłam ponad 1 ml kompleksu silikonowego na włosy wymieszanego z żelem lnianym. Od razu nałożyłam więcej bo wiedziałam, że parę kropelek roztartych w dłoniach nie zrobią różnicy. Niestety, silikon też nic nie dał. Jestem w kropce. Nie wydaje mi się aby puszenie było spowodowane brakiem nawilżenia bo naprawdę o to akurat bardzo dbam. Kupiłam sobie odżywkę morela i pszenica z Rossmanna bo skusiło mnie że niektóre dziewczyny narzekały, że obciąża za pierwszym razem nałożyłam na krótko - zero efektu, za drugim razem już dłużej trzymałam - ok 40 minut - zero efektu, potem trzymałam chyba ze 2 godziny - efektu zero. Puszenie po wysuszeniu niezmiennie takie samo. Może to przez to, że jest tam alkohol? Niby jest cała armia substancji która powinna znosić wysuszające działanie alko. Nie wiem jak dogodzić moim włosom chyba pozostaje mi przeczekać lato i zobaczyć czy to jego wina. Nawet zauważyłam mniejsze wypadanie włosków na które ostatnio narzekałam. Ale ten puch........ Idę zaraz robić sobie papilotki żeby mieć cieniutkie loczki chociaż z tym moim puszeniem pewnie nie będzie zadowalających efektów
|
||||||
|
|
|
#37917 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kicha... zamiast loków mam płaskie fale zakończone gdzie niegdzie maleńką sprężynką... A po masce spłukałam wodą, umyłam O isana babassu, M alterra migdał, O alterra granat + koszulka. Zdjęłam i w ogóle wyglądały jakby nic nie zamierzało sie kręcić
No to pod kran i isana babassu + alterra morelowa - koszulka ponownie i jak zdjęłam to chociaż zaczątki czegoś na kształt loków były.Jutro za pewne będę je musiała ratować żelem lnianym bo juz dzisiaj wyglądają jakoś marnie...
|
#37918 |
|
Zakorzenienie
|
trochę mam do nadrobienia, co skrobałyście
![]() a ja jutro mam święto z okazji 30 dni CG bo zaczęłam 17 czerwca to teraz będzie refleksja: Kocham Was i to co się dzieje z moimi włosami koniec refleksji i szybki miks (na ostatnim zdjęciu włosy po błotku, na drugi dzień po myciu, wieczorem) a resztę już pokazywałam
|
|
#37919 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba przez to co napisałaś zacznę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
powodzenia!a te goldwelle to chyba nie bardzo "regenerujące" (mam jeszcze 1/4 goldwella fluid do blond włosów, alkohol denat zaraz po wodzie, pq i inne świństwa) )wstawisz skład? rozumiejm, że nie do pierwszego O ![]() Cytat:
Cytat:
a oleje to pewnie Twoje porowate włoski chłepcą Cytat:
![]() nie zacytowało mi wszystkiego... Rybiorku kotek ![]() ojp
|
|
|
#37920 |
|
Zakorzenienie
|
AjriszMarta ciezko mi nawet oceniać efekty eksperymentów, nie wiem jeszcze co tak na prawdę służy włsom a co przeszkadza... robię zdjęcia i oglądam i wtedy wyciągam wnioski... czasem okazuje się, ze pierwsze wrażenie jest bardzo mylne (zwracam honor masce chyba...)
Sensualitko o widzisz, ja myślałam, ze tego rycynowego to się niedużo daje 1-2 krople. Nie wim skąd tak mi się wzięło...właśnie porównuję zdjęcia i widać, że włosy nie takie sianko na górze po tej mojej prowizorycznej maseczce. Wygląda na to, że o ile z przodu wyglądają na bardziej klapnięte (chyba wynikiem braku sianowatej objętości), to z tyłu zadziwiająco dobrze. Także zwracam honor maseczce jednak. zdj 1,2 poprzednie mycie (3 z kolei, z użyciem na koniec joaśki babuni b/s) zdj 3,4 mycie czwarte podwójne po prowizorycznej masce a dla porównania żeby nie szukać stan po moim pierwszym i drugim myciu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2172 pisałam, że po użyciu b/s jakies takie troche cięższe włosy i trochę jakby mniej loczków, więcej fal i trochę szybciej się przetłuściły. Ale chyba warto żeby pozbyć się burzy suchych włosków dookoła głowy, prawda? Napiszcie jakbym coś źle wywnioskowała... licze na wasze obiektywne oko
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-16 o 22:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 15 (0 użytkowników i 15 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Coś polecacie lepszego z takich typowo drogeryjnych? Bo póki co będę chyba testować wersję tańszą kuracji 
chyba pozostaje mi przeczekać lato i zobaczyć czy to jego wina. Nawet zauważyłam mniejsze wypadanie włosków na które ostatnio narzekałam. Ale ten puch........