|
|
#3391 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa ja durna
zapomniałam już co mam
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabi chyba jeszcze nie wytrzeźwiała po urlopie. ![]() Któraś pytała mnie wczoraj, czy widziałam karmelowe shoppery w Browarze. Ani tych, ani czarnych nie było.
Edytowane przez FFashionistkAA Czas edycji: 2011-07-16 o 10:28 |
|
|
|
|
#3394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byl to piekny pomidorkowy kolor - jednak jak pierzecie ja to trzeba wlewac plynu ochronnego na kolor bo lubi blaknac ![]() Ja wlasnie podczas 1 prania - nic nie wlalam ochronnego i troche zblakl kolor Na szczescie nastepnym razem juz o to zadbalam i kolor jest ladny ale nie taki pomidokowy jak przy zakupie. Poza tym ta spodniczka lubi sie mechacic ![]() Powiem szczerze, ze jestem troche zawiedziona, bo zaplacilam za nia 150 zl i juz po jakis kilku nalozeniach bylo widac oznaki zmechacenia ( takie male kuleczki sie tworzyly ). Wiec jakosc tego materialu nie jest jakas powalajaca ![]() Watpie abys dostala ta kiecke w rozmiarze S, bo wiekszosc lasek sie na te spodniczki rzucila. Ja dzisiaj moge byc w galerii lodzkiej badz w porcie to lukne czy beda to jak cos dam ci znac
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Ps : Ja was rowniez przestrzegam przed taka biala sukienka materialowa z paseczkiem rzemykowym z serii ZARA Trafaluc - jak ja kupowalam to wygladala slicznie na wieszaku , jednak musialam ja oddac, bo ten paseczek byl przytwierdzony do sukienki i farbowal, powstawaly brzydkie brazowe zacieki
![]() Wygladalo to fatalnie na tej bialej sukience a wokol paska byla taka brazowa obwodka ![]() Bylam zawiedziona tym bardziej, ze placilam za nia przy kasie niecale 100 zl. |
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jade w poniedziałek do stolicy i czy po weekendzie jest w miarę z czego wybrać w sklepach inditex ? nie jestem też głownie w temacie gdzie są dodowe swetry ? w arkadii ?????????
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Poranna stylizacja maskująca
![]() Tylko pasek, okulary i chusta nie z Z
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2011-07-16 o 10:33 |
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, tylko na wyjeździe "puściła" mi nitka od końca sukienki (cholera jak to określić
no na samym dole sukienki
|
|
#3401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3402 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki za zdjęcie swetra, chyba go kiedyś nawet widziałam, ale jak człowiek nie wie, że to dodowy to jakoś aż tak mocno go nie kusi, a jak już wie to go pewnie nigdzie nie spotka ![]() Cytat:
ale dla nas mogłaś zrobić wyjątek i pokazać ten piękny pomarańcz![]() FFashionistkAA , przepraszam, że tak dopytuję, ale może już się zdecydowałaś, że nie chcesz tej białej sukienki z czarnym paskiem na rękawach?
|
|
#3403 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To niezmiernie ważne żeby stylizacja była spójna
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znać pod wieczór, bo muszę ją jeszcze raz przymierzyć, a teraz pracuję i nie mam jej ze sobą.
|
|
#3406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba że ją jakimś cudem dorwę dzisiaj jak wstąpię do Z
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
pasiak całkiem całkiem
![]() otrzymałaś buciki z schaffy ?
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3409 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bez Internetu da się przeżyć ciężej bez wizażuCytat:
Ale może nam się jeszcze uda![]() Cytat:
![]() Gdybyś spotkała jeszcze kiedyś na wycieczce po Zarach tę spódniczkę z zipem L to ja bym była chętna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jakiś bogaty mąż byłby ok ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też poproszę o namiary takiego, który by powiedział: Kochanie może byś się przeszła do Zary, i kupiła sobie coś ładnego. Tu masz moją kartę i nie wracaj bez przynajmniej dwóch toreb z zakupami ![]() Gabi Ty to jesteś Laska, normalnie figura Miss Cytat:
Bo wyglądasz cudnie
We are the world, we are the children...We are the ones who make a brighter day...so let's start giving.. !!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy ![]() Edytowane przez czarnulka066 Czas edycji: 2011-07-16 o 13:34 |
||||||||
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę zdjęć
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3411 | |||||
|
Zadomowienie
|
Gabi, witaj kochana
![]() Celly, dzięki za porady w sprawie tego ugryzienia U nas w szpitalu nawet pewnie nie mają czegoś takiego jak szczepionka przeciw wściekliźnie, bo nawet nie mają nic gdyby ktoś przyjechał ukąszony przez żmiję, pomijając już fakt, że wkoło pełno lasów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam, jest mi przykro z tego powodu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przez to, że nic nie mogę kupić to nic mnie nie jest w stanie pocieszyć w tym momencie Wszystko co mam w szafie przestało mi się podobać ![]() Majka, mam pytanko, kiedy na stronie niemieckiej są dostawy jakieś?
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2011-07-16 o 12:37 |
|||||
|
|
|
#3412 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
zależy też gdzie pracujesz itp![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie wyglądasz! ![]() ![]() jestem chora
|
||||
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo bardzo mi się krój podoba. Tak przy okazji, może któraś z Was poluje na zieloną albo niebieską marynarkę, przeglądałam dziś szafa.pl i są po 190zł bodajaże. |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wyjęłam z piekarnika cytrynową tartę, chce ktoś?
![]() Dziewczyny kochane gdybyście widziały którąś z tych rzeczy, baaaaardzo proszę o zakup ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2967
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebka mi się podoba, jest klasyczna, ponadczasowa, w zasadzie do wszystkiego. |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam do Was sprawę
Wydaje mi się, że właśnie w tym wątku czytałam o sprayu zapobiegającym obtarciom. Za nic nie pamiętam firmy ani dokładnej nazwy, a dwukrotne przejrzenie półek w Rossmannie nic mi nie dało Poratujecie mi nazwą tego preparatu? Strasznie obtarły mnie zarowe szpilki, ale miłość jest silniejsza od bólu i chce im dać drugą szansę, ale stawiając nowe warunki ![]() A żeby nie robić offtopów - czy poznanianki mogę napisać, jak wygląda sytuacja w Plazie w porównaniu z Browarem i Maltą? Czy jest tam wybór baletek albo na dziecięcym butów w rozmiarze 36? Jak wygląda kwestia sukienek tam? I ostatnie pytanie - ile kosztują teraz spodnie z dresowym ściągaczem w pasie, występujące w kolorze granatowym, szarym i pudrowo różowym? Nie ma ich już na stronie
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w GM, kupiłam szary pasek.
I oblukałam nieco nową kolekcję. Spodobała mi się beżowa marynarka za 199zł oraz spodnie rurki chabrowe z błyszczącym paskiem za 169zł. Niestety nie widzę ich na stronie. Obie te rzeczy lądują na mojej wish liście, niestety dopiero w sierpniu. Edytowane przez cosma Czas edycji: 2011-07-16 o 13:35 |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby poznanianka,ale w plazie to bylam z miesiac temu
nie moj rejon wiec niestety nie pomoge. Sadze jednak,ze w browarze jest najlepszy asortyment ( najwiecej rzeczy) jesli jednak zalezy Ci na czyms konkretnym, rzecz ta mogla szybko sie sprzedac w browarze i wtedy szukalabym jej w plazie. Malta jest najgorzej zaopatrzona.
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli byłby beżowy tulipan (L/XL) czy spódniczka zipowa też tak samo może być większy rozmiar (bo do przeróbki i tak) to też jestem chętna
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Oczywiście pieniążki wpłacam na konto od razu i chętnie się odwdzięczę również kupnem czegoś. Bardzo mi na niej zależy 
ta Twoja kolorowa, "kredkowa" 
zapomniałam już co mam
happy mum 

bo z drobną