|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥
mi przyjaciolka ma jakas pozyczyc S.King'a, wiec bede miala co czytac
![]() skonczylam tez ostatnio "naznaczona", ale nie mam zamiaru czytac kolejnej czesci sagi Dom Nocy Edytowane przez Deesy Czas edycji: 2011-07-16 o 00:40 |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥
Witam Milenę, Monika jestem
![]() wczoraj zaczęłam książkę A.Christi "Spotkanie w Bagdadzie". Ogólnie lubię kryminały ![]() czytałam w zeszłe wakacje nawet mi się podobała, taka w sam raz na wakacje
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Monika miło Cię poznać
![]() Słyszałam własnie, że fajna ta książka, ogladałaś film może? ![]() Domi a sagę Zmierzchu czytałaś?
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie
ksiazka, film, nawet nie jeden raz ;p |
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi, haa, ja też
Czekam na film ostatniej części, bo ksiązka mi się podobała
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się różni od książki, ale też fajny
|
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę obejrzec jak przeczytam książkę
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, ja juz sie nie moge doczekac na ostatnia czesc ;D
zmusze sie do snu, tak jak podpowiada mi molesta wiec do pozniej ; ** |
|
|
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobranoc ;*
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, zaraz jadę, wiec bawcie sie dobrze <3
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Poszłam spać o 1, a zasnęłam chyba koło 4![]() udanego wyjazdu
|
#1242 | ||
|
Zadomowienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Jeśli chcesz, to przeczytaj sobie książke "Mechaniczny anioł" bardzo fajna ![]()
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
siemaaa!
![]() zastanawiam się czy nie kupić sobie koralowej marynarki na allegro. ; D |
|
|
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
jadę dzisiaj chyba na basen
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
zaplaciłam chyba 5 zł. kocham kiermasze książek nad morzem
|
||
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ; *
obudzilam sie w takim dobrym humorze, ze az mi dziwnie bylo, no a pozniej zaczal bolec mnie brzuch, ale juz przestal ;p Cytat:
ciekawa jestem co bedzie dalej, ale nie chce mi sie tego czytac, taka bajeczka trochę.a fajne to? jak gdzies ja dorwe to przeczytam |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Stinga "Cztery pory roku". Są to cztery zupełnie różne opowieści w jednej książce. Przebrnęłam z wielkim trudem przez dwie, zostały jeszcze dwie, ale to kiedy indziej. Jakoś mi nie podchodzi. Moja koleżanka czytała "Cmentarz zwierząt" i mówiła, że fajne.
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kilka książek kto.re powinnam przeczyta.c, i miałam zrobić to w wakacje ale jakoś nie mogę się zabrać, bo w większości mi nie odpowiadaja. 2 część Skrzydła Laurel zaczęłam w październiku, przeczytałam parę stron i "rzuciłam w kąt" bo zupełnie mi nie odpowiadała. Na necie na nią nie narzekają, ba nawet podoba im się bardziej niż 1 część (a mi się 1 podobała bardzo) ale dla mnie była nudna. Jednak chyba musze sie przekonac i przeczytac, prawdopodobnie po kilku rozdziałach sie rozkręca.. ale nie wiem czy cokolwiek pamiętam i czy nie lepiej będzie zacząć czytać od początku :/ a nie wiem czy przez to przebrnę.
o lol |
|
|
|
#1248 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() no hej, miło mi ![]() Kurde ja to samo! Zaraz po Tobie poszłam i nie mogłam usnąć do 4 ![]() Ty też baw się dobrze! ;**
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
oglądałam płytę z komunii i płaczę ze śmiechu
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Anitka ja moja znam prawie na pamiec i juz mi sie tego nie chce ogladac xd
Czytalam i oglądałam film. Geniusz |
|
|
|
#1251 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co mi odbiło ze to włączylam, kazdy jak mówil swoje imie i nazwisko, albo wreszcie okazalo sie z którym chłopakiem szłam ; o
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12
Cytat:
![]() chabrowe za ile? szkoda, że u mnie nigdzie nie ma stradiego będę musiała poszukać ;ca jak nie to zostaję mi allegro. ![]() w ogóle to chciałabym pochodzić na baseny, kąpieliska itp ale jak jak bo : 1. pogoda totalnie do dupy 2. wszyscy powyjeżdżali, bez kitu WSZYSCY no prawie 3. musze leciec po dol stroju (czarny) do tesco i nawet nie wiem czy bd moj rozmiar ;x |
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam się w lustrze i doszłam do wniosku, że mam mocno obwisła pupę (z cellulitem). zabawna jest moja "figura"..chyba czas zaprzestać jedzenia słodyczy.
już mam totalnei mieszane uczucia, do tej pory myślałam że mam wielką pupę, jak murzynka, taką spoko, a teraz dopiero widać jaka jest zaniedbana i ochydna.bue ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
i znalazłam inny strój totalnie,tzn bardzo pdoobny do tego co miałam górę ale inny. za 25 zł w tesco jakbym miała basen w mieście to bym sama poszła kocham baaaasen nie pamiętam po ile.. 130 zl ? nie wiem. cos kolo 150. |
|
|
|
|
#1254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno masz piękną pupcie![]() Co do niejedzienia słodyczy to mogę się dołączyć, bo zaczynam od dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- U mnie w zime zrobili nowy basen a teraz jest zamknięty na cały lipiec na czyszczenie To sobie wybrali czas kurde
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, napisałam "chyba czas" ale dzisiaj to nawet nie ma jak, bo zjadłam kawałek czekolady =P
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12
Cytat:
![]() No górę jeszcze trudniej chodzi mi o to, że taką małą miseczkę ja porwałam najmniejszą. ;D i dół i zrobiła mi się dziura i w ogóle dół czarny zwykły pasuję do każdej góry ;-D aa to muszę się przejść <3może znajdę a jak nie to na allegro zamówię bo tam jest za 50 zł tylko wiadomo bez podszewki, bez przymierzania itp ![]() właśnie dowiedziałam się, że MOŻE w sierpniu jeszcze pojedziemy nad morze na kilka dni. ;D trudno się będzie odzwyczaić
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to rzeczywiście nie ma jak![]() Idę kupić jakiś strój kąpielowy bo z tamtego roku trochę za mały, może coś kupię w końcu niedługo nad morze ![]() do później
|
|
#1258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też miseczkę mam najmniejszą, ten z tesco kupiłam xs bez mierzenia i jest dobry. I majtki i góra. A czarny dół było mi strasznie cięzko znaleźć, nie znalazłam zresztą. Wszędzie były albo duże albo jakieś nie bardzo .. z tego co się orientuję to gdzieś na wizazu jest wątek z tymi marynarkami z allegro (dziewczyny wstawiaja zdjęcia w nich). nie wiem czy to dokładnie te, które znalazłaś ale poszukaj na wizażu w modowym. Ja też prawdopodobnie pojadę jeszcze nad morze.Mamy namiar na apartament (2 pokoje wielka lazienka kuchnia) + ile sie chce osób, ok 1600 zł za tydzień i widzieliśmy go i jest ładny, blisko morza, obok tego apartamentu w którym my byliśmy tylko ten jest prywatny. A my za 3 dni zaplacilismy tys, ale apartament mielismy ladny ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() (a tak w ogole to Ty jesteś ta "Stara" M? ) ja musiałam mieć nowy,bo stary był na mnie za duży mam tylko dobre jednoczęściowe. udanych łowów :P
|
||
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Jess ja za to mam plaska i wgl niekształtną i nie wiem co mam zrobic.
ogladalam sobie z tata rano mistrzostwa sw w skokach do wody i byl taki jeden sliczny typek, ale nie moge go znaleźć w necie ; < |
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym mogła w sumie poćwiczyć coś na podniesienie pupy/np tamilee(cos takiego)/ ale z drugiej strony boje sie,bo nie chce mieć monstrualnej pupy, kiedys mialam na prawde wielka... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

Czekam na film ostatniej części, bo ksiązka mi się podobała

ciekawa jestem co bedzie dalej, ale nie chce mi sie tego czytac, taka bajeczka trochę.

To sobie wybrali czas kurde