|
|
#4021 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
pomocy!!!
nie moge sie tutaj odnalezc a chcialam uzyskac info na temat konkretnej sali weselnej, gdzie powinnam tego szukac? |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
???
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej musisz szukac na forum "ceremonia i tradycja" a nie w wątkach "Już po" tu poszukaj https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=75 no i dobrze zebys sie okresliła z jakiego rejonu ta sala miejscowosc i nazwa sali mile widziane...
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjście na plażę z podwórka super sprawa![]() Madzia ja mam zasłonkę pod prysznicem i mi sie nic nie klei przepraszam że tylko tyle ale piszę jedną ręką bo karmie małą
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tuska nieźle sie nakrzyczy hihi my juz w domku, u mamci obiad... rodzce wyciagali nas na piwko, ale niestety nie skorzystalismy bo moj mezul do pracy na noc jeszcze idzie poszłam z TZem na lody i zrobilismy sobie spacer od rodziców do nas czyli ponad 4 km
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
India - kiedyś to bym chciała mieć taką dużą łazienkę, żeby ją można było nazwać pokojem kąpielowym
Z oknem od sufitu do podłogi, widokiem na las i wanną wolno stojącą - nie musi już być na nóżkach, niech stracę (tż by nie przeżył), ale widziałam takie cuuuudne jakby odlane z jednego kawałka, a np. taka:http://www.wnetrza.webzine.pl/wanny-wolnostojace-3/
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
czesc...
kurcze dzisiaj moj maz spadl ze stropu na szczescie nic sobie nie zlamal ale ma obite (zdarte) cale plecy i reke biedaczek a ja bylam w pracy od 8 rano do 19.30 i nic o tym nie wiedzialam bo mi nie powiedzieli chociaz dzwonilam.... jutro powtorka z rozrywki |
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Samba musisz teraz ukochać tż i utulić żeby zapomniał o bólu. Dobrze że tylko na potłuczeniu się skończyło
|
|
#4030 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4031 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dawno nic nie pisałam ale jestem na bieżąco jestem ostatnio dosyć zajęta a wieczorem już nic mi sie nie chce![]() neska cieszę się że badania dobrze wyszły! Kasiaher mały jest słodki! India małe łazienki ładnie wyglądają jak tylko cześciowo ściany są wypłytkowane, wygląda to tak lekko. hmmm chciałam jeszcze kilka rzeczy napisać ale zapomniałam
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu napisz co u Ciebie?
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Ech na razie nie nadrabiam (jestem w okolicach 120 strony), wczoraj była burza i dopiero dzis po 16 włączyli mi neta
![]() Chwale się, ze Pszczoła moja skonczyła dziś miesiąc Do tego kilka dni temu miałam ogromne poblemy laktacyjne (problemy mam od początku, a 13 to było istne apogeum) i nie daje małej już piersi, dopóki ściągam mleko będę jej dawać butlą, jak zaniknie to mm (teraz mieszam). Okupiona ta decyzja była kilkoma dniami łez i rozpaczy, ale w końcu jestem matką szczęśliwą i czerpiąco radość z macierzyństwa, a nie zabeczaną sfrustrowaną matką dziecka, które miałam ochote spakować w karton i wysłać w Himalaje. Ciągle mam wyrzuty, ze się poddałam (dadatkowo wzmagane przez wszytskie cudowne-idealne matki.) Dużo by gadać na ten temat, więc juz nie smęce. Postaram się nadrobić jutro dokładnie co u Was. Nie tak monotematycznie |
|
|
|
#4034 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jeszcze jak jest gorąco to już w ogóle!Cytat:
Corii, jestem! Tylko mi nie mów, że byłaś teraz w Krakowie... ja nie mam teraz internetu w domu, więc dostęp mam ograniczony Ale teraz jestem![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie się jeszcze marzy taka łazienka gdzie wanna będzie poniżej poziomu podłogi, ze schodzi się schodkami do niej.... ach! Cytat:
Bzyczko, ale miałaś przeżycia. Dobrze, ze Lili już nic nie jest i że wszystko wróciło do normy Martucha, Neska, też jestem za tym, że dom to nie muzeum i że to rzeczy są dla nas a nie my dla rzeczy. Jak się z rzeczy korzysta to sie niszczą, jak sie żyje w domu to jest i kurz i porysowania i zniszczenia - taka kolej rzeczy. Ale wolę żyć a nie uważać na każdym kroku. Agatek jak tam dzisiejsza impreza? Jak reakcja rodziny? No i jak salatka smakowała? ![]() Madzia, no to teraz żebyś się nie złamała i nie wzięła kolejnej tabletki. ![]() A co do prysznica z ceratką... też tego nie lubię. Inaczej w domu, inaczej na wczasach, kiedy to nie jest sprzątane i nie wiesz kto przed Tobą się tam przyklejał... Żabcia, faktycznie weekend za weekendem mace zajęte. I dobrze, szalejcie! Rosi, uwielbiam Cię! ![]() India,ale aktywny urlop się zapowiada! wow! A co do łazienki to nr 1 bardziej mi się podoba no i już sie nie mogę doczekać jak ta łazienka będzie się prezentować. Dla mnie też nie ma problemu, żeby ciemne meble były z ciemnymi podłogami. U nas też tak będzie Witajcie. Probowałam Was dzisiaj podczytywać, ale telefon mi odmawiał posłuszenstwa. Jakąś godzine temu przyjechaliśmy do osw i teraz oboje z mężem nadrabiamy zaległości internetowe i oglądamy telewizję mamy już dość tego odwyku!!!No a dzisiaj udało się nam sprzedać stare meble. W sumie za niewiele bo 600zł, ale zawsze coś. No i mamy je z głowy, nie będziemy musieli myśleć co z nimi zrobić po przeprowadzce. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Najważniejsze, że obie jesteście szczęśliwe! Nie ważne jakim mlekiem karmisz i tak jesteś najlepszą mama na świecie dla agatinki! Także kochana, głowa do góry! NESKA!!! zapomnialam o najważniejszym! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że ponowne badanie okazało się dobre! Co za lekarz, tak Was wprowadzić w błąd! Podejrzewam, że to były najgorsze 24h w Waszym życiu, ale na szczęście już wszystko jest ok! uff!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-16 o 23:38 |
||||||||||
|
|
|
#4035 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
India - ta łazienka to raczej marzenie ... ale kto marzyć mi zabroni
![]() Mona - co tam u Ciebie? Scio - nie ważne jakie mleko, ważne że mama szczęśliwa. Nie słuchaj wszystkich Pań dobra rada, tylko rób to co jest dla Ciebie i małej najlepsze. Samba - może zasugeruj TŻ że jak pracuje na wysokości to powinien to robić w uprzęży? Życzę zdrowia i niech uważa na siebie.
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, tak dobrze by mi zrobiło spotkanie z Tobą! dzisiaj nie najlepiejsię czułam i może jakbym się wyrwała z domu to byłoby lepiej. kochaną już do tego nie dopuszcze. jutro Ci wyśle mój numer na priv.
|
|
#4038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zleciało Scio nie miej wyrzytów tak się zdarz a i nie ma w tym TWOJEJ winy. Wazne, zeby malenstwo było kochane i czuło, ze ma najwspalnialsza mame na swiecieCytat:
fajnie, ze udało sie sprzedac meble, dobre i 600zł a z banku sie odezwali? bo chyba cos przeoczyłam (wiem tylko o tym z najmniej korzystnymi warunkami) Cytat:
|
|
#4039 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Scio leci ten czas co?
Lila dzisiaj skończyła 2 miesiące wczoraj wieczorem dała popis swoich umiejętności..gdy w końcu zasnęła odłożyłam ją do łóżeczka, no ale jak to bywa zanim wyszłam z sypialni już nie spała no ale myślę sobie, nie ruszam jej to zaśnie. Siadłam z tż przed tv i nagle słyszę takie głośne mlask, mlask, mlask...no takie głośne że przy grającym (wcale nie cicho) telewizorze ja słyszałam w drugim pokoju. Mianowicie, Lila odkryła ostatnio jak pyszne mogą być piąstki i z uporem je mlaszcze o właśnie się obudziła po godzinnej drzemce.
|
|
#4041 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mebli to jestem trochę zła, bo mogłam sie trzymać 650zł, tym bardziej, że chcą jeszcze komodę, której nie do końca chciałam sprzedawać. Ale mąż stwierdził, że za dobre wino też ją im damy, bo on jej nie chce. Także niech tak już będzie. ![]() |A co do kredytu,to jeszcze w piątek byliśmy podpisać wniosek, bo okazało się, że zły uzupełniliśmy i koło wtorku środy powinna być decyzja z banku, który jest dla nas korzystniejszy. cześć cudna! a my nie jedziemy na wakacje. Trochę mi przykro, choć wiem że to nie był odpowiedni czas. Mam nadzieje, że w 2 tyg wyrobimy się z mieszkaniem (bo 1 sierpnia musimy zwolnić pokój) i może pod koniec sierpnia się gdzieś wybierzemy. Ech... jakoś nam to wszystko nie idzie... wiem, że nie mamy na to wpływu, no ale chciałabym żeby się już wszystko ruszyło do przodu.
|
|
#4043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a bynajmniej cieszy oko ![]() Cytat:
Cytat:
przy takim obrocie sprawy okazałaś sie być mega odpowiedzialna mądra i należą ci się ogromne brawa!!!!! a całą resztę mniej w d. takie męczenie się to krok do depresji... Cytat:
![]() ![]() aaa kiedy się zamkną sprawy z kupnem wiadomo coś? ho!!!! ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
a co do wakacji spoko spoko jeszcze pojedziecie a tak na spokojnie będziesz z nami w sielesi.. jak się nie wyrobicie to wiesz mogę was przenocować
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
haha Marta, dzięki!
Myślę, że jak coś to jakiś nocleg gdzieś znajdziemy... mam nadzieje! Jak coś to mostów w krk pod dostatkiem!![]() A co do kluczy to nie mam pojęcia... pierwszy raz kupuję mieszkanie i nie wiem jak to jest... cos mi sie wydaję, że ten facet będzie chciał po tym jak spiszemy akt i jak uruchomi sie kredyt. No ale zobaczymy. mam nadzieje, że koło środy będzie ta decyzja i ruszymy dalej z formalnościami. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Uciekam, bo siostra przyjechała mi umyć głowę i lecimy do kościoła na chrzciny. Oczywiści się spóźnimy... no ale trudno
|
#4045 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
uroki.... u mnie w zeszłym roku w wakacje co chwilę nie było wody.. myślałam że się zapłacze..
a ja wczoraj miałam taki relaksik - peeling maseczka, i ha!!!! nawet nogi ogoliłam po prostu zastałam bohaterem!! ![]()
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Iwka, Gucia ciesze się , że nie jestem sama z tym, że mówię stanowcze NIE ceratkom pod prysznicem na wyjazdach ![]() Samba dobrze, że mężowi nic się nie stało. Wczoraj zrobiłam 40 muffinek (połowa jogurtowe z borówkami i połowa na słono z fetą i suszonymi pomidorkami) i.... poszły wszystkie, a byłam tylko ja z mężem, teściowa, babcia i moi rodzice. Za to niestety sałatka arbuzowa nikomu nie podeszła i prawie połowa michy nam została więc to był pierwszy i ostatni raz kiedy ją robiliśmy. No trudno.
|
|
|
|
#4048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz juz trudno, oby chociaz winko dobre sie trafiłoczyli kredytjuz bliziutko.... pamietam ten stres u nas. decyzja miala bc szybko a w sumie wszystko sie przeciagało, a nas nerwy zzerały. na szczescie wszystko dobrze sie ulozyło, wiec i u Was tak bedzie ![]() mnie tez jest przykro, ze niegdzie nie jedziemy, no ale trudno nie mozna miec wszystkiego. mam nadzieje, ze wam chociaz w sierpniu wyjazd wypali Cytat:
![]() wspolczuje... ale mam pracowita niedziele.... TZ spi po nocce, a ja działam juz druga praleczka sie pierze, wyprasowalam i przebralam posciel, poprasowalam koszule... ale odpuszczam dzis z obiadem, beda pierogi takie ze sklepu, a co!![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Madzia 40??? wow. wnisokuje, ze muffinki robi sie w prosty sposob skoro robisz takie ilosci. w takim razie decyduje sie na nie na parapetówke, mam nadzieje, ze mi wyjda(jeszcze nigdy nie robiłam)
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale robić mi się nie chce szepne mamie może zrobi ![]() ![]() widzę nie próżnujesz ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- india muffiny robi się bardzo szybko
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- dziewczyny jestednak do sypialni postanowiłam kupic zasłony, ale teraz potrzebuje rady. mam 2 okna jedno szer 140 drugie 150, chca kupic takie zasłony jak te http://allegro.pl/zaslony-z-przelotk...717390316.html musze kupic 4 szt??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

jestem ostatnio dosyć zajęta a wieczorem już nic mi sie nie chce

)... trzeba będzie zmienić może od razu taką do naleśników