|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
aaa zaje.bisty!!!!!
![]() ![]() ![]() Ewa, z kim idziesz?
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Lika, zazdroszczę, też bym chciała nowy fon
![]() Yv, z bratem i jego koleżanką
|
|
#4745 |
|
Wtajemniczenie
|
No to nie dużo
Ale ja mam tyle rzeczy do kupienia, że telefon jest ostatni na mojej liście must have ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Okej Krówki, żegnam się z Wami, o 18 mam pociąg ale muszę jeszcze trochę ogarnąć, a nie wiem czy bd miała neta, więc najwcześniej napiszę do Was w niedzielę późnym wieczorem, chyba, że bd miała okazje wcześniej <3 Ps. Mam nadzieję, że będzie fajnie..
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę za✂✂✂istej imprezki!
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam sie tylko przywitac po pracy i uciekam z tz do znajomych na piwko
![]() miłego wieczorku
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi udanej imprezy !
![]() aaaale tu tłum ![]() byłam dziś na Hp ![]() a teraz lece spać
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#4749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio wychodzę dobrze, oby tak do końca już, bo jak nie to naprawde wypłaty nie dostanę :pa z P. nie wiem. Czasami mnie strasznie irytuje, jest taki idealny że masakra i myśli ze ja też jestem a wcale tak nie jest... ale z drugiej strony podoba mi sie ze jest ktoś i nie chce stracić szansy. Poczekam jeszcze, spotkam sie z nim zobaczymy. Spróbuje ale nic na siłe. Ogólnie to wkurza mnie troche juz to pracowanie, chciałabym poczuć szaleństwo wakacji,tylko pytanie czy teraz znalazł by sie ktoś kto by ze mną poszalał ,bo jak mam sie nudzić to wole pracować ;p
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Frag, spokojnie, później zobaczy to, że też nie jesteś idealna
Ale fajny ogólnie jest ten P. ? ![]() Hej ![]() Dziś moja mama wyprawia urodziny, z ponad 15 osób będzie W tym rodzice A. przychodzą ![]() I na czwartek mama A. zaprosiła mnie do nich na obiad znów, bo jakaś ciotka przyjeżdża
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bylam na HP, 14 było , znaczy 15 o 00:01 i .. nie podobało mi się. :P
ale lipa ja pierdziele.. lecę do siostry, miłego dniaa
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Nie fajny HP?
Ja chyba nie pójdę do kina, bo kasy nie mam... ;/
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj robię obiad i nie mam pojęcia co zrobić?
polecacie coś?;> tylko proszę nie schabowy, ziemniaki i mizeria hahahah
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
moze jakies kluseczki?
![]() ode mnie teraz wlasnie pojechał Tz kolega bo cos mi tam z komputerem robil nowym bo ja tam oczywiscie nie wiem co i jak ![]() fajnie bylo. jestem sama do wieczora w domu, wiec zaraz jade do babci na chwile a potem na zakupy do biedronki i i moze sobie grilla zrobie klada fajnie, ze jego rodzice przyjda. moi tylko z 2 razy rozmawiali z rodzicami tz, ale wiecej nie )
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
S. dzisiaj wyjechał na tydzień i nie mam pieniędzy na komórce, skończyły mi się sms-y, a do niego z Internetu nie dochodzą ... Nie mam za co doładować i chce mi sie płakać. Przez pieprzony tydzień nie dość, że się na żywo nie zobaczymy, to jeszcze nawet nie popiszemy. A on nie ma z czego dzwonić
Jak poprosiłam ojca, to powiedział, że na takie bzdety nie ma Żeby mi chociaż kieszonkowe dawał, jak kiedyś.---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Mam już dosyć tego Wysyłam codziennie maile, byłam w tych hufcach, w carreforze, w auchan i nie ma nigdzie pracy
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Olaś moze jak sie stesknicie to lepiej Wam sie bedzie układać?
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio pisałaś, ze nie za bardzo
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
la, jakie kluseczki ?XD
dzis z obiadem nie wyszlo, moze jutro...
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
ja robie z ziemniakow:P
mowimy na to 'szare kluski' ale to tak po poznansku to nie wiem czy wiesz o jakie chodzi
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
fajny
. było kilka błędów, ale film ok.![]() Cytat:
![]() ![]() no nie wiem co Ci poradzić a ja byłam na mieście kupiłam sobie kilka rzeczy i łoo. lece
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberekk
ale u mnie upał
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale mam dobry humor przez wczorajszą imprezę Były wczoraj mamy urodziny, 20 osób Przyejchali też rodzice A. Kupili mamie duuuuuuuuży bukiet kwiatów, mojemy bratu koparkę, 0,7 i bombonierkę I na początku może było sztywno, ale potem impreza się rozkręciła. Pojechali po północy, bo im się u nas spodobało. Nawet umówili się z moimi rodzicami, że teraz my przyjedziemy do nich I A. musiał na godzinę pojechac, to wykorzystałam okazję i sobie pogadałam z jego mamą. Powiedziała mi, że ona cieszy się, że on się ze mną spotyka, bo od tego czasu strasznie się zmienił... Mówi, że mam na niego jakiś wpływ Powiedziała, że kiedyś to tylko imprezy, fajki, alkohol, dziewczyny i w ogóle był chamski itp. A odkąd ze mną się spotyka to się uspokoił I widzi, że zaczyna trochę bardziej myślec o przyszłości i żebym go namawiała, żebym go trochę temperowała, bo widac, że mu na mnie zależy i się zmienia. Więc ona nie ma nic przeciwko, żebyśmy się spotykali, bo mam na niego bardzo dobry wpływ I jego tata też mówi, że jestem fajną dziewczyną, bombową ![]() Wiecie, jak miło mi takie coś słyszec? ![]() I potem jeszcze o północy pojechałam z A. na dyskotekę, wróciłam po 3
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
klada to bardzo fajnie
![]() i podejrzewam, jak to milo jest usłyszeć
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Klada, to naprawdę świetnie
![]() Ja się z mamą S. niezbyt dogaduję, nasi rodzice się nie znajdą, nawet nie wiadomo jak (i czy w ogóle) ich poznać Może na ślubie.Zresztą mimo że moi rodzice za bardzo S. nie znają, to twierdzą, że on ma na mnie zły wpły itd., co jest kompletną bzdurą, bo wręcz przeciwnie - nie chce, żebym paliła czy jarała i nie robię tego, to tak m.in. No i mnie mama S. nie lubi za bardzo, w sumie nie wiem dlaczego. A jego ojciec na wszystko jest bardzo obojętny, więc nawet nie wiem, co o mnie myśli. Ale jest śmieszny, taki nieogar Trochę z S. sie pokłóciłam, bo z gg doszły do niego smsy, ale jest limit ok. 30 sms/dobra na jeden numer, więc nie pogadamy ...
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Olaś o co poszło?
![]() no moi rodzice z rodzicami Tz rozmawiali moze z 2-3 razy i to wtedy gdy mielismy ten wypadek w wakacje. ogolnie to zadna ze stron nie ciagnie do wiekszego poznania i w sumie to moze nawet i lepiej. Tz za bardzo moich rodzicow nie lubi to wiecie...
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
La, bardzo fajnie...
![]() ![]() Olaś, ale w sumie po co mają się poznawac wasi rodzice? A. rodzice by nie przyszli, gdyby nie to wesele, na które jadę z A. w sobotę. Przyszli, bo musieli uzgodnic. A że akurat mogli tylko w mamy urodziny, to przyszli. Ale i tak fajnie było Wczoraj na odchodnym powiedzieli, że teraz my muismy wpasc do nich ![]() A na jakim ślubie? ;>
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja tak teoretycznie załozyłam, że sie nie poznają chyba
![]() Ide dzisiaj na zakupy do Rossmanna. Wstałam i znalazłam stówę na biurku, LOL. No ale dobra, nic nie mówię. Uzupełnię braki kosmetyków i na ubrania nic nie będzie ![]() Pokłóciliśmy się o to, co w 95% naszych kłórni - alkohol
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

niee Samsung Avilla La Fleur

<3 

moja sis pracuje w sklepie, jak wychodzi na minusie czy na plusie to wcale nie znaczy, że nie umiesz liczyć, ona już długo pracuje, a czasem jej się zdarzy, jej koleżankom nawet czasem np 50 zl wyszło czy coś.. nie wiesz co zrobić tzn. ? czujesz coś do niego ?

W tym rodzice A. przychodzą 

Jak poprosiłam ojca, to powiedział, że na takie bzdety nie ma 
I na początku może było sztywno, ale potem impreza się rozkręciła. Pojechali po północy, bo im się u nas spodobało. Nawet umówili się z moimi rodzicami, że teraz my przyjedziemy do nich