Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-16, 14:36   #1111
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Jestem bardzo szczęśliwa dzisiaj bo mam już swoją suknię ślubną
Kupiłam ją w czwartek a dzisiaj na spokojnie w domku mogłam ją po przymierzać i porobić fotki Będzie trochę jeszcze zwężona i bardziej dopasowana ale i tak się ciesze że już ją mam Po proszę o szczere wypowiedzi co na jej temat sądzicie.
Gdzie Ty ją kupiłaś, że tak szybko masz w domu???
Bardzo ładnie Ci w niej. Najbardziej to mi się ten dekolt podoba,pasuje Ci

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
haha ja po obejrzeniu paranormal activity poszłam spac i czaisz że obudziłam się dokłądnie o 3.15? nie chciałabyś wiedziec jaka była moja reakcja łeb pod poduszkę i spac
No coś Ty!!
Miałam jedną śmieszną akcję, jak oglądałam The Ring. W momencie jak w filmie zadzwonił telefon do babki po obejrzeniu taśmy, w tym samym czasie zadzwonił u mnie. I tylko słyszę jak mama z dołu woła- Gosza, do Ciebie, odbierz na górze. a było już po 22. Moja reakcja oczywista. A tu się okazało, że Chrzestna z Niemiec chciała coś ważnego ode mnie No to akurat zrobiło na mnie wrażenie.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 14:44   #1112
(kicia)
Zakorzenienie

Witajcie. Ja znowu w pracy ale za 3 godziny do domu i do TŻcika

Następny tydzień mamy ciężki bo nie będziemy się widywać ale od sierpnia ma urlop i będziemy odpoczywać

lubcia piękna ta sukienka bardzo mi się podoba
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 15:40   #1113
Madziuniusia
Zakorzenienie

Znowu nie mogę się wbić

W ogóle to muszę się wygadać, bo trochę mi przykro... U nas w hotelu na imieniny zawsze robimy składki. Po 10 zł. Zawsze się zbiera 80 zł. Nio i teraz będą moje imieniny (22.07) ale ja dzisiaj jestem w pracy ostatni raz przed urlopem, później dopiero 1.08. No i zrobilam wczoraj ciasto, kupiłam cukierków, przyniosłam, i kucharka sie mnie pyta czy koniecznie chce prezent czy może byc kasa bo one myślały, ze przychodzę jeszcze w poniedziałek, a cały czas było mówione, że w sobotę. Pewnie najzwyczajniej w świecie zapomniały, że mają kupić, więc powiedziałam, że w takim razie wezmę już pieniądze i sama sobie coś kupię, bo chciałam jakiś łańcuszek srebrny... Ale z łańcuszkiem mi się nie spieszy a kiepsko z kasą, przede mną wesele więc chyba po prostu pójdę na tipsy, a za następne 4o zł coś sobie kupię albo zostawię...
Po prostu mnie olali ...
Stary 2011-07-16, 15:58   #1114
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Na mnie większe wrażenie robią filmy typu dokument o egzorcyzmach Annelise Michel. To jest coś. Niby nic strasznego wizualnie, ale dźwięki robią swoje. Albo np. filmy typu Dziecko Rosemary, Lśnienie. Oczywiście nakręcone na podstawie genialnych książek.

Widziałyście może nowy film Rytuał.(The Rite) z Anthonym Hopkinsem??? Jest kolejny na mojej liście do obejrzenia. Ciekawa jestem wrażeń.
ja ogólnie sie boję wszystkiego, ale też wolę oglądać takie filmy które na psyche siadają jak np.: egzorcyzmy raz zebralismy się z moim bratem i Tż do oglądania Lśnienia ale usnęliśmy jak jechał tym samochodem na początku- troche jakoś za długo i nikt w końcu nie obejrzał ale chyba trzeba, bo każdy to sobie chwali...
mi jeszcze podobał sie film: "Lustra"

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2012 !!
Przebrnełam przez wszystkie części, zaczynajac od pierwszej i jestem, jesli wogole moge...
Nie czytałam wszytskiego bo tyyyle tego jest...
Jeśli chodzi o mnie, to zaręczylismy się 4 lipca tego roku... chcielismy koniecznie pobrać się w roku 2012 bo jakos ta 13stka w 2013 mnie przerazała nie zebym była przesadna :P Miałam obawy co do tego czy się wyrobimy z terminami... z kasą... Ale jak narazie jest ok zaklepalismy sobie już salę, orkiestrę... co prawda termin pózniejszy bo wszytskie wakacyjne terminy były juz zajęte, ale jakoś nie specjalnie się tym przejęłam bo teraz z nasza pogoda róznie bywa tak więc mamy juz nasz termin: 29 wrzesień 2012 r
Strasznie się denerwuje co noc snije mi sie juz ze cos jest niezrobione... ych masakra, czy wy tez tak macie ??
Planujemy zrobić wesele na ok 80 osób więc to nie jest sporo... Póki co rozglądam sie za sukienką, obraczkami i mysle nad kolorem przewodnim w sali... salę mam złoto brązową (jak w załączniku) więc zastanawiam się czy kolor np czerwony byłby ok, zeby ozywic ten lokalik... a z drugiej strony czy nie wyjdzie tak Bozonarodzeniowo... złoto i czerwono... mój TZ chciałby rózowy kolor heheh ale czy on pasuje do złotego i czy nie bedzie za mdło... poki co szukam jakiś inspiracji na necie...
Pozdrawiam Was wszytskie !
Witamy

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
oglądałam ten dokument i z resztą lubię tego typu filmy... egzorcyzmy emily rose bym z chęcią jeszcze raz obejrzała i dowiedziałam się że godzina 3.15 to godzina szatana
ja się też obudziłam kiedyś po tych egzorcyzmach ok. 3 hahahhaha jak zobaczyłam tą godzinę to tak chciałam szybko zasnąć, że słyszałam już wszystko i czułam jak mam coś na kołdrze hahaha nie mogłam się normalnie ruszyć ze strachu teraz się z tego śmieje, ale wtedy do śmiechu mi wcale nie było...
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Poza tym, dla tych ktore pamietaja o TZciku i jego pracy! Dzis przyszedl mu do pospisania kontarkt. Na ta wyzsza, lepiej platna, bardzo powazna i odpowiedzialan pozycje! Duma mnie rozpiera! Jestem mega, MEGAAAA dumna! Dodatkowo ekstra, bo teraz o wiele latwiej bedzie nam odkladac do slubu i na wspolne zycie Tak strasznie sie ciesze!!!!!!!
super
Cytat:
Witajcie Dziewczynki

Kupiłam ją w czwartek a dzisiaj na spokojnie w domku mogłam ją po przymierzać i porobić fotki Będzie trochę jeszcze zwężona i bardziej dopasowana ale i tak się ciesze że już ją mam Po proszę o szczere wypowiedzi co na jej temat sądzicie.
ooo świetnie się na Tobie prezentuje. Widać, że to ta jedyna

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No coś Ty!!
Miałam jedną śmieszną akcję, jak oglądałam The Ring. W momencie jak w filmie zadzwonił telefon do babki po obejrzeniu taśmy, w tym samym czasie zadzwonił u mnie. I tylko słyszę jak mama z dołu woła- Gosza, do Ciebie, odbierz na górze. a było już po 22. Moja reakcja oczywista. A tu się okazało, że Chrzestna z Niemiec chciała coś ważnego ode mnie No to akurat zrobiło na mnie wrażenie.
chciałabym widzieć Twoją minę

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Znowu nie mogę się wbić

W ogóle to muszę się wygadać, bo trochę mi przykro... U nas w hotelu na imieniny zawsze robimy składki. Po 10 zł. Zawsze się zbiera 80 zł. Nio i teraz będą moje imieniny (22.07) ale ja dzisiaj jestem w pracy ostatni raz przed urlopem, później dopiero 1.08. No i zrobilam wczoraj ciasto, kupiłam cukierków, przyniosłam, i kucharka sie mnie pyta czy koniecznie chce prezent czy może byc kasa bo one myślały, ze przychodzę jeszcze w poniedziałek, a cały czas było mówione, że w sobotę. Pewnie najzwyczajniej w świecie zapomniały, że mają kupić, więc powiedziałam, że w takim razie wezmę już pieniądze i sama sobie coś kupię, bo chciałam jakiś łańcuszek srebrny... Ale z łańcuszkiem mi się nie spieszy a kiepsko z kasą, przede mną wesele więc chyba po prostu pójdę na tipsy, a za następne 4o zł coś sobie kupię albo zostawię...
Po prostu mnie olali ...
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 16:01   #1115
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Znowu nie mogę się wbić

Po prostu mnie olali ...
Znam ten ból i już nie przynoszę ciasta do pracy. Niech się w dupę ugryzą. Masz nas
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 16:39   #1116
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Znowu nie mogę się wbić

Po prostu mnie olali ...
Ale zawsze masz kaskę dodatkową...

Ale nam leniwie. obejrzeliśmy sobie bajkę Alpha and Omega i straaaaaaaasznie się rozczarowałam... Bo widzicie, ja uwielbiam wilki i myślałam, że jak już wezmą na warsztat wilczy temat, to zrobią coś mądrego. A zrobili takiego szita, że porażka. Smutno mi z tego powodu. Idę dalej odpoczywać, spać mi się chce straszliwie...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:07   #1117
Nattiv
Zakorzenienie

jednak za krótka ta suknia. Zadzwoniłam i dziewczyna powiedziała, ze jest na około 166cm wraz z obcasem, a ja potrzebuje 170. Te 4 cm to jednak chyba za duża różnica nie?

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:10   #1118
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
jednak za krótka ta suknia. Zadzwoniłam i dziewczyna powiedziała, ze jest na około 166cm wraz z obcasem, a ja potrzebuje 170. Te 4 cm to jednak chyba za duża różnica nie?
A może zmniejsz obcas i wtedy będzie ok? Nie wiem, w sumie musiałabyś przymierzyć i zobaczyć, jak to wygląda...

Stary 2011-07-16, 17:15   #1119
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Dziewczynki

kolejna PM-ka z suknią
bardzo ładnie Ci w niej

Cytat:
Znowu nie mogę się wbić

Po prostu mnie olali ...

nie przejmuj się , u mnie w pracy jest tak, że nigdy nie kupujemy sobie prezentów tylko dajemy kasę, moim zdaniem to jest lepsze, niekoniecznie można trafić w gust czy coś.

Ja właśnie wróciłam po oglądaniu mojej sali przygotowanej stricte pod wesele, jest piękna kolorem przewodnim akurat tego wesela był złoty, wyglądało to ślicznie, z ulgą odkryłam, że na sali jest kilma!!
nasza menagerka to świetna kobieta, kompetentna, myśle, że poradzi sobie w każdej sytuacji
tak więc jestem bardzo zadowolona, jeden minus, zapomniałam aparatu i za to bacik dla mnie
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:24   #1120
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A może zmniejsz obcas i wtedy będzie ok? Nie wiem, w sumie musiałabyś przymierzyć i zobaczyć, jak to wygląda...
Właśnie, że nie mogę zmniejszyć bo i tak ma tylko 3 cm. Ja mam 167. Zmierzyć nie mam jak, bo daleko jest a za taką cenę i tak jestem gotowa kupić suknię w "ciemno". A fason wiem że to ten

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:30   #1121
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam po oglądaniu mojej sali przygotowanej stricte pod wesele, jest piękna kolorem przewodnim akurat tego wesela był złoty, wyglądało to ślicznie, z ulgą odkryłam, że na sali jest kilma!!
nasza menagerka to świetna kobieta, kompetentna, myśle, że poradzi sobie w każdej sytuacji
tak więc jestem bardzo zadowolona, jeden minus, zapomniałam aparatu i za to bacik dla mnie
No baty Ci się należą! Trzeba było chociaż komórą cyknąć
Ale fajnie, że utwierdzasz się w tym, że Wasza sala Wam odpowiada

Cytat:
Właśnie, że nie mogę zmniejszyć bo i tak ma tylko 3 cm. Ja mam 167. Zmierzyć nie mam jak, bo daleko jest a za taką cenę i tak jestem gotowa kupić suknię w "ciemno". A fason wiem że to ten
Hm, ja bym sukni w ciemno nie kupowała... Mimo wszystko to 1000zł, nie 100 Wydaje mi się, że suknia, żeby dobrze wyglądała za krótka być nie może, ale poczekaj na opinie Dziewczyn, które się bardziej na tym znają, bo ja nie bardzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-16, 18:03   #1122
melod_y
Zakorzenienie

Ale sie pokłóciłam z TŻ... normalnie szkoda gadać.
I dawno On sam nie był tak wściekły na mnie jak dzisiaj.. No ale musiało sie tak skończyć bo po prostu w pewnej sprawie to zawsze tak się kończy..
Poszło o tego grilla, jego rodzine, jego podjeście do różnych spraw. skończyło się na tym że mam to juz wszystko gdzieś i nigdzie nie jadę..

I na dodatek mój laptop doprowadza mnie do białej gorączki. Rozkręciłam go by popatrzeć czemu tak wibruje ta obudowa, podejrzewam ze wiatraczek sę poluzował ale za nic nie mogę otworzyć obudowy!
I po prostu moge mieć jedną rzecz włączoną na lapku, bo jak włącze więcej, to zaczyna się chłodzić i niesamowicie głosno buczeć.. Normalnie za moment go rozwala chyba

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 19:32   #1123
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ale sie pokłóciłam z TŻ... normalnie szkoda gadać.
I dawno On sam nie był tak wściekły na mnie jak dzisiaj.. No ale musiało sie tak skończyć bo po prostu w pewnej sprawie to zawsze tak się kończy..
Poszło o tego grilla, jego rodzine, jego podjeście do różnych spraw. skończyło się na tym że mam to juz wszystko gdzieś i nigdzie nie jadę..

I na dodatek mój laptop doprowadza mnie do białej gorączki. Rozkręciłam go by popatrzeć czemu tak wibruje ta obudowa, podejrzewam ze wiatraczek sę poluzował ale za nic nie mogę otworzyć obudowy!
I po prostu moge mieć jedną rzecz włączoną na lapku, bo jak włącze więcej, to zaczyna się chłodzić i niesamowicie głosno buczeć.. Normalnie za moment go rozwala chyba
eh... ja też dziś sama... spokojnie, szkoda laptopa, nie rzucaj nim albo jak rzucasz to tak żeby się rozwalił całkowicie

ale tu dziś cichutko... jak ja mam czas Was na bieżąco czytać to milczycie

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-07-16 o 19:52
Stary 2011-07-16, 19:33   #1124
(kicia)
Zakorzenienie

ojej ale tu cicho ja wróciłam z pracy i mam 24 godziny wolnego

a potem nockiii aż do soboty i finito bo już więcej roboty nie będzie ale co tam jak za 2 tyg roboty to i tak duzo zarobię
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 19:45   #1125
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
eh... ja też dziś sama... spokojnie, szkoda laptopa, nie rzucaj nim albo jak rzucasz to tak żeby się rozwalił całkowicie
no.. ja też. Tylko że normalnie nosi mnie niemiłosiernie. i wszystko wyprowadza z równowagi...
Nie posłuchałam Pobiłam laptopa I o dziwo uciszył się no ale pewnie na jeden dzień, a jutro będzie to samo. W sumie nie szkoda mi go bo dałam za niego 100zł Ale jest na prawde bardzo dobry, szybki itp więc do przeglądania www. i oglądania filmów jest ok

Stary 2011-07-16, 19:54   #1126
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej

o jak fajnie, zaraz będą fotki a Tż?? mowę mi odjęło. Mój kiedyś zrobił jajecznicę

ja znalazłam cuś takiego. Rzeczywiście jest ciężka sprawa z tymi futerkami, bo etole prezentują się bosko, ale w takich byłoby Ci za zimno??
Hej,
Nena te dwa futerka co wczoraj wkleiłaś to drugie mi się podoba ale nie do mojej sukni, ja musze mieć gładki, prosty włos bo mam dół sukni falbankowy, a nie chcę być na dole i na górze napompowana,
To pierwsze jakieś luźne i srednio mi się podoba, ja chce mieć takie dopasowane.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 19:56   #1127
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
no.. ja też. Tylko że normalnie nosi mnie niemiłosiernie. i wszystko wyprowadza z równowagi...
Nie posłuchałam Pobiłam laptopa I o dziwo uciszył się no ale pewnie na jeden dzień, a jutro będzie to samo. W sumie nie szkoda mi go bo dałam za niego 100zł Ale jest na prawde bardzo dobry, szybki itp więc do przeglądania www. i oglądania filmów jest ok
za 100 zł to rewelacyjna cena, sama bym sobie taki sprawiła zawsze to wygodniej z laptopem a ja mam stacjonarny tylko jego na łóżko nie wezmę

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ojej ale tu cicho ja wróciłam z pracy i mam 24 godziny wolnego

a potem nockiii aż do soboty i finito bo już więcej roboty nie będzie ale co tam jak za 2 tyg roboty to i tak duzo zarobię
i bardzo dobrze, że zarobisz to wykorzystaj te 24 godziny w najbardziej odpowiedni sposób
Stary 2011-07-16, 20:02   #1128
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Witaj serdecznie

Oglądałam, ale mnie jakoś nie powalił.

Przeglądam suknie używane i znalazłam taką co mi się strasznie spodobała. Jak sprzedający odpisze na moje pytania i wszystko będzie ok to zastanowię się nad nią poważnie Poniżej zdjęcie tej sukni.
BArdzo ładna;-)

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

seagirl mi się najbardziej spodobało to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1310729516. nie wiem nawet czemu- po prostu spojrzałam na nie i wiedziałam, że to to

Evoonia, jak nic innego nie znajdę to chyba zamówię to, a to od Neny z drugiego zdjecia było fajne ale chyba nie pasuje do mojej sukni, zresztą chyba nie chcę z kołnierzem i rękawy jakieś takie luźne miało.
Stary 2011-07-16, 20:03   #1129
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
za 100 zł to rewelacyjna cena, sama bym sobie taki sprawiła zawsze to wygodniej z laptopem a ja mam stacjonarny tylko jego na łóżko nie wezmę
Wiesz, też miałam stacjonarny i powiem że kochałam go
I z nic nie chciałam laptopów bo mnie wnerwiało mizianie palcem po tym polu dotykowym. Wiem wiem.. jest myszka. Ale jak rozwale sie na łóżku z laptopem to ta myszka nie wiadomo gdzie jest.
Ale przyzwyczaiłam się i powiem ze jest to wygoda. Przynajmniej rano nie muszę wstawać aby coś sprawdzić tylko sięgam po laptopa, do łóżeczka i sprawdzam co chcę
No a z tym trafiła sie super okazja więc śmiga. I wytrzymały jest muszę przyznać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-16, 20:31   #1130
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, też miałam stacjonarny i powiem że kochałam go
I z nic nie chciałam laptopów bo mnie wnerwiało mizianie palcem po tym polu dotykowym. Wiem wiem.. jest myszka. Ale jak rozwale sie na łóżku z laptopem to ta myszka nie wiadomo gdzie jest.
Ale przyzwyczaiłam się i powiem ze jest to wygoda. Przynajmniej rano nie muszę wstawać aby coś sprawdzić tylko sięgam po laptopa, do łóżeczka i sprawdzam co chcę
No a z tym trafiła sie super okazja więc śmiga. I wytrzymały jest muszę przyznać
taki powinien być no właśnie wygoda, a ja jak chcę coś sprawdzić to muszę iść do pokoju gdzie ten komputer stoi... ale ważne, że jest i śmiga
Stary 2011-07-16, 20:32   #1131
Seagirl
Zadomowienie

A co sądzicie o tych kolczykach? Niby nie muszę kupowac bo myslałam żeby pożyczyć od świadkowej w ramach "czegoś pożyczonego", chciałabym trochę bardziej okazałe, te mi się podobają, koleżanka ma chyba jednak bardziej okazałe ale mam chęć się skusic na któreś z tych albo inne jesli mi wpadną gdzies w oko.

Dodano: O i bransoletkę do nich znalazłam tylko strasznie droga, 155 zł kurcze. Kolczyki ok 120zl.
Dodano:
wklejam dla przypomnienia zdjecie mojego gorsetu, i na tym dolnym zdobieniu najbardziej widać ze chyba będą idealnie pasować, co myslicie?
Aha pierwsze kolczyki maja długosc 6,5 cm a drugie 4cm i są o połowę tańsze od pierwszych.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product_1284803343_1756249272_KSVW-2.jpg (37,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product_1285509547_1854022873_KSV-001.jpg (38,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product_1275988206_1269599023_BRSVW2.jpg (29,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-07-18 o 09:50
Stary 2011-07-16, 20:34   #1132
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tych kolczykach? Niby nie muszę kupowac bo myslałam żeby pożyczyć od świadkowej w ramach "czegoś pożyczonego", chciałabym trochę bardziej okazałe, te mi się podobają, koleżanka ma chyba jednak bardziej okazałe ale mam chęć się skusic na któreś z tych albo inne jesli mi wpadną gdzies w oko.
będą ślicznie pasowały do Twojego zimowego wesela - jak kryształy lodu
Ja niestety te wczorajsze skreśliłam, maj tylko 2 cm a muszę mieć dłużse bo będę miała rozpuszczone włosy prawdopodobnie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 20:35   #1133
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej dziewczyny! wpadam jak burza:P na weselu super bylo, pozniej Wam napisze ze szczegolami a teraz jedziemy na impre nad morze see yaa
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 20:51   #1134
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

Dodano: O i bransoletkę do nich znalazłam tylko strasznie droga, 155 zł kurcze. Kolczyki ok 120zl.
Dodano:
wklejam dla przypomnienia zdjecie mojego gorsetu, i na tym dolnym zdobieniu najbardziej widać ze chyba będą idealnie pasować, co myslicie?
Aha pierwsze kolczyki maja długosc 6,5 cm a drugie 4cm i są o połowę tańsze od pierwszych.
śliczne są, będą idealne
Stary 2011-07-16, 20:55   #1135
bluesky89
Zakorzenienie

Dobry wieczór dziewczyneczki
Ja niedawno wróciłam z pracy. Oglądam 'lepiej późno niż później' i boli mnie głowa
I znów do 3 jestem sama. Ale jutro mam wolne, TŻ idzie na 17 dopiero, więc troszkę ze sobą pobędziemy
Seagirl, biżuteria piękna
Stary 2011-07-16, 21:01   #1136
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
będą ślicznie pasowały do Twojego zimowego wesela - jak kryształy lodu
Ja niestety te wczorajsze skreśliłam, maj tylko 2 cm a muszę mieć dłużse bo będę miała rozpuszczone włosy prawdopodobnie
Szkoda bo ładne były:-( Ja te znalazłam tutaj http://www.sklep-izabela.pl/index.ph..._gr,15700.html

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
śliczne są, będą idealne
Kurcze bardzo mi się podobają, ale nie planowałam aż tyl wydać na biżuterię, tym bardziej że to nie jest srebro. Za komplet wyjdzie mnie ok 270zł . Myślałam ze znajdę jakis komplet do 100zł.A wy ile planujecie wydać na biużuterię?
JA mam tak że najpierw planuje wydać mniej ale jak znajdę te jedyne i idealne to wkońcu i tak je kupię nawet za tyle kasy.
Stary 2011-07-16, 21:08   #1137
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze bardzo mi się podobają, ale nie planowałam aż tyl wydać na biżuterię, tym bardziej że to nie jest srebro. Za komplet wyjdzie mnie ok 270zł . Myślałam ze znajdę jakis komplet do 100zł.A wy ile planujecie wydać na biużuterię?
JA mam tak że najpierw planuje wydać mniej ale jak znajdę te jedyne i idealne to wkońcu i tak je kupię nawet za tyle kasy.
hm...nie mam pojęcia czy w ogóle będę kupowała biżuterię... mam kilka komplecików, może coś z nich dobiorę... poszukaj może czegoś tańszego a podobnego wstrzymaj sie jeszcze i szukaj, może akurat się coś trafi
Stary 2011-07-16, 21:12   #1138
karolinka85
Rozeznanie

Dziewczynki.. mój Tż miał poprostu "szczęście w nieszczęściu" a dokładniej miał wczoraj wypadek samochodowy..około 20 jak jechał po mnie(podczas burzy która miała wczoraj miejsce)..jakiś baran wymusił pierwszeństwo na nim skręcając w lewo..a Tż-towi niestety nie udało się całkowicie wyhamować..pieprznął w znak, potem w drzewo..urwało mu tylnie koło, oba boki skasowane, zderzak tylni odpadł dach delikatnie wgnieciony no i poszły szyby ze strony pasażera..na szczęście mojemu kochanemu Tż-towi zupełnie nic się nie stało..jedynie delikatne draśniecie na ręce i na nodze..no a samochód niestety do kasacji.. tamten chłopaczyna od razu się przyznał, że to jego wina..i twierdził że nie widział Tż-ta...
przyjechała straż pożarna bo poszedł bak na paliwo i benzyna zaczęła wyciekać, potem policja-dmuchali w alkomacik-obaj byli trzeźwi no i tamten dostał mandacik jakieś 6 stówek, ma na własny koszt postawić zniszczony znak,no i ma pokryć koszty holowania samochodu Tż-ta..
wiecie co,dobrze że ja akurat nie jechałam z Tż-tem bo napewno cała bym z tego nie wyszła..
Jednakże cieszę się najbardziej z tego że Tż jest cały i zdrowy..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 21:12   #1139
Seagirl
Zadomowienie

Chyba się wstrzymam i popatrzę w stacjonarncyh sklepach. Takie z przeźroczystych kryształków widze ze nie są drogie ale te z kamieniami to już tak, a ja chcę z kamieniami.
Stary 2011-07-16, 21:20   #1140
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki.. mój Tż miał poprostu "szczęście w nieszczęściu" a dokładniej miał wczoraj wypadek samochodowy..około 20 jak jechał po mnie(podczas burzy która miała wczoraj miejsce)..jakiś baran wymusił pierwszeństwo na nim skręcając w lewo..a Tż-towi niestety nie udało się całkowicie wyhamować..pieprznął w znak, potem w drzewo..urwało mu tylnie koło, oba boki skasowane, zderzak tylni odpadł dach delikatnie wgnieciony no i poszły szyby ze strony pasażera..na szczęście mojemu kochanemu Tż-towi zupełnie nic się nie stało..jedynie delikatne draśniecie na ręce i na nodze..no a samochód niestety do kasacji.. tamten chłopaczyna od razu się przyznał, że to jego wina..i twierdził że nie widział Tż-ta...
przyjechała straż pożarna bo poszedł bak na paliwo i benzyna zaczęła wyciekać, potem policja-dmuchali w alkomacik-obaj byli trzeźwi no i tamten dostał mandacik jakieś 6 stówek, ma na własny koszt postawić zniszczony znak,no i ma pokryć koszty holowania samochodu Tż-ta..
wiecie co,dobrze że ja akurat nie jechałam z Tż-tem bo napewno cała bym z tego nie wyszła..
Jednakże cieszę się najbardziej z tego że Tż jest cały i zdrowy..
właśnie dobrze, że mu się nic nie stało... ja miałam podobną sytuację kilka miesięcy temu, mój Tż też miał wypadek , ale też na szczęście nic mu nie stało się, tylko głowę miał rozciętą troszkę....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości