|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Bardzo ładnie Ci w niej. Najbardziej to mi się ten dekolt podoba,pasuje Ci ![]() Cytat:
Miałam jedną śmieszną akcję, jak oglądałam The Ring. W momencie jak w filmie zadzwonił telefon do babki po obejrzeniu taśmy, w tym samym czasie zadzwonił u mnie. I tylko słyszę jak mama z dołu woła- Gosza, do Ciebie, odbierz na górze. a było już po 22. Moja reakcja oczywista. A tu się okazało, że Chrzestna z Niemiec chciała coś ważnego ode mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Ja znowu w pracy ale za 3 godziny do domu i do TŻcika
Następny tydzień mamy ciężki ![]() lubcia piękna ta sukienka bardzo mi się podoba
#1113 |
Zakorzenienie
|
Znowu nie mogę się wbić
![]() W ogóle to muszę się wygadać, bo trochę mi przykro... U nas w hotelu na imieniny zawsze robimy składki. Po 10 zł. Zawsze się zbiera 80 zł. Nio i teraz będą moje imieniny (22.07) ale ja dzisiaj jestem w pracy ostatni raz przed urlopem, później dopiero 1.08. No i zrobilam wczoraj ciasto, kupiłam cukierków, przyniosłam, i kucharka sie mnie pyta czy koniecznie chce prezent czy może byc kasa bo one myślały, ze przychodzę jeszcze w poniedziałek, a cały czas było mówione, że w sobotę. Pewnie najzwyczajniej w świecie zapomniały, że mają kupić, więc powiedziałam, że w takim razie wezmę już pieniądze i sama sobie coś kupię, bo chciałam jakiś łańcuszek srebrny... Ale z łańcuszkiem mi się nie spieszy a kiepsko z kasą, przede mną wesele więc chyba po prostu pójdę na tipsy, a za następne 4o zł coś sobie kupię albo zostawię... Po prostu mnie olali ...
#1114 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi jeszcze podobał sie film: "Lustra" Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale nam leniwie. obejrzeliśmy sobie bajkę Alpha and Omega i straaaaaaaasznie się rozczarowałam... Bo widzicie, ja uwielbiam wilki i myślałam, że jak już wezmą na warsztat wilczy temat, to zrobią coś mądrego. A zrobili takiego szita, że porażka. Smutno mi z tego powodu. Idę dalej odpoczywać, spać mi się chce straszliwie...
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1118 |
Wtajemniczenie
|
A może zmniejsz obcas i wtedy będzie ok? Nie wiem, w sumie musiałabyś przymierzyć i zobaczyć, jak to wygląda...
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo ładnie Ci w niej ![]() Cytat:
nie przejmuj się , u mnie w pracy jest tak, że nigdy nie kupujemy sobie prezentów tylko dajemy kasę, moim zdaniem to jest lepsze, niekoniecznie można trafić w gust czy coś. Ja właśnie wróciłam po oglądaniu mojej sali przygotowanej stricte pod wesele, jest piękna ![]() ![]() nasza menagerka to świetna kobieta, kompetentna, myśle, że poradzi sobie w każdej sytuacji ![]() tak więc jestem bardzo zadowolona, jeden minus, zapomniałam aparatu i za to bacik dla mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1121 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie, że utwierdzasz się w tym, że Wasza sala Wam odpowiada ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Ale sie pokłóciłam z TŻ... normalnie szkoda gadać.
![]() I dawno On sam nie był tak wściekły na mnie jak dzisiaj.. No ale musiało sie tak skończyć bo po prostu w pewnej sprawie to zawsze tak się kończy.. Poszło o tego grilla, jego rodzine, jego podjeście do różnych spraw. skończyło się na tym że mam to juz wszystko gdzieś i nigdzie nie jadę.. I na dodatek mój laptop doprowadza mnie do białej gorączki. Rozkręciłam go by popatrzeć czemu tak wibruje ta obudowa, podejrzewam ze wiatraczek sę poluzował ale za nic nie mogę otworzyć obudowy! ![]() I po prostu moge mieć jedną rzecz włączoną na lapku, bo jak włącze więcej, to zaczyna się chłodzić i niesamowicie głosno buczeć.. Normalnie za moment go rozwala chyba ![]()
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tu dziś cichutko... jak ja mam czas Was na bieżąco czytać to milczycie ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-07-16 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
ojej ale tu cicho ja wróciłam z pracy i mam 24 godziny wolnego
![]() ![]() ![]() ![]()
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie posłuchałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nena te dwa futerka co wczoraj wkleiłaś to drugie mi się podoba ale nie do mojej sukni, ja musze mieć gładki, prosty włos bo mam dół sukni falbankowy, a nie chcę być na dole i na górze napompowana, To pierwsze jakieś luźne i srednio mi się podoba, ja chce mieć takie dopasowane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I z nic nie chciałam laptopów bo mnie wnerwiało mizianie palcem po tym polu dotykowym. Wiem wiem.. jest myszka. Ale jak rozwale sie na łóżku z laptopem to ta myszka nie wiadomo gdzie jest. Ale przyzwyczaiłam się i powiem ze jest to wygoda. Przynajmniej rano nie muszę wstawać aby coś sprawdzić tylko sięgam po laptopa, do łóżeczka i sprawdzam co chcę ![]() No a z tym trafiła sie super okazja więc śmiga. I wytrzymały jest muszę przyznać ![]() ![]()
![]() |
#1130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zadomowienie
|
A co sądzicie o tych kolczykach? Niby nie muszę kupowac bo myslałam żeby pożyczyć od świadkowej w ramach "czegoś pożyczonego", chciałabym trochę bardziej okazałe, te mi się podobają, koleżanka ma chyba jednak bardziej okazałe ale mam chęć się skusic na któreś z tych albo inne jesli mi wpadną gdzies w oko.
Dodano: O i bransoletkę do nich znalazłam tylko strasznie droga, 155 zł kurcze. Kolczyki ok 120zl. Dodano: wklejam dla przypomnienia zdjecie mojego gorsetu, i na tym dolnym zdobieniu najbardziej widać ze chyba będą idealnie pasować, co myslicie? Aha pierwsze kolczyki maja długosc 6,5 cm a drugie 4cm i są o połowę tańsze od pierwszych. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-07-18 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety te wczorajsze skreśliłam, maj tylko 2 cm a muszę mieć dłużse bo będę miała rozpuszczone włosy prawdopodobnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! wpadam jak burza:P na weselu super bylo, pozniej Wam napisze ze szczegolami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór dziewczyneczki
![]() Ja niedawno wróciłam z pracy. Oglądam 'lepiej późno niż później' i boli mnie głowa ![]() I znów do 3 jestem sama. Ale jutro mam wolne, TŻ idzie na 17 dopiero, więc troszkę ze sobą pobędziemy ![]() Seagirl, biżuteria piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Kurcze bardzo mi się podobają, ale nie planowałam aż tyl wydać na biżuterię, tym bardziej że to nie jest srebro. Za komplet wyjdzie mnie ok 270zł . Myślałam ze znajdę jakis komplet do 100zł.A wy ile planujecie wydać na biużuterię? JA mam tak że najpierw planuje wydać mniej ale jak znajdę te jedyne i idealne to wkońcu i tak je kupię nawet za tyle kasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki.. mój Tż miał poprostu "szczęście w nieszczęściu" a dokładniej miał wczoraj wypadek samochodowy..około 20 jak jechał po mnie(podczas burzy która miała wczoraj miejsce)..jakiś baran wymusił pierwszeństwo na nim skręcając w lewo..a Tż-towi niestety nie udało się całkowicie wyhamować..pieprznął w znak, potem w drzewo..urwało mu tylnie koło, oba boki skasowane, zderzak tylni odpadł dach delikatnie wgnieciony no i poszły szyby ze strony pasażera..na szczęście mojemu kochanemu Tż-towi zupełnie nic się nie stało..jedynie delikatne draśniecie na ręce i na nodze..no a samochód niestety do kasacji.. tamten chłopaczyna od razu się przyznał, że to jego wina..i twierdził że nie widział Tż-ta...
![]() przyjechała straż pożarna bo poszedł bak na paliwo i benzyna zaczęła wyciekać, potem policja-dmuchali w alkomacik-obaj byli trzeźwi no i tamten dostał mandacik jakieś 6 stówek, ma na własny koszt postawić zniszczony znak,no i ma pokryć koszty holowania samochodu Tż-ta.. wiecie co,dobrze że ja akurat nie jechałam z Tż-tem bo napewno cała bym z tego nie wyszła.. Jednakże cieszę się najbardziej z tego że Tż jest cały i zdrowy.. ![]()
#1139 |
Zadomowienie
|
Chyba się wstrzymam i popatrzę w stacjonarncyh sklepach. Takie z przeźroczystych kryształków widze ze nie są drogie ale te z kamieniami to już tak, a ja chcę z kamieniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.