Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 22:03   #3181
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
chyba lepiej coś mocniejszego niż piwo, na nerwy lepiej działa

a masz fotki z przymairki? a ta awaryjna bielizna to w razie czego
no własnie nie mam, tak się podekscytowałam, że zapomniałam zrobić, może za tydzień przy odbiorze
Cytat:
raz w życiu można tak poszaleć, to wolno nam
tak, obrączki to 7mm, ale nie wydaje mi się żeby były za szerokie; na palcu fajnie wyglądają
Najważniejze, że Wam pasują, ja też chciałąm szerokie, ale niestety u mnie 5 mm to max
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:42   #3182
ardillka
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
raz w życiu można tak poszaleć, to wolno nam
tak, obrączki to 7mm, ale nie wydaje mi się żeby były za szerokie; na palcu fajnie wyglądają
My mamy obrączki 6mm, więc troszkę mniejsze tylko.
Wyglądają super, ale jak ubieram pierścionek jeszcze zaręczynowy to szersza już nie mogła by być ani odrobinę... Ja jestem fanka szerokiej obrączki :P:P Zawsze taką chciałam i mam :P

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 23:10   #3183
madziares25
Zadomowienie

Te chciałam szeroką, ale niestety już 6 mm jest na mnie za duża...
Stary 2011-07-15, 23:34   #3184
Elfka86
Zakorzenienie

Hej
U nas też plaga dzików - połowie wsi przeryły już ziemniaki

Byliśmy na kursie tańca i mam doła - bo jestem jakimś cholernym sztywnym kołkiem
Stary 2011-07-15, 23:37   #3185
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

No i mam grype zoladkowa
Ledwo zyje, ide do łóżka

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 01:18   #3186
margolka1986
Zakorzenienie

rock współczucia...

a ja sie pochwalę - niespodziewanie przyjechała dzis ekipa i .. zamontowała Nam kuchnię ! jest śliczna pół dnia spędziłam w mieszkanku i mam teraz taaaaaaaaaaakiego banana na buzi

teraz będziemy szukac blatów bo chcemy granitowe i szkła na ściane w odpowiednim kolorze... ogólnie spisalam ile rzeczy mamy jeszcze załatwic przed przeprowadzką to szoook a tu jeszcze ślubne przygotowania ...

ale tak własnie wczoraj chcialam koniecznie jakies wypaśne winietki zrobić - ileż ja miałam opcji a dziś pomyslałam - qrcze i tak połowa ludzi tego nie zobaczy i nie doceni - ja tez nie nacieszę tym oka i po raz kolejny odchudze portfel... więc wolę tą kaskę wydać na rzecz do mieszkania - coraz bardziej dociera do mnie ze niedługo sie przeprowadzamy

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:05   #3187
Mediona
Zadomowienie

[QUOTE=elllmajei;28163550]dotarły dzisiaj w końcu do mnie zaproszenia i buty butki są super, idealnie pasują, tylko nie daje mi spokoju obcas, bo nie jest pokryty materiałem (nie było takiej możliwości), tylko pomalowany odcieniem zbliżonym do materiału i jakoś mnie to drażni; może mi przejdzie w każdym bądź razie super są; wrzucam fotki i przy okazji obrączki[/QUOTE

pewnie ci przejdzie na zdjęciach sie nie rzuca nic w oczy
fajnie wygladaja
Ja bardzo chciałam 7 jedne mi sie tak podobały ale mój stwierdził ze za duże i znaleźliśmy podobne tylko ze 5 tez fajnie wygladaja
Mi było wszystko jedno byle nie były za cienkie a nie zagladałam czy bede nosziła z zaręczynowym bo go daje na 2 rękę

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Hej

Byliśmy na kursie tańca i mam doła - bo jestem jakimś cholernym sztywnym kołkiem
bedzie dobrze na nastepnej lekcji bedzie lepiej
Jak ja z moim wyszlismy z pierwszej lekcji to mielismy zalamke ze nam sie nie uda ale jakos pomału wychodzi
Nie denerwuj sie bedzie dobrze

Edytowane przez Mediona
Czas edycji: 2011-07-16 o 09:08
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 12:18   #3188
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc, to te pudełeczka na podziękowanie dla gości za przybycie, to moim zdaniem zbędny wydatek...
Z początku chciałam je kupić, ale ta cena...i stwierdziliśmy, że dla tych migdałów nie warto, bo nawet nie każdy lubi, a te aniołeczki z gipsówki...to połowa gości zapomni zabrać, część zgubi, a jeszcze inni powiedzą, że tylko na jakies gówinka z gipsu mnie było stać?
Ja myślę raczej nad podarowaniem w ramach podziękowania za przybycie...dla wszystkich rodzin na nasze ślubne pamiątkowe zdjęcie ze specjalną dedykacją...tak osobiście.
Kwestia gustu...
Ja tylko pytałam co włożyć do środka...

Cytat:
dotarły dzisiaj w końcu do mnie zaproszenia i buty butki są super, idealnie pasują, tylko nie daje mi spokoju obcas, bo nie jest pokryty materiałem (nie było takiej możliwości), tylko pomalowany odcieniem zbliżonym do materiału i jakoś mnie to drażni; może mi przejdzie w każdym bądź razie super są; wrzucam fotki i przy okazji obrączki
buty super! i obrączki piękne. Dużo za nie zapłaciliście?

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Mamy dziś 4 rocznicę Mieliśmy pierwotnie dzisiaj brać ślub - pogoda jest piękna, więc jedziemy zaraz pocieszyć się sobą na łonie natury
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 12:58   #3189
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Elllmi - piękne butki
obrączki też super!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 15:35   #3190
Mediona
Zadomowienie

własnie wróciłam z zakupów tym razem wpadły nowe baletki piżama z małpą na przodzie bielizna torebka i sól do kąpieli
Uciekam robić obiad (dzisiaj rizotto) a potem kapiel i uciekay do kuzyna od moje TŻ
Miłej soboty
Stary 2011-07-16, 15:37   #3191
lusesita23
Zakorzenienie

Ellmi fajne buciszki

Rock u nas tez jakies wirusy żołądkowe krążą - M., mój szwagier,sporo ludzi z pracy

dziś tez slabowito sie czulam,ale daje rade...

bylam na przymiarce sukni - jest juz odswiezona

dzis sie spotykam z przyjaciolka,a M. jedzie na kawalerski

mamy tez Mika,wiec uciekam
Stary 2011-07-16, 15:38   #3192
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
rock współczucia...

a ja sie pochwalę - niespodziewanie przyjechała dzis ekipa i .. zamontowała Nam kuchnię ! jest śliczna pół dnia spędziłam w mieszkanku i mam teraz taaaaaaaaaaakiego banana na buzi

teraz będziemy szukac blatów bo chcemy granitowe i szkła na ściane w odpowiednim kolorze... ogólnie spisalam ile rzeczy mamy jeszcze załatwic przed przeprowadzką to szoook a tu jeszcze ślubne przygotowania ...
Dzieki

I powodzenie w poszukiwaniu dodatków do kuchni
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Mamy dziś 4 rocznicę Mieliśmy pierwotnie dzisiaj brać ślub - pogoda jest piękna, więc jedziemy zaraz pocieszyć się sobą na łonie natury

Pogoda jest cudna więc życzę dzisiejszym PMką pięknych ceremonii ślubnych i zabawy do samego zana z mężami i rodziną

- 25 kg
Stary 2011-07-16, 16:02   #3193
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Hej

Szalone dziki
Na pewno nie jesteś, tylko Ci się tak wydaje
Dacie radę, jak my dajemy w miarę, to jest git majonez
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
No i mam grype zoladkowa
Ledwo zyje, ide do łóżka
Malutka chorowinka, na Ciebie to plagi egipskie spadają, co?
Stary 2011-07-16, 16:05   #3194
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Malutka chorowinka, na Ciebie to plagi egipskie spadają, co?
Najgorsze jest to, że byliśmy wczoraj u znajomych którym urodziła się mała dziewczynka Ma 2 tygodnie
Mam tylko nadzieję, że nie zostawiłam tam jakichś zarazków

- 25 kg
Stary 2011-07-16, 16:30   #3195
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
rock współczucia...

ale tak własnie wczoraj chcialam koniecznie jakies wypaśne winietki zrobić - ileż ja miałam opcji a dziś pomyslałam - qrcze i tak połowa ludzi tego nie zobaczy i nie doceni - ja tez nie nacieszę tym oka i po raz kolejny odchudze portfel... więc wolę tą kaskę wydać na rzecz do mieszkania - coraz bardziej dociera do mnie ze niedługo sie przeprowadzamy

Dokładnie!!!Jestem tego samego zdania
Choć nie powiem, że przez chwilkę miałam ochotę też je zakupić...
Ale z włożeniem do środka prezenciku jest mały problemik, bo, co?
Zazwyczaj jakiś gipsowe aniołeczki, lub migdały w lukrze, które drogie są i poza tym nie każdy je lubi...to prawie jakby draże z Biedronki w te pudełeczko wsypać...
Taniej by wyszło...
A nie lepiej po prostu po wejściu na salę, wypiciu szampana i zajęciu miejsc ( bez winietek, bo nie daj Boże ktoś by się poczuł urażony, że Stefana z Halinką posadziłam a on marzył u boku Zofii siedzieć...niech każdy siada, gdzie chce i z kim chce...bo potem fochy będą, ze jak ja miałam kogoś usadzać z tym i tamtym i tu i tu...A tak bez problemu) Bynajmniej u nas się winietek nie praktykuje i każdy jest zadowolony.
To na marginesie, a wracając do prezencików dla gości, to naprawdę, goście tego nie doceniają, to są szczegóły, ważne dla nas...
Dajmy na to idę na wesele, przede mną pudełeczko, pełna entuzjazmu je otwieram a tam co? Draże...lub pralinka, albo aniołeczek...Kwestia gustu, w naszym rejonie się tego nie praktykuje...
I w ramach podziękowania może młoda para wziąść nawet mikrofon i słownie gościom podziękować: "Drodzy goście serdecznie Wam dziękujemy za przybycie, za życzenia i za to, że jesteście z nami w tym szczególnym dla nas dniu, że dzielicie z nami nasze szczeście. Bardzo Wam dziękujemy, jest nam bardzo miło i chcielibyśmy, żebyście zapamiętali ten dzień jako szczególny, tak jak my...
Dlatego też zapraszamy do wspólnego biesiadowania, mamy nadzieję, że będziecie się dobrze bawić.
Zapraszamy do stołów na obiad, a potem udanej zabawy kochani!!!
Mamy jeszcze dla Was regulamin ( przeczytajcie go razem ):
Regulamin wesela
1. Wesele rozpoczyna się na początku a kończy, gdy Młoda Para zaśnie.

2. Osoby niezadowolone ze swoich miejsc przy stole będą miały następnego dnia całą salę do dyspozycji.

3. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów.

4. Zabrania się dłubania palcem w nosie sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę napoju sąsiada oraz wycierania tłustych palców w ubranie sąsiada.

5. Osoby mające uwagi dotyczące wesela zobowiązane będą do zorganizowania lepszego w przeciągu pół roku.

6. Osoby, które zgubią wątek nie muszą go szukać. Rano sala będzie gruntownie zamiatana i będzie go można odebrać.

7. Jeśli alkohol wyleje się na odzież prosimy nie panikować! Zostanie przyniesiona następna butelka.

8. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu.

9. Osoby idące do domu proszone są o zabranie swoich partnerów. Nie dopuszcza się przy tym jakichkolwiek zamian.

10. Jeśli któryś z gości stwierdzi, że znajduje się sam na sali oznacza to, że zabawa dobiegła końca.

Każdy z uczestników jest zobowiązany do przestrzegania powyższych zasad niezależnie od:
- rasy,
- koloru skóry,
- płci,
- wyznania czy przekonań politycznych pod groźbą zmywania naczyń po weselu

Nie wariujmy!!!
Margolka przybij piateczkę

Cytat:
Ja tylko pytałam co włożyć do środka...

buty super! i obrączki piękne. Dużo za nie zapłaciliście?

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Miłego dzioneczka
Happy, no nie wiem, co tam chcesz włożyć...
Może dziewczyny niech doradzą, ja nie pomogę, bo ten pomysł nie trafił w moją wizję weselną
Ale szczerze, jak już bym miała wybierać, to może rzeczywiście te aniołeczki z dedykacją...
Myslałam o tym naprawdę, miałam już je nawet zamówić, ale TŻ i jego rodzinka stwierdzili że szkoda kasy, bo nikt nie zwróci na to uwagi ( bynajmniej w naszej rodzinie)
My chcemy w ramach podziękowania w momencie, gdy dostaniemy płytę weselną zrobic w ten sposób, że do każdej rodzinki zapowiedzieć się, że przyjdziemy z płytką i razem obejrzymy sobie, jesli będą chcieli, i każdej rodzinie, damy nasze jedno najładniejsze ślubne zdjęcie z osobista dedykacją...Każdy już zapomni o weselu, a tu takie małe podziękowanie...myslę, że fajnie, ale wiadomo,kwestia gustu...
Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
własnie wróciłam z zakupów tym razem wpadły nowe baletki piżama z małpą na przodzie bielizna torebka i sól do kąpieli
Uciekam robić obiad (dzisiaj rizotto) a potem kapiel i uciekay do kuzyna od moje TŻ
Miłej soboty
Wzajemniście oczywiście

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Najgorsze jest to, że byliśmy wczoraj u znajomych którym urodziła się mała dziewczynka Ma 2 tygodnie
Mam tylko nadzieję, że nie zostawiłam tam jakichś zarazków
Oby nie...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

ale pustki u nas na forum...laseczki kochane
Ja uciekam , bo na 17 mamy imieninki u babci TŻ

Edytowane przez madziares25
Czas edycji: 2011-07-16 o 16:21
Stary 2011-07-16, 18:27   #3196
Stysik
Zakorzenienie

Niunia z mieszkania
Cytat:
Pokażę Wam mój wieszak...nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie, bo aparat jest do bani ale na żywo jest supcio
ładny

Cytat:
dotarły dzisiaj w końcu do mnie zaproszenia i buty butki są super, idealnie pasują, tylko nie daje mi spokoju obcas, bo nie jest pokryty materiałem (nie było takiej możliwości), tylko pomalowany odcieniem zbliżonym do materiału i jakoś mnie to drażni; może mi przejdzie w każdym bądź razie super są; wrzucam fotki i przy okazji obrączki
śliczne buty a powiedz jeszcze raz gdzie je zamówiłaś?
i obrączki fajne
Cytat:

ja też ostatnio więcej myślę o przeprowadzce niż o weselu
Cytat:
Pogoda jest cudna więc życzę dzisiejszym PMką pięknych ceremonii ślubnych i zabawy do samego zana z mężami i rodziną
dołączam się

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
A ja pamiętam, że w tamtym roku 13 sierpnia było bardzo ciepło ale późnym wieczorem była taka potworna burza, że jak walnął piorun to stanęłam prawie na baczność w namiocie Ciekawe jak będzie w tym roku
ciekawe

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

wróciliśmy z podróży poślubnej w niedzielę o 23:30 - BYŁO REWELACYJNIE!!!!!
pięknie

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 22:07   #3197
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki

I powodzenie w poszukiwaniu dodatków do kuchni

dzięki ! dłuuga droga przed nami ale ciekawa

Cytat:
Dokładnie!!!Jestem tego samego zdania
Choć nie powiem, że przez chwilkę miałam ochotę też je zakupić...
Ale z włożeniem do środka prezenciku jest mały problemik, bo, co?
Zazwyczaj jakiś gipsowe aniołeczki, lub migdały w lukrze, które drogie są i poza tym nie każdy je lubi...to prawie jakby draże z Biedronki w te pudełeczko wsypać...
Taniej by wyszło...
A nie lepiej po prostu po wejściu na salę, wypiciu szampana i zajęciu miejsc ( bez winietek, bo nie daj Boże ktoś by się poczuł urażony, że Stefana z Halinką posadziłam a on marzył u boku Zofii siedzieć...niech każdy siada, gdzie chce i z kim chce...bo potem fochy będą, ze jak ja miałam kogoś usadzać z tym i tamtym i tu i tu...A tak bez problemu) Bynajmniej u nas się winietek nie praktykuje i każdy jest zadowolony.
To na marginesie, a wracając do prezencików dla gości, to naprawdę, goście tego nie doceniają, to są szczegóły, ważne dla nas...
Dajmy na to idę na wesele, przede mną pudełeczko, pełna entuzjazmu je otwieram a tam co? Draże...lub pralinka, albo aniołeczek...Kwestia gustu, w naszym rejonie się tego nie praktykuje...

Nie wariujmy!!!
Margolka przybij piateczkę

ja akurat jestem za winietkami ale to tez kwestia gustu
ale zgodze sie zeby nie wariowac - ja już miałam takie zapędy ale wydatki mieszkaniowe mi je ostudziły w końcu na rzeczy w mieszkaniu bede wiecej patrzec cześciej ich używac itp a na weselu połowa ludzi ich nie dostrzeże i nie doceni...

a ja taki regulamin ( tylko chyba 5 pkt wymyśliłam sama wkleje do księgi gości - kto będzie chcial przeczyta )

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

ja też ostatnio więcej myślę o przeprowadzce niż o weselu
tez tak ostatnio mam

no do dziś mielismy termin potwierdzenia i ...
zaczęli się ludzie wykruszać :/

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa

Edytowane przez margolka1986
Czas edycji: 2011-07-16 o 22:11
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 00:10   #3198
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
dzięki ! dłuuga droga przed nami ale ciekawa

Ja uwielbiam polowac na fajne, niespotykane przedmioty
Nie ma sie co spieszyc

- 25 kg
Stary 2011-07-17, 09:38   #3199
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
no do dziś mielismy termin potwierdzenia i ...
zaczęli się ludzie wykruszać :/
i dużo osób odpadło?

U nas też trochę - 4 ze względu na pogrzeb ...tzn godziny są policzone Daliśmy im więcej czasu do podjęcia decyzji bo i tak ostateczną liczbę gości podajemy dopiero 8 sierpnia
1, ze wzgl na stan zdrowia
1 ze wzgl. na to, że ktoś musi zostać z psem
3 ze wzgl na brak kasy - ale jeszcze nad tym pracujemy
1, bo akurat gra w tym dniu na innym weselu
1, bo chłopak akurat wyjeżdża i nie chce przyjść sama
1, bo wynikły jakieś problemy zdrowotne (trochę podejrzane jak dla mnie ale nie ważne )

Chyba pojadę zaraz do mamy trochę się poopalać

Dzień dobry tak w ogóle
Rock jak zdrowie?

Wszystkim wczorajszym MPkom najlepszego na nowej drodze życia
(my mielibyśmy piękną pogodę na ślub Byliśmy nawet wczoraj na romantycznym obiedzie na deptaku i poszliśmy pod naszą Katedrę pooglądać śluby TŻ powiedział, że jedna z PMek wygląda jak jeż Miała taką postrzępioną suknię i postrzępiony welon :P

Edytowane przez happy2gether
Czas edycji: 2011-07-17 o 09:42
Stary 2011-07-17, 12:06   #3200
happy2gether
Wtajemniczenie

hahahahaha http://demotywatory.pl/1887360/Literowki
Stary 2011-07-17, 12:09   #3201
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Ej ja już to widziałam wcześniej i chyba coś ze mną nie tak, bo nie wiem o co w tym chodzi

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Zaskoczyłam Ś.P zamiast Sz. P buahaha
Stary 2011-07-17, 12:16   #3202
Mediona
Zadomowienie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

ale wczoraj sie zdenerwowałam
Bylismy u kuzyna mojego TŻ on miał 3 tygodnie temu wesele no i uwielbia disco polo
|No i zaczął puszczac jakies biesiady szanty i sląskie przyśpiewki no i ja powiedziała ze u nas nie bedzie czegos takiego
No i komentarze ze musi byc ze ludzie mi sie na weselu nie beda bawic
iże bedzie lipa
No ale ne każdy lubi szanty, ale ja nie stronie od typowych weselnych piosenek mogą byc ale biesiady i przyspiewki śląskie przesada
Wiec powiedziałam ze u mnie nie bedzie takiej muzy a jak u niego była taka i sie ludzie bawili to gratulacje
Każdy ma swoje gusta
No i ja sie nie wpiepszałam w jego wesele to co go obchodzi moja muzyka

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Aha Dzień Dobry
Stary 2011-07-17, 12:22   #3203
happy2gether
Wtajemniczenie

Nie da się wszystkim dogodzić, niestety. Ty znasz lepiej swoich gosci i wiesz co się będzie im podobało
Stary 2011-07-17, 12:46   #3204
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Nie da się wszystkim dogodzić, niestety. Ty znasz lepiej swoich gosci i wiesz co się będzie im podobało

każdy coś znajdzie
Stary 2011-07-17, 12:57   #3205
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Dzień dobry tak w ogóle
Rock jak zdrowie?
Dzisiaj wreszcie czuję się normalnie
Cały dzień wczoraj nic nie jadłam więc czekam teraz na rosołek
Palec po pszczole jeszcze lekko opuchnięty ale już nie boli

Może to koniec rewelacji aż do wesela
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
ale wczoraj sie zdenerwowałam
Bylismy u kuzyna mojego TŻ on miał 3 tygodnie temu wesele no i uwielbia disco polo
|No i zaczął puszczac jakies biesiady szanty i sląskie przyśpiewki no i ja powiedziała ze u nas nie bedzie czegos takiego
No i komentarze ze musi byc ze ludzie mi sie na weselu nie beda bawic
iże bedzie lipa
No ale ne każdy lubi szanty, ale ja nie stronie od typowych weselnych piosenek mogą byc ale biesiady i przyspiewki śląskie przesada
Wiec powiedziałam ze u mnie nie bedzie takiej muzy a jak u niego była taka i sie ludzie bawili to gratulacje
Każdy ma swoje gusta
No i ja sie nie wpiepszałam w jego wesele to co go obchodzi moja muzyka
U nas nie bedzie disco polo, ani przyspiewek biesiadnych ani nic w tym klimacie
Nie lubimy takiej muzyki a to jest nasze wesele i my decydujemy.
Jest tyle utworów na przekroju lat, że każdy znajdziec coś dla siebie a jak nie, to trudno każdemu się nie dogodzi

Piękna dziś pogoda jedziemy z ostatnim zaproszeniem do znajmych rodziców choć i tak odmówią, bo sa w żałobie ale cóż... jak juz je mam to zawioze

- 25 kg
Stary 2011-07-17, 13:42   #3206
happy2gether
Wtajemniczenie

udanych zakupów Rock
Stary 2011-07-17, 13:48   #3207
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
udanych zakupów Rock

- 25 kg
Stary 2011-07-17, 13:55   #3208
happy2gether
Wtajemniczenie

Rock miałam zapytać...zdecydowaliście się już z TŻ na jakąś formę podziękowań dla rodziców?
Stary 2011-07-17, 15:07   #3209
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Rock miałam zapytać...zdecydowaliście się już z TŻ na jakąś formę podziękowań dla rodziców?
Ja mysle nad jakimś wyjazdem na weekend albo spa Czatuje na gruponie bo są czasem fajne weekendowe oferty
A TŻ to nie wiem, niech dziękuje swoim jak chce Mi oni nic w niczym nie pomogli wiec nie mam im za co dziękowac

Uciekamy, pa

- 25 kg
Stary 2011-07-17, 16:45   #3210
happy2gether
Wtajemniczenie

mamy dla TŻ skarpety w czerwono-czarne romby trafiliśmy na nie w H&M (i w czarno-zielone - może któraś chce odkupić? )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości