Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011. - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nasz nowy wątek powinien się nazywać:
Kopniak tu kopniak tam, czuję że dziecko w sobie mam. 2 3,17%
Już niedługo pękamy, z niecierpliwością na to czekamy! 1 1,59%
Posypiemy się jak kostki Domino i bedziemy miały przy sobie swoje Bambino. 2 3,17%
Wyprawki "prawie" skompletowane, a nasze dzieciaczki jeszcze spakowane. 0 0%
Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. 24 38,10%
Wizaż czas nam umila, bo do porodu już tylko chwila. 2 3,17%
Brzuszki rosną, a czas leci. Czy już w sierpniu będą dzieci? 19 30,16%
Chociaż brzuszki uwielbiamy to na dzieci już czekamy. 10 15,87%
Cały sierpień przed nami a my już wyglądamy za dzieciaczkami. 1 1,59%
Torby spakowane, ciuszki poprasowane, kiedy będziemy rozpakowane? 3 4,76%
Wielkie dumanie w główce, która z mam będzie pierwsza na porodówce. 7 11,11%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 13:37   #481
anciaahk
kosmitka

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Ja w sumie na początku sierpnia chciałabym poprać, te 3 tygodnie chyba może poleżeć w zamkniętej szafie czy komodzie?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja swoje rzeczy prasuję raz na lewej, raz na prawej, zależy od materiału. A jakie to ma znaczenie dla dziecka?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:37   #482
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie

ale naprodukowałyście... nadrobiłam póki co połowę

Wczoraj mężol zabrał mnie za zlot motocyklowy - głośno strasznie. Na bramce stał wielki Pan motocyklista. Zatrzymał nas przy kasie i pyta, który miesiąc. Zdziwił sie, ze taki malutki brzuszek, łzy mu w oczach staneły i mówi, że jego córa też w ciąży. Fasolka 11mm no i wpuścił nas za free W domu aż z ciekawości spr ile mm miała moja żabka jak się dowiedziałam o ciąży - 6 tc + 5 d 28 mm.

Dziś już też po zakupach. Oczywiście nie kupiłam żadnej bluzeczki, bo nic na mnie nie ma Sukienek też brak, ogólnie kicha. Ale byliśmy w castoramie i kupiłam do pokoju małej kubusiowe nalepki na ścianę

mucka21 witaj
martwiłyśmy się, nie wiem czy doczytałaś
Z teściową współczuje - widać cieżkie z nią macie życie, ale niestety chyba w żadnym domu nie ma idealnie. Zawsze coś.
A wizyty w szpitalu nie zazdroszczę. Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
jak człowiek traci mamę, nawet jak jest dorosły to już kompletnie przestaje być dzieckiem....
dokładnie tak....

lausanne powitać siostrzyczkę
Kochana, a ktory Ty jesteś tc, że lekarz uważa, że za 4t będzie ok?? Mam nadzieje, że wytrzymasz wiecej niż te 4 tygodnie!! A szyjka miękka, ale krótka?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:38   #483
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Myślałam, że jak się nie karmi piersią, to jest to niemożliwe.
a niby dlaczego?
ja znam też kobiety co karmią i tyją,lub też karmią i nic nie gubią
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:38   #484
mucka21
Rozeznanie

Cotynato ona nie daje nam kawałek mieszkania bo to wsumie jest dom tż, który postawił jak się urodził tż jego tata - właśnie dla niego, a teściowa ma jeszcze dwóch synów nieślubnych (miała je z zonatym, dzieciatym alkoholikiem) jeden syn pracuje i ma 4 dzieci, drugi jest alkoholikiem (rodzina trochę patologiczna) jak i jego żona i mają 6 dzieci. to rozumiem że mam być wdzieczna za to ze możemy mieszkać w własnym domu? a co z jej wdziecznoscia wobec meza ktory wychowywał jej nieslubne dzieci? gdybyś wiedziala jaka ona byla dla niego "wdzieczna" zwlaszcza jak chorowal na raka! a wszystko co ma tż ma po swoim ojcu który nie chciał zostawić syna z niczym, a jak zmarł to tesciowa za pieniadze z jego ubezpiecznenia pomogla postawic dom temu synowi alkoholikowi i podpiela mu prad bo on wolal kase przepic
Koniec tematu, tak sie nie da powiedziec kto ma racje musialabys tu byc i sie sama przekonac

ide nad rzeke
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:41   #485
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a niby dlaczego?
Nie wiem, jakoś tak mi każdy mówi, że jak będę karmić to schudnę.
Olać to, najważniejsze, by dzidzia była zdrowa, a z kilogramami jakoś sobie poradzić będę musiała .

Aga - ładnie się zachował ten Pan, miło z jego strony. Jak zdrówko, samopoczucie?

Stary 2011-07-17, 13:49   #486
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
ja tez, jestem ciekawa jak mi pojdzie z moimi cycorkami widmo

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

No wlasnie, otwarta, o to mi chodzilo

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
no w sumie już piorę..sama nie wiem..może potem jeszcze raz przepiorę..na szybko,bez prasowania wtedy ?? w sumie to będą zamknięte w komodzie więc wydaje mi się,że czasowo ok.. w końcu już nie tak daleko jest

ale dalej nie wiem czy prasować na lewo czy prawo
Ja prasuję na zewnętrznej stronie.

Ancia- to pranie to sprawa indywidualna. Ja się nie śpieszę bo wolę na spokojnie w sierpniu, żeby mieć poczucie, że to jest w pełni świeże. Sama wolę prosto z prania niż z szafy jak leży miesiąc

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:58   #487
anciaahk
kosmitka

Myślę, że tak 2-3 tygodnie przed porodem to chyba ostatni czas na takie rzeczy, bo potem to już trzeba będzie być przygotowanym na wszystko.
Dzisiaj zaczęliśmy 34 tc, więc teoretycznie za 3 tygodnie powinnam mieć wszystko zapięte i przygotowane, raczej się nie uda, ale co się da, to muszę mieć ogarnięte.

Stary 2011-07-17, 13:59   #488
agnieszka 0605
Zakorzenienie

kapka no tęskniłyśmy co u Ciebie?

Ancia samopoczucie dziś lepiej, na szczęście zaraz zmykamy do teściów, potem do kolegi na grilla. Po całym tyg siedzenia w domu wreszcie chociaż niedziela rozrywkowa a kochana - co ja tu czytałam? Nie oszczędzasz się! Chcesz lanie?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:03   #489
cotynato
Zakorzenienie

Dawno się tak nie nudziłam Jakoś nie lubię niedziel. Weźcie coś piszcie tzn dużo piszcie

Wymianka.
Stary 2011-07-17, 14:16   #490
lullaby_ml
Zakorzenienie

dżizas ale nudyyyyyy katarzyno ja w sumie pierwsze slysze zeby po karmieniu sie tylo? nie chce sie wypowiadac w tej kwestii za duzo bo jeszcze nie karmilam ale z opowiadan znajomych i pielegniarki i gin to sie chudnie
Stary 2011-07-17, 14:17   #491
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
dżizas ale nudyyyyyy katarzyno ja w sumie pierwsze slysze zeby po karmieniu sie tylo? nie chce sie wypowiadac w tej kwestii za duzo bo jeszcze nie karmilam ale z opowiadan znajomych i pielegniarki i gin to sie chudnie
też tak słyszałam odwrotnie- nigdy.

Wymianka.
Stary 2011-07-17, 14:19   #492
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

ale tu ruch od rana..potem jak się uda to nadrobię
ja musiałam pojechać na chwilkę do pracy z rana..ale już jestem.. i biorę się za prasowanie ciuszków małej
bo już kolejne partie prania czekają w kolejce..pogoda nas nie rozpieszcza więc nie chce robić więcej prań na raz i rozkładać po 2 suszarki

mam może głupie pytanie... wy prasujecie ciuszki z prawej strony czy z lewej ?? bo się tak zastanawiałam..że np. grubsza bluza poprasowana z prawej..to bez sensu prasować... :conf used:
body,spiochy,kaftaniki i te bielizniane prasuje zawsze na parwej..
spodenki ,spodnice-dzinsy na prawej, bluzy i welurowe jak pogniecione to na lewej..

Cytat:
no w sumie już piorę..sama nie wiem..może potem jeszcze raz przepiorę..na szybko,bez prasowania wtedy ?? w sumie to będą zamknięte w komodzie więc wydaje mi się,że czasowo ok.. w końcu już nie tak daleko jest

ale dalej nie wiem czy prasować na lewo czy prawo
wsadz sobie w woreczki jak juz to sie nie zakurza...
i tak wiadomo ze bedziesz je ogladac conajmniej raz w tygodniu to otworzysz
woreczki i sie powietrza wtedy troche

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a niby dlaczego?
Ja jestem tego przykladem- karmilam 6 miesiecy i nic nie chudlam....
Bylam ciagle glodna i jadlam jeszcze wiecej niz w ciazy.....
Normalnie mialam zachcianki i to na slodkie

Stary 2011-07-17, 14:23   #493
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
też tak słyszałam odwrotnie- nigdy.
Jeśli mogę się wtrącić ja tyłam w czasie karmienia piersią - moja i wyłącznie moja wina, obżerałam się, karmiąc małego miałam ogromne ssanie - byłam często bardzo głodna. Schudłam dopiero, gdy odstawiłam go od cyca

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Ja jestem tego przykladem- karmilam 6 miesiecy i nic nie chudlam....
Bylam ciagle glodna i jadlam jeszcze wiecej niz w ciazy.....
Normalnie mialam zachcianki i to na slodkie
o właśnie o tym pisałam ja nie dość że nie chudłam to jeszcze tyłam

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:23   #494
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Jeśli mogę się wtrącić ja tyłam w czasie karmienia piersią - moja i wyłącznie moja wina, obżerałam się, karmiąc małego miałam ogromne ssanie - byłam często bardzo głodna. Schudłam dopiero, gdy odstawiłam go od cyca
czyli mozna stwierdzic ze jak maluszek wysysa z nas wszystko to jestesmy jeszcze bardziej glodne i proboujemy zapelnic ten glod czymkolwiek zeby go zastapic tym pokarmem ktory tracimy na rzecz dzidzi?
Stary 2011-07-17, 14:43   #495
lausanne
Wtajemniczenie

cześć mamusie, tęskniłyście no nie?

Lulka mialam Ci wspołczuć (choć takie rozciąganie i lekki bol jak na @ to raczej rozciąganie macicy, też to mam) ale doczytalam o sprzątaniu i zamiast dostajesz porządne baty

Cytat:
Lausanne coś mnie ominęło - czemu chcesz rodzić w Warszawie? Tam masz gina czy to jakieś inne względy?
I gratulacje z powodu udanej wizyty!! Zaciskamy nóżki i czekamy grzecznie 4 tygodnie.
ja tam nie mam gina ale mam ciocię ktora jest anestezjologiem i ordynatorem oddziału i zrobi mi znieczulenie. I załatwi "swoją" położną i "swojego" gina. O ile uda mi się to zorganizować (i nie zacznę rodzić jutro ) W lbn nigdzie nie ma znieczulenia, a ja niestety tym razem nie idę na zywca Chyba że mnie sytuacja zmusi. I tu nie tyle chodzi o ból, bo jak widac da się go przeżyć, tylko o moją psychę Miałam baaardzo niemiłe przeżycia ostatnim razem i wolę być spokojna. Chociaz w głowie

aaa i też mam fazę na slodkie! masakra!

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
nie zabronią na pewno z tym ze przynajniej u mnie w szpitalu nie ma pewności, że potem te ciuszki gdzies nie zginą, bo jak pielęgniarki biorą dziecko do kąpieli to wszstkie ciuszki lądują do pralni szpitalnej więc bardzo łatwo mogą sie zgubić.
no właśnie u nas jest tak samo wolałam juz szpitalne ciuszki niz cały czas pilnować wlasnych

Cytat:
Zmobolizuje Cie jak sama zaczne sie mobilizowac
mialam wlaśnie to pisać
pesteczka jeśli Cię to pocieszy to ja powinnam przytargac ciuszki po K., uprać je i znaleźć im miejsce, kupic lozko małemu (zeby Małgonia miala gdzie spac) i wreszcie moze się spakować. Ale jakoś zwleeeekam i zwlekam i zwlekam...

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

lausanne powitać siostrzyczkę
Kochana, a ktory Ty jesteś tc, że lekarz uważa, że za 4t będzie ok?? Mam nadzieje, że wytrzymasz wiecej niż te 4 tygodnie!! A szyjka miękka, ale krótka?
jestem w 30 tygodniu. Skonczonym. Za miesiąc juz nie ma zagrozenia dla malej. Choc oczywiscie lepiej urodzic pozniej Lekarz tak powiedzial bo przy tych wszystkich checach ktore mialam na początku jestesmy oboje zadowoleni ze tak dlugo M. siedzi w brzuszku. I nawet o dziwo im póxniejszy tydzien tym ja sie lepiej czuję i mam mniej skurczy
a szyja jest zamknięta,poki co chyba się nie skraca (wiesz badal mnie tylko ręcznie, trzecie i ostatnie usg mam za 2 tyg), ale jak jest miękka to znaczy ze moze się zacząć skracać w kazdej chwili. Ja tam chcę dotrwac do 37tc i pojechac do cioci

A Ty jak się trzymasz sisel?

Kellysss skąd ja znam naukę robienia do nocniczka Mój mały załapał momentalnie o co chodzi ale tylko z kupką (to i tak fart ) Co do siusiu to zawsze mówi po fakcie. A w dodatku jak zrobi na podlogę to jeszcze "sprząta" po sobie, czyli te siuśki rozmazuje rączkami po całej podłodze

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
czyli mozna stwierdzic ze jak maluszek wysysa z nas wszystko to jestesmy jeszcze bardziej glodne i proboujemy zapelnic ten glod czymkolwiek zeby go zastapic tym pokarmem ktory tracimy na rzecz dzidzi?
to chyba zależy od organizmu. Ja schudlam z małym przy piersi najpierw do wagi sprzed ciązy a potem jeszcze o 6kg. Ważyłam 47kg przy ok. 165-167cm (nigdy nie wiem ile mam) - normalnie jak z nocy żywych trupow
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:46   #496
stokrotka_
Zadomowienie

Cytat:
Ja w sumie na początku sierpnia chciałabym poprać, te 3 tygodnie chyba może poleżeć w zamkniętej szafie czy komodzie?

Ja swoje rzeczy prasuję raz na lewej, raz na prawej, zależy od materiału. A jakie to ma znaczenie dla dziecka?
pewnie,że mogą nie wiem jakie ma znaczenie.. jak dla mnie to lepiej by nawet było wogóle nie prasować..no ale się powinno.. więc troszkę już przeprasowałam

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Cotynato ona nie daje nam kawałek mieszkania bo to wsumie jest dom tż, który postawił jak się urodził tż jego tata - właśnie dla niego, a teściowa ma jeszcze dwóch synów nieślubnych (miała je z zonatym, dzieciatym alkoholikiem) jeden syn pracuje i ma 4 dzieci, drugi jest alkoholikiem (rodzina trochę patologiczna) jak i jego żona i mają 6 dzieci. to rozumiem że mam być wdzieczna za to ze możemy mieszkać w własnym domu? a co z jej wdziecznoscia wobec meza ktory wychowywał jej nieslubne dzieci? gdybyś wiedziala jaka ona byla dla niego "wdzieczna" zwlaszcza jak chorowal na raka! a wszystko co ma tż ma po swoim ojcu który nie chciał zostawić syna z niczym, a jak zmarł to tesciowa za pieniadze z jego ubezpiecznenia pomogla postawic dom temu synowi alkoholikowi i podpiela mu prad bo on wolal kase przepic
Koniec tematu, tak sie nie da powiedziec kto ma racje musialabys tu byc i sie sama przekonac

ide nad rzeke
współczuję kochana... mam nadzieję,że teściowa się trochę ogarnie jak dzidzia się urodzi.. i jeśli nie pomagać..to bynajmniej nie będzie wam przeszkadzać i denerwować.

Cytat:

Ja prasuję na zewnętrznej stronie.

Ancia- to pranie to sprawa indywidualna. Ja się nie śpieszę bo wolę na spokojnie w sierpniu, żeby mieć poczucie, że to jest w pełni świeże. Sama wolę prosto z prania niż z szafy jak leży miesiąc
nie wiem jak to jest...ale dostałam wyprane używane ciuszki.. leżały ze 2 miechy jak nie lepiej w szufladzie poukładane.. i nawet teraz jak do prania wyjęłam to dalej pachniały proszkiem!! żeby te nasze proszki dla dorosłych miały taką trwałość...
wymyłam komodę w wewnątrz chusteczkami antybakteryjnymi i co poprasuje to powkładam.. więc myślę,że będzie ok..

Cytat:
Dawno się tak nie nudziłam Jakoś nie lubię niedziel. Weźcie coś piszcie tzn dużo piszcie
właśnie klapłam na tyłaczu.. trochę stania przy desce do prasowania i się zmęczyłam... więc popisze

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
body,spiochy,kaftaniki i te bielizniane prasuje zawsze na parwej..
spodenki ,spodnice-dzinsy na prawej, bluzy i welurowe jak pogniecione to na lewej..

wsadz sobie w woreczki jak juz to sie nie zakurza...
i tak wiadomo ze bedziesz je ogladac conajmniej raz w tygodniu to otworzysz
woreczki i sie powietrza wtedy troche
dzięki Kellyssku no ja w sumie też po prawej pojechałam większość.. co takie rozpinane to też od środka
a do oglądania zostaną te nie poprane

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 15:01   #497
aa2
Zakorzenienie

jestem
z racji lenistwa pojechalismy na obiad do kfc
potem mykam na działke do szwagra wiec spedze czas na powietrzu

kochane co do karmienia i chudniecia to ja juz wiele razy czytałam artykuły ze to mit i wcalwe nie koniecznie tak jest, podobnie jak z tym ze sie karmi i ze sie w ciaze nei zajdzie.....

moja kolezanka tez nei schudła jak karmiła
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 15:14   #498
stokrotka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jestem

kochane co do karmienia i chudniecia to ja juz wiele razy czytałam artykuły ze to mit i wcalwe nie koniecznie tak jest, podobnie jak z tym ze sie karmi i ze sie w ciaze nei zajdzie.....

dobrze,że po obiedzie jestem....bo mam faze na kfc ostatnio

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

Stary 2011-07-17, 15:17   #499
cotynato
Zakorzenienie

Powiem wam, że nuda roku. Tż przyssał się do kompa i nie chce iść nawet po arbuza a ja mam taką chętkę

Wymianka.
Stary 2011-07-17, 15:22   #500
stokrotka_
Zadomowienie

Cytat:
Powiem wam, że nuda roku. Tż przyssał się do kompa i nie chce iść nawet po arbuza a ja mam taką chętkę

wpadnij do mnie ..mam jeszcze 1,5 arbuza

Stary 2011-07-17, 15:24   #501
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Stęskniłam się za Wami
Jakos czasu nie mam..... Wczoraj cały dzień we Wrocławiu...kupiliśmy komode i jak juz ułoże tak jak ma byc to zrobie zdjęcia... Muszę zapisac sobie plan przyszłego tygodnia bo mam dwie wizyty u gina, ktg, usg i badania krwi i jakos juz tego nie ogarniam.... A przeciez to nie choroba wiec czemu tyle czasu u lekarza mam spedzac???hihi...

Mam nadzieje ze zaczniemy wspólnie zakupy wyprawkowo - torbowe bo jakos zaczynam miec doła ze nic nie mam ...Zmobilizujcie mnie)
oj to pracowity tydzien cie czeka kochana i nie martw sie bo ja też nic z wyprawki nie mam
Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=Jj6yXxVc21Y
zakochalam sie w tej piosence od momentu kiedy ja uslyszalam w "sex w wielkim miescie", nawet chyba wczoraj polecam na wyciszenia
fajniutka piosenka
Cytat:
no ja też nie słyszałam, żeby się tyło..pewnie to są nieliczne przypadki

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

A ja wróciłam z obiadku u mamuśki a teraz siedze przed kompem i zajadam sie paluszkami, popijając zimną wodą ale rarytas co hehhe
Stary 2011-07-17, 16:08   #502
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dam sie pokroic za cos slodkiego

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jestem

No zobacz, mi sie to wydawalo niemozliwoscia

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
oj to pracowity tydzien cie czeka kochana i nie martw sie bo ja też nic z wyprawki nie mam

fajniutka piosenka

no ja też nie słyszałam, żeby się tyło..pewnie to są nieliczne przypadki

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

A ja wróciłam z obiadku u mamuśki a teraz siedze przed kompem i zajadam sie paluszkami, popijając zimną wodą ale rarytas co hehhe
A paluszki to bym sobie zjadla
Stary 2011-07-17, 16:40   #503
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dam sie pokroic za cos slodkiego
ja też...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 16:44   #504
cotynato
Zakorzenienie

Nie było arbuza w cerfurze
Ale za to tż kupił mi crushera o smaku kitikata mniaaam

Wymianka.
Stary 2011-07-17, 16:47   #505
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2011-07-17, 16:48   #506
danika
Zakorzenienie

ale mam nadrabiania.... wybraliśmy się na wycieczkę do krynicy, ale w sumie szybko wróciliśmy bo gorąco takie, że sie nie da za bardzo łazić. A rano było całkiem miło, wiaterek powiewał Miałam jeszcze dobre chęci pojsc do kościoła, ale chyba nie dam rady, padłam

ide czytać co tam u was
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 16:51   #507
stokrotka_
Zadomowienie

nie wiem czy Wy tak macie....ale ja im dalej w ciąży...tym mniejszy apetyt na nrmalne jedzenie...głodu jakoś nie czuje.. za to arbuzy,słodycze,kanapki z pomidorkiem,sok pomidorowy i kfc... to bym mogła pochłaniać

dziewczyny...ja tu za długo nie jestem.. piszecie od czasu do czasu o klubie... chętnie bym skojarzyła twarze Wasze z nickami i zobaczyła Wasze brzucholki

Stary 2011-07-17, 16:54   #508
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy Wy tak macie....ale ja im dalej w ciąży...tym mniejszy apetyt na nrmalne jedzenie...głodu jakoś nie czuje..
ja niestety nie mogę tego o sobie powiedzieć...

Stary 2011-07-17, 16:55   #509
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było arbuza w cerfurze

A mi kupil loda i wlasnie wcinam jagodowego Oscara w polewie z bialej czekolady a w zamrazalce chlodzi sie szampan picollo
Stary 2011-07-17, 16:57   #510
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
aaaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć ze mam zakaz wstępu na forum małz uważa ze przez forum świruję - częsciej mysle o skurczach, o wcześniejszym porodzie etc. Jak widać małz ma posłuch pierwsza klasa
=)))

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości