|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki, ale musicie wyobrazić sobie mieszankę 1 z pozostałymi dwoma
Śmieszny ten kolor, ale ładny |
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak może nie mieć siły na banga banga, bo ona kiedyś się chwaliła, że 1 chleb starcza im na 2 tygodnie, a oprócz niego jedzą zupę pomidorową z puszki (samą ciecz)... |
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jest taki początek remontow, dużo debatowania, przestawienie mebli, przewożenie, itd. A konkrety za jakiś miesiąc może jakieś krasnoludki do tego czasu przekupię.... ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Też jestem ciekawa wrażeń świezych babc
|
||
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuźwa co za patologia |
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam używać tego słowa, żebyście mnie źle nie odebrały. Ale to jako jedyne ciśnie mi się na usta.
Pisałam Wam już ciut o niej. To ta, która u mnie przesiadywała, bo do mieszkania musiała iść 8km w jedną stronę. Nie miała kasy na miesięczny, bo starzy dali jej 50 zł na miesiąc na wyżywienie i rachunki... A chłopak ma uczelnię 2 skrzyżowania dalej niż my i sam jeździł samochodem, a jej nawet nie chciało mu się podrzucić, bo "przecież mam na później i nie będę czekał godziny na uczelni na zajęcia" |
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no patologia :/ |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam i az się czasami nie chce wierzyć jak ludzie żyją;(
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to, że jej rodzice kasy na samych siebie nie szczędzą i na swoje przyjemności. Sprawa całkiem inaczej ma się jeśli chodzi o dzieci. Nie rozumiem po co mają tyle dzieci (4) skoro zachowują się jakby im ich własne potomstwo przeszkadzała, ba! nawet było zbędne i nie chciane!
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściowa sie wcina, że za bardzo rozpieszczam córkę, bo jej dzieci to były spokojne, jako przykład daje, że jak poszli na imprezę z dziecmi to siedzą i piją i nagle pytanie, gdzie dzieci, a one pod stołem się uśpiły albo jak słodycze były na kartki to chowała przed nimi, bo sama chciała zjeść i jeszcze jedno jak teść zmarł w zeszłym roku, to sporo kasy jej skapło w spadku, tzn. nie tylko jej, ale tżowi i jego siostrze też, ale teściowa wszystko wzięła dla siebie, zrobiła sobie remont i zrezygnowała z pracy i żyje z tego, przecież dzieciom należy się jak psu zupa, co innego jakby chodziło o mieszkanie i musiała by je sprzedać, żeby spłacić pozostałych spadkobierców i nie miała by gdzie mieszkać, ale gotówkę łatwo podzielić niech się udławi to już wiecie dlaczego za nią nie przepadam |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Faktycznie wredna ta Twoja teściowa. A jak mogła wsiąść kasę dla siebie- czy Twój TŻ i jego siostra zrzekli się go na jej cześć? Bo inaczej to kasa powinna wpłynąć do każdego z nich i jej. Ja jestem taka małpa śże kiedyś mimochodem wspomniałabym o zachowku... |
||
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta laska musiała zapierdzielać 8km w jedną stronę, żeby przyjść na zajęcia, bo rodzice nie dali jej na bilet, a ojciec kupił matce nowy skuter, bo miała daleko do pracy (1,5km) Mam szczęście, że moi są normalni
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Otóż w marcu umarł mojego tż'ta tato. On jako jedyny pracował w rodzinie - utrzymywał siebie, żone, i dwójke dzieci - bliźniaków. Ok, ja sie nie wtrącałam, widocznie odpowiednio zarabiał skoro mogli na to sobie pozwolić. No niestety stało się co się stało - zmarł. Teraz w rodzinie pracuje tylko mój tż. Ma 21 lat. I ma obowiązek utrzymywać ordzinie. Matka się nie kwapi iść do pracy, córa tez nie. Wyj**** bo całości. On oddaje cała wypłate. Robi zakupy, kupuje to co one chcą. Oczywiście matka ma kase, bo renta po męzu, odszkodowanie, oszczędności z konta męża + swoje oszczędności. Córa to samo dostaje rente po ojcu i jeszcze coś tam, teraz poszła do pracy na 5 tyg to zarobi. Ale oczywiście nikt mu nie odda kasy nawet w części. Wczoraj pojechał z nimi na zakupy, wyjmuje płacić i mówi do mamy, żeby dołożyła a ona, że nie i tyle. Nawet nie chce dać kasy na pomnij męża, bo uważa, że jej teściów jej zasranym obowiązkiem dac połowe bo to przecież ich syn ;/ Ja nie mam siły już tłumaczyć jemu, żeby coś powiedział im, no nie wiem
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat chcieliśmy je kupić, bo było w dobtym stanie i sprawdzone ale nie w tym jest pies pogrzebany, ona po pogrzebie zaczęła płakać jaka to jest biedna i nieszczęśliwa, bo w młodym wieku wdową została i dzieci z żalu się zrzekły, bo też były w smutku po pogrzebie, a ona kasę drapła i jeszcze teściu nie ostygł dobrze, a już po galeriach ciuchy kupowała, obiady w restauracji, meble nowe do kuchni wybierała i takie tam, ja bym nie powiedziała, że ona jest w żałobie poza czarnym ciuchem na pokaz dla ludzi, tż i jego siostra bardzo przeżyli śmierć ojca, zresztą to fajny facet był
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28191556]skoro nic nie mówi i nie robi, widocznie mu to nie przeszkadza,....[/QUOTE]
w sumie to nie jest tak, że nic nie mówi. Ale co jak on powie, żeby sie dołożyli a one, że "nie". Ja myśle, że matka to robi specjalnie, żeby nie miał pieniedzy,żeby gdzies ze mna pojechać itp. na chwile obecną nawet nie mógłby się wyprowadzić z domu bo odciął by je od gotówki. |
|
|
|
#1341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28191693]wlasnie to powinien zrobić.[/QUOTE]
To jest za zaborcza rodzina, żeby mógł tak zrobić. Ta historia to kropla w morzu... |
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
już jestem
![]() wypad do Częstochowy udał się mimo, że mam dwa nowe,olbrzymie odciski i ptak optakał mi bluzeczkę
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Ale raczej za 1200 zł się sam nie utrzyma, dostając wypłate średnio raz na 1,5 miesiąca. Ja mu w tym nie pomogę, bo nie pracuję - studiuję dziennie i zaocznie, on z reszta też się uczy to + czesne za studia 4 tys. rocznie.
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem takiego zdania. Jednak wiem, że będzie to cholernie trudne... |
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie była taka sąsiadka- jak zmarł jej mąż chodziła i wypłakiwała się wszystkim jak jej jest ciężko, miesiąc po pogrzebie chodziła z psem w nowym futrze , a dwa miesiące po jego śmierci miała gościa w wieku swojej córki. |
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
to z czego on im kasę daje?? życie jego osobiste przecież też kosztuje
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
q2 jutro do roboty
pewnie przed dwa tygodnie zaje*ista sterta się nazbierała a jeszcze wracając od wolnego od moich mężczyzn - tak się cieszyłam, a wynudziłam się dziś na maxa i już wiem, że jakbym była sama, to byłabym szersza niż wyższa, bo dziś ciągle mam kierunek kuchnia i coś wcinam ![]() w pracy to się unormuje - będę jadła to, co spakuję, ale znou, jak wrócę do domu to będę węszyła po szaflach
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Śmieszny ten kolor, ale ładny
:pa la:

pewnie goście jeszcze nie poszli

kuźwa co za patologia

albo jak słodycze były na kartki to chowała przed nimi, bo sama chciała zjeść