Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 22:18   #3211
morenica
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

ale wczoraj sie zdenerwowałam
Bylismy u kuzyna mojego TŻ on miał 3 tygodnie temu wesele no i uwielbia disco polo
|No i zaczął puszczac jakies biesiady szanty i sląskie przyśpiewki no i ja powiedziała ze u nas nie bedzie czegos takiego
No i komentarze ze musi byc ze ludzie mi sie na weselu nie beda bawic
iże bedzie lipa
No ale ne każdy lubi szanty, ale ja nie stronie od typowych weselnych piosenek mogą byc ale biesiady i przyspiewki śląskie przesada
Wiec powiedziałam ze u mnie nie bedzie takiej muzy a jak u niego była taka i sie ludzie bawili to gratulacje
Każdy ma swoje gusta
No i ja sie nie wpiepszałam w jego wesele to co go obchodzi moja muzyka

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Aha Dzień Dobry
My się zdecydowaliśmy troszkę na disco polo też, bo moja rodzina to lubi taką muzykę, ale więcej będzie takiej z lat 80 - Boney M, Abba Bo to też są fajne, sprawdzone piosenki

Co do ślubnych rzeczy - mamy obrączki
Jak wrzucę jutro fotki z aparatu to pokażę Nie chciałam już jej zdjąć i tak czasem sobie przymierzam ale już jestem w niej zakochana. odkąd pamiętam to zawsze chciałam mieć obrączkę, nawet zdarzało mi się czasem pierścionek złoty przekrecać, że to niby obrączka. kiedyś dla mnie to była taka oznaka dojrzałości, że mam już swoją rodzinę
Kupiliśmy wino na wesele, na dniach będzie wódka

Wczoraj do rodziców na obiad, potem z kotem do weterynarza, dostała szczepienie i spontaniczny grill na działce. a dzisiaj z dziadkami do babci brata pojechaliśmy w odwiedziny, potem dla kolegi dać zaproszenie i kolejny weekend zleciał.

Miłego tygodnia
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:55   #3212
ardillka
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Witam
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
mamy dla TŻ skarpety w czerwono-czarne romby trafiliśmy na nie w H&M (i w czarno-zielone - może któraś chce odkupić? )
A z pomarańczem nie było?? hehe :P

My mamy nową pierwszą piosenkę "Zakochani" Kukulskiej

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Aaaa i najważniejsze - rozdaliśmy wszystkie zaproszenia Teraz ewentualnie na ślub sam, ale to z kołaczem, albo ustnie Ale fajne uczucie, jak nie zostało ani jedno zaproszenie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Dobranoc

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:56   #3213
elllmi
Zakorzenienie

hej

spiekłam się dzisiaj jak rak jutro w pracy będę straszyć czerwoną buzią

Cytat:
buty super! i obrączki piękne. Dużo za nie zapłaciliście?
Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
pewnie ci przejdzie na zdjęciach sie nie rzuca nic w oczy
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Elllmi - piękne butki
obrączki też super!
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Ellmi fajne buciszki
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
śliczne buty a powiedz jeszcze raz gdzie je zamówiłaś?
i obrączki fajne
dziękuje tak chodzę w tych butach i raz mi obcas nie przeszkadza, a raz mnie wkurza; ale jak tyle oób twierdzi, że ujdzie, to chyba sobie dam spokój Stysik - buty zamówiłam na www.bialebuty.pl; happy - za obrączki nas trochę wyszło, prawie 2 tys., jak wyszliśmy z nimi ze sklepu to M. stwierdził, że chyba trochę nas poniosło dość w porę

Cytat:
mamy dla TŻ skarpety w czerwono-czarne romby trafiliśmy na nie w H&M (i w czarno-zielone - może któraś chce odkupić? )
a te skarpety będzie miał normalnie do slubu, czy tylko do sesji zdjęciowej? pokazałam ostatnio M. to zdjęcie i stwierdził, że on całkiem smiało może tak iść do ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plener101m.jpg (64,1 KB, 53 załadowań)

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:57   #3214
elllmi
Zakorzenienie

no i zapomniałam się pochwalić, że w weekend rozdaliśmy prawie 50 zaproszeń jesteśmy hardkorami

ups, sorki za post pod postem

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2011-07-17 o 22:59
Stary 2011-07-17, 23:07   #3215
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no i zapomniałam się pochwalić, że w weekend rozdaliśmy prawie 50 zaproszeń jesteśmy hardkorami

Wow.SZACUN
Cytat:
hej

spiekłam się dzisiaj jak rak jutro w pracy będę straszyć czerwoną buzią

dziękuje tak chodzę w tych butach i raz mi obcas nie przeszkadza, a raz mnie wkurza; ale jak tyle oób twierdzi, że ujdzie, to chyba sobie dam spokój Stysik - buty zamówiłam na www.bialebuty.pl; happy - za obrączki nas trochę wyszło, prawie 2 tys., jak wyszliśmy z nimi ze sklepu to M. stwierdził, że chyba trochę nas poniosło dość w porę

a te skarpety będzie miał normalnie do slubu, czy tylko do sesji zdjęciowej? pokazałam ostatnio M. to zdjęcie i stwierdził, że on całkiem smiało może tak iść do ślubu
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Witam

A z pomarańczem nie było?? hehe :P

My mamy nową pierwszą piosenkę "Zakochani" Kukulskiej

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Aaaa i najważniejsze - rozdaliśmy wszystkie zaproszenia Teraz ewentualnie na ślub sam, ale to z kołaczem, albo ustnie Ale fajne uczucie, jak nie zostało ani jedno zaproszenie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Dobranoc
Super uczucie hehe
Gdzie są wszystkie?
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 23:09   #3216
elllmi
Zakorzenienie

ja uciekam spać

dobranocki

Stary 2011-07-17, 23:19   #3217
madziares25
Zadomowienie

A my dzisiaj oblepialismy naklejkami kartoniki z wódką i drinkami.
Teściówka zakupiła w promocji 30 zestawów Sobieskiego z drinkami w fajnych czerwonych kartonikach...będzie na bramy i obklejaliśmy je naklejkami z napisem wódka weselna...
A na winka i kokoski poprzyczepialiśmy kolorowe kokardki...
Dziewczyny jak przeliczacie alkohol?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
ja uciekam spać

dobranocki
Dobranoc

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

U nas na 80 osób na dwa dni razem z poprawinami liczymy litra wódki na głowę.
Mamy już 100 butelek po 0,5 krupniku i teraz zastanawiamy się nad 100 butelkami po 0,5 innej wódki.
Będzie i na wesele i na bramy i na rozdanie...
Zastanawiam się, czy nie za mało
A win mamy chyba 10 białych, 6 czerownych , 2 różowe i do tego 3 likiery toffi, 3 likiery tiramisu i dwa kokosowe...
Win lekko mi przymało jest.
Zastanawiam się, czy nie dokupić.
Winietek nie będziemy mieli, pudełeczek na podziękowanie też nie
W kościele idziemy razem z TŻ, tata nie będzie mnie odprowadzał.
Do kościoła jedziemy wawą białą z tablicami z przodu z napisem Młoda Para, a z tyłu Nowożeńcy...
W naszym autku pojedziemy my z tyłu, kierowca i kamerzysta, świadkowie z osobami towarzyszącymi drugim autkiem, a rodzice TŻ z dziadkami TŻ drugim, rodzice moi sami i potem goście
Jeszcze tyle rzeczy do załatwienia...masakra...d ziś chcielismy iść na spowiedź przedślubną i co? msze w wakacje o 16 odwołane, no szok...heh

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Uciekam ziuziać dobranoc...
Stary 2011-07-18, 00:33   #3218
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
happy - za obrączki nas trochę wyszło, prawie 2 tys., jak wyszliśmy z nimi ze sklepu to M. stwierdził, że chyba trochę nas poniosło dość w porę

obrączki sporo kosztowały ale to widać
Gdyby nie to, że mieliśmy własne złoto, to nasze wyniosłyby nas 170zł a tak 350

Skarpety TŻ włoży na sesję plenerową. W dniu ślubu będzie miał klasyczne czarne
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 01:30   #3219
madziares25
Zadomowienie

Jenny znalazłam bukiecik podobny do Twojej wizji chyba
Fajnie wygląda...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1712568569.jpg (46,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-07-18, 01:49   #3220
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Dobranoc

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:46   #3221
efonka
Zadomowienie

hej dziewczyny
my juz powoli panikujemy przed slubem niecale 2 tygonie zostało
TŻ dzis jedzie garniak mam nadzieje ostatni raz przymiezac, ma juz kamizelke , musimy kupic koszule na pierwsze wejscie i na poprawiny i mi sukienke na poprawiny
Stary 2011-07-18, 08:51   #3222
pomarancza24
Zadomowienie

czesc
Cytat:
Pokażę Wam mój wieszak...nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie, bo aparat jest do bani ale na żywo jest supcio
śliczny
Cytat:
hej

ale była burza straszna; nawet mój nawiedzony pies z adhd siedział jak trusia

cieszę się, bo w tamtym roku mieliśmy bliskie spotkania z dzikami dodaje zdjęcie naszego trawnika po ich nocnej wizycie

lepiej bym tego nie ujęła
o matko!!! cala rodzinka was odwiedzła...
Cytat:
dotarły dzisiaj w końcu do mnie zaproszenia i butybutki są super, idealnie pasują, tylko nie daje mi spokoju obcas, bo nie jest pokryty materiałem (nie było takiej możliwości), tylko pomalowany odcieniem zbliżonym do materiału i jakoś mnie to drażni; może mi przejdzie w każdym bądź razie super są; wrzucam fotki i przy okazji obrączki
obrczki super i buty tez obcas sie wogole nie rzuca, chyba nawet lepiej wyglada bo sie nie błyszczy

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
No i mam grype zoladkowa
Ledwo zyje, ide do łóżka

Cytat:

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Mamy dziś 4 rocznicę Mieliśmy pierwotnie dzisiaj brać ślub - pogoda jest piękna, więc jedziemy zaraz pocieszyć się sobą na łonie natury
gratuluje
happy ja do winietek wrzucam prawdopodobnie krówki owiniete w papier z naszym zdjeciem, ostatnio mialam mozliwosc zobaczyc jak to wyglada (coś innego)
Cytat:
Wszystkim wczorajszym MPkom najlepszego na nowej drodze życia
(my mielibyśmy piękną pogodę na ślub Byliśmy nawet wczoraj na romantycznym obiedzie na deptaku i poszliśmy pod naszą Katedrę pooglądać śluby TŻ powiedział, że jedna z PMek wygląda jak jeż Miała taką postrzępioną suknię i postrzępiony welon :P

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
My się zdecydowaliśmy troszkę na disco polo też, bo moja rodzina to lubi taką muzykę, ale więcej będzie takiej z lat 80 - Boney M, Abba Bo to też są fajne, sprawdzone piosenki

Co do ślubnych rzeczy - mamy obrączki

Miłego tygodnia

Cytat:

wow poszaleliscie!!!
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj oblepialismy naklejkami kartoniki z wódką i drinkami.
Teściówka zakupiła w promocji 30 zestawów Sobieskiego z drinkami w fajnych czerwonych kartonikach...będzie na bramy i obklejaliśmy je naklejkami z napisem wódka weselna...
A na winka i kokoski poprzyczepialiśmy kolorowe kokardki...
Dziewczyny jak przeliczacie alkohol?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

U nas na 80 osób na dwa dni razem z poprawinami liczymy litra wódki na głowę.
Mamy już 100 butelek po 0,5 krupniku i teraz zastanawiamy się nad 100 butelkami po 0,5 innej wódki.
Będzie i na wesele i na bramy i na rozdanie...
Zastanawiam się, czy nie za mało
A win mamy chyba 10 białych, 6 czerownych , 2 różowe i do tego 3 likiery toffi, 3 likiery tiramisu i dwa kokosowe...
Win lekko mi przymało jest.
Zastanawiam się, czy nie dokupić.
Winietek nie będziemy mieli, pudełeczek na podziękowanie też nie
W kościele idziemy razem z TŻ, tata nie będzie mnie odprowadzał.
Do kościoła jedziemy wawą białą z tablicami z przodu z napisem Młoda Para, a z tyłu Nowożeńcy...
W naszym autku pojedziemy my z tyłu, kierowca i kamerzysta, świadkowie z osobami towarzyszącymi drugim autkiem, a rodzice TŻ z dziadkami TŻ drugim, rodzice moi sami i potem goście
Jeszcze tyle rzeczy do załatwienia...masakra...d ziś chcielismy iść na spowiedź przedślubną i co? msze w wakacje o 16 odwołane, no szok...heh

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Uciekam ziuziać dobranoc...
my tez caly czas dokupujemy i sami nie wiemy ile tego potrzeba
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 08:58   #3223
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
gratuluje
happy ja do winietek wrzucam prawdopodobnie krówki owiniete w papier z naszym zdjeciem, ostatnio mialam mozliwosc zobaczyc jak to wyglada (coś innego)
My też jeszcze w tamtym roku myśleliśmy o tych spersonalizowanych krówkach. Tylko nie chcieliśmy ze zdjęciem, żeby potem nasze twarze nie walały się w koszu No a z napisem teraz już nie chcemy bo napis jest na pudełeczku...chyba stanie na czerwonych migdałkach

Dzień dobry.
Dziś mam plan żeby załatwić mnóstwo rzeczy manicure, pedicure, kupić krawat i buty dla TŻ, odebrać jego koszule z salonu, dokończyć nasze przygotowania na jutrzejszą sesję przedślubną...sporo tego a ja na wizażu

Acha nie mówiłam Wam - w piątek kupiliśmy wino na wesele
Stary 2011-07-18, 08:59   #3224
karolinusienka
Zakorzenienie

cześć
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:00   #3225
niunia32
Zakorzenienie

Cześć!!

Nie było mnie przez weekend.
Byliśmy na ślubie u kuzynki. pierwszy raz na cywilnym.
potem obiad w restauracji i impreza w ogródku w domu.

wczoraj wieczorem wróciliśmy z A. a rodzice dzisiaj wracają.

wrzucam moje buty na przebranie gdybym nie dała rady wychodzić w tych na obcasie
2011-07-14 07.25.39.jpg
2011-07-14 07.25.55.jpg

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:04   #3226
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Cześć!!

wrzucam moje buty na przebranie gdybym nie dała rady wychodzić w tych na obcasie
Załącznik 4094110
Załącznik 4094111
fajne buciki a jaki masz obcas? nie boisz sie, ze sukienka bedzie ci się tarzać jak zmienisz?
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:05   #3227
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć!!

Załącznik 4094110
Załącznik 4094111

Ale fajneee A gdzie kupiłaś?
Stary 2011-07-18, 09:15   #3228
niunia32
Zakorzenienie

moje ślubne buty mają 5,5 cm obcasu, te są płaskie. suknia będzie tak zrobiona, że jak się pochylę do przodu to suknia się położy na bucie. także mam nadzieję, że po zmianie butów nie będę bardzo szurać suknią.

happy buty kupiłam w Tychach w baronie.

Malinka

Haniusia
Stary 2011-07-18, 09:25   #3229
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ech termin coraz bliżej i najbardziej obawiam się potwierdzania przybycia naszych gości, w końcu ze 170 będzie ze 100 chyba.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:30   #3230
niunia32
Zakorzenienie

u mnie termin był do piątku 15.07 i zadzwoniła tylko jedna osoba. :/
większość osób nam potwierdziła od razu, ale są jeszcze osoby które nic nie powiedziały i milczą

Malinka

Haniusia
Stary 2011-07-18, 09:47   #3231
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

hey witam w ten piękny słoneczny poranek

Wszystkiego najlepszego dla sobotnich PM

nie wiem czy wspominałam wcześniej, ale sama będę robiła swój bukiet ślubny.
okazało się że niespodziewajka urodzinowa szykowana przez mojego M.
była właśnie z tym związana.
jakiś czas temu wspomniałam mu, że chciałabym pojechać przed ślubem na giełdę kwiatów i tam kupić kwiaty na swój bukiet i do restauracji. więc M. zabrał mnie w sobotę na tę giełdę kwiatów żebym mogła sobie pooglądać jakie mają kwity jakie są ceny itd. byłam zachwycona. zdecydowałam się na bukiet z Gerber. cena bardzo dobra. w kwiaciarni 1 sztuka kosztuje około 3 zł, tam za sztukę zapłacić trzeba 0.50 - 0,80 zł M. kupił mi cały pęk różnokolorowych 20 sztuk żebym mogła poobserwować jak długo będą niezwiędłe i na jaki kolor się zdecydować

lecę czytać, bo długo mnie nie było

chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy
napisz do mnie

zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl

wielbicielka_stokrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:48   #3232
diablica071086
Zadomowienie

a nam 2 tyg po ślubie napisała kuzynka TŻ że oni nie potwierdzali bo nie mieli zamiaru przyjechać a kom pozmieniali i do konca nie wiadomo było czy przyjadą czy nie

wszystkiego najlepszego dla nowych żon!!

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-07-18 o 09:49
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:10   #3233
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
większość osób nam potwierdziła od razu, ale są jeszcze osoby które nic nie powiedziały i milczą
nie rozumiem dlaczego ludzie (goście) nie liczą się z młodymi. ja idę na wesele 13 sierpnia do kuzyna. i był termin na potwierdzenie. spotkałam jedną z ciotek i pytam czy potwierdziła, a ona że jeszcze nie ja mówię że kilka dni temu minął termin, a ona do mnie, że na urlopie była dopiero teraz wróciła i zadzwoni. powiedziałam jej że tak się nie robi, ze młodzi mają terminy w restauracji itd, a ona tylko wzruszyła ramionami. wkurzyło mnie to strasznie choć przecież nie moja sprawa

Cytat:
Cześć!!

bardzo ładne buty

Cytat:
dotarły dzisiaj w końcu do mnie zaproszenia i buty butki są super, idealnie pasują, tylko nie daje mi spokoju obcas, bo nie jest pokryty materiałem (nie było takiej możliwości), tylko pomalowany odcieniem zbliżonym do materiału i jakoś mnie to drażni; może mi przejdzie w każdym bądź razie super są; wrzucam fotki i przy okazji obrączki
buty śliczniutkie. i bardzo ciekawie osadzony kamień w obrączce

moje plany na dziś. zamówić zaproszenia, zamówić materiały na prezent ślubny dla TŻ i posprzątać szafę z ciuchami. zrobię maksymalną selekcję

napisz do mnie

Stary 2011-07-18, 10:23   #3234
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
czesc

śliczny

o matko!!! cala rodzinka was odwiedzła...

obrczki super i buty tez obcas sie wogole nie rzuca, chyba nawet lepiej wyglada bo sie nie błyszczy

gratuluje

wow poszaleliscie!!!

my tez caly czas dokupujemy i sami nie wiemy ile tego potrzeba
Hejka, no ja tez nie wiem, juz sie pogubiłam...

Cytat:
My też jeszcze w tamtym roku myśleliśmy o tych spersonalizowanych krówkach. Tylko nie chcieliśmy ze zdjęciem, żeby potem nasze twarze nie walały się w koszu No a z napisem teraz już nie chcemy bo napis jest na pudełeczku...chyba stanie na czerwonych migdałkach

Dzień dobry.
Dziś mam plan żeby załatwić mnóstwo rzeczy manicure, pedicure, kupić krawat i buty dla TŻ, odebrać jego koszule z salonu, dokończyć nasze przygotowania na jutrzejszą sesję przedślubną...sporo tego a ja na wizażu

Acha nie mówiłam Wam - w piątek kupiliśmy wino na wesele
Bardzo jestem ciekawa relacji i m.in tych pudełeczek z migdałami

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
cześć
Cześć
Cytat:
Cześć!!

Załącznik 4094110
Załącznik 4094111
Bardzo fajne buciki, ja gdybym mogła, to w ogóle w takich bym poszła na slub, ale kazdy mi odradzał buty na płaskim i to na własne wesele...
A może tenisówi białe wezmę?
Chciałabym
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ech termin coraz bliżej i najbardziej obawiam się potwierdzania przybycia naszych gości, w końcu ze 170 będzie ze 100 chyba.
O ładnie...
Cytat:
My będziemy sami oddzwaniać i pytać
Nam 7 osób odmówiło...

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
a nam 2 tyg po ślubie napisała kuzynka TŻ że oni nie potwierdzali bo nie mieli zamiaru przyjechać a kom pozmieniali i do konca nie wiadomo było czy przyjadą czy nie

wszystkiego najlepszego dla nowych żon!!
Dobrzy są...

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Ale pustki na forum, co?
A nasza Micia się nie odzywa?
Miciaaaaa, Miciaaaaaa!!!
Odezwij się, nie miej foszka:-(
Chodź do nas!!!
Nie wiem, czy to tylko kwestia wakacji i urlopów, czy może sprawdza się, to, że ktoś już po ślubie, to rzadziej tu zagląda, no bo tematów juz brak...
Szkoda...może trzeba by jakiś inny wątek już zacząć tworzyć dla naszej ekipy...
"Szczęśliwe, świeżo upieczone żonki"
Stary 2011-07-18, 10:23   #3235
niunia32
Zakorzenienie

my też będziemy dzwonić do tych co nie potwierdzili nam obecności.

Malinka

Haniusia
Stary 2011-07-18, 10:28   #3236
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo jestem ciekawa relacji i m.in tych pudełeczek z migdałami

tzn?
Stary 2011-07-18, 10:58   #3237
AgatkaL
Wtajemniczenie

My mamy termin do końca lipca, więc jeszcze 2 tyg. Do tej pory zadzwoniła jedna ciotka potwierdzić, a tak cisza. Oczywiście nie mówię o tych, którzy potwierdzali od razu przy dawaniu zaproszeń.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:00   #3238
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć

Z potwierdzeniami przybycia chyba każdy ma problem My też musieliśmy się upominać

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:00   #3239
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
A może tenisówi białe wezmę?
Chciałabym

mnie mama namawia na białe martensy. do mojej sukienki byłyby rewelacyjne

właśnie zdałam sobie sprawę, że niedługo sama tu zostanę

napisz do mnie

Stary 2011-07-18, 11:13   #3240
Elfka86
Zakorzenienie

Hej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości