|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Kocham miasto, blokowiska itp, nie wytrzymam na wsi, czy poza granicami miasta, jakoś mi tam pusto, za cicho, czuję się nieswojo A co kupiłaś, że aż tak do cna się wyczyściłaś? ![]()
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na :
Spodnie, spódnicę, dwie bluzki, sweter, naszyjnik A w prezencie od tż dostałam kurtkę (choć nie wiem z jakiej okazji ten prezent bo tylko mu pokazałam że mi się podoba a on że mam przymierzyć. To przymierzyłam a on powiedział "zakochałem się w Tobie od nowa" mm... romantyzm ![]() Cytat:
![]() Ja nie mogłabym dzielić z kimś pokoju (gdzie ja bym dała te wszystkie rzeczy? ![]() Cytat:
![]() Napisałam wyżej
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pozazdrościć No tak - te buty, torebki ![]() A co do zaznaczonego --> |
|
|
|
|
#2614 |
|
BAN stały
|
jak ja wyjeżdżam za miasto i cicho jest, to tak dziwnie...
przyzwyczajona jestem do lotniska (ach te samoloty tuż nad głową i ogromny hałas
|
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale nie dziś ) a po za tym jestem przyzwyczajona do "samotności" ![]() Cytat:
Mieszkasz obok lotniska? Zwariowałabym
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() mam już stałe łącze internetowe więc jestem już i tak szybko nie zniknę
|
#2617 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglabym pierwsza powiedziec "czesc"... gdybym byla mniej niesmiala i zauwazylam,ze pali papierosy.. to chyba sie przylacze.. moze mnie wtedy zauwazy ;p taaaa Cytat:
ale powiedz jaka to kurtalka? albo wez strzel tera fote
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-17 o 22:29 |
||
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy na parapetówkę zapraszasz
|
|
|
#2620 |
|
BAN stały
|
Rybka, i jak?? wszystko już urzadzone? opowiadaj
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to się zawsze jakaś rozmowa wywiąże |
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
monia:
Kali: chyba masz rację, choć to też zależy od charakteru to czekam z niecierpliwością na zdjęcia zakupów ![]() Rybko: Nudi: samolotów to już bym chyba nie zdzierżyła
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe widoki ![]() Cytat:
Kurtka z Bershki eko skórka na zamek za 99zł (może kojarzysz). Nie ramoneska Kolor sraczkowaty
|
|
|
#2625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odejdę ![]() Cytat:
Cytat:
ja też lubię ten szum......... hm "wielkomiejski":confu sed: |
|||
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak Ja mam duży dom i mieszkają w nim tylko trzy osoby i pies ( ). Rodzice pracują ja obecnie mam wakacje i jest cisza i spokój. Nawet jak oni przyjdą z pracy to pogadamy, zjemy obiad a potem każdy chce się zrelaksować w innym koncie domu - więc znowu cisza. Sąsiedzi to starsi ludzie więc też cisza. Auta przejeżdżają ale rzadko Więc jednym słowem Spokój ![]() Ja stwierdziłam (może to głupie) że po co oszczędzać... Do grobu pieniędzy ze sobą nie wezmę więc trzeba zaszaleć. A dla mnie szaleństwo oznaczają zakupy (tak wiem ich też do grobu nie wezmę ) A po za tym pieniądz to rzecz nabyta ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() To tylko ze mnie taka wieśniaczka (nie wieśniara )
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz, ze tróllik nie chce pokazać nowej torby i w ogóle zniknął? ![]() Welonko jak Ci tam jest? ![]() Cytat:
![]() ![]() nie o ogień nie- to taki klasyczny manewr- |
||
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak nam się razem żyje?? dwa razy miałam już szafy pootwierane do wyprowadzki![]() dwa razy spałam na kanapie w drugim pokoju ale jest fajnie ![]() ![]() ogólnie wszystko pourządzane, posprzątane-pozostały pierdołki ale jest okej.......;] parapetówka na wizażu będzie lada dzień ![]() Cytat:
Dagnaaa ![]() torebki były poukładane już na początku lipca;] pierwsze spakowane i pierwsze wypakowane ![]() Cytat:
gratulacje z okazji dostania się na studia
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak mi jest? a może być ![]() nie jest różowo ale musimy się do siebie przyzwyczaić ![]() jak to zniknął Tróllik?
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dużego domu zazdroszcze - ja się lubię izolowaćmuszę znikać powoli w planach Pogrzebany i 127 godzin aha byłam na Potterze- szczerze polecam- pierwsze 3d które mnie zachwyciło |
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
w sumie moglabym... matkoooooo ja z nerwow umre zanim wydukam cos. pomysle o tym
Cytat:
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
którego nabyłróżowy kolor jest niedostępny w realu Rybko jak to na kanapie- to mężczyźni zawsze śpią na kanapie
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem mnie to denerwuję, ale przyzwyczaiłam się taki ogólny harmider mi odpowiada, jak mi nie pasuję to zawsze mam balkon, albo spacer ![]() Co do pieniędzy to nie jestem dusigroszem, ani osobą, która każdą zarobioną złotówkę odkłada na gorsze czasy ale od pewnego czasu zaczęłam oszczędzać na dodatkowy kurs angielskiego, a taka przyjemność niestety kosztuję, rodzice mi dołożą, ale też głupio mi sępić od nich nie wiadomo ile, także złożymy się prawdopodobnie po połowie Korcą mnie dwie pary butów, jutro obadam jedną parę na spokojnie i może wrócą ze mną do domu ![]() dziękuję wstyd się przyznać, ale jeszcze dobrze tej okazji nie opiłam
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
nie wybrzydzaj. lepsze to niz.. pomysl z komorka
zaszyla sie w swojej "aidzie" i wychodzi tylko na nalesniki edit: haha monia, prawie to samo napisalysmy (o zaszyciu ;p) |
|
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tę wiśnióweczkę z colą bym polecała Cytat:
![]() ![]() lepszy, lepszy no i mykam na razie- nie wiem czy zajrzę jeszcze dzisiaj- na wszelki wypadek miłych snów ![]() Rybka- śpij już w łożu małżeńskim ![]() : prosi: kanapa na pewno niewygodna |
||
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wiśniówce z colą pamiętam, a powiedz mi jak to wygląda jeśli chodzi o proporcje? na zwykłą szklankę 250 ml?
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acha no bo moja kanapa jest o 100 razy wygodniejsza od łóżka w sypialni Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba też zobaczę jakiś film. Choć wczoraj oglądaliśmy z tż filmy do 3 nad ranem ![]() Cytat:
Wygodna, świetnie się nosi ![]() Zależy który Ci się bardziej podoba. Bo koralowa razi po oczach ![]() Cytat:
![]() Czasem jest wesoło jak się mieszka w więcej osób. Mnie czasem ta cisza irytuje. A w roku szkolnym to już w ogóle.Mieszkamy pod jednym dachem a się mijamy. A był nawet taki okres że taty nie widziałam przez cały tydzień. Jak ja wracał to on spał. Jak on wracał to ja spałam i tak w kółko .A to masz konkretny cel. Moja znajoma oszczędza na gorsze czasy. ![]()
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cichooooo tu jakoś Danuli nie ma ??? Ale Rybka jest Ja byłam cały weekend poza domem - spacery, wyjazdy do rodziny itd. - ale fajnie było A od jutra - urlop Szybciutko Was nadrobiłam : Nudi - zazdroszczę morza ?Iduś - jak zwykle pyszności na blogu narobiłaś mi apetytu tymi goframi ![]() Kali - ja też lubię ciszę i spokój i marzy mi się domek na wsi ![]() Zastanawiam się nad Sigrid zieloną dla siostry na prezent i zaczęła mi się podobać Sigrid płócienna |
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maaagiiiieeee ![]() ![]() ![]() podoba Ci się ta 3 kolorowa sigrid? ładna jest- i fajnie się prezentuje na zdjęciach mykam spać......... dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

i szczerze wam powiem nie wyobrażam sobie mieszkać na "blokach" (to gdzie ciotka mieszka to nie do końca są bloki - nie wiem jak to nazwać
).
Kocham miasto, blokowiska itp, nie wytrzymam na wsi, czy poza granicami miasta, jakoś mi tam pusto, za cicho, czuję się nieswojo 

A w prezencie od tż dostałam kurtkę (choć nie wiem z jakiej okazji ten prezent
bo tylko mu pokazałam że mi się podoba a on że mam przymierzyć. To przymierzyłam a on powiedział "zakochałem się w Tobie od nowa" mm... romantyzm 

moglabym pierwsza powiedziec "czesc"... gdybym byla mniej niesmiala

(nie wieśniara
)

narobiłaś mi apetytu tymi goframi