Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 23:14   #3811
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
jeśli będziesz go reklamować, musisz się liczyć z opcją, że się z nim pożegnasz - na pewno nowego nie dostaniesz bo nigdzie ich już nie ma
Masz rację. Więc doradźcie mi, gdzie mam zanieść mój ,,budgetkowy kuferek", żeby mi ktoś naprawił te wychodzące nitki przy suwaku Do szewca?

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Melduję się że jestem - cała i zdrowa, ale chyba was nie nadrobię
Witaj Gabi Zazdroszczę wakacji. Piękne zdjęcia! A Ty wróciłaś opalona, wypoczęta i nadal piękna

Cytat:
Napisane przez Maxilla Pokaż wiadomość
hej chciałam sobie kupić tą szarą dresową marynarkę tylko nie wiem jaki rozmiar powinnam wybrać normalnie mam rozmiar 38 i wzrost 168 < z tych szczupłych > mieszczę się w rozmiar S tej marynarki tylko zatanawiam się czy nie powinnam wybrać jednak M lub L bo nie wiem czy nie powinna ona być taka trochę za duża mhh może mogłybyście mi coś w tej sprawie
Ja kupiłam szarą dresową marynarkę w rozmiarze M przy moich 168cm. wzrostu i rozmiarze 38, także raczej M, choć musisz przymierzyć i zdecydować w której czujesz się lepiej. Najlepiej wrzuć zdjęcia i wtedy Ci doradzimy

A propos marynarki- czym zmyję ślady po bliskim spotkaniu z drzewem? Nie pamiętam, jak ja to zrobiłam Na rękawie i z tyłu mam ,,coś" jakby po korze, bo żywica to na pewno nie jest. Szare mydło pomoże?

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
podciągnąć do góry żeby była jeszcze krótsza w sensie sprawić żeby mu się dobrze kojarzyła
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
obiecaj mu, że nigdy pod nią nie włożysz bielizny oczywiście na wyjścia "we dwoje"
Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Hm.. powiedz,ze bedziesz chodzila w niej tylko przy nim?
Mozesz tez obiecac,ze czesto beda Ci upadac przy nim papiery
Dziewczyny jesteście niesamowite Tak drugiego fajnego wątku nie ma!

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Mówisz o takich ze złotym brokatowym paskiem? Jeśli się na nie zdecydujesz, to pasek będzie od razu do wyrzucenia - brokat leci z niego że szok, cała podłoga w przymierzalni była nim usypana

Buty i torebki widziałam dziś w Manu

Ja już chyba nic nie kupię na wyprzedaży. Wklejam ostatnie łupy i na tym chyba kończę zarową wyprzedaż
Mam ten ,,brodkowy" sweterek niebieski kupiony jeszcze w cenie regularnej kilka miesięcy temu i polecam Tyle razy go prałam i jest jak nowy.

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dla wszystkich tulipanomaniaczek ( o kim mowa to wiedzą ) wstawiam fotki w tulipanku koralowym z Aggi wciąż mają zrobić nowe kolory.Dostepny po kilka sztuk na Floriańskiej i Szewskiej W krakowskiej brak Kolor mniej pomarańczowy bardziej koral.
Pięknie wyglądasz Też uważam, że wszystkie tulipanki Ci pasują.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 23:27   #3812
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
ale z tego co obserwuje ebaya, to one nie mają taki zawrotnych cen jedynie w pl szalone 7stów:d wyżej są cenione tulipanki..
ja tam bym chciała wygrać w totka, bo ostatnio jestem bankrut.. albo chociaż chciałabym sprzedać rzeczy, których nie noszę i nosić nie będę..
a co do jutra to chciałabym wejść do zary i kupić wszystkie rzeczy z wish listy.. hahaha, a najlepiej je dostać za darmo:P ile ja mam marzeń
Ale chyba za ponad 200 zl bym pipe sprzedala?
mowie Wam, zrobie biznes.
Ja czasami mowie,ze chciałabym byc Paris bo nic nie robi a full kasy ma. Kupilabym sobie chanelke a przede wszystkim wykupilabym udzialy w Zarze..
Tylko jej wyglad mi nie pasuje,ale co tam.. ma sie pieniadze to i na to sie cos poradzi
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 23:46   #3813
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie laski, chwale sie moimi wisniami
PIEKNE!!! I baaardzo podobaja mi sie Twoje stylizacje. I kwiatkowy tulipan jest cudowny. Szkoda ze zle wygladam w tulipanach
Cytat:
dobrze, tylko na wyjeździe "puściła" mi nitka od końca sukienki (cholera jak to określić no na samym dole sukienki ) ale igłę wzięłam i podszyłam i jest ok
Mi tez puscila ta nitka w kolorowej

Cytat:
Gabi zerknij na dodowy sweter dla mnie, jak bedzie to kup

W poznaniu ich nie ma

Czy ktoras z was wybiera sie do Z i moglaby mi kupic dodowy sweter?

ja mam juz liste z nowa kolekcja mierzylam dzis plaszcz steczkowskiej,cudo! musze go miec
Ja tez juz mam nowa liste..ze starej kolekcji chcialabym tylko buty ale i tak juz ich nie dostane...a lista rosnie Tylko za co to kupic...

Cytat:
dzięki ale obawiam się że będzie krótki

zadzwoniłam do manu i niestety tych płaszczy nie mają i nie spodziewają się ich w jutrzejszej dostawie, normalnie w tej Łodzi NIC nie ma, qw****a jutro jadę tam ostatni raz
Musze Ci powiedziec ze w poznaniu tez kiepsko...prawie nic z nowej kolekcji. Nie ma tych rzeczy ktore mnie interesuja. ale czekam cierpliwie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o tych butach?
Mi sie nawet spodobaly ale nie wiem jak na zywo. Tez sie chcialam o nie pytac

Przymierzalam ta sukienke i jest swietna..tylko czy potrzebne mi sa te tuniki...lato sie konczy juz mi sie coraz mniej podobaja letnie kolory. teraz bedzie szal na bordo, ciemne zielenie, granaty, fiolety, beze i metaliczne kolory.

A ta spodnica niebieska jest przeceniona?! u nas nawet jej nie bylo...

Wklejam kilka stylizacji, nie tylko zarowych- podoba mi sie ta koronkowa sukienka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4043241712_2_1_3.jpg (17,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7362936427_1_1_3.jpg (14,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bee_1.jpg (61,7 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (101,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5931142595_93c7a50f13_o.jpg (64,8 KB, 105 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 23:53   #3814
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
PIEKNE!!! I baaardzo podobaja mi sie Twoje stylizacje. I kwiatkowy tulipan jest cudowny. Szkoda ze zle wygladam w tulipanach

Ja tez juz mam nowa liste..ze starej kolekcji chcialabym tylko buty ale i tak juz ich nie dostane...a lista rosnie Tylko za co to kupic...

Musze Ci powiedziec ze w poznaniu tez kiepsko...prawie nic z nowej kolekcji. Nie ma tych rzeczy ktore mnie interesuja. ale czekam cierpliwie

Przymierzalam ta sukienke i jest swietna..tylko czy potrzebne mi sa te tuniki...lato sie konczy juz mi sie coraz mniej podobaja letnie kolory. teraz bedzie szal na bordo, ciemne zielenie, granaty, fiolety, beze i metaliczne kolory.

Wklejam kilka stylizacji, nie tylko zarowych- podoba mi sie ta koronkowa sukienka.

Dlaczego uwazasz,ze zle w tulipanku wygladasz?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 23:59   #3815
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Yavanna84 ta torebka wygląda jak cukierek
Faktycznie. Dobrze wykombinowali z jej nazwą.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 00:14   #3816
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

Asiu to czego nie ma z nowej kolekcji co chciałabyś miec?
są płaszczyki Steczkowskiej?
Stary 2011-07-18, 00:18   #3817
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego uwazasz,ze zle w tulipanku wygladasz?

No bo jestem dosc wysoka i w tulipanku mam zle proporcje rozmieszczone. Wolalabym zeby byl bardziej wydluzony. Moze zrobie zdjecie w przymierzalni i same okreslicie.

Dziewczyny czy mozna reklamowac staniki w intimissimi? Kupilam stanik wielofunkcyjny, taki zapinany na brzuchu do sukienki z odkrytumi plecami i to byla tragedia...urwala mi sie ta szlufka do wypinania ramiaczek i stanik zjezdzal mi na brzuch! dobrze ze dopiero pod koniec i moglam zalozyc marynarke. Niby moge zszyc ale po staniku za 115zl spodziewalam sie ze dluzej przetrwa...

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Asiu to czego nie ma z nowej kolekcji co chciałabyś miec?
są płaszczyki Steczkowskiej?
No wlasnie ide jutro sprawdzic czy w dostawie cos bedzie...dam znac Na plaszczyk jeszcze nie zwracalam uwagi.

Nie ma marynarki granatowej z czarnymi klapami, torebek- shopera i wielu innych ze strony ktore chcialam zobaczyc, niebieskiej spodniczki ktorej zdjecie wklejalam wyzej, bluzek. Ogolnie jest malo rzeczy w porownaniu z iloscia na stronie. narazie prawie nic mnie nie zaciekawilo.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 00:18   #3818
kasiakrecik
Rozeznanie

Dziewczyny z KRAKOWA !!!

Wybieram się jutro na zakupy i mam pytanie w której Zarze jest największy wybór ubrań z wyprzedaży- rozmiar L?
Bardzo proszę o pomoc
kasiakrecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 01:41   #3819
endorfina123
Wtajemniczenie

mierzyłam ten dodowy sweter i czułam się w nim fa-tal-nie! jedno wielkie nie. chciałam coś luźnego do legginsów, ale przy moim wzroście do takiego noszenia byłby za krótki, no i jest wieeeelki. fajniej wyglądałby gdyby miał dekolt bardziej w łódkę - żeby można był0 odkryć ramię, czy coś.

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:06   #3820
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chcialabym kupic gdzies sukienke pipy i sprzedac z mega zyskiem taki mam plan
Ja mam po kupieniu nosić ją aż się rozpadnie na kawałki
Cytat:
Ja czasami mowie,ze chciałabym byc Paris bo nic nie robi a full kasy ma. Kupilabym sobie chanelke a przede wszystkim wykupilabym udzialy w Zarze..
Tylko jej wyglad mi nie pasuje,ale co tam.. ma sie pieniadze to i na to sie cos poradzi
Nawet nick trochę pasuje, tylko trzeba myślnik wstawić. Mogłabyś być Paris-Anka

Ja bym chyba nie mogła mieć full kasy i nic nie robić. Dwa razy sprawdzałam nic nie robienie i średnio po 3 miesiącach zaczyna mi odwalać i muszę iść do pracy Chociaż w sumie może kasa by wydłużyła ten okres
Stary 2011-07-18, 08:01   #3821
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Pralinkax nie mam niestety dla Ciebie pasiastego sweterka, w SCC znalazłam tylko jeden w rozm M i wzięłam dla siebie, gdyby była S-ka to wzięłabym, a M-kę dla Ciebie, ale był tylko jeden

Cytat:
Napisane przez POTF89 Pokaż wiadomość
Pralinko, byłam dziś w Bonarce i patrzyłam na te pasiaki ale niestety nie widziałam niebieskich, zresztą zielonych też... w żadnym rozmiarze. W ogóle bajzel tam taki, że ciężko cokolwiek znaleźć, ale szukałam dokładnie i nie sądzę żebym przeoczyła...
Dziękuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
ja jutro będę w Z, jak coś służę pomocą Gabi, zanotowałaś moją listę?
przypominam się https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3672
Mogłabyś kupic dla mnie niebieski pasiak rozmiar M ?

Jeżeli ktoś go zobaczy bardzo proszę o pomoc w zakupie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2619170420_1_1_3.jpg (22,5 KB, 14 załadowań)

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 08:38   #3822
martitkaa
Zakorzenienie

Bardzo przepraszam że nie wstawiłam obiecanych zdjęć koralowego tulipanka ale niestety zgubiłam gdzieś czytnik kart i nie miałam jak ściągnąć zdjęć z aparatu. Przez weekend przekopałam cały dom i nie znalazłam. Jak tylko zakupię nowy to od razu wkleję. Jeszcze raz przepraszam
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:01   #3823
canaduelle
Rozeznanie

Gabi, mam pytanie, czy te twoje cieliste sandałki z kokardką wysadzaną cekinami były za 199zł ??? bo mnie się wydaje, że były za około 300, a na stronie teraz 199.. i nie wiem czy to mi się przewidziało, czy co ?
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:06   #3824
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
Gabi, mam pytanie, czy te twoje cieliste sandałki z kokardką wysadzaną cekinami były za 199zł ??? bo mnie się wydaje, że były za około 300, a na stronie teraz 199.. i nie wiem czy to mi się przewidziało, czy co ?
były za ponad 300, ale teraz są za 199 zł
widziałam w Klifie w sobotę, że tyle kosztują
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:12   #3825
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się kojarzy że one 329zł kosztowały..
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:14   #3826
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
dzień doberek ewribady

one są teraz na wyprzedazy po 199, a normalna cena metkowa 329 . przynajmniej u mnie tak jest
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:16   #3827
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
No bo jestem dosc wysoka i w tulipanku mam zle proporcje rozmieszczone. Wolalabym zeby byl bardziej wydluzony. Moze zrobie zdjecie w przymierzalni i same okreslicie.

Dziewczyny czy mozna reklamowac staniki w intimissimi? Kupilam stanik wielofunkcyjny, taki zapinany na brzuchu do sukienki z odkrytumi plecami i to byla tragedia...urwala mi sie ta szlufka do wypinania ramiaczek i stanik zjezdzal mi na brzuch! dobrze ze dopiero pod koniec i moglam zalozyc marynarke. Niby moge zszyc ale po staniku za 115zl spodziewalam sie ze dluzej przetrwa...

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

No wlasnie ide jutro sprawdzic czy w dostawie cos bedzie...dam znac Na plaszczyk jeszcze nie zwracalam uwagi.

Nie ma marynarki granatowej z czarnymi klapami, torebek- shopera i wielu innych ze strony ktore chcialam zobaczyc, niebieskiej spodniczki ktorej zdjecie wklejalam wyzej, bluzek. Ogolnie jest malo rzeczy w porownaniu z iloscia na stronie. narazie prawie nic mnie nie zaciekawilo.
u mnie przy 176 tez zle sie ten tulipan rozmieszcza za wysoko zaczyna sie rozkloszowywać

ja ostatnio reklamowałam stanik w esotiq, pierwszy raz bieliznę reklamowałam, ale spoko bez problemu kasę oddali naderwały mi się ramiączka w bezszwowym....
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:19   #3828
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
były za ponad 300, ale teraz są za 199 zł
widziałam w Klifie w sobotę, że tyle kosztują
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
też mi się kojarzy że one 329zł kosztowały..
Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
dzień doberek ewribady

one są teraz na wyprzedazy po 199, a normalna cena metkowa 329 . przynajmniej u mnie tak jest

och te moje niezastąpione dziewczyny a już myślałam, że coś pokręciłam
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:23   #3829
*majka*
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny
witam po weekendzie
Stary 2011-07-18, 10:40   #3830
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny
witam po weekendzie
Stary 2011-07-18, 10:46   #3831
edytka8787
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanie kupilam nudziaki , na all dlugosc wkladki ok , ale mam szczupla stopke i paski mi odstaja troche, czy wie ktoras czy szewc to zrobi? Albo przerabiala kiedsys tak buciki? Gdybym wizela 38 to bylby ok , ale chyba za mala dl wkladki
Stary 2011-07-18, 11:13   #3832
andzioch
Zadomowienie

Witajcie, mam ogromną prośbę, czy znalazłaby się jakaś osoba, która mogłaby mi kupić którąś z tych marynarek w rozmiarze XS? U mnie iczywiście ani śladu po nich..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rozowa.jpg (15,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarna mar.jpg (14,6 KB, 12 załadowań)
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:25   #3833
paradiso
Zadomowienie

A ja właśnie sprawdziłam,że we Włoszech w mieście do którego wybieram się na miesiąc jest Zara i to jakieś 100 m od mojego domu Ciekawe,czy będą jeszcze jakieś nasze hity...

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:29   #3834
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
A ja właśnie sprawdziłam,że we Włoszech w mieście do którego wybieram się na miesiąc jest Zara i to jakieś 100 m od mojego domu Ciekawe,czy będą jeszcze jakieś nasze hity...
Zazdraszczam mi się marzy kilka niedostępnych juz hitów z tulipankową sukienką na czele
Stary 2011-07-18, 11:35   #3835
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Normalnie raj Włochy i Zara pod nosem ja namawiam TŻ na Hiszpanie we wrześniu ale z nim to różnie
Stary 2011-07-18, 11:41   #3836
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Zazdraszczam mi się marzy kilka niedostępnych juz hitów z tulipankową sukienką na czele
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Normalnie raj Włochy i Zara pod nosem ja namawiam TŻ na Hiszpanie we wrześniu ale z nim to różnie
Jeszcze dodam,że do plaży 300 m Także taaaak,raj!
Jakby były jakieś hity(chociaż miasto jest nieduże,więc Zara też raczej niewielka),to chętnie pomogę w zakupie(o ile z przesyłką to się w ogóle będzie opłacało...)

Chudniemy...?
Stary 2011-07-18, 11:43   #3837
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Dziewczyny jak myślicie czy znajdę jeszcze gdzieś jakiś beżowy trencz z przeceny w rozmiarze xs?
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 11:48   #3838
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze dodam,że do plaży 300 m Także taaaak,raj!
Jakby były jakieś hity(chociaż miasto jest nieduże,więc Zara też raczej niewielka),to chętnie pomogę w zakupie(o ile z przesyłką to się w ogóle będzie opłacało...)
A będziesz tam miała dostęp do wizazu?
Stary 2011-07-18, 11:51   #3839
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
A będziesz tam miała dostęp do wizazu?
Żeby czytać wątek regularnie to na pewno nie,ale ogólnie do internetu tak,więc pewnie będę zaglądać

Chudniemy...?
Stary 2011-07-18, 12:05   #3840
lotuus
Zadomowienie

Dzień dooobry.

Wklejam zdjęcia w zipowej, granatowej spódniczce. brać?
Wklejam też zdjęcie niezarowej sukienki. kolory oczywiście przekłamane, jakość straszna, bo zdjęcie robiłam szybko, bez flesza, ze starej komórki, a pogoda jest straszna. Sukienka jest koralowo-biała, z tyłu jest zip, jest wykonana z takiego troszkę tiulowatego materiału z podszewką. cena 79 zł. Co o niej myślicie?

Miałam dziś jechać do stolicy z TŻ na harry'ego i do zary zobaczyć tulipanka na wesele, ale nie może się z pracy urwać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20090803850.jpg (102,8 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090803852.jpg (87,3 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090803858.jpg (141,4 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090803859.jpg (163,0 KB, 95 załadowań)
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości