|
|
#2401 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28192979]Ja bym tak nie potrafiła... Muszę wiedzieć, że mam w razie czegos kasę...[/QUOTE]
Dokladnie. Zwlaszcza, ze juz nie raz obserwowalam tutaj wsrod ludzi jak dzieje sie nieszczescie a w portfelu pusto...Moja rodzina teraz owszem, rowniez zyje tylko z sezonu, jednak dzieki temu, ze kiedys prowadzilismy inny biznes wypracowalismy odpowiednie zaplecze, ktore pozwala nam nie martwic sie tak bardzo
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też do czwartku będę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślałaś o całkowitej przeprowadzce do Krk? |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tylko z przodu, ale z wyboru Następnym razem popracuję nad tyłem, na razie chciałam głównie twarz opalić Emilka - powiem Ci że w każdym mniejszym, niewojewódzkim mieście, i na wsi jest taki klimat - odnośnie studiów i życia Ludzie żyją spokojniej i nie gonią za kasą, nie biegną w wyścigu szczurów, nie mają ambicji na temat luksusowych dóbr, wczasów itp. I z jednej strony to fajne sielankowe życie, a z drugiej trochę smutne i nudne - do końca życia ten sam schemat i robienie tego samego. Ja przyznam że brakuje mi trochę rodzinnego miasta Ogrodu, spokoju, ciszy, wyciągania leżaka na trawę, łażenia po lesie, itp. Ogólnie odpoczynku... No i też ludzie są inni, znam sąsiadów, a nie anonimowe twarze które mi migną od czasu do czasu w windzie Bardziej skorzy do pomocy czy pogadania
|
#2406 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28193229]To chociaż o tyle dobrze.
Myślałaś o całkowitej przeprowadzce do Krk?[/QUOTE] Mysle...i nie wiem Poki co chce zdobyc taki zawod, ktory w razie czego umozliwi mi mieszkanie nad morzem i nie liczenia jedynie na turystyke Teraz dodatkowo dochodzi fakt, ze jestem sama wiec wszystkie bliskie mi osoby raczej mieszkaja nad morzem-momentami tesknie strasznie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ się wkurzyłam, jełopy pieprz..... Normalnie będę zdjęcia z okna robić, bo to już któryś raz to samo auto widzę podrzucające swoje śmieci i robiące syf
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i trochę się zawiodłam, bo myślałam, że już przy nas się zdemoralizujesz, a tu widzę, że liczysz na to, że można bardziej ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28190966]Dokładnie, pędzel kosztował by 66 zł. Powiem Ci, że za tak zbity i duży pędzel to naprawdę jest niewiele... Ale jak nie masz kasy to nie ma nic na siłę ![]() Co do pędzli z Maestro to słyszałam same pozytywne recenzje. W zasadzie nie znam żadnej negatywnej! ![]() Jesteś zainteresowana pędzlami do twarzy i oczu, prawda? Pędzle do ust odpadają?[/QUOTE] Hm, a do kiedy masz tą zniżkę? Właśnie myślę też nad jakimś niedrogim pędzlem do ust Ale raczej twarz - puder i konturowanie oraz ewentualnie oczy (coś do detali najchętniej) - ale jak masz jakieś must have z innych "obszarów" to powiedz ![]() I ja zwłaszcza, że miałam iść ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28191869]A ja przez przypadek dowiedziałam się, że na poczcie czeka na mnie 2 razy awizowana paczka, a żadnego awiza nie dostałam. Gdyby nie to, że dowiedziałam się, że ktoś wysłał do mnie 3 tyg wczesniej paczkę, nie dostałabym jej za nic w świecie...[/QUOTE] Jakaś paczka zza granicy czy coś? Poczta mnie naprawdę dobija Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Iiiiii tam filtry Ja nie zaliczam się do osób które lubią swoją bladość, lubię być chociaż troszkę opalona, tak zdrowiej wtedy wyglądam ![]() A najśmieszniejsze w sytuacji ze śmieciami jest to, że podjeżdża auto za grubą kasę, Mazda 6 przykładowo (przedwczoraj), i wyrzuca 3 wory ze śmieciami - bo żal 20 zł na miesiąc zapłacić No żenujące po prostu
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na filtrach się ładnie opala :P Ja conajmniej SPF 20 zabieram nad morze zawsze. Człowiek się nie zjara i skóra nie schodzi. W tym roku planuję większy.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy niższych filtrach mnie ładniej opala, ale to przede wszystkim zależy od firmy z jakiej się ma kosmetyk Ja tam nie wierzę że tak samo się opala przy wysokich jak przy niskich... Widziałam za dużo białych kropek u koleżanki która znamiona sobie smaruje bardzo wysokimi filtrami, i wokół nich ma zawsze białą otoczkę, a raz sobie przypadkowo dotknęła nogi po smarowaniu znamienia i miała po całym dniu opalania białą dłoń odbitą nad kolanem No a druga też wokół znamion jasna
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/oferta/482/9_zl_zam...asaz_do_wyboru Niezła obniżka, ale ja bym się nie skusiła, oferta wygląda co najmniej podejrzanie, a ze strony www wynika, że w salonie pracuje jeden Hindus
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam wątek powieściowy - super
Najbardziej podobało mi się wciagnięcie do toalety
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
m^6 - ale miałaś zaległości!
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
No mam straszne właśnie, tyle ostatnio piszecie a ja mam strasznie napiety grafik
Ale przynajmniej nie otwieram wątków z zamówieniami ![]() Jak znajdę chwilę to chętnie popiszę powieść
|
#2416 |
|
Copyraptor
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545490
Nie wiem czy śmiać się czy płakać |
|
|
|
#2417 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Hej, hej, w ekspresowym tempie zjawiłam się na Prądniku wiadomo po co, a teraz z Indiańcami siedzę sobie w domku i łapię ćmy
![]() Penis dzwonił jak wyszłam, kopnęłam go w dziurę. Następnym razem obiecał się zjawić, ale prosił o sobotę. Cytat:
![]() Czekamy na relacje! Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że żaden iCar nie chce przyjechać
a tak poważnie to wielkie dzięki za super spotkanie
|
#2419 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co tam się działo, jak poszłam?
|
|
#2421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dojechałyśmy autobusem pod dworzec i stamtąd dopiero iCar nas wziął.Dzięki za imprezkę dziewczyny i za pyszności Cholerka
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-07-18 o 01:45 |
||||
|
|
|
#2422 |
|
Copyraptor
|
Pleplanie i ploty, sporo osób się niedużo później zebrało, została silna grupa pod wezwaniem złożona z Lenki, Jojli, Kamy i Bajki. Oraz mnie, oczywiście. Później Mnie wysłało Kamę i Bajkę na autobus który był za godzinę (
). Kama i Bajka powróciły w glorii i chwale aby ukręcić mi łeb, posiedziały jeszcze 1,5 godziny po czym wszyscy sobie poszli, a teraz ja tu siedzę wśród naczyń i kota zasmuconego, że nikt go nie męczy
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Dość ryzykowny zabieg - wprowadzać godzinny sen Anny po zażyciu tabletki, tym bardziej, że musi je łykać codziennie
---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- Niech kot się nie smuci, prędzej czy później dopadnę ją znowu. Możesz przekazać
|
|
#2424 |
|
Copyraptor
|
Bo to po tym szampanie...
![]() Została u mnie chyba paczuszka dla Blair. Magnes i klipsy. |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, właściwie to dosyć nielogicznie nam wyszło, bo Anna na początku powieści miała zażyć tabletkę, a przecież śpieszyła się na galę do muzeum
![]() ---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Widziałyście?! http://www.mmkrakow.pl/379379/2011/7...gory=naSygnale ![]()
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze to miejsce to będzie cmentarzysko...
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Czas do łóżka, bo zostały mi 4 godz snu. Dobrej nocy
|
|
#2428 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - fajna ta kota, nawet mnie nie podrapała dziś
Jak jej się nudzi, niech wyliże naczynia ![]() Słodziak żałuje, że nie załapał się na ciacho
|
|
#2429 |
|
Copyraptor
|
Aj no, kto nie przyjeżdża ten nie je
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- było coś nowego?
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2011-07-18 o 02:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Więc biegnę pod prysznic i spać...
Następnym razem popracuję nad tyłem, na razie chciałam głównie twarz opalić
Normalnie będę zdjęcia z okna robić, bo to już któryś raz to samo auto widzę podrzucające swoje śmieci i robiące syf 

Dojechałyśmy autobusem pod dworzec i stamtąd dopiero iCar nas wziął.