|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Poradźcie mi jakiś kremik do twarzy, taki bardzo delikatny, nie za tłusty i nie zapychający... Miałam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1, ale nie tyle mnie zapychał co makijaż mi po nim spływał momentelnie. Chciałam kupić ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ci.html&next=1 , ale byłam w kilku rossmanach i w żadnym go nie było
W końcu w czwartym rossmanie w ciemno trochę kupiłam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...0-.html&next=1 wczoraj, użyłam go 2 razy, wczoraj wieczorem i dziś rano, ale niestety tez mnie zapchał chociaż może to wina tego, że jestem przed okresem i stąd te wulkany... Poczekam i jak juz będę po to dam mu jeszcze szansę... Ale jakby się okazało, że moje wulkany to nie wina cyklu tylko tego kremu to co mogę kupić, co nie zapycha i jest w przyzwoitej cenie... Chętnie kupiłabym ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ej.html&next=1, bo sprawdzał się u mnie bardzo dobrze, ale na razie mam pilniejsze wydatki i nie mogę sobie pozwolić na jego zakup
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
hey dziewczyny
Cytat:
mi sie w glowie to nie miesci, jak sie kocha to sie cierpi, a tylko racjonalne powody i czas potrafi zaleczyc rany. uwazam, ze jezeli po rozstaniu do razu potrafi sie podniesc czlowiek i myslec jak to sie dobrze stalo i nie rozpaczac, to po co te wszystkie lata byly, skoro teraz cieszysz sie, ze jestes wolna? to gdzie ta milosc? Cytat:
naprawde dziewczyny Oczko i Soph, baardzo mi przykro i nie moge uwierzyc, że to Was spotkalo ![]() to ja tyle co przeszlam z TZtem, ciagle Wam sie zalilam, a jakos jestesmy razem, a u Was? wszystko bylo w porzadku, bylyscie szczesliwe... wierze, ze niebawem wszystko sie ulozy
|
|
#2283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytalam cala wasza dyskusje, nie chcialam zasmiecac cytujac kazdy Twoj post ![]() zgodze sie z Toba, ale nie uwazam, ze 2h po rozstaniu nalezy mowic tak osobie, ktora zostala opuszczona. mnie sama kiedys zostawil TZ i takie slowa jak Twoje, po prostu dzialaly na mnie jak plachta na byka i dopiero czulam sie do D. moze dlatego sie przyczepilam Twojej wypowiedzi, bo podeszlam do tego uczuciowo i przypomnialo mi sie jak to ze mna bylo, zamiast popatrzec na to obiektywnie.
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
caate zauważyłaś ważną rzecz - "obiektywizm", nikt po czymś takim, po rozstaniu nie myśli obiektywnie
Dobrej nocy
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem też Twój punkt widzenia i rozumiem, że jest to sprawa delikatna i też indywidualna. Moim zdaniem jednak, lepiej jest zrozumieć, wesprzeć, a jeśli chodzi już dalej o pocieszanie, lepsze są słowa o pozytywach niż przytłaczanie jeszcze osoby stwierdzeniami, że jest źle, czy inne słowa mówiące,że ogólnie sytuacja nie jest najlepsza. Każdy to wie, dla mnie słuchanie od innych, że jest niedobrze byłoby raczej ponownie wpędzające w ten smutny zakamarek... Ale to kwestia indywidualna. Trochę za surowo chyba reagujecie, oczywiście dziewczynom współczuję i naprawdę domyślam się jak bardzo jest ciężko. A podnieść jest się łatwiej, kiedy ktoś poda rękę do góry, zamiast kucać przy nas...
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jak mi by ktoś napisał zaraz po rozstaniu z facetem, że musze szukać w tym pozytywów to chyba bym jeszcze bardziej zaczęła beczeć i tyle by z tego było. |
|
|
|
|
#2288 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
jem jak slon nieraz a waga w miejscu ale akurat nie sadze zeby byla to wadaCytat:
![]() Wrocilam od tz, bylam na dniach jego miasta, byly elektryczne gitary, kabaret skeczow meczacych nawet fajnie bylo. pogoda wymarzonauzylam blokera z ziaji pierwszy raz i bylo ok, nastepnego dnia przed poludniem zrobilam depilacje a wieczorem nalozylam blokera i tak niemozliwie piekly mnie pachy ze chyba po pol godz polecialam go zmyc! potem jeszcze pieklo az zasnelam ale rano bylo juz lepiej... naprawde jakby ktos podpalal zapalniczka... masakra, pisalo ze nie uzywac na swiezo po depilacji ale nie sadzilam ze to naprawde tak zadziala... teraz wiem i przestrzegam was ale dzis sprobuje juz nalozyc...wysypuje mnie troche wokol ust ostatnio, nie wiem dlaczego a juz tak dlugo mialam spokoj z tradzikiem... mam nadzieje ze nie wraca bo to bylby konieci mam nadzieje co do pewnej pracy, jak sie uda to bedzie super ale wole jeszcze nie zdradzac szczegolow zeby nie zapeszac, zbieram na wesele i jednak ostatnio martwie sie ze nie zdaze uzbierac... tym bardziej ze kilka prac na ktore zrobilam sobie nadzieje nie wyszly ... wiec teraz poki nie bede pewna to nie bede sie cieszyla.
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-18 o 00:26 |
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć się do waszego wątku.. za mną (i przede mną..) jest sporo zmian - zmieniłam miejsce zamieszkania, 'sympatie'
, od października zaczynam studia..W związku z tym chciałabym coś w sobie zmienić: nabrać (niezłomnej!) pewności siebie, wypięknieć, schudnąc (5kg).. To chyba dobrze trafiłam, co..? ![]() Moimi 'urodowymi idolkami' są aniołki VS i Kenza.. a co do waszej rozmowy.. też uważam, że watro widzieć pozytywy w nawet najgorszej sytuacji.. Wiadomo,że miłość może ranić na długi czas, że z początku nie jest łatwo, ale gdy dostrzeże się chociaż jeden mały pozytyw, to jest jakoś tak raźniej.. a z upływem czasu takich 'dobrych rzeczy wynikających z katastrofy' jest coraz więcej ![]() Be strong, girl!!! |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Wierze, że są ludzie którzy raz dwa potrafią się podnieść i iść dalej. Ale nie ja
Ja jestem za słaba..Przecież było tyle wspólnych planów, jeszcze ostatnio o nich rozmawialiśmy i co? Szlag trafił wszystko w jeden dzień , to okropne Wszystko będzie mi go przypominać, wszystko.. A najbardziej chyba Dejzi, pies o którym marzyłam jest prezentem od niego.. To jakiś koszmar po prostu.
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja właśnie wróciłam od TŻa a on pojechał do pracy. Było cudownie ![]() No i średnia w konkursie mi spadła i to baaardzo. Pomożecie?
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Soph, Zielone Oko, trzymajcie się ![]()
|
|
|
|
|
#2295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
Wiesz, jednak myślę, że jak planowaliście ślub i mieszkaliście razem to jest duża szansa, że będziecie znowu razem. Cytat:
![]() U mnie wczoraj też nie za dobrze było z Tż., ale chyba w większości z mojej winy. Teraz ma w pracy nocki i chyba zobaczymy się dopiero w sobotę, bo w środę raczej nie pójdę z nim do kina.
|
|
|
#2296 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu smutno
Ja w sobotę też miałam sprzeczkę małą z TŻem ale dobrze, że nie przeciągnęła się na cały weekend i fajnie go spędziliśmy
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba do solarium pójde, żeby koloru złapać. Szlag by trafił tą pogodę!
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie się dobudzam mangogirl cześć ![]() ZieloneOko to po prostu pretekst, coś się stało złego....
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce przypominac mulatki, ale lekko zbroązowione ciało lubię![]() Na wiosne poszłam na solarium, na 6 minut. Matko jaka spalona byłam! Były nowe lampy chyba z jakimś turbodoładowaniem
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
LeejdiNaati super, że miałaś udany weekend i nauczyłaś się pływać
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej dla naszej skóry![]() Pomimo tego, że pogoda jest jaka jest, zabieram olejki do opalania, a noż chwyci moje blade lica
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo, a wczoraj było tak pięknie.
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. Napisal mi rano smsa, ze przyjedzie porozmawiac, takze mam nadzieje, ze sie dowiem..
U mnie tez brzydko..
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nauczyłam się pływać
Uczę się, powoli, ale się uczę ![]() Cytat:
Ba, nawet filtra żadnego ![]()
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko powodzenia i duużo sił
U mnie też się chmura a wczoraj było tak piękne i słonecznie.... Jeszcze muszę potem wyjść z domu a tak mi się nie chce...![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ale jak nie toniesz to już można powiedzieć, że pływasz
|
|
#2310 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pierwsz raz tak naprawdę, bo zawsze, co roku latem chodziłam na plaże i byłam opalona, a w tym roku wyglądam jak córka młynarza ![]() tak, wczoraj było tak gorąco ![]() Cytat:
![]() hahah |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

W końcu w czwartym rossmanie w ciemno trochę kupiłam ten: 

Wyglądam jak patyczak
ale akurat nie sadze zeby byla to wada
a juz tak dlugo mialam spokoj z tradzikiem... mam nadzieje ze nie wraca bo to bylby koniec
ale wole jeszcze nie zdradzac szczegolow zeby nie zapeszac, zbieram na wesele i jednak ostatnio martwie sie ze nie zdaze uzbierac... tym bardziej ze kilka prac na ktore zrobilam sobie nadzieje nie wyszly

Nie chce przypominac mulatki, ale lekko zbroązowione ciało lubię