Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 20:48   #2281
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Poradźcie mi jakiś kremik do twarzy, taki bardzo delikatny, nie za tłusty i nie zapychający... Miałam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1, ale nie tyle mnie zapychał co makijaż mi po nim spływał momentelnie. Chciałam kupić ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ci.html&next=1 , ale byłam w kilku rossmanach i w żadnym go nie było W końcu w czwartym rossmanie w ciemno trochę kupiłam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...0-.html&next=1 wczoraj, użyłam go 2 razy, wczoraj wieczorem i dziś rano, ale niestety tez mnie zapchał chociaż może to wina tego, że jestem przed okresem i stąd te wulkany... Poczekam i jak juz będę po to dam mu jeszcze szansę... Ale jakby się okazało, że moje wulkany to nie wina cyklu tylko tego kremu to co mogę kupić, co nie zapycha i jest w przyzwoitej cenie... Chętnie kupiłabym ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ej.html&next=1, bo sprawdzał się u mnie bardzo dobrze, ale na razie mam pilniejsze wydatki i nie mogę sobie pozwolić na jego zakup
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 20:52   #2282
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hey dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
No widzisz, to ze Ty nie potrafisz nie znaczy ze sie nie da. To jest kwestia myslenia, z reszta kwestia nad ktora warto pracowac. Nie widzisz pozytywow. A moze taki ze jest sie zdrowym, ze lepiej ze nie odszedl po slubie, albo zostawil z dzieckiem. Ze masz osoby ktore beda Cie wspierac...
Ty naprawde tak na serio? od razu potrafisz wyciagnac same superlatywy np. z tego, ze rozstalas sie z facetem z ktorym planowalas slub? mieszkalas razem? naprawde nie mialabys chociaz paru dob watpliwosci, poczucia dlaczego? co zrobilas zle? nie chcialabys zrozumiec drugiej strony co nia pokierowalo, ze dokonala takiego wyboru? tylko od razu pogodzilabys sie z losem i pozwolila odejsc facetowi?

mi sie w glowie to nie miesci, jak sie kocha to sie cierpi, a tylko racjonalne powody i czas potrafi zaleczyc rany. uwazam, ze jezeli po rozstaniu do razu potrafi sie podniesc czlowiek i myslec jak to sie dobrze stalo i nie rozpaczac, to po co te wszystkie lata byly, skoro teraz cieszysz sie, ze jestes wolna? to gdzie ta milosc?

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Tillavanilla pamiętam jak pisałaś, super, że Wam się udało podnieść w końcu macie dziecko.

Dzwonił do mnie 2h temu spytać co robię , przed chwilą znowu ale nie odebrałam już..
chyba go cos ruszylo...

naprawde dziewczyny Oczko i Soph, baardzo mi przykro i nie moge uwierzyc, że to Was spotkalo

to ja tyle co przeszlam z TZtem, ciagle Wam sie zalilam, a jakos jestesmy razem, a u Was? wszystko bylo w porzadku, bylyscie szczesliwe...
wierze, ze niebawem wszystko sie ulozy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 21:29   #2283
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hey dziewczyny

Ty naprawde tak na serio? od razu potrafisz wyciagnac same superlatywy np. z tego, ze rozstalas sie z facetem z ktorym planowalas slub? mieszkalas razem? naprawde nie mialabys chociaz paru dob watpliwosci, poczucia dlaczego? co zrobilas zle? nie chcialabys zrozumiec drugiej strony co nia pokierowalo, ze dokonala takiego wyboru? tylko od razu pogodzilabys sie z losem i pozwolila odejsc facetowi?

mi sie w glowie to nie miesci, jak sie kocha to sie cierpi, a tylko racjonalne powody i czas potrafi zaleczyc rany. uwazam, ze jezeli po rozstaniu do razu potrafi sie podniesc czlowiek i myslec jak to sie dobrze stalo i nie rozpaczac, to po co te wszystkie lata byly, skoro teraz cieszysz sie, ze jestes wolna? to gdzie ta milosc?

chyba go cos ruszylo...

naprawde dziewczyny Oczko i Soph, baardzo mi przykro i nie moge uwierzyc, że to Was spotkalo

to ja tyle co przeszlam z TZtem, ciagle Wam sie zalilam, a jakos jestesmy razem, a u Was? wszystko bylo w porzadku, bylyscie szczesliwe...
wierze, ze niebawem wszystko sie ulozy
Przede wszystkim, fragment który zacytowałaś odnosił się do stwierdzenia, że się nie da. Zrozumieć zdecydowanie bym chciała i uważam, że od tego jest rozmowa, jeśli jednak chłopak po prostu odszedł, nic nie wyjaśniając to owszem, uważam że rozpamiętywanie nie ma sensu bo klasy nie pokazał i lepiej, że tak się stało. A z losem pogodzić się trzeba i na pewno jest to lepsze niż rozpamiętywanie. Nie wiem jak związek wyglądał dlatego ciężko jest się wypowiadać. Na pewno też współczuję o czym pisałam i chciałam przesłać trochę energii. Nikt nie powiedział że nie jest ciężko, bo każdy wie, że jest. Rozumiem też smutek, nikt tutaj nie jest z kamienia. Myślę jednak racjonalnie, trzeba stanąć na nogi i stawić czoła światu. Trudne to, ale lepsze, niż nabawić się depresji i później mieć naprawdę poważne problemy...
Stary 2011-07-17, 21:36   #2284
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Przede wszystkim, fragment który zacytowałaś odnosił się do stwierdzenia, że się nie da. Zrozumieć zdecydowanie bym chciała i uważam, że od tego jest rozmowa, jeśli jednak chłopak po prostu odszedł, nic nie wyjaśniając to owszem, uważam że rozpamiętywanie nie ma sensu bo klasy nie pokazał i lepiej, że tak się stało. A z losem pogodzić się trzeba i na pewno jest to lepsze niż rozpamiętywanie. Nie wiem jak związek wyglądał dlatego ciężko jest się wypowiadać. Na pewno też współczuję o czym pisałam i chciałam przesłać trochę energii. Nikt nie powiedział że nie jest ciężko, bo każdy wie, że jest. Rozumiem też smutek, nikt tutaj nie jest z kamienia. Myślę jednak racjonalnie, trzeba stanąć na nogi i stawić czoła światu. Trudne to, ale lepsze, niż nabawić się depresji i później mieć naprawdę poważne problemy...

przeczytalam cala wasza dyskusje, nie chcialam zasmiecac cytujac kazdy Twoj post

zgodze sie z Toba, ale nie uwazam, ze 2h po rozstaniu nalezy mowic tak osobie, ktora zostala opuszczona. mnie sama kiedys zostawil TZ i takie slowa jak Twoje, po prostu dzialaly na mnie jak plachta na byka i dopiero czulam sie do D. moze dlatego sie przyczepilam Twojej wypowiedzi, bo podeszlam do tego uczuciowo i przypomnialo mi sie jak to ze mna bylo, zamiast popatrzec na to obiektywnie.
Stary 2011-07-17, 21:39   #2285
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate zauważyłaś ważną rzecz - "obiektywizm", nikt po czymś takim, po rozstaniu nie myśli obiektywnie nikt nie jest w stanie w ciężkich, kryzysowych sytuacjach myśleć obiektywnie

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 21:55   #2286
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
przeczytalam cala wasza dyskusje, nie chcialam zasmiecac cytujac kazdy Twoj post

zgodze sie z Toba, ale nie uwazam, ze 2h po rozstaniu nalezy mowic tak osobie, ktora zostala opuszczona. mnie sama kiedys zostawil TZ i takie slowa jak Twoje, po prostu dzialaly na mnie jak plachta na byka i dopiero czulam sie do D. moze dlatego sie przyczepilam Twojej wypowiedzi, bo podeszlam do tego uczuciowo i przypomnialo mi sie jak to ze mna bylo, zamiast popatrzec na to obiektywnie.
rozumiem, nie twierdzę, że nie czytałaś, podkreślam tylko, że niepotrzebne te wyrzuty.
Rozumiem też Twój punkt widzenia i rozumiem, że jest to sprawa delikatna i też indywidualna. Moim zdaniem jednak, lepiej jest zrozumieć, wesprzeć, a jeśli chodzi już dalej o pocieszanie, lepsze są słowa o pozytywach niż przytłaczanie jeszcze osoby stwierdzeniami, że jest źle, czy inne słowa mówiące,że ogólnie sytuacja nie jest najlepsza. Każdy to wie, dla mnie słuchanie od innych, że jest niedobrze byłoby raczej ponownie wpędzające w ten smutny zakamarek... Ale to kwestia indywidualna.
Trochę za surowo chyba reagujecie, oczywiście dziewczynom współczuję i naprawdę domyślam się jak bardzo jest ciężko. A podnieść jest się łatwiej, kiedy ktoś poda rękę do góry, zamiast kucać przy nas...
Stary 2011-07-17, 22:32   #2287
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
rozumiem, nie twierdzę, że nie czytałaś, podkreślam tylko, że niepotrzebne te wyrzuty.
Rozumiem też Twój punkt widzenia i rozumiem, że jest to sprawa delikatna i też indywidualna. Moim zdaniem jednak, lepiej jest zrozumieć, wesprzeć, a jeśli chodzi już dalej o pocieszanie, lepsze są słowa o pozytywach niż przytłaczanie jeszcze osoby stwierdzeniami, że jest źle, czy inne słowa mówiące,że ogólnie sytuacja nie jest najlepsza. Każdy to wie, dla mnie słuchanie od innych, że jest niedobrze byłoby raczej ponownie wpędzające w ten smutny zakamarek... Ale to kwestia indywidualna.
Trochę za surowo chyba reagujecie, oczywiście dziewczynom współczuję i naprawdę domyślam się jak bardzo jest ciężko. A podnieść jest się łatwiej, kiedy ktoś poda rękę do góry, zamiast kucać przy nas...
Ja reaguje jak reaguje. "Znam wirtualnie" Oczko już kupe czasu i dlatego było mi jej bardzo szkoda. Pretensji nikt do Ciebie nie miał i każdy powiedział co o tym myśli.

Jednak jak mi by ktoś napisał zaraz po rozstaniu z facetem, że musze szukać w tym pozytywów to chyba bym jeszcze bardziej zaczęła beczeć i tyle by z tego było.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:37   #2288
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatusia88 Pokaż wiadomość
3mam kciuki za zasiłek
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A znacie może jakiś sposób, żeby przytyć?? Bo ja ostatnio przestraszyłam się swojego odbicia w lustrze w sklepie Wyglądam jak patyczak
ja nie znam, a chetnie tez bym poznala jem jak slon nieraz a waga w miejscu ale akurat nie sadze zeby byla to wada
Cytat:
Soph podzielam Twoj los..

2 godziny temu mój tŻ spakował swoje rzeczy i odszedł..
Po prawie 5 latach związku..
jejku naprawde mi przykro... ja mysle ze przeladowalo sie cos w nim, ale ze jak pobedzie troche sam, pomysli to jednak wroci w kazdym razie trzymam za to kciuki! bo nie mogl odejsc ot tak...

Wrocilam od tz, bylam na dniach jego miasta, byly elektryczne gitary, kabaret skeczow meczacych nawet fajnie bylo. pogoda wymarzona

uzylam blokera z ziaji pierwszy raz i bylo ok, nastepnego dnia przed poludniem zrobilam depilacje a wieczorem nalozylam blokera i tak niemozliwie piekly mnie pachy ze chyba po pol godz polecialam go zmyc! potem jeszcze pieklo az zasnelam ale rano bylo juz lepiej... naprawde jakby ktos podpalal zapalniczka... masakra, pisalo ze nie uzywac na swiezo po depilacji ale nie sadzilam ze to naprawde tak zadziala... teraz wiem i przestrzegam was ale dzis sprobuje juz nalozyc...

wysypuje mnie troche wokol ust ostatnio, nie wiem dlaczego a juz tak dlugo mialam spokoj z tradzikiem... mam nadzieje ze nie wraca bo to bylby koniec.. mialam z tym mega problemy i nie chce przez to znowu przechodzic.. mam nadzieje ze to przejsciowe.

i mam nadzieje co do pewnej pracy, jak sie uda to bedzie super ale wole jeszcze nie zdradzac szczegolow zeby nie zapeszac, zbieram na wesele i jednak ostatnio martwie sie ze nie zdaze uzbierac... tym bardziej ze kilka prac na ktore zrobilam sobie nadzieje nie wyszly... wiec teraz poki nie bede pewna to nie bede sie cieszyla.
Stary 2011-07-18, 00:25   #2289
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja tylko chcialam zaznaczyc swoja wypowiedzia, ze wg mnie na takie rady przyjdzie czas. i tyle. Uwazasz inaczej niz ja i ja to moge rozumiec, jednak znajac juz ponad rok Oczko z forum, nie potrafie powiedziec jej, zeby spojrzala na to pozytywnie, bo wg mnie w chwili obecniej sie nie da, mimo, ze Ty uwazasz, ze sie da. tak czy inaczej, watpie aby Oczko byyla zadowolona z naszej rozmowy, wiec lepiej zakonczmy ja..

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-18 o 00:26
Stary 2011-07-18, 01:12   #2290
mangogirl
Raczkowanie

hej dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć się do waszego wątku.. za mną (i przede mną..) jest sporo zmian - zmieniłam miejsce zamieszkania, 'sympatie', od października zaczynam studia..
W związku z tym chciałabym coś w sobie zmienić: nabrać (niezłomnej!) pewności siebie, wypięknieć, schudnąc (5kg).. To chyba dobrze trafiłam, co..?

Moimi 'urodowymi idolkami' są aniołki VS i Kenza..

a co do waszej rozmowy.. też uważam, że watro widzieć pozytywy w nawet najgorszej sytuacji.. Wiadomo,że miłość może ranić na długi czas, że z początku nie jest łatwo, ale gdy dostrzeże się chociaż jeden mały pozytyw, to jest jakoś tak raźniej.. a z upływem czasu takich 'dobrych rzeczy wynikających z katastrofy' jest coraz więcej
Be strong, girl!!!
mangogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 05:38   #2291
zielone_oko
Zakorzenienie

Wierze, że są ludzie którzy raz dwa potrafią się podnieść i iść dalej. Ale nie ja Ja jestem za słaba..
Przecież było tyle wspólnych planów, jeszcze ostatnio o nich rozmawialiśmy i co? Szlag trafił wszystko w jeden dzień , to okropne
Wszystko będzie mi go przypominać, wszystko.. A najbardziej chyba Dejzi, pies o którym marzyłam jest prezentem od niego..
To jakiś koszmar po prostu.
Stary 2011-07-18, 08:39   #2292
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Ja właśnie wróciłam od TŻa a on pojechał do pracy. Było cudownie wczoraj byliśmy na basenie no i nawet chwilę uczyłam się pływać a dodatkowo spaliło mi trochę plecy i pieką

No i średnia w konkursie mi spadła i to baaardzo. Pomożecie?
Stary 2011-07-18, 09:48   #2293
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez mangogirl Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć się do waszego wątku.. za mną (i przede mną..) jest sporo zmian - zmieniłam miejsce zamieszkania, 'sympatie', od października zaczynam studia..
W związku z tym chciałabym coś w sobie zmienić: nabrać (niezłomnej!) pewności siebie, wypięknieć, schudnąc (5kg).. To chyba dobrze trafiłam, co..?

a co do waszej rozmowy.. też uważam, że watro widzieć pozytywy w nawet najgorszej sytuacji.. Wiadomo,że miłość może ranić na długi czas, że z początku nie jest łatwo, ale gdy dostrzeże się chociaż jeden mały pozytyw, to jest jakoś tak raźniej.. a z upływem czasu takich 'dobrych rzeczy wynikających z katastrofy' jest coraz więcej
Be strong, girl!!!
witaj, dobrze trafiłaś

Soph, Zielone Oko, trzymajcie się
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:51   #2294
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Zielone oko nie wiem co powiedzieć... trzymaj się

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:15   #2295
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

nie mam siły totalnie na nic,
nie mogę się pozbierać po rozstaniu z TŻ..
schudłam, ale mnie to nie cieszy..
Trzymaj się.

Cytat:
Soph podzielam Twoj los..

2 godziny temu mój tŻ spakował swoje rzeczy i odszedł..
Po prawie 5 latach związku..
Eh... bardzo Ci współczuje.
Wiesz, jednak myślę, że jak planowaliście ślub i mieszkaliście razem to jest duża szansa, że będziecie znowu razem.

Cytat:
Napisane przez mangogirl Pokaż wiadomość

Be strong, girl!!!
Pewnie, witaj.

U mnie wczoraj też nie za dobrze było z Tż., ale chyba w większości z mojej winy. Teraz ma w pracy nocki i chyba zobaczymy się dopiero w sobotę, bo w środę raczej nie pójdę z nim do kina.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:29   #2296
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny które noszą soczewki- czy to normalne, że nosząc je odczuwam hmmmm.... jakby coś mi wpadło do oka? To dlatego, że dopiero zaczęłam je nosić i nie jestem przyzwyczajona, czy coś jest nie tak?
nie powinno tak byc. Albo masz suche oczy, albo źle wyczyszczone soczewki i coś na nich jest co uwiera, albo założyłaś soczewkę na 2 stronę.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia lub złego dobrania soczewki. Soczewki różnych firm różnią się między sobą niekiedy bardzo, jeśli chodzi o odczucia. Na twoim miejscu poczekałabym kilka dni a potem, jeśli uczucie nie przechodzi - spróbowała innych. Ja ostatnio zmieniłam soczewki na innej firmy i są zdecydowanie bardziej komfortowe.
nie nosi się uwierajacych soczewek można sobie tylko zaszkodzić

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:29   #2297
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Ale tu smutno Ja w sobotę też miałam sprzeczkę małą z TŻem ale dobrze, że nie przeciągnęła się na cały weekend i fajnie go spędziliśmy a jutro znowu ma lać
Stary 2011-07-18, 10:37   #2298
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ale tu smutno Ja w sobotę też miałam sprzeczkę małą z TŻem ale dobrze, że nie przeciągnęła się na cały weekend i fajnie go spędziliśmy a jutro znowu ma lać
U mnie już leje, a po południu zbieramy sie na mini wakacje na wsi Chyba do solarium pójde, żeby koloru złapać. Szlag by trafił tą pogodę!
Stary 2011-07-18, 10:41   #2299
buahhot
Marcelover ♥♥♥

u mnie tez pochmurnie i deszczowo

Stary 2011-07-18, 10:42   #2300
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie już leje, a po południu zbieramy sie na mini wakacje na wsi Chyba do solarium pójde, żeby koloru złapać. Szlag by trafił tą pogodę!
Ja na szczęście coś się wczoraj na tym basenie opaliłam ale nad solarium też myślę. Choć pójdę raz to mi to nic nie da, bo dopiero chyba za 3-4 razem widać efekt
Stary 2011-07-18, 10:45   #2301
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry
Właśnie się dobudzam

mangogirl
cześć

ZieloneOko to po prostu pretekst, coś się stało złego....

Stary 2011-07-18, 10:48   #2302
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja na szczęście coś się wczoraj na tym basenie opaliłam ale nad solarium też myślę. Choć pójdę raz to mi to nic nie da, bo dopiero chyba za 3-4 razem widać efekt
Ja jeszcze się w tym roku nie opalałam. Jestem biała jak mąka Nie chce przypominac mulatki, ale lekko zbroązowione ciało lubię
Na wiosne poszłam na solarium, na 6 minut. Matko jaka spalona byłam! Były nowe lampy chyba z jakimś turbodoładowaniem Teraz 10 razy się zastanowie zanim pójdę do solarium
Stary 2011-07-18, 10:50   #2303
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze się w tym roku nie opalałam. Jestem biała jak mąka Nie chce przypominac mulatki, ale lekko zbroązowione ciało lubię
Na wiosne poszłam na solarium, na 6 minut. Matko jaka spalona byłam! Były nowe lampy chyba z jakimś turbodoładowaniem Teraz 10 razy się zastanowie zanim pójdę do solarium
Ja solarium mam upatrzone, bo tam chodzi moja koleżanka i poszłabym tam razem z nią No ale właśnie zatrzymuje mnie fakt, że jedna wizyta i tak mi nic nie da, więc chyba zrezygnuję i postawię jednak na słoneczko
Stary 2011-07-18, 10:52   #2304
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

LeejdiNaati super, że miałaś udany weekend i nauczyłaś się pływać

Stary 2011-07-18, 10:53   #2305
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja solarium mam upatrzone, bo tam chodzi moja koleżanka i poszłabym tam razem z nią No ale właśnie zatrzymuje mnie fakt, że jedna wizyta i tak mi nic nie da, więc chyba zrezygnuję i postawię jednak na słoneczko
Pewnie Lepiej dla naszej skóry
Pomimo tego, że pogoda jest jaka jest, zabieram olejki do opalania, a noż chwyci moje blade lica
Stary 2011-07-18, 10:54   #2306
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
u mnie tez pochmurnie i deszczowo
U mnie tak samo, a wczoraj było tak pięknie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 10:54   #2307
zielone_oko
Zakorzenienie

E.J. Napisal mi rano smsa, ze przyjedzie porozmawiac, takze mam nadzieje, ze sie dowiem..

U mnie tez brzydko..
Stary 2011-07-18, 10:56   #2308
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
LeejdiNaati super, że miałaś udany weekend i nauczyłaś się pływać
Nie nauczyłam się pływać Uczę się, powoli, ale się uczę

Cytat:
Pomimo tego, że pogoda jest jaka jest, zabieram olejki do opalania, a noż chwyci moje blade lica
Ja w sobotę nie miałam swojego olejku Ba, nawet filtra żadnego
Stary 2011-07-18, 10:58   #2309
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

zielone_oko powodzenia i duużo sił

U mnie też się chmura a wczoraj było tak piękne i słonecznie.... Jeszcze muszę potem wyjść z domu a tak mi się nie chce...

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Nie nauczyłam się pływać Uczę się, powoli, ale się uczę
Ale jak nie toniesz to już można powiedzieć, że pływasz

Stary 2011-07-18, 11:00   #2310
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja tez jestem blada pierwsz raz tak naprawdę, bo zawsze, co roku latem chodziłam na plaże i byłam opalona, a w tym roku wyglądam jak córka młynarza
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
U mnie tak samo, a wczoraj było tak pięknie.
tak, wczoraj było tak gorąco
Cytat:
E.J. Napisal mi rano smsa, ze przyjedzie porozmawiac, takze mam nadzieje, ze sie dowiem..

U mnie tez brzydko..
to trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ale jak nie toniesz to już można powiedzieć, że pływasz
hahah rozbawilas mnie tym tekstem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości