Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 13:28   #1621
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
No chyba za dużo, ale nie lubię się babrać z drożdżami, ostatnio mi ten chleb prawie z pieca wylazł

Juhuu mieszczę się we wszystkie spodenki z zeszłego roku w które nie umiałam się wcisnąć, nawet do połowy. Teraz mam nawet luzy w tych spodenkach
Ja daję drożdże w proszku super wynalazek
I wczorajszą imprezę zaliczyłam w jeansowych szortach w których się nie mieściłam na początku tego letniego sezonu też były luźne i wygodne a Dukan jest super

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:01   #1622
motylek1007
Zakorzenienie

a ja do drożdzy instant jakos nie moge sie przekonać

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:51   #1623
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Są super! uwierz
W smaku czuć drożdże, a nie potrzeba dodatkowych zabiegów
(ja pier...... impreza dzień 2 jest 15 a ja już nie mogę )

Stary 2011-07-17, 19:23   #1624
Ariena
Zakorzenienie

Byliśmy nad jeziorem opalać się i kąpać. Ludu jak na plaży nad morzem, ale trochę się opaliliśmy. Myślę że będziemy częściej teraz jeździć.
Były też zawody konne, a ktoś tu pisał że jedzie na takie zawody to może te same? My bylismy nad jeziorem Czechowickim.
Stary 2011-07-17, 20:13   #1625
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja daję drożdże w proszku super wynalazek :
Hej hej ktoś tu jest?

Zgadzam się z tobą, drodże takie czy takie nie mają znaczenia obydwie wersje są spoko. My nie jemy prawie wogóle chleba ze sklepu, pieczemy go oboje. Mąz wyrabia ja pomagam sypiąc dodatki itp. Chleba też nie pieczemy w żadnej maszynie ot po prostu zaczyn i gniecenie i hoop do pieca. Wychodzi ogromny i pyszny. Dodatki bardzo różne.
Przy okazji wrzucę fotkę chleba jeśli checie.

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Byliśmy nad jeziorem opalać się i kąpać. Ludu jak na plaży nad morzem, ale trochę się opaliliśmy. Myślę że będziemy częściej teraz jeździć.
My zrobiliśmy dziś dokładnie to samo tylko, że o 8 rano. Punkt 8.10 byłam już w wodzie i zażywałam kąpieli a na plaży było uwaga jedna rodzinka w postaci 2+2

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
impreza dzień 2 jest 15 a ja już nie mogę )
Jak żyjesz?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Witaj motylku w końcu powróciłaś na łono
stęskniłam się

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
I wczorajszą imprezę zaliczyłam w jeansowych szortach w których się nie mieściłam na początku tego letniego sezonu też były luźne i wygodne a Dukan jest super
Gratuluję sukcesu

Ja będę na diecie ale nie żadnej specyzowanej od 3 października i wtedy zaczynam odchudzanie za to tym razem na stałe i skutecznie. Znaczy po prostu mówię "won i nie wracaj" Juz się nie dam kilogramom.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Juhuu mieszczę się we wszystkie spodenki z zeszłego roku w które nie umiałam się wcisnąć, nawet do połowy. Teraz mam nawet luzy w tych spodenkach
Gratulacje

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Dobrzy znajomi to warunek dobrej zabawy
To podstawa, mi trochę brakuje takich ludzi odkąd zamieszkałam z mężem, ale po woli wyrabiamy sobie znaczy ja. Zmieniłam miasto i region polski
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 20:58   #1626
arnama
Zakorzenienie

Dziewczyyyyynyyyy! Żyję Przed chwilą wstałam łeb mi pęka
Ja nie mogę, ale była biba raptem 10 osób w sumie, ale zabawa przednia
ziomki pojechały ok 18tej wczoraj a właściwie dzisiaj, padliśmy ok 5 a od 9:30 na nowo Takiej balangi jeszcze u nas nie było, aż nie wiem co by się działo jak byśmy mieszkali sami
Moje kumpele dawały czadu, jak już pisałam jedna czaiła się na tego kumpla, co mamy problemy z Jego "wybranką" Przyjechali spóźnieni, pokłóceni, "wybranka" zaraz poszła spać, no ale chyba poszła po rozum do głowy, bo jak wstała to nie odstępowała kumpla na krok- czego kumpela nie mogła przeboleć... ale nie ma to tamto- muszę ją zabierać na nasze imprezy... a nóż widelec... w końcu kiedyś tam mieli się ku sobie
Mieliśmy całą paką iść dziś do drugiej kumpeli z podstawówki (obie mieszkają tuz obok mojego domu) bo ma jakiś wielki basen no ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego
Kot z tego wszystkiego spał w kuwecie mata na balkonie nam się przyjarała (grill się wywalił), fragmenty szaszłyków walają się po balkonie dobrze że pomogli posprzątać wszystkie szklanki, a resztą zajmę się jutro
Może Wam wrzucę jakieś foty do klubu ale muszę się dostać na inny komp, na który kumpel zgrał zdjęcia
Ogólnie, obecnie łeb mi pęka i nie wiem jak jutro doczołgam się do pracy.... kto by się spodziewał że tak będzie

Stary 2011-07-17, 22:07   #1627
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
ziomki pojechały ok 18tej wczoraj a właściwie dzisiaj, padliśmy ok 5 a od 9:30 na nowo Takiej balangi jeszcze u nas nie było, aż nie wiem co by się działo jak byśmy mieszkali sami
Moje kumpele dawały czadu, jak już pisałam jedna czaiła się na tego kumpla, co mamy problemy z Jego "wybranką" Przyjechali spóźnieni, pokłóceni, "wybranka" zaraz poszła spać, no ale chyba poszła po rozum do głowy, bo jak wstała to nie odstępowała kumpla na krok- czego kumpela nie mogła przeboleć... ale nie ma to tamto- muszę ją zabierać na nasze imprezy... a nóż widelec... w końcu kiedyś tam mieli się ku sobie
Mieliśmy całą paką iść dziś do drugiej kumpeli z podstawówki (obie mieszkają tuz obok mojego domu) bo ma jakiś wielki basen no ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego
Kot z tego wszystkiego spał w kuwecie mata na balkonie nam się przyjarała (grill się wywalił), fragmenty szaszłyków walają się po balkonie dobrze że pomogli posprzątać wszystkie szklanki, a resztą zajmę się jutro
Może Wam wrzucę jakieś foty do klubu ale muszę się dostać na inny komp, na który kumpel zgrał zdjęcia
Ogólnie, obecnie łeb mi pęka i nie wiem jak jutro doczołgam się do pracy.... kto by się spodziewał że tak będzie
Ale zarypiście, lubię takie szalone imprezki. Na głowę mokry ręcznik polecam.
Stary 2011-07-17, 22:22   #1628
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Ale zarypiście, lubię takie szalone imprezki. Na głowę mokry ręcznik polecam.
już przeszło

Wstawiłam zdjęcia do klubu wybaczcie za ilość, ale nie mogłam się zdecydować a jeszcze pełno innych, fajnych jest, ale nie wszystkie nadają sie do pokazania
Nic idę nakarmić psa i kota i pomału się kieruję do łózka, choć spać kompletnie mi się nie chcę w końcu spałam do 21 dziś

Stary 2011-07-17, 22:33   #1629
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
już przeszło

Wstawiłam zdjęcia do klubu wybaczcie za ilość, ale nie mogłam się zdecydować a jeszcze pełno innych, fajnych jest, ale nie wszystkie nadają sie do pokazania
pomału się kieruję do łózka, choć spać kompletnie mi się nie chcę w końcu spałam do 21 dziś
No przestań, rzeczywiście fajne zdjęcia a ja lubię i oglądać i fotografować. Dla mnie nigdy dość.

Dobranoc, pchełki na noc i karlauszki pod poduszki
ależ ja niedobra jestem
Stary 2011-07-18, 06:51   #1630
Corvette
Zadomowienie

Witam Was wszystkie

Cytat:
U mnie zaczyna się piękna pogoda. Póki co jest rześko i słonecznie

U mnie upały ponad +30C

Zdjęcia w załączniku. Z przymierzalni Sukienka nie jest klasycznie weselna. Szukałam takiej która po pierwsze nie jest z tafty czy satyny (nie lubię tych materiałów) a po drugie będzie nadawać na inne wyjścia niż wesela. Myślę czy mogłyby pójść do niej kolorowe dodatki...np turkusowe albo fioletowe czy bezpieczniej zostać przy bieli/kości słoniowej?

Sukienka W-S-P-A-N-I-A-Ł-A !!!!
Nie wiem czy potrzebne są dodatki. Fioletowy chyba, bo turkus za bardzo by się "kłucił" z kropkami ? Buty na pewno nie białe czy kremowe. No ale to tylko moje zdanie

Nie wiem czy buty na koturnie nie będą wyglądać zbyt potężnie?

Są różne style koturni; gładkie, z korku, pokryte materiałem itd.. nie mam na myśli takich ze "sznurkowym sianem" że się tak wyrażę, bo te wyglądają ciężko i jak "kopyta"
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
My w sumie nie wychodzimy wieczorami sami, owszem na jakieś wyjazdy z pracy Tż jeździ sam, do rodzinki wieczorem też sami wychodzimy ale do baru albo z kumplami czy koleżankami się nie umawiamy wieczorami - i tak mi się właśnie podoba

No takie miałam na myśli, tylko Ty to lepiej ujęłać

mnie też denerwuje to elektryzowanie ale zazwyczaj w sklepie tak się dzieje, w domu mogę mierzyć

No właśnie. Ciekawe dlaczego tak jest

ale się uśmiałam - wybacz
i co wracałaś się po samochód??
dobrze że skleroza nie boli

He he..ja też, ale dopiero później. Wracałam, wracałam, bo...
Wiesz co? Nie napisałam reszty, bo nie chciałam wyjść na całkowitego głupola ale...ech, w końcu jestem człowiekiem...więc, żeby było "śmieszniej", owszem...przeszłam nawet obok niego i jeszcze pomyślałam ze zdziwieniem że ktoś ma taki sam?! i...poszłam dalej. Dopiero na następnej przecznicy dostałam "olśnienia"...
Gdyby tylko bolała....
Cytat:

Ech, no miałaś SUPER WYBAW . W końcu żyje się raz

Ja robię TYLKO na drożdżach- Ty chyba za dużo dałaś
Z proszkiem w ogóle nam nie smakuje- wyjątek: czekoladowe babeczki z mikrofali

Bo Ciebie drożdże lubią, a ja mam pecha żeby nie wiem jakie były

Muniek został wymęczony przez mojego kumpla, chodzi po kątach i ma dość ludzi, a ten ciągle Go męczy

Biedny Munio, a nie patrzy teraz na Ciebie z wyrzutem że "pozwoliłaś" go tak "molestować"?

Czy już mówiłam że kocham swoich znajomych?
Ależ kochaj, kochaj i niech oni kochają Ciebie . Miłości i tak jest za mało na tym świecie.

Cytat:
No chyba za dużo, ale nie lubię się babrać z drożdżami, ostatnio mi ten chleb prawie z pieca wylazł

No to Ci zazdroszczę, bo to co mnie wyszło...to jakiś sucharek którym mogła bym lekko komuś krzywdę zrobić

To fajnie. Obejdą Cię niepotrzebne zakupy
Ja mam dżinsy z przed 22-ch lat i cyasmi je zakładam

Cytat:
Były też zawody konne, a ktoś tu pisał że jedzie na takie zawody to może te same? My bylismy nad jeziorem Czechowickim.
Jak kto woli. Dla mnie to bezsensowne męczenie zwierząt które później lądują w rzeźniach. Nigdy nie wspomagam "sportu" gdzie wykorzystuje się zwierzęta.

Cytat:
Hej hej ktoś tu jest?

Ano, ale ty już dawno śpisz

Zgadzam się z tobą, drodże takie czy takie nie mają znaczenia obydwie wersje są spoko. My nie jemy prawie wogóle chleba ze sklepu, pieczemy go oboje. Mąz wyrabia ja pomagam sypiąc dodatki itp. Chleba też nie pieczemy w żadnej maszynie ot po prostu zaczyn i gniecenie i hoop do pieca. Wychodzi ogromny i pyszny. Dodatki bardzo różne.
Przy okazji wrzucę fotkę chleba jeśli checie.

Ha!
Fajnego masz męża A fotkę to ja bym chciała Jak nie pojem, to chociaż obejrzę

To podstawa, mi trochę brakuje takich ludzi odkąd zamieszkałam z mężem, ale po woli wyrabiamy sobie znaczy ja. Zmieniłam miasto i region polski
To coś jak ja. Tyle że w około mam w 99.9 % starszch ludzi, ale za to spokoj i cisza. Ale miło by było poznać kogoś nie zbyt natrętnego "pod ręką" kto by miał podobne zainteresowania do moich. Wszyscy nasi znajomi i bliscy, mieszkają minimum, pół godziny + jazdy od nas.
Może kiedyś ktoś się "napatoczy"
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:52   #1631
arnama
Zakorzenienie

Witam się z pracy.... z kawką nr 1
Jeszcze pewnie większość za Was przewraca się na drugi bok, w łóżeczku- zazdroszczę

Corvi drożdże takie w proszku są b.łatwe w użyciu w ogóle ten chlebek jaki piekę jest banalny do wykonania w zasadzie miesza się suche składniki, osobno mokre a potem wszystko razem- i już
A Muniek wydawał się być wczoraj lekko zdezorientowany do wieczora, ale jak dostał kilka smakołyków to nie dąsał się za bardzo choć na widok kumpla wiał gdzie pieprz rośnie kumpel ręce zdrapane, a jak już zabawa na prawdę zdenerwowała kota, to zaczął biegać za kumplem i gryźć Go po nogach tak że w sumie dostał za swoje

Kurczę chciała bym by rodzice zostali tam dwa tygodnie, a nie wracali w najbliższy weekend była by powtóreczka

Dziś zakupy muszę znów zrobić bo lodówka nam opustoszała chleb został zjedzony i.... pranie nie dokończone bo już nie zdążyłam, tak że roboty w domu pewnie będzie do wieczora ciekawe czy małż idzie dziś na piłkę

Stary 2011-07-18, 08:10   #1632
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Są super! uwierz
W smaku czuć drożdże, a nie potrzeba dodatkowych zabiegów
)
kusząco brzmi

Cytat:
ja pisalam, ale byliśmy w innym regionie PL. U nas to byla duża impreza, nawet TVP przyjechala
bardzo fajnie bylo

Cytat:
hehehe niezle,niezle

[*] 11.09.2012
Stary 2011-07-18, 08:20   #1633
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
kusząco brzmi

ja pisalam, ale byliśmy w innym regionie PL. U nas to byla duża impreza, nawet TVP przyjechala
bardzo fajnie bylo

hehehe niezle,niezle
Wypróbuj koniecznie, przy okazji te drożdże ja do nie dawna nie wiedziałam w ogóle że coś takiego istnieje

Stary 2011-07-18, 08:29   #1634
olenkalejdi
Zadomowienie

[QUOTE=arnama;28195251]Witam się z pracy.... z kawką nr 1
Jeszcze pewnie większość za Was przewraca się na drugi bok, w łóżeczku- zazdroszczę

Witaj, witaj

Ja już nie leżę w łożeczku a zabrałam się już za pracę. Strasznie cieżko było mi dziś wstać. Mężusia wyprawiłam do pracy. Kochany nie będzie go cały boży dzień.
Smacznej kawy nr 2, jeśli takowa będzie a znając ciebie to na pewno.
Stary 2011-07-18, 08:39   #1635
arnama
Zakorzenienie

[QUOTE=olenkalejdi;2819551 4]
Cytat:
Witam się z pracy.... z kawką nr 1

Witaj, witaj

Ja już nie leżę w łożeczku a zabrałam się już za pracę. Strasznie cieżko było mi dziś wstać. Mężusia wyprawiłam do pracy. Kochany nie będzie go cały boży dzień.
Smacznej kawy nr 2, jeśli takowa będzie a znając ciebie to na pewno.
Dla tego napisałam że większość- nie wszystkie
To ja Ci życzę miłej pracy
na razie ciągle siorbam tę pierwsza.... już wystygła, ale taką też lubię

Stary 2011-07-18, 08:44   #1636
motylek1007
Zakorzenienie

ja kawusie piłam juz po 6 rano mokro u mnie, oby popołudniu nie padało....

[*] 11.09.2012
Stary 2011-07-18, 08:55   #1637
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
ja kawusie piłam juz po 6 rano mokro u mnie, oby popołudniu nie padało....
po 6 to ja wstawałam hihi u mnie też chłodniej, ale się cieszę, bo chłodniej też w pracy

Stary 2011-07-18, 09:02   #1638
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
po 6 to ja wstawałam hihi u mnie też chłodniej, ale się cieszę, bo chłodniej też w pracy
U nas jako tako, równiez troszkę lżejsza pogoda
Stary 2011-07-18, 09:30   #1639
Mamba_2008
BAN stały

Witam
Ale mam zakwasy. Nie było mnie cały weekend bo plany Nam się pozmnieniały pojechaliśmy do rodziców zrobiliśmy sobie w sobotę grilla ja wczesniej skakałam na batucie ale było za.........ście Jak zgram zdjęcia to wrzucę swój szpagat w powietrzu
No a wczoraj wypad na Podhale Ale było giciarsko wróciliśmy o 1:00 w nocy

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
A ja nie bo lubię słoneczko i ciepełko
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:36   #1640
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Witam
Ale mam zakwasy. Nie było mnie cały weekend bo plany Nam się pozmnieniały pojechaliśmy do rodziców zrobiliśmy sobie w sobotę grilla ja wczesniej skakałam na batucie ale było za.........ście Jak zgram zdjęcia to wrzucę swój szpagat w powietrzu

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

To fajny wypad czekam na fotki
A ciepełko też lubię, ale nie straszne upały

Stary 2011-07-18, 09:49   #1641
Telka10
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!
Ja właśnie herbatkę popijam, bo kawusi mi nie wolno...jak mąż pije rano to zapachem się upajam

Dziewczyny szykujemy się do zakupu piekarnika...czy wg Was jest coś co piekarnik posiadać musi? co się przydaje? Ja zachorowałam na czyszczenie parowe - ale czy to działa? nie wiem...nikt ze znajomych nie ma wygodne wydają mi się też prowadnice teleskopowe...
Wstępnie wybrałam coś takiego:
http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...q1s4t133.bhtml
Cytat:
U mnie sytuacja wygląda tak, że my zostaliśmy w naszym mieście a nasi znajomi się stąd przenoszą...i jakoś coraz bardziej się zastanawiamy co nas tu trzyma

Corvette myślałam o szarych butach. A co do dodatków to chciałabym kolczyki (koniecznie długie, bo tylko w takich dobrze się czuję) i zastanawiałam się nad bransoletką. Myślę że na szyję to nic.

Zaczęłam robić pranie...Jakoś się tego nazbierało
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:49   #1642
eff8
Zakorzenienie

witam się z kawką

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:52   #1643
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
To fajny wypad czekam na fotki
A ciepełko też lubię, ale nie straszne upały
Ale jestem wypruta a i z tego co czytałam imprezka się udała
Stary 2011-07-18, 09:54   #1644
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!!!
Ja właśnie herbatkę popijam, bo kawusi mi nie wolno...jak mąż pije rano to zapachem się upajam

Dziewczyny szykujemy się do zakupu piekarnika...czy wg Was jest coś co piekarnik posiadać musi? co się przydaje? Ja zachorowałam na czyszczenie parowe - ale czy to działa? nie wiem...nikt ze znajomych nie ma wygodne wydają mi się też prowadnice teleskopowe...
Wstępnie wybrałam coś takiego:
http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...q1s4t133.bhtml

U mnie sytuacja wygląda tak, że my zostaliśmy w naszym mieście a nasi znajomi się stąd przenoszą...i jakoś coraz bardziej się zastanawiamy co nas tu trzyma

Corvette myślałam o szarych butach. A co do dodatków to chciałabym kolczyki (koniecznie długie, bo tylko w takich dobrze się czuję) i zastanawiałam się nad bransoletką. Myślę że na szyję to nic.

Zaczęłam robić pranie...Jakoś się tego nazbierało
Co do piekarników, to nie pomogę kompletnie się na tym nie zam mogę powiedzieć tylko czy ładny czy brzydki

Coś nie mogę/ nie umiem otworzyć Twoich zdjęć, na które mi zaproszenie wysłałaś

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
witam się z kawką
hej

Stary 2011-07-18, 09:54   #1645
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
witam się z kawką
hello
Stary 2011-07-18, 09:54   #1646
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
już przeszło

Nic idę nakarmić psa i kota i pomału się kieruję do łózka, choć spać kompletnie mi się nie chcę w końcu spałam do 21 dziś
to co po imprezie Ci jeszcze pies przybył ??
Ty warjocie widzę że się świetnie bawiliście

Stary 2011-07-18, 09:56   #1647
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem wypruta a i z tego co czytałam imprezka się udała
A si

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
to co po imprezie Ci jeszcze pies przybył ??
Ty warjocie widzę że się świetnie bawiliście
Mam psa, bernardynkę, ma już 10 lat staruszka, w sobotę zapomniałam jej dać jeść wieczorem ale wczoraj dostała kilka razy za to
Mam nadzieję że zbytnio nie ucierpiała na tym

Stary 2011-07-18, 09:57   #1648
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Mambusia też miała weekend udany
też czekam na zdjęcia

a u mnie dziś upał...

Cytat:
Napisane przez Corvette
He he..ja też, ale dopiero później. Wracałam, wracałam, bo...
Wiesz co? Nie napisałam reszty, bo nie chciałam wyjść na całkowitego głupola ale...ech, w końcu jestem człowiekiem...więc, żeby było "śmieszniej", owszem...przeszłam nawet obok niego i jeszcze pomyślałam ze zdziwieniem że ktoś ma taki sam?! i...poszłam dalej. Dopiero na następnej przecznicy dostałam "olśnienia"...
Gdyby tylko bolała....
no to dostałaś zamroczenia ale myślę, że każdej z Nas kiedyś takie zamroczenie się przytrafiło

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-07-18 o 10:06
Stary 2011-07-18, 10:05   #1649
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Mambusia też miała weekend udany
też czekam na zdjęcia

a u mnie dziś upał...
ale fajnie u mnie brzydko jest nie ma słoneczka

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
A si

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Mam psa, bernardynkę, ma już 10 lat staruszka, w sobotę zapomniałam jej dać jeść wieczorem ale wczoraj dostała kilka razy za to
Mam nadzieję że zbytnio nie ucierpiała na tym
ja tez miałam bernardyna na grillu ale ten ma 5 miesięcy
Stary 2011-07-18, 10:08   #1650
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Co do piekarników, to nie pomogę kompletnie się na tym nie zam mogę powiedzieć tylko czy ładny czy brzydki

Coś nie mogę/ nie umiem otworzyć Twoich zdjęć, na które mi zaproszenie wysłałaś
Poszedł priv może pomoże
Co do piekarnika to połączenie czarnego i srebrnego do mnie przemawia. Podobają mi się też całe czarne, ale chyba wtedy moja kuchnia będzie zbyt ciemna.
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości