|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Cytat:
![]() kurczę ja strasznie rzadko biorę udział bo mi się nie chce, a potem żałuje, bo można czasem coś wygrać chyba ![]() tylko denerwuje mnie to, że trzeba się potem zgłosić, a jak nie to przepada, to po co podaję meila? nie po to żebym została na meila poinformowana? |
|
|
|
|
#1473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zawsze sama informuję zwycięzcę mojego rozdania/konkursu... |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28198829]Właśnie muszę sobie jakąś witaminową bombę zaserwować, bo mam mega braki...
Nie wspomnę już o anemii, na którą powinnam łykać żelazo, a zawsze zapominam [/QUOTE]Kobieto, koniecznie! Ja sobie czasami jakieś musujące tabsy aplikuję ![]() Ech, też tego nie rozumiem po co ten mail, jak i tak trzeba się pilnować...
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28198906]Też nie rozumiem tego, że osoba, która wygrała ma się zgłosić.
Ja zawsze sama informuję zwycięzcę mojego rozdania/konkursu...[/QUOTE] tak powinno być to mnie strasznie zniechęca ... |
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
E, pokażę co wczoraj malnęłam z nudów
![]() Ćwiczę swoją trzęsącą się lewą rękę
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moje schna
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28199196]http://lakieroholiczka.blogspot.com/...ers-again.html
Zapraszam! [/QUOTE]Piękne! Kurczę, przekonujesz mnie do naklejek ![]() Dzięki Jak tam po zakupach? Masz wszystko?
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To koniecznie musisz na teraz jakies zdobienie pokazać w wykonaniu tego lakieru ![]() Cytat:
![]() Niech szybciej schną nagadaj im coś
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez to denerwuje, najlepiej jak jeszcze ktos da termin 2 dni ;-)
|
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
a bylam po takie glupoty w sumie, lekarstwa, zmywacz haha z biedro
parasol, bylam u lekarza, w ogole nie biore zadnych kosmetykow pielegnacyjnych typu szampony, balsamy itd, teraz czekam az wyschną pazury, prasowanie i powoli sie pakuje, odwiedziny przyjaciolki, kapiel i jade do mojegowklejam zdj robione kiedys ale takie same mam pazurki, na stopkach marchewkowy pomarancz, w ogole to juz 2 godz nad nimi siedze, wypilowac, pomalowac i w dodatku jeszcze skorki dzisiaj ogarnelam a pomalowalam tak bo brokat z tym smerfem dluuugo się trzymają wiec akurat do weekendu
Edytowane przez glamour9 Czas edycji: 2011-07-18 o 12:25 |
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() starymi zdjęciami nas raczysz ![]() nie no dobra marudzę, już nie będę ![]() ładne ehhh ja chcę takie długie pazurki chociaż na tydzień a nie rozdwajające dziady
|
|
#1485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
kocham mojego psa, ktory ma rok i wyje jak maly szczeniak, z tym ze na cala wies... o 8 mnie zbudzil, a ja taka zmeczona ze ledwo do okna podeszlam krzyknąc na niego. co przestal to znowu
robi fasolke szparagową, wpada ktoras? ![]() Orli to postaw sobie gdzies kolo łozka, albo przy lakierach ja 10 lat na lekach ciagle wiec mam juz nawyk, ale czasem tez mi sie nie chce. i w swoim pokoju, przy łóżku trzymam.jaaa...mialam tworzyc mani na konkurs a zmywacza nie mam! Rodzynka ale to swietnie wygląda.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-07-18 o 13:02 |
|
|
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zmywacza też z Biedry używam ![]()
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Dmka zakochałam się w nim
i jak byś opisała ten kolor zachorowałam i nie spocznę puki go nie zdobędę![]() może ma go ktoś i mu się znudził i chce mi go sprzedać? ![]() ja mam szczęście do rozdań już chyba 3 razy wygrałam ![]() więc można. I zawsze mniae na maila informowali
Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-07-18 o 12:52 |
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Heloł! Znowu tyle nadrabiania
![]() Przeleciałam pazurki ![]() Mgiełka śliczne - i Jula maj love Malinko jakie urocze stópki Orchidku fajne te zmatowione - top też? Czy nakładałaś na wierzch? Diana Framebasics niebieski żelik powala, mimo prześwitujących końcówek - do tego Julia, maj lof Sara93 urocze - czego użyłas jako podkładu? ![]() Lidzia jaki błękit ![]() Guinessi śliczny nudziak, mimo, że nie przepadam za perłą Rodzynko zdobienie się świetnie udało U mnie minimalistycznie - Miss Sporty Lasting Colour 340 ![]() W pakiecie moja ukochana swarkowa bransoletka
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny kolorek Czy mi się wydaje, czy pazurek na najmniejszym paluszku masz dłuższy od pozostałych?
|
|
#1491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze namawiał...Cytat:
![]() ewalucja te neonkowe chinki widziałam na all niedawno Jesteście niemożliwe taka pogoda a wy tyle nabazgrałyście no![]() Ja mam dla was... stópki tym razem, kolor nie oddany niestety to ten z avonu co ostatnio pokazywałamMgiełko pytałaś o niego czy faktycznie schnie szybko, zapomniałam ci odpisać więc piszę teraz Mam już drugi czy trzeci lakier z tej serii i powiem że jestem zadowolona, schnie naprawdę szybko, a nawet chwilami za szybko bo nie można poprawiać kilka razy pędzelkiem bo można gorzej zrobić ale dwie warstwy i pięknie się wszystko wyrównuje Ale mi net dzisiaj muli |
|||
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przysięgam, że nie jest ani odrobinę dłuższy od reszty
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2011-07-18 o 13:08 |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
po pracy się jeszcze mu dokładniej przyjrzę, bo może niedowidzę tzn na pewno, bo noszę okulary ![]() Chyba pisałam w tamtym poście jak kryje...wypróbuję dziś raz jeszcze. Lakiery China Glaze bardzo szybko schną, więc nawet 3 warstwy to nie jest problem kosztował całe 3$ + przesyłka...
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Aguu nałożyłam na wierzch, co dalo efekt matowej bazy i blyszczącego brokatiu
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć jak dla mnie możesz co dzień malować ![]() Aguu ładne Cytat:
Mógłby mi takie dni częściej robić Nie no żartuję, z reguły się nie buntuje jak kupuję, ale i tez nie namawia, a tu tak wyjątkowo milo mnie zaskoczył ![]() Sliczne stópki
|
|
#1496 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak to możliwe, ale już nie jedna z Was zwracała na to uwagę ![]() Może spróbuję inaczej ustawiać dłoń do zdjęcia, arono, w kropce jestem
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Agu minimalistycznie ale kolor bardzo ładny
![]() Agatko śliczny kolor ![]() Dmka zazdroszcze na allegro widziałąm po 25 zł plus przesyłka. Ciekawe czy znajde gdzies taniej
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po weekendzie
![]() Znowu muszę Was nadrobić ![]() Ja zmalowałam na weekend... pszczoły Musiałam w końcu wypróbować ten żółty lakier i nie miałam innej idei co można na takim żółtku zmalować Więcej u mnie na wątku
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-09-22 o 10:24 |
|
|
|
#1499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uuu, pochlebiasz mi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Fajne pszczółki
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Aguu to Maliniak mi podsunela taki pomysl, Anulka miala wczesniej identyczne, o czym nie wiedzialam
![]() ![]() a tu moje stopki i wczorajsze zakupy butowe te jasne bedą sie niemiłosiernie brudzic niestety, ale taki urok tego materialu, no ale przynajmniej sa super dopasowanie na moja stopę przez to ze takie "gumowate". A drugie to takie niby modne, bo wszedzie ich pelno,szkoda, ze z przodu nie maja takich gestych kwiatkow jak u gory no ale coz. przerobie, bo jeden pasek jest za dlugi i odstaje. kazde po 20 zl na pazurkach bilay lakier i top z essence. stopy mam zaczerwienione bo na balkonie chodzilam a tam nagrzane mocno i poza tym ciagle chodze boso. mialam Wam pokazac sukienke jaka sobie kupilam, ale na wieszaku wygląda srednio, pomyslalybyscie eee co to ma byc, a jak sie zalozy to Karola boooskie! ciagle sie nosze z zamiarem zrobienia czegos podobnego ;D
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-07-18 o 13:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Zapraszam
a nie rozdwajające dziady
zachorowałam i nie spocznę puki go nie zdobędę

po pracy się jeszcze mu dokładniej przyjrzę, bo może niedowidzę
na allegro widziałąm po 25 zł plus przesyłka. Ciekawe czy znajde gdzies taniej