|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
|
#13562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż normalnie po nocach sie budze, bo mnie prześladuje dres Missy Eliott, o którym któraś z Was pisała [chyba Paulinaaa], że jakaś babka jej sprzątneła sprzed nosa
|
|
#13563 |
|
Raczkowanie
|
lupeksy- tak, ale zdecydowanie nie w polsce. Raczej coś w stylu kameralnych zakupów...
|
|
|
|
#13564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez z Łodzi jestem Tylko ja najczesciej rano mam wyklady, wiec w dni dostawy czesciej jestem w lumpku niz na wykladzie |
|
|
|
|
#13565 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#13566 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#13567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dzien od 7:45 do 15:00 w szkole..potem zazwyczaj do tż-ta..masakra.. jak wychodze ze szkoly to stwierdzam ze nie ma sensu juz nigdzie isc, bo za pozno..i dlatego ostatnie nie bylam w lumpach 3 tyg..!ale za to na allegro zaczelam kupowac..bo to 24h.. ![]() w piatek tż do 18 w pracy, w sobote nie szlam do pracy to jak polazlam do lupa to nareszcie czulam sie wspaniale...mrau..kocham grzebolic.. ![]()
|
|
#13568 |
|
Zakorzenienie
|
Veris malpeczko, dawaj fotki, dawaj
![]() Stellios, jeszcze sie nie zdecydowalam i do tej pory nie moge podjac decyzji, teraz zastanawiam sie nad tymi midowoymi Co do zakupow w tygodniu, mam to szczescie ze nie przyjeli mnie na dzienne i bede w weekendy chodzila do szkoly, wiec praktycznie tydzien mam na lumpy, 1 semstr tak przebimbam, a drugi zamierzam pracowac wiec lumpy tez sie skoncza ![]() Kas!a a ten dres missy eliot u ciebie tez byl? powiedz ze tak
|
#13569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13570 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak czytam sobie o tym jak pogodzić szkołe/ studia z lumpkowaniem. Na szczęście piątek mam wolny a w moim ulubionym lumpie jest wtedy dostawa
Ale w zeszłym semstrze pamiętam że miałam ćwiczenia na 10 a lumpeks jest otwarty od 9, raz było tyle fajnych rzeczy że nie poszłam na ćwiczenia, bo się nie wyrobiłam Poza tym zostaje jeszcze sobota, bo wtedy też są dostawy I tak chodzę teraz tylko do dwóch dużych lumpeksów bo mój ulubiony, mały ciuchland zamknęli w wakacje
|
|
|
|
#13571 |
|
Zakorzenienie
|
CZAS NA POLOWANIE!!!!!
aha, a propos tematu studiowanie czy lumpowanie.. to ja wybrałam lumpowanie właśnie o 7:55 zaczął mi się wykład a ja mam to gdzieś i lecę do lumpa na 9 na dostawę
|
#13572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre pytanie bo w środy są dostawy a ja mam w środe na 8.50 dlaczego nie ma dostaw jak mam we wtorek na 14.45 i w czwartek 16.45 musze napisać jakąś petycje do tej sieci lumpeksów że w najgorszym wypadku rozpatrze dzień dostaw piątek bo mam wolny
|
|
#13573 |
|
Raczkowanie
|
oto moje sobotnie zakupy
![]() * t-shirt dla męża firmy Marco Polo* sweterek rozpinany dla mnie z długim rękawem ze Street One * sweterk rozpinany (bez firmy) * spodnie sztruksowe brązowe z kieszeniami na nogawkach (bez firmy) |
|
|
|
#13574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide dzisiaj
, ale chyba nie zdarze na samo otwarcie a raczej nie bede miala czasu zeby czekac co "handlary" beda odkladac
|
|
|
|
#13576 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już wróciłam
zdjęcia będą jak zrobię
|
#13577 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś kupiłam moje pierwsze rurki z lumpka!!!
Jest jeden problem to są spodnie ciążowe z H&M wiecie takie dżinsy z czarnym paskiem materiału, tego paska nie widać nawet przy normalnych sweterkach a ja i tak zazwyczaj nosze longi do tego wyglądają idealnieMyślicie że mogę je nosić??? Kupiłam jeszcze szary szal, czarny sweterek z KOOKAI i ażurowy z H&M wszystko takie zwykłe nie ma się czym chwalić....
|
|
#13578 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie robię odwyk na 2 tygodnie
Kurcze, nic fajnego ostatnio nie wyszukuję, a po 2 tygodniach na głodzie to będą mnie siłą z lumpka wyciągać .Czekam z niecierpliwością na Wasz zdobycze !! Ja wkleję wieczorkiem fotki z przed tygodnia .PS. Paula - deklu, odpisałam Ci w moim wątku, że tak, że Cię kocham, torebka jest boooska
|
#13579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#13580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciągle się zastanawiam i dziwie się czemu tak tanio?? w realu nie wyglądają tandetnie??? Paulina a Ty już kupiłaś?? o jakim kolorku myślisz??
|
|
|
#13581 |
|
Zakorzenienie
|
oki
zdjęcia zrobione to się moge chwalić wszystko leci na allegro-niestety![]() 1. torebka ATMOSPHERE, nowiutka ![]() 2. buciki kozaczki z jakiejś tam firmy jeszcze nie wykukałam z jakiej, ale są super 3. spódniczka GEORGE 4. nowiutki z metkami staniczek KAPPAHL 5. złoty pasek 6. sweter SISTER POINT
|
#13582 |
|
Raczkowanie
|
ja tez juz po zakupach od pewnego czasu w lumpkach nie grzebałam bo to remont przeprowadzka
ale naszczescie dzis sie wyrwałam i jestem zadowolona!! co prawda zdjecia wam moge wkleic pozniej bo nie wiem gdzie mam wszystkie kable (a zwłaszcza USB) czy tu czy moze u tesciow *stroj kapielowy (czerwony) firmy BEACHES *jedwabna rózowa pizamke (majteczki i koszulka) ST.MICHAEL *3pary słodkich skarpeteczek (rózowe,białe,błekitne)UM BRO *czapeczke z daszkiem dzinsowa MARKS & SPENSER *koszulke dla meza NIKE *dla meza pasek CK *bolerko NEW LOOK *sexi bluzeczke na balety LOOK (nie da jej sie opisac wiec postaram sie wkleic dzis fotki) *pomaranczowa bluzeczke w rozowe koła wiazana na szyji VILA *spodnie nowki jasne LEVIS 518' *wspaniałe rekawiczki nie wiem co to za materiał ale sa robione na drutach chyba nie wełna bo za sztywne (brazowo żółte) *dwa staniczki czarny i rozowiutki w serduszka SECRET *sliniaczek w kubusia puchatke (choc nie mam dzieci ale był nowy iprzesłodki) *krawat (z postaciami z bajki takim czarnym kotem i zółtym kanarkiem )Łaczna kwota wydana 43,85 udana dostawa jak dla mnie )pozdrawiam |
|
|
|
#13584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13585 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz ja
![]() Wklejam tylko dzisiejsze zakupy, bona robienie zdjec wczesniejszym łowom nie mam dzisiaj czasu ![]() Kolory przeklamane, ale jest pochmurno i nie chce lepsze zdjecia wyjsc :/ 1. Butki NEW LOOK, nigdy nie mialam butow na koturnie ale te zapowiadaja sie na super wygodne ![]() 2. Wymarzone 3. Sweter TOPSHOP,dlugo na taki polowalam i w koncu trafilam na rozmiar 36 ![]() 4. Kurteczka a'la żakiet z grubego flauszu DOROTHY PERKINS 5. Bufki FCUK Malo tego ale jestem zadowolona
|
|
|
|
#13586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweeney no nie dobijaj mnie świetne zakupy! Rurki jak zwykle pierwsza klasa- i te buty gratulacje
|
|
|
|
|
#13587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest sweter top shop??? ja mam identyczny z lumpa VERO MODA. Nawet ma te szlufki na pasek i rękawy podwinięte...
|
|
#13588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13590 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wiem, przyjrzałam się.. he he ale zdziwiłam się że ciuch identyczny a inna firma
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

) to pomyslałby o mnie, że jestem co najmniej dziwna ...

) i jestem lepiej zorganizowana
Tylko ja najczesciej rano mam wyklady, wiec w dni dostawy czesciej jestem w lumpku niz na wykladzie