![]() |
#241 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Azjatycka słodycz uzależnia
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Co do Cukru, to też ją kiedyś lubiłam, wymieniłam ją tylko dlatego, że pisze o Azji. A jej filmików nie mogę zdzierżyć.
![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Ale o co ci chodzi ^^
Taa filmik z kek Batik leże i rycze ze śmiechu, ale ciasto mi dobre wyszło =] Albo to, że jak kanał osiągnie tyle i tyle subskrypcji to pokaże kocie uszka =[ buuu jakby nie mogła tak po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Skarby moje słodkie! Właśnie otrzymałam przesyłkę z allegro o wspomnianych zwierzaczkach, na które można kabelek telefonu zaczepić <link do allegro> Zawijasek-żyrafa jest przeuroczy! Zrobiony z gumy, elastyczny, made in Korea. Koleżanka ma pieska i też jest fajny - nawet trochę fajniejszy, bo zasłania miejsce gdzie kabel jest splątany. Spoko gadżet, tak to wygląda (zdjęcia z komórki 2 piksele, więc jakość lipna):
Edytowane przez Sorbet Czas edycji: 2011-07-16 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
fajne! Chociaż mnie rozplątywanie kabla odstresowuje akurat =]
Ja się czaję na azjatycką podróbkę iPhona 4G tak 250-300 zł kosztuje a nie 2,5 tyś za oryginał bu =[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się bała podróbę kupić. Ja tam najbardziej lubię moją niezniszczalną nokię c3. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam C3! Ale cóż marzy mi się eee prawie Apple, ale w sumie nad BlackBerry się zastanawiam jeszcze =] Hmmm dawno ciuchów Japan style nie kupowałam za to =] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w panterkę. ![]() BB też mi się baaardzo podoba. ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- A co do ciuchów z japan style to mam sztuk 3. Ale średnio jestem zadowolona. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Siedzi i się ślini.... muszę sobie kupić tylko nie wiem czy jakąś pantere czy różowe w kwiatki <3 Hmm ja mam dwie sukienki i sweter, ale generalnie nadal co niektóre ciuchy mi się podobają, tylko czekać mies. aż dojdzie... gorzej niż na kosmetyki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz czekam na czoko maskę. ![]() Ja mam sweterek, który miał być tuniką mniej więcej do kolan, a mi do połowy pupy sięga, spódniczkę i sukienkę, którą muszę nosić bez stanika, bo inaczej bym jej nie włożyła. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jedną sukienkę już wymieniłam na co inne, bo w biuście nie mogłam się dopiąć po roku czasu, a wcale dużego rozmiaru nie mam. Azjatki są o wiele drobniejsze niż my niestety =[ Ja sobie te skórki na telefon kupię chyba w ilości hurtowej, bo dobre 5 modeli mi się podoba, a to nawet nie takie drogie jest =] Ja czekam na próbki kremu odchudzającego twarz.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
ja czasami mam wrażenie,że wyglądam raczej jak postac z anime, ale jak chłopak, nie dziewczyna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy kojarzycie film Final Fantasy VII Advent Children, ale tam jest taka postać Kadaj... zawsze chciałam mieć takie włosy! Albo jak Yazoo...
http://images.kaneva.com/filestore0/..._Loz_Yazoo.jpg Yazoo z lewej, Kadaj w środku, nie mogę w Firefoxie linku ukrytego pod słowem dodać =[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ogólnie to mega zadroszczę Azjatkom dostępu do tych wszystkich kosmetyków wybielających cerę ![]() ![]() Albo wpis na stronie wizażu: blade nogi są niemodne! Posmaruj je bronzerem ![]() Bardzo motywujące... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm no bronzery i samoopalacze to lubię nie powiem, ale opalanie się mnie nudzi, a przede wszystkim mam świadomość, że promienie UVA aż w 90% przyspieszają proces starzenia się skóry przy "nadużywaniu słońca", chociaż z drugiej strony jedyne filtry jakich używam to te w kremach na dzień i BB creamach =] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
ooo wątek dla mnie....
![]() Strasznie podoba mi się wizerunek Azjatek, mój TŻ się ze mnie śmieje, jak mówię, że żałuję, że nie jestem Azjatką ale co tam ![]() Zgadzam się z enii, blog Azjatyckiego Cukru to już nie to samo co było na początku, ale zaglądam czasem ![]()
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Zauważyłyście już, że na allegro nie ma ŻADNYCH parasolek przeciwsłonecznych, które nie są przeznaczone do wózków dziecięcych?
![]() I gdzie ja teraz taki kupię ![]()
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
a na ebay? Powinny być parasolki przeciwsłoneczne.... i są!
http://cgi.ebay.pl/Pink-Handmade-cot...item53e77f40e5 Ta mi się podoba, ale ponad 100 zł.... i bez ochrony UV tylko ozdóbka... Są też z UV protecting, ale jakieś dziwne rączki mają za ok. 50 zł wpisz Sun Umbrella =] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gotyckie parasolki kupicie na restyle.pl za niecałe 100zł. Ale nie ma informacji czy chronią przed UV - można do nich napisać.
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Te koronkowe/gotyckie raczej nie chronią musi być napisane w jej opisie, że chroni przed UV lub na zdjęciu musi widać podbitkę z takiej jakby folii aluminiowej, choć pewnie i inne triki stosują w robieniu parasolek =]
Cóż żeby zapuścić włosy jak Sephiroth to bym musiała na to co najmniej 5 lat poświęcić... a obecnie i tak podcięła stwierdziwszy, że jak będę chciała długie to na clip in doczepie =] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Czy wzorem Azjatek wybielacie się na siłę? Tzn czy nie wychodzicie w południe i stosujecie jak najwyższe filtry? Czy jednak korzystacie z wakacji i przynajmniej trochę opalacie?
Słodka ciekawostka - szukając motywu fajnego tatuażu trafiłam na wytatuowaną Amelię Nightmare - to też jakiś nowy azjatycki styl? Laska wygląda jak choinka ![]()
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Bez urazy, ale mi się mnogie kolorowe tatuaże na kobiecym ciele nie podobają...
Cóż ja się nie opalam z braku czasu i nerwicy, bo chciałabym już teraz zaraz być opalona a tu ucho... dlatego lece samoopalaczem albo balsamem brązującym =] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Ja też <3 tylko ten kolor mnie gnębi, bo normalny człowiek w nim wygląda jak wyjdź nie wracaj =]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam długie włosy ![]() Cytat:
I poza tym strasznie podoba mi się jaśniutka skóra ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio ścięłam swoje kłaki bo mi się nie układały w ogóle i teraz najkrótsze z tyłu mam do zapięcia od stanika, bo mam ścięte z przodu pod skos coś w stylu peruki Azjatyckiego Cukru z filmu o pieczeniu ciasta Kek Batik, tylko mam dłuższe włosy.
No ale i tak planuje clip in kupić i doczepić to będą prawie do tyłka =] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale clip in raczej nie uzywam do przedłużania, tylko do wczepiania kolorowych pasemek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.