|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
ale jeszcze nie wiem co zabrać a to powoduje, że jestem chora (tak się u mnie chyba choroba lokomocyjna przejawia
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 staniki 5 par skarpetek pizamka jeansy jedne na sobie, drugie w zapasie buty: obowiazkowo klapki pod prysznic i drugie na plaze, jedne pelne/sportowe w razie niepogody, drugie sandalki i balerinki (gdyby np. sandałki sie rozlecialy, a na pelne bylo za ciepło krotkie spodenki, najlepie 2 pary ![]() spodniczka 5 bluzeczek 1 cieply sweterek 1 kurteczka na deszcz torebka + torba na plaze
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ty, jedna para majtek przeciez starczy
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo ja zawsze tworze sobie wlasnie zestawy w glowie, nigdy nie biore rzeczy przypadkowo, wszystko musi ze soba grać.
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sama pewnie w piątek otworzę szafę i będę spontanicznie pakować, pewnie masę rzeczy, ale chociaż o bagaż nie muszę się martwić, bo do bagażnika i heeejjjaaaaa:P buty zawsze zajmują mi najwięcej miejsca |
||
|
|
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() plis bo w panikę wpadam Masakra ja tak właśnie nie potrafię ;/ Nabiorę zawsze jakiś ubrań a później w jednym podkoszulku śmigam, bo jakoś w tłumie bym w tych ubraniach dziwnie wyglądała. Zawsze tak jest
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialam napisac, ze w ogole ma nie brac, bo po co?? te co ma na sobie i przelata jakos te 4 dni
aaaa i najwazniejsze stroj kąpielowy - wg pewnego wzoru - 6 kompletów!!
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi Bez słodyczy od 07.04.2010 Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2011-07-18 o 17:59 |
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie przecież wezmę 5 par bikini
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie popełnię też błędu z zeszłego roku, kiedy wzięłam 2 pary jeansów (jednde miałam na sobie podczas podróży). Occzywiście było tak gorąco, że spodnie i swetry leżały na dnie walizki.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-07-18 o 18:03 |
|
|
|
|
#3945 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, tak
Sukienki się wtedy mężczyznom bardziej podobają ![]() A tak mi się przypomniało Paryżanko gdzie te wpisy codzienne, tyłek trzeba zlać
Edytowane przez Lunus Czas edycji: 2011-07-18 o 18:02 |
|
|
|
#3946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strój kapielowy najważniejszy!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-07-18 o 18:04 |
|
|
|
|
#3948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak samo, czuję się też jakbym miała zaraz zasnąć z głową na klawiaturze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aha, w załączeniu mój nowy kolor włosów To zdjęcie jest najbliższe rzeczywistości, bo na każdym wychodzi totalnie inaczej, sama nie wiem dlaczego.
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
wy to nie śmiejcie się tak z tej blogerki, która wzięła ze sobą tyle strojów, bo ja też zawsze mam więcej niż dni pobytu na wakacjach
w tym roku nei będę mieć tego problemu jeśli będzie tak zimno jak ma byćStrachulku bardzo naturalnie wyszedł ten kolorek, świetnie prezentują się włoski
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-18 o 18:06 |
|
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oto przedstawiam spis ubran wg paryzanki ![]() 1. Pierwsze i najwazniejsza, jakas sexy sukienka. Musisz miec cos na wieczorne wyjscie zeby Tz zzielenial z zazdrosci a inne baby łypaly na Ciebie wzrokiem ![]() 2. skrpety, majtki ,staniki "wg uznania 3. Jakas ciepla bluza/sweterek/polarek 4. Kurtka przecwideszczowa z kapturem koniecznie. 5. Klapki na plaze, pod prysznic jakies, sandalki na obcasie, plaskie i adidasy 6. cos do spania 7 Jasiek do samochodu, rzecz niezbedna! I gazetka ![]() 8. Koszulki. Wez pare sportowych i tez ze 2 bardziej kobiece. 9. Krotkie spodenki/ dlugie spodnie/ spodniczka To tyle.. ![]() Od siebie dodam jeszcze,ze taka madra udaje a sama jak jade na 2 tyg to biore 2 walizki (jedna z butami) + kuferek z kosmetykami. Mam full marynarek itp a i tak pozniej chodze w sukience z tego lenistwa ![]() Dobrze,ze mam kólka. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Wczoraj bylam caly dzien w pracy a dzis full spraw do zalatwienia:P Wkurzam sie bo nie wzielam fajnych rzeczy ze soba do domu
|
||
|
|
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
Weźcie nic nie piszcie o pakowaniu,jak ja się spakuję na miesiąc?!?!?!
I do tego wg przepisu blogerki 45 kostiumów
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisz mi ![]()
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro majtki są wg uznania, to po co coś do spania? ![]() ![]() a jaka oszczędność miejsca |
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja jezdze tez nad morze z rodzicami i nie chce przed tata gola d... swiecic Na szczescie my zawsze mamy 2 pokojowe |
|
|
|
|
#3956 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, widziałyście gdzieś u siebie te spodenki? U mnie wisi mnóstwo turkusowych, na wieszaku nie wyglądają ciekawie, ale coś mnie tknęło i z ciekawości wzięłam do przymierzalni
Okazało się, że super leżą i wzięłabym je bez wahania gdyby nie ten kolor - co prawda ładny, ale mam w szafie chyba tylko jedną rzecz która by do nich pasowała. A beż jest uniwersalnym, a w dodatku ostatnio na niego choruje ![]() Więc gdyby któraś z Was zauważyła je w rozmiarze XS to będę się ładnie uśmiechać
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jade na 2 tyg nad morze,ale biore jeden kostium.Ja nie jestem plazowiczka, w zeszlym roku bylam 3 tygodnie i morze zobaczylam dopiero pod koniec 2 tygodnia
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się wydaje, że zawsze jestem taka obładowana na wakacjach ale mój TŻ ma i tak zawsze więcej rzeczy, to chyba nie jest normalne
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja jadę tylko na 4-5 dni ;(
To tak dużo rzeczy też mam wziąć , nie opłaca się
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeszcze nie jest docelowy kolor, ale się cieszę że tak wyszły bo z farbowanego brązu to mogło być gorzej Nie bij ![]() Tak, mam. Kupowałam w cenie regularnej, 289 zł, mam rozmiar L, bardzo dobrze się nosi, rękawki 3/4, materiał trochę elastyczny ![]() Więcej odpowiedzi mi nie przychodzi do głowy ![]() Wiedziałam że ta kurteczka bedzie moja, całą jesień, zimę i wiosnę przechodziłam w oryginalnej wojskowej M65
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2011-07-18 o 18:22 Powód: poprawa czytelności zdania :) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

ja jadę w piątek i planuję zabrać duuuużo ciepłych rzeczy, bo podobno przez najbliższe dwa tygodnie ma być zimno i ma padać prawie cały czas
ale jeszcze nie wiem co zabrać a to powoduje, że jestem chora (tak się u mnie chyba choroba lokomocyjna przejawia
Big Day - 7 czerwiec

w łodzi to już kompletnie nic z waszych rzeczy nie ma